Nyelni én is nyeltem, de azok boritalok voltak meg füst:)
Nálunk nem merték szóba hozni az időjárást, pedig hármas ünnep volt, ugyanis van Józsefünk és Benedekünk is!
Bizony-bizony! Azért azt el kell ismerni, hogy a Józsefek egy szösszenettel gyengébb munkát végeztek időjárás dolgában, de kedves Benedekek, előttetek még ott a lehetőség...!!!
:o))
Idokozben a Jozsefek is unnepeltek, es holnap jonnek a Benedekek. Hogy szidnak majd minket a juliusi hosegben mindazok, akik nem vizparton uldogelnek, behutott sorrel a kezben... ;-)
Szép idő várható: az évszaknál megszokotthoz képest ugyan hidegebb, havazás is várható, szeles is lehet, napsütés se nagyon lesz, de SÁNDOR nap viszont biztosan megtartásra kerül!
:o))))
Szasztok,
Na ez az Én topicom is (sanyie1@hotmail.com)! Sajnos az italt nem birom (már egy üveg sörtől is teljesen bamba leszek) de jól esik a biztatás.
Eclipse
Én már megtettem: Ebéd után egy kis tokaji szamorodni, eztán/mellé egy tömet a Middleton vanilla-ból :))) Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy nem medvebőrön heverve tettem mindezt. (egyébként is sajnálnám a mackót)
Azért a sör mellett nálunk is "vágóhídra" kerül valami különlegesség szombat környékén, én pl. egy Thummerer Bikavérre gondoltam, az ünnepi alkalomra való tekintettel feláldozom az utolsó '94-est....
:o)))
Sándorok, igyatok (én még nem tehetem:o(( ) és egyetek előre a medve bőrére!!! :o)
Szombaton a nagy hármas tiszteletére nyílik ki nálunk a 2000. év 10teletére készített egri bikavér. Meg valami 5 puttonyos aszú is beígérkezett. Egyszóval
napfényt hozó család vagyunk
meg is érdemeljük nagyon!!
:))