Keresés

Részletes keresés

FreeMoney0611 Creative Commons License 2021.01.08 0 0 27

Sziasztok!
Találtam pár lehetőséget és elkezdtem kipróbálni őket .eddig egyetlen oldal fizet tiszteségesen szerintem .sok helyen elértem a kifizetésig , de mindenhol 10-15 munkanapot írtak .Szerintetek ezzekből lesz valami , vagy esetleg van tapasztalatatok ?
Tudtok olyan oldalakat amik ilyenek ?
Előre is köszi a véleményeteket.

https://www.youtube.com/channel/UC7BAKLBWoZx7nzIUeQc7RGA

csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 26
Hol találtad??

Keresőben?:o)))

Előzmény: A birka (24)
csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 25
Szerintem te bajban vagy:o))
Előzmény: Romeo_ Red (2)
A birka Creative Commons License 2004.01.12 0 0 24
Jó ötlet volt, csak el sem indult.
Előzmény: emilreklam (18)
kwega Creative Commons License 2002.02.10 0 0 23
Haver! Te normális vagy?
Legalább 1 tippet írtál volna...
Én írok:
-kilesel valakit a bankban, aki egy zsák lóvét vesz fel. (Te előtte maszkírozd el magad, hogy véletlenül se ismerjenek fel, de ne is legyél túl feltünő. 1 más városba menjél az a legjobb!) Az illető legyen egyedül, legyen jó célpont. Mikor megy el a lóvéval, kövesd. Legyen nálad elektromos sokkoló. Ha kint nem várja senki, akcióba is léphetsz 2-300 méter után. A sokkolóval bénítsd meg. A környezetedben azt fogják hinni, hogy rosszul lett. Fogd a táskáját (mintha a tiéd lenne) és lécelj le azzal az indokkal, hogy segítséget hozol. Legyél gyors. Ha magához tér, azonnal utánad fog kiabálni! Ha meg tudod oldani, le is ütheted. Nem javaslom hogy lelődd (pl. hangtompítós pisztollyal), mert túl sokat veszíthetsz ha elkapnak.
Előzmény: KTomiKTomiKTomi (22)
KTomiKTomiKTomi Creative Commons License 2001.10.19 0 0 22
Na még egy...

Szóval az a lényeg, hogy ez a sok pénz keresés nehéz téma. Könyvet lehetne róla írni. Nekem se tudásom, se kedvem hozzá, de vannak akik meg tették.

Vannak, akik csak álmodoznak, hogy hátha megnyerik a lottót. Ezeknek az embereknek kicsi az esélye a meggazdagodásra.

Vannak, akik játszva keresnek sok pénzt.
Vagy csak látszólag játszva? Senki sem tudhatja. Mert a sok pénz megkereséséhez erős személyiségre van szükség, életerősnek kell lenni. Tehát lehet hogy az életük könnyűnek tűnik, de közben hatalmas problémákat kell megoldaniuk.

Ha mi nem játszva keressük a sok pénzt - amire nagy esély van -, akkor meg kell dolgoznunk érte. Inkább úgy mondom, hogy meg kell szenvedni érte.

A sok pénzről álmodni könnyű. De akinek nincs sok pénze ténylegesen, az nem látja, hogy a sok pénz megkeresése és birtoklása miként hat ténylegesen az ember életére. Ezen hatások és egyéb tényezők mellett amik a sok pénz velejárói, a sok pénz már nem is tűnik olyan varázslatos dolognak. És az elköltése sem olyan idilli módon fest, hogy na most bemegyek és megveszem azt a Mercit, mert sok pénzem van, és szép az élet.

Akiknek nagyon sok pénzük van, azoknak az embereknek többnyire azért van sok pénzük, mert különlegesen gondolkodnak a pénzzel kapcsolatban.
A nagyon gazdagok általában úgy gondolkodnak a pénzről, mint mondjuk egy híres zeneszerző a zenéről (ez így elég jó képet fest), vagy mint egy kemény drogos a drogról (merthogy a pénztől függni is lehet, itt már nem olyan szép a kép).
Az, hogy miért gondolkodnak így, az jó esetben lehet azért, mert erre születtek. Igen. A nagyon gazdagok, azt hiszem erre születtek.

Nem tudom, ennek most van-e füle, ill. farka amit írok. Azért írom, mert én is szeretem a pénzt, és sokat gondolkodom róla.
Vannak írások, amiket olyan emberek írtak, akik azt állítják, a pénz megkeresésére bárki képes, és az nagyon könnyű. Amolyan gazdagodj meg gyorsan formulák.
Mint az abból amit írok ki is derül, nekem vannak fenntartásaim ezekkel kapcsolatban. Nem mondom, hogy a pénz megkeresése nehéz, de én még nem jöttem rá, és nem is árult el senki semmi hatalmas titkot.
A sok pénzzel kapcsolatban egyelőre úgy gondolkodom, hogy ezzel foglalkozni kell. Ha az ember nem is erre született, valamennyire meg lehet tanulni. Mint zongorázni is meg lehet tanulni, sőt megtanulhatunk jól zongorázni, noha nem vagyunk született zongoristák.

Hát ennyit szerettem volna mondani...

KTomi

KTomiKTomiKTomi Creative Commons License 2001.10.04 0 0 21
Kedves emberek, akik sok pénzt akartok és gyorsan!

Hát én is sok pénzt akarok és gyorsan! :-)
Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Én már régebb óta foglalkozom ezzel a problémával, leírnék egy-két gondolatot, véleményt.

1. Az esély rá, hogy valaki sok pénzt keressen és gyorsan, elenyésző.

Most, hogy így belegondolok, véleményem szerint 1:5000, vagy még kevesebb. Ezt így elég durva számszerűsíteni mondjuk.
De nézz csak körül a világban, hogy hányan akarnak sok pénzt keresni gyorsan körülötted, és merre felé haladnak, mire jutnak! Nézd meg a vállalkozások tulajdonosait, az elfuserált próbálkozásokat az ún. Internetes pénzcsinálásra, a szerencsejátékosokat. (és amit látsz, az csak a felszín!)
Ahhoz, hogy sok pénzt keress gyorsan, kivételes embernek kell lenned. Vagy nagyon szerencsésnek, vagy nagyon tehetségesnek, nagyon okosnak, nagyon szorgalmasnak, nagyon szépnek, vagy valami akármi különlegesnek.

Bár ez relatíve nem egyértelmű, hogy mi az a sok pénz.
Ha valaki 14-16 évesen mondjuk megkeres évi 1-1,5milliót napi pár óra munkával tisztán az sok szerintem. Ha 18-20 évesen megkeres évi 5-10milliót, az sem rossz.
De mondjuk 40 évesen már nem mondanám soknak a fenti számokat.
Nálam ezek jelentik a sok pénzt.

Mikor elkezdtem foglalkozni a sok pénz megkeresésén gyorsan, a fenti dolog hamar letiztázódott előttem. Hogy kivételes embernek kell lenni.
Ez egy hülye helyzet, mivel én nem tudom, hogy kivételes ember vagyok-e. Így azt sem tudom, hogy sikerülni fog-e, vagy sok energiát spórolnék meg, ha alább venném a mércét. Mint ebből kideürl, én még nem kerestem sok pénzt gyorsan.
Sokat jár az eszemben, hogy annyi ember van akinek sok pénz kell, és én is egy vagyok. Hogyan érhetném el, hogy nekem TÉNYLEG sok pénzem legyen hamar.
Végülis ez lenne a titok nyitja, de még nem jöttem rá. :-)

További tapasztalataim... Mondjuk inkább úgy, hogy szerény véleményeim, amiket eddig kialakítottam a fentieken kívül a következők.

Azt hiszem az én esetemben a sok pénz keresését meg kell hogy tervezzem, jelentős szellemi ráfordítással. Gondolkodással. Értsd fekszem az ágyon/ülök az asztalnál/internetnél és elmélkedek/olvasok a sok pénz megkeresésének lehetőségeiről, lehetőségeimről, hogyan lépnék tovább ha ez-és-ez sikerülne, stratégiákon gondolkodom, megéri-e ez vagy az rövidtávon, hosszútávon, időben, ilyen hozzászólásokat írok mint ez... :-), ééés jegyzetelek.
Itt felmerül az a probléma, hogy nem tudom a GONDOLKODÁS megéri-e a ráfordított időt. Vagy jobban járnék ha spekulálás helyett inkább elmennék dolgozni, vagy tanulni. A spekulálásba egyébként beletartozik hogy miket tervezek tanulni. Na jó...

Én akárhányszor kivételesen sok pénzt akartam keresni korablei helyzetemhez képest (még nem sikerült egyszer sem) mindíg volt vele valami célom.
Szokták mondani, hogy a világot a pénz irányítja. Talán így van, talán nem. Én igyekszem arra törekedni, hogy engem ne a pénz irányítson. Vagyis nekem nem azért kell sok pénz hogy legyen hanem azért hogy megvalósítsak vele célokat. Igyekszem a pénzhez mint ezközhöz viszonyulni. A pénz egy nagyon nagyon kivételes eszköz!

Tehát azon kívül hogy komoly tervet kell szőni a pénz megkeresésre, tervet kell készíteni arra is, hogy hogyan használod fel ezt a javadra. (hogyan költöd el :-)
Hú, ezt most így lehet, hogy nem tudom elmagyarázni. Természetesen annál jobb, minél több a pénzed. De ne akard úgy megnyerni a lottót, hogy nem tudod előre mit kezdesz vele. (Ezért is nem igazán akarom én megnyerni. Komolyan! Sokkal szívesebben nyernék egy kisebb, meghatározott összeget!)

Mmmmm. Talán még eszembe jutnának dolgok, ha ülnék itt, de asszem most ennyi. Bújkál valami itt a fejemben, de nem tudom előszedni. Majd legközelebb.

Még írnék ide kedvenc mondásaim közül, amiket valahol olvastam:

"A pénznek csak egy trükkje van, hogy legyen."

"Pénzt csak pénzből lehet csinálni."

"Kis pénz, kis foci." - ez nem biztos, hogy így van

"Ahol a pénz, ott az igazság."

"A pénz megszerzése játék mely úgy tűnik hogy külső erőkkel játszik az ember, de végül kiderül, hogy önmagunkkal játszunk."

"A szegénység nem szégyen, viszont igen kellemetlen."

"Mikor fiatal voltam, azt hittem, hogy a pénz boldogít. Most hogy felnőttem, rájöttem: így van!"

"Az ormokon nem várják az embert, oda fel kell kapaszkodni."

"Pénz beszél, kutya ugat."

Amiket írtam, az vééélemééény!!
Csá!

emilreklam Creative Commons License 2001.05.04 0 0 18
Igy lehet sok penzt gyorsan

mancskutya Creative Commons License 2001.03.18 0 0 17
Egy éve nincs pénz gyorsan.
Laslow Creative Commons License 2000.03.18 0 0 16
Mire kéne a sok pénz még ma?
nyman Creative Commons License 2000.03.18 0 0 15
vol vmi bankrablasos topik korabban,de a cimere mar nem emlexem, de szerintem vhogy megkeresheto a bank, rabl* vagy hasonlo kulcsszoval.
Előzmény: Romeo_ Red (14)
Romeo_ Red Creative Commons License 2000.03.17 0 0 14
Hogyan csináljam?
enginer Creative Commons License 2000.03.16 0 0 13
BOCS elbasztam :(
"FEGYVERNEKLÁTSZÓTÁRGY"
Előzmény: enginer (11)
fej Creative Commons License 2000.03.16 0 0 12
Nekem is, ha volna szabad kérnem ;)
enginer Creative Commons License 2000.03.16 0 0 11
Minek a pisztoly???
Az OTP-ben elég egy "fegferneklátszótárgy" is.

:)

Előzmény: Romeo_ Red (8)
nyman Creative Commons License 2000.03.16 0 0 10
faragj egyet szappanbol, de vigyazz, ha esik az eso. egyebkent mennyi az a sokpĺent?
Előzmény: Romeo_ Red (8)
) Creative Commons License 2000.03.16 0 0 9
Még ma van és következő "jó" tanácsom ugyis este hatékonyabb:
Keress egy olyat akinek van! ...és szegődj a szolgálatába soké, hogy megvédhesd az olyan alakoktól mint amilyen te vagy...
Romeo_ Red Creative Commons License 2000.03.16 0 0 8
És hunnan vegyek pistolyt? Turorudival nem mehetek...
nornoc Creative Commons License 2000.03.16 0 0 7
Rabolj ki 1 bankot!Kicsit kockázatos,de meg kell próbálni!Kezd 1 vidéki kis postával,ott nem szokott még biztonsági ör se lenni!
topp Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6
Eloszor talan be kellene hatarolni a 'sok' es a 'gyorsan' fogalmat...
Meg talan az is erdekes lehet, hogy mire kell...
Előzmény: Romeo_ Red (5)
Romeo_ Red Creative Commons License 2000.03.16 0 0 5
Emberek, ha nem kapok egy jó tippet, akkor olyat teszek, amit később megbánok!
Kilroy Creative Commons License 2000.03.16 0 0 4
Nézd, kinézel egy bankot, ahol nagymennyiségű stex van és kirabolod. :-))
Előzmény: Romeo_ Red (-)
platina Creative Commons License 2000.03.16 0 0 3
Én is, Romeo, maradjon meg e kedves topic.
Romeo_ Red Creative Commons License 2000.03.16 0 0 2
Én még ma pénzt akarok!
) Creative Commons License 2000.03.16 0 0 1
Nyerj a lottón!
jeegynullas Creative Commons License 2000.03.16 0 0 0
Menjel focistanak!
Előzmény: Romeo_ Red (-)
Romeo_ Red Creative Commons License 2000.03.16 0 0 topiknyitó
Ebben a topicban a gyors és sok pénzkeresés problematikáját szeretném tárgyalni!

Téma: Hogyan lehet sok pénzt keresni, gyorsan és könnyen?

Nem arra vagyok kiváncsi: "képezd magad, aztán meg menj el dolgozni", hanem azokra az extrém ötletekre, amiktől gyorsan nagyon gazdaggá válhatok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!