Keresés

Részletes keresés

fe72 Creative Commons License 1 napja 0 0 22689

Nehezen megy a fűnyírás. Egy kicsi becsorgott,de még vissza tartottam.Azt hiszem nacit kell cserélnem.

Előzmény: fe72 (22688)
fe72 Creative Commons License 1 napja 0 0 22688

Még sosem próbáltam ki. Ma nem pisiltem reggel.Műzlit reggeliztem kb. 3 deci tejjel.Azóta már fél liter vizet is megittam.Füvet nyírok itthon.Már nem igazán bírom vissza tartani.Nagyon izgalmas.Egy kicsi be is csorgott már a fürdőnadrágomba.Kíváncsi vagyok meddig bírom és mi lesz a vége...

Előzmény: Juli_9711 (22678)
fe72 Creative Commons License 1 napja 0 0 22687

Nagyon izgalmas,amit leírtál.Nem tudom,hogy milyen lehet,de biztosan érdekes és izgató lehet párban így jönni-menni valahova. :) 

Előzmény: Juli_9711 (22678)


fe72 Creative Commons License 1 napja 0 0 22686

Olvasgattam már itt több történetet.Valamiért izgatja a fantáziámat ez a dolog,hogy milyen lehet bepisilni,ha már nem bírja tovább az ember. Ma itthon vagyok és minden féle kertészkedős dolgom van.Már úgy ébredtem,hogy eléggé kell pisilni,de most kipróbálom,hogy meddig is bírom,miközben majd fürdőnaciban kertészkedek.

csárlisín Creative Commons License 2 napja -10 1 22685

na jó, még tartogatom egy kicsit

 

csak nehogy ez legyen belőle..

 

 a képen jól néz ki , ahogy a néni bebrunyál, de a valóságban kurva kellemetlen

ennél már csak a magad alá szarás lehet rosszabb

bár, még nem volt benne részem , ebben sem+ abban sem:O

 

Pisis gabor Creative Commons License 2 napja 0 0 22684

Itt beszélgessünk. Gabi4242@gmail.hu.

Előzmény: g..izoli (22682)
erwin76 Creative Commons License 2 napja 0 0 22683

Izgin hangzik! Szep látvány lehetett!

Előzmény: Juli_9711 (22678)
g..izoli Creative Commons License 2 napja 0 0 22682

Szívesen beszélgetnék!

 

Előzmény: Pisis gabor (22681)
Pisis gabor Creative Commons License 3 napja 0 0 22681

Szia. Van kedved beszelgetni

Előzmény: g..izoli (22680)
g..izoli Creative Commons License 3 napja -1 0 22680

Pár éve érdekel a kis és nagy dolgok gatyába elvégzése. Egyik este 1,5 liter teát megittam és 5:00-s ébredéssel már nagyon kellett pisilni. Kimentem az udvarra és rágyújtottam egy cigire és közben elkezdtem beengedni. Egy fehér trikó egy szürke boxer és egy football short volt rajtam. Kb a harmadikat szívtam a cigibe amikor éreztem, hogy más is ki akar jönni. Nem fogtam vissza magam nyomtam tovább elől is hátul is. A hűvös reggelben jól esett egy kis meleg odalent, élveztem azt is ahogy a pisimben állhatok. Miután minden kijött elkezdett merevedni.... Bal kezemmel elkezdtem "dolgozni". Imádom amikor érzem kézimunka közben, hogy hátul a NAGY DARAB ott mozog és elől kellemesen nedves a boxer és a short. Rágyújtottam még egy cigire és mikor elszívtam, pontban elélveztem bele a boxerba. Miután megvolt a reggeli játék leförödtem és kimostam.

Főként a boxer, rövidgatya összeállítást szeretem, de pisiltem már farmerba is. Erre akkor volt lehetőségem amikor egy késő esti vonattal érkeztem haza. 2 órát vonatoztam és már a felszállásnál is nagyon kellett pisilnem. Direkt nem mentem el, megvártam még leszállhatok, (persze addig tűkön ültem). 

Ahogy leszálltam a vonatból már jött is a pisi. Nem vettek észre mert rajtam kívül még 2 ember volt az állomáson.

Hozzáteszem, hogy fekete farmerba voltam. Elindultam hazafelé és még mindig csak folyt...

Mire hazaértem már nem volt kedvem átöltözni, (holnap úgy is ágyneműt kel mosni), így hugyos nadrágban feküdtem le. Mikor reggel felkeltem megint kellett, persze, hogy beengedtem. Nagyon jól esik bepisilni, de hozzáteszem hogy a szilárd dolgokat is imádom. (Erre a két dologra meglehetősen hamar izgulok).

 

csárlisín Creative Commons License 5 napja -10 0 22679

Juli_9711 Creative Commons License 2019.07.10 0 0 22678

Pár napja történt, hogy elhatároztam, hogy a végsőkig fogom tartogatni. Megittam 1,5 liter vizet és még vittem magammal egy 1 literes üdítőt, hogy biztos sikerem legyen. Felszáltam hát a buszra és a végállomásig utaztam. Már amikor indultam kellett pisilnem, de ez még egy enyhe inger volt. A busz zötykölődése és hirtelen fékezései megtették a hatásukat, keresztbe tettem lábaimat, hogy ne legyen látványos a szorult helyzetem. Elérkezett az idő, megérkeztünk. Féltem felállni, mert már nagyon kellett és úgy éreztem, ha felállok, elázik a busz. Megvártam, amíg mindenki leszáll, majd összeszedtem az erőm és felálltam. Kiszaladtam az ajtón. Meglepő módon az inger most nem volt olyan erős. Úgy éreztem azért még bírom egy ideig, ezért felszálltam a villamosra. Ezúttal az egyik végállomástól a másikig mentem. Az út során ittam még fél litert, még volt négy megálló. Fel kellett állnom, mert ülve már nem találtam megfelelő pozíciót. Ez nem volt túl jó ötlet, mert nagyon sok ember volt már a villamoson. Egyszer aztán nagyon erős inger ért, de nem tudtam odakapni, ezért elkezdtem szivárogni. Szerencsére sikerült megállítani. A végére aztán megint kiürült a villamos. Aprókat lépkedtem, ez segített, hogy ne menjen be. A velem szemben álló férfi fehér botot tartott a kezében és napszemüveget viselt, ebből kiderült számomra, hogy az illető vak. Érdekes módon hozzám hasonlóan egy pillanatra sem állt meg, ide-oda lépkedett. Felmerült bennem, hogy egy cipőben járunk. Az utólsó megálló előtt odajött hozzám és megszólított.
- Elnézést, van errefelé KFC vagy meki vagy valami ilyesmi?
- Igen szerintem itt mindkettő van- válaszoltam meglepetten, mert nem éppen erre a kérdésre számítottam.
- Most siet vagy esetleg el tudna vezetni engem valamelyíkbe? - itt sóhajtott egyet - a mosdót keresem. - mondta. Új célom lett: eljutni a wc-ig szárazon, így ezt válaszoltam:
- Nem sietek, elvezethetem.
Közben már remegtek a lábaim, eléggé koncentrálni kellett, hogy el ne ázzak. Időnként odakaptam, elkeztem zihálni. Ezt kísérőm is megérezte.
- Jól érzed magad, mi a baj? - kérdezte. Őszintén bevallottam:
- Nekem is sürgősen szükségem van arra a mosdóra. Erre ő egyre türelmetlenebb volt:
- Messze van még? Egy boltba is bemehetünk.
De ekkor már a kfc előtt álltunk. Megint elkezdett csurogni egy kicsit belőlem, de megállítottam. A férfit beirányítottam az étterembe. Kint akartam maradni, hogy elrohanhassak egy mellékutcába és ott engedjem el, mert úgy éreztem, már a wc-ig sem bírom és elázok a sok ember előtt. Azonban társam továbbra is kérte a segítségemet, hogy vezessem el a wc-ig. A kiírás azt mutatta, hogy az emeletre kell menni. Ennek a vak férfi sem örült, rajta is látszott, hogy hamarosan bepisil. A földszinten találtam egy mozgássérült wc-t.
- Akarsz te menni előbb? - kérdezte.
Habár már az egész testem remegett és a teljes elázás már csak percekre volt, nem akartam tolakodni. Szívesen végignéztem volna, ahogy bepisil, de azért mégis csak vak, kevesebbek az esélyei.
- Nem, menj csak nyugodtan.
- Hát köszönöm, az az igazság, hogy most pofátlan leszek, mert egy perccel sem bírom tovább. - bement. Én minden erőmet összeszedve elindultam az emeletre. Ott azonban meglepetés ért: kód volt az ajtón. Kétségbeesetten kerestem egy blokkot. Gyorsan odamentem egy elhagyatott tálcához, de nem jártam sikerrel. Kétségbeestem, odarohantam az ajtóhoz és elkezdtem rángatni meg kopogni, de az nem nyílt ki. Hirtelen bespriccelt egy adag, ez már valószínűleg átlátszott a gatyámon, még ezt is sikerült megállítani Két kézzel fognom kellett magam. Aztán kijött valaki én meg gyorsan bementem. Azután be a wcre. Alighogy bezártam az ajtót, elindult, de ezúttal már nem tudtam megállítani. Csak folyt és folyt. Nagyon jó érzés volt végre megkönnyebbülni, közben mélyeket lélegeztem. Balszerencsémre amikor kimentem a wc-ről ott állt a takarítónő. A nadrágomon nyilvánvalóan látszott a helyzet, ezért így szóltam:
- Nem bírtam tovább, már le sem sikerült tolnom a nadrágot, elindult és nem tudtam megállítani, sajnálom. Ha kell feltakarítom...
Abban egyeztünk meg, hogy ő szerez nekem egy másik nadrágot én meg feltakarítom a művemet. Kicsit ciki volt a helyzet, de az izgalom és a megkönnyebbülés édes érzése miatt megérte.


halványlila nejlonkecske Creative Commons License 2019.07.08 0 0 22677

Most a hétvégén volt egy jó élményem. Néhány haverral horgászni voltunk, és az idő meleg, de a sör az hideg volt. Ittunk néhányat és éjszakába nyúló horgász hétvégénk lett. A sör meg a víz is fogyott mindenkinél, és mindenki ment félre pisilni. de én arra gondoltam, hogy most eljött az én időm. Megvártam míg pisilnem kellett és apró adagokban eresztgettem be a nedűt a gatyámba. Szerencsére fekete nadrág volt rajtam, így nem látszott a folt, de arra törekedtem, hogy ne is legyen feltűnő. Persze, hogy ne legyen feltűnő, hogy egész este nem állok fel a székből egyszer-kétszer felálltam és odébb mentem pár percre, de akkor is kisebb adagot eresztettem be. Izgalmas volt.

csárlisín Creative Commons License 2019.07.04 -10 0 22676

a farmerocknak amúgy is jellegzetes illatuk/szaguk volt/van

hát, most meglesz spékelve  :O

csárlisín Creative Commons License 2019.07.03 -10 0 22675

majd amikor már jön a szaga..:O

csárlisín Creative Commons License 2019.07.02 -10 0 22674

emberek közé, azért így ne menjetek :O

csárlisín Creative Commons License 2019.07.02 -10 0 22673

azért, bizonyos esetekben kurva megalázó

nála, inkább szexi :O

CSV93 Creative Commons License 2019.06.30 0 0 22672

Naná! Még 2 napig voltunk ott a Balatonnál, kettesben is jónéhányszor bepisiltünk, meg a többiekkel négyesben fürdőgatyába.

Előzmény: 1Gergő (22671)
1Gergő Creative Commons License 2019.06.30 0 1 22671

Tényleg árulkodó jelek voltak :) Aztán pisiltetek is be együtt miután töviről hegyire kitárgyaltátok a témát?

Előzmény: CSV93 (22667)
1Gergő Creative Commons License 2019.06.30 0 0 22670

Ezt én is imádom :) mindenképp próbáld ki a parton is,nagyon izgató!

Előzmény: Piss__ (22669)
Piss__ Creative Commons License 2019.06.30 0 0 22669

Tegnap a Balatonban én is behugyoztam térdig érő vízben. Nagyon jó érzés volt ahogy az emberek között szétáradt a gatyámban a meleg pisi és nem is sejtettek semmit. :) A parton még nem mertem ezt kipróbálni.

Előzmény: CSV93 (22666)
budo0617 Creative Commons License 2019.06.26 0 0 22668

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5c310d8484f7d  valaki le tudja fordítani magyarra 5:10 től mit m,agyaráz a szőke csaj neki a videóban?:(

 

CSV93 Creative Commons License 2019.06.26 0 0 22667

folytatás:

 

Tiltakozás helyett azt kérdezte: "- Mikor és miből vetted észre?"

Elmondtam, hogy 3 árulkodó jel is volt:

1. Az esti sörözéshez felvett hosszú póló.

2. A bepisiléssel kapcsolatos kérdések sörözés közben.

3. Láttam, ahogy pisilés közben eltetted a csorgó farkadat.

- De ugye nem kürtölöd világgá? - kérdezte.

- Miért tenném? Bízz bennem, én is megbízom Benned! - feleltem.

Eltelt jónéhány perc, mire leesett neki, hogy miért is.

Ezután töviről hegyire kitárgyaltuk a témát.

Előzmény: CSV93 (22666)
CSV93 Creative Commons License 2019.06.25 0 0 22666

Tuti, hogy fürdőnadrágba sokan bepisilnek, akár strandon, akár vízparton.

Tegnap este a három cimborámmal elmentünk vacsorázni, utána sörözéssel folytattuk. Amikor az egyik kiment pisilni, a másik megszólalt: "Bezzeg ha most a parton lennénk fürdőgatyában!"

Magamban meg pont arra gondoltam, hogy nem kell ehhez sem vízpart, sem fürdőgatya. De a mellettem ülő haveromon gyanús volt a hosszú póló, meg az a kérdése, hogy máskor is szoktunk-e fürdőgatyába behugyozni. Valamennyien igennel válaszoltunk. "És csak fürdőgatyába? - tette fel a következő kérdést. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ő igen. De mivel a többiek nemmel feleltek, én sem árultam el az igazat. Úgyis egy szobában alhattam azzal a haverommal, későbbre időzítettem a további puhatolózást.

Kb. félórával később együtt mentem WC-re ezzel a haverral. Meg sem várta a pisilés végét, úgy csúsztatta vissza a gatyába a farkát.

Amikor visszatértünk a hotelbe, és kettesben voltunk, annyit mondtam neki, hogy "fogadni mernék, hogy az este folyamán legalább egyszer behugyoztál".

 

folyt. köv.

Előzmény: 1Gergő (22665)
1Gergő Creative Commons License 2019.06.25 0 0 22665

Szívesen söröznék ilyen jó társaságban :D

A sztori szerintem sokaknál meglehet valamilyen formában,mert gondolom a legtöbben fürdőnadrágba kezdik!

Nálunk is hasonlóképpen volt unokatesómmal,fürdőnadrágba pisiltünk be először direkt együtt.

Lehet hogy csak bebeszélem magamnak mert bepisilős vagyok, de sokszor vízparton az az érzésem hogy pisi is csorog egyes emberek lábán,nem csak víz!Van olyan hogy elég gyanúsan sok folyik pedig amikor kijön valaki a vízből az csak pár másodperc amíg sok folyik.Szoktál ilyeneket látni,figyelni?Nincs ilyen érzésed hogy pisilnek a fürdőnadrágjukba sokan?

Előzmény: CSV93 (22663)
1Gergő Creative Commons License 2019.06.25 0 0 22664

"...a nagy izgalomban a gombbal sem boldogultam, teljesen behugyoztam.

Ott álltam egy hatalmas tócsában, bokáig pisis farmerban, tudva, hogy a haverom pár percen belül itt lesz...."

Ez így kimondottan tetszik :) izgalmas helyzet!

Ráadásul neki is kellett, na ez hatalmas lehetett ahogy lereagáltad,gondolom jót mosolyogtál magadban :) ha tudná miért kellett felmosni!

Tényleg, szerinted hogy reagálna ha előtte bepisilnél "véletlenül"?Nem gondolkodtál még ilyenen?

 

Előzmény: BM24 (22662)
CSV93 Creative Commons License 2019.06.24 0 1 22663

Adott 4 jóbarát, akik még az egyetemen lettek igazi jó cimborák. Ez a négy haver feleségeik nélkül 4 napra elutaztak a Balatonhoz. A parton ülve sörözés közben az egyik bepisil a fürdőgatyájába. A másik észreveszi, és a nevetéstől ő is bepisil. Harmadikként én is bepisiltem, mire a negyedik megszólalt: "Ha már úgyis belemegyünk a vízbe..." - erre ő is beeresztett.

BM24 Creative Commons License 2019.06.21 0 1 22662

Na, kellett nekünk a mosdó ajtóban történő bepisilésekről beszélnünk… ;)

Tegnap eldöntöttem, hogy mivel ma szabadnapos vagyok, visszatartom a vizeletemet egészen addig, míg spontán bevizelés nem lesz belőle.

Szokásos előkészületeket megtettem: lefekvés előtt közvetlenül már nem mentem WC-re, reggel korán keltem és rengeteget ittam. Egy idő után már eléggé éreztem a sok folyadék hatását, de még engedtem magamnak egy hatalmas pohár vizet.

Valahonnan sejtettem, hogy ez lesz az utolsó.

Mikor az utolsó kortyot is kiittam a pohárból, elkezdett csörögni a telefonom. Tibi haverom hívott, aki már rég óta szeretne magának új laptopot venni, de nem tudja, melyik márkával járna a legjobban. Ajánlottam neki egyet-kettőt, de közben folyamatosan szorongattam a farkamat, mert már nagyon közel voltam a bepisiléshez. Elmesélte, hogy ma volt néhány üzletben és talált néhány jó gépet, de szeretne valamikor majd átjönni hozzám és személyesen kikérni a tanácsomat. Mondtam neki, hogy ma úgyis szabadnapos vagyok, majd később ugorjon be, erre boldogan közölte, hogy úgyis a környéken volt most dolga és ha nekem is jó, 10 perc múlva nálam lesz. A meglepődöttségtől csak annyit tudtam mondani, oké.

Csalódottan tettem le a telefont, hisz rájöttem, muszáj lesz elmennem WC-re, a haver előtt mégsem hugyozhatom össze magam. De ekkor a szervezetem is rájött, hogy mekkora is volt az az utolsó pohár víz, elkezdett szivárogni a vizeletem. Szerencsére még gyorsan el tudtam állítani és nagy léptekkel elindultam a mosdó felé, de mikor beléptem és megláttam a célt, a nyomás vagy hússzorosára nőtt, amit már nem tudtam visszatartani. Én még ekkor is próbáltam tenni a dolog ellen és mentem tovább a csésze felé, de a nagy izgalomban a gombbal sem boldogultam, teljesen behugyoztam.

Ott álltam egy hatalmas tócsában, bokáig pisis farmerban, tudva, hogy a haverom pár percen belül itt lesz.

Rekord sebességgel felmostam, lezuhanyoztam és a pisis cuccokat bedobtam az üres mosógépbe. Felvettem egy tiszta nadrágot és pólót és már mentem is ajtót nyitni.

Az ajtóban kezet fogtunk Tibivel, aki beljebb lépett, majd így szólt:

-          Mindjárt mutatom, miket is találtam, de előtte elmegyek WC-re. Mindjárt behugyozok.

Erre én csak ezt feleltem:

-          Oké, de vigyázz, el ne csússz…előbb mostam fel...

Előzmény: 1Gergő (22655)
wapd József Creative Commons License 2019.06.21 0 0 22661

Köszi a megerősítést!

Spriccpumpa Creative Commons License 2019.06.20 0 0 22660

 

 Van!

 

 Tudatosan átprogramozod az agyadat, feltételesen kiiktatod a gátlást, azután ott és akkor pisilsz be, ahol és amikor csak akarod.

 Az átállítás hosszabb folyamat, nem megy csak úgy egyből. Legyél türelmes és kitartó, akkor meglesz a siker.

 Fogyassz sok folyadékot, enyhén túltelített hólyaggal könnyebben megy.

 Többször taglaltuk a részleteket, megtalálhatod, ha keresed. 

Előzmény: wapd József (22659)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!