Keresés

Részletes keresés

vicomte Creative Commons License 2000.03.17 0 0 11
Sziasztok!
A népesedési adatok és bevándorlást szorgalmazó ötletek következményeként elképzelhető,hogy nyugdíjas koromra(most 26 éves vagyok) "indiai informatikusok" kölkeinek tömkelege fog körülöttem rohangálni?!Iszonyú kilátások.
Duda Creative Commons License 2000.03.16 0 0 10
Ezt a baromsagot!

Azert fogyunk, mert sok szerencsetlen ember hujere dolgozza magat bagoert, mert fiatalon keptelenseg egzisztenciat teremteni es csaladot alapitani.

Erre aztan kurva jo megoldas a bevandorlas!

Az eletszinvonalat emeljetek tokkelutottek!!!!!

Geyza Creative Commons License 2000.03.16 0 0 9
Azon kívül, hogy kár volt leverni a vörös csillagot(?!) teljesen egyetértek Veled!

Plusz még: az ember nem benzin, alma, vagy vasérc, amit egyszerűen elviszünk onnan, ahol sok van, oda, ahol kevés.

Ha meg ne adj' Isten nőni kezd a munkanélküliség, akkor beindítjuk az emberexportot?

Nagy marhaság az egész ötlet. De a topik nem rossz!

Előzmény: ujraitt (8)
ujraitt Creative Commons License 2000.03.16 0 0 8
meg egy, es befejezem. hat mar semmibol nem tanulunk? tortenelem soran egyetlen problemaja volt a magyarsagnak, amit nem volt kepess megoldani. bar leverte a felholdat es a voros csillagot (kicsit kar), masodjara a tatarokat is meegvertuk, a kisebbsegi kerdest mindez ideig nem sikerult megnyugtatoan rendezni. a bevandorlas a magyarsag lepfeneje, tuz es vas kell ellene.

teljesen mas az agyelszivas. de akkor sem az erdelyi es delvideki ertelmiseget kell attelepiteni, mert ez a kisebbsegi megmaradast veszelyeztetheti. sokkal inkabb roman, szlovak es kozel-keleti tudosokat, kepzett szakembereket kellene foglalkoztatni.

Mercurius! Mar reg akartam kerdezni. Hany eves (korul) vagy?

hools Creative Commons License 2000.03.16 0 0 7
Akkor lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan. Úgy tudom, hogy az szerepelt benne, hogy bizonyos szakmák szerint kellene szervezni a bevándorlást, és a szabályokat esetlegesen könnyíteni.
Egyébként én láttam más nyilatkozatot is, amely nem beszélt előzetes munkaanyagról.
Előzmény: Mercurius (6)
Mercurius Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6
Ehhez képest viszont a TV-ben az egyik készitő azt mondta, hogy mindössze megvizsgáltak egy számitógépes módelt, amely szerint mennyire lehetne pótolni a lakósságot bevándorlással. A konkluzió negativ volt, igy csak az előzetes munkanayagban szerepelt. A mostanit lényegében nem meghaladó bevándorlási ütem továbbra is várható, ezt valamelyest szervezettebb formába kell terelni.
Előzmény: hools (5)
hools Creative Commons License 2000.03.16 0 0 5
Ez azért érdekes, sőt furcsa, mert több lap is közölte ezt, igaz, nem egységesen. Az viszont valóban igaz, hogy nem a nyitott határokról van szó, hanem bizonyos bevándorlási kvóták növeléséről, a szabályok enyhítéséről.
Előzmény: Mercurius (3)
ujraitt Creative Commons License 2000.03.16 0 0 4
most elrontottad a szorakozasom. :(((
Mercurius Creative Commons License 2000.03.16 0 0 3
"Ebben az is szerepel, hogy 2050-re már csak 8 millió magyar lesz, és a családtámogatás, az
egészséges életre való nevelés mellett a bevándorlás lehetne az egyik fő segítség ezt megelőzendő. "

A pontosság kedvéért a bevándorlást a tanulmány készitői rögtön másnap cáfolták. Ezt csak a közlő újság látta bele a tanulmányba.

Előzmény: hools (-)
ujraitt Creative Commons License 2000.03.16 0 0 2
az meg nem biztos. he-he-he:)
hools Creative Commons License 2000.03.16 0 0 1
Az első hozzászólás, és még csak nem is 0!
Hihetetlen! Megérte ma reggel felkelnem! :-)
Előzmény: ujraitt (0)
ujraitt Creative Commons License 2000.03.16 0 0 0
ORULT BESZED, DE VAN BENNE RENDSZER!
hools Creative Commons License 2000.03.16 0 0 topiknyitó
A napokban került ki egy tanulmány, melyet a kormány felkérésére készített el az MTA, a KSH meg a Népességkutató. Ebben az is szerepel, hogy 2050-re már csak 8 millió magyar lesz, és a családtámogatás, az egészséges életre való nevelés mellett a bevándorlás lehetne az egyik fő segítség ezt megelőzendő.

Érdekel ez valakit, vagy lenullázzam magam, és süllyedjen el? :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!