A múlt hónapban történt. A MULTIJOB diákszövetkezetnél dolgoztam... Minden rendben volt egészen addig, amig a kifizetésre nem került a sor. Eleinte sűrű bocsánatkérések közepette azt ígérgették, hogy elküldik az egész havi fizetésemet, csak a munkáltató nem fizetett még nekik... Mondtam rendben, mindenhol vannak hibák... Vártam és vártam, hiába. Amikor bementem szólni nekik még volt képük azt mondani, hogy már rég utalták a fizetésem, biztos én vagyok a hibás stb... Javaslom mindenkinek, hogy messziről kerülje el ezt a diákszövetkezetet!!! Csalók!!! Ennyit a MULTIJOB-ról!
Kozepiskola, annak mar vege szerencsere:)
De a diakonkormanyzat teljesen folosleges es hasznalhatatlan,es semmi esetre sem mukodik.Egyetlen komolyabb dologban sem tud eredmenyt elerni,csak a tanarok bologato janosai, legalabbis - eve meg igy volt.
Amint komolyabb problemaval kerultek szembe maris az volt a tanacs,hogy az ileto beszelje meg az adott tanarral,vicces:)Ja es a masik, a diakonkormanyzat vezetoje, minden iskolaban szinten tanar..
A fő ok az, hogy a nagy részük nagyon fiatal. (Gondoltátok volna?)
Fiatalok, ebből adódik mindegyik jelző, amit felsoroltál. Nem abból, hogy diákok.
Amúgy pedig az oktatási rendszert éppenséggel lehetne kritizálgatni.
Nem vagyok oktato, sot tanar sem (isten ments:)!!). Diakaktivistanak neveznem magam leginkabb, ergo diak vagyok, kozepiskolaban. Nekem van szerencsem diakvezetokkel, aktiv emberkekkel dolgozni, es az evek alatt lattam sok olyan embert, aki lenezte a diakonkormanyzatot, azt amivel foglalkozunk, majd egyszer volt lehetosege resztvenni a munkankban es megvaltozott a velemenye. En ugy gondolom, hogy elsosorban nem a diak a hibas abban, hogy teljesen erdektelenne valt a korulotte folyo dolgokban, ezert vagyok kivancsi a TI velemenyetekere.
Petycomp:sajnálatos módon a jellemzés részben illik rám is ezért ez a kérdés már bennem is felmerült. Gondolom oktató vagy innen a kérdés ( és erre mind magamtól jöttem rá :-) )
ebben a témában kérdés számomra hogy milyen intézményben(alap- , közép- , felsőfokú ?)mert mindegyikben más és más a (legalábbis a véleményem szerinti ) válasz
Hi mindenkinek! Felmerult bennem egypar kerdes, illetve sok - sok, nade most egyet teszek fel belole;) (bizonytalan vagyok - vagy megsem?:) ). Miert van az, hogy a diakok annyira destruktivak, erdektelenek es egyaltalan nem aktivak?