Ha valakinek az olasz nyelvtanban segítségre van szüksége, ezen az oldalon (Webnyelv - olasz nyelv) szinte mindent megtalál. Az oldalt bővítem folyamatosan. Ha lenne olyan kérdése valakinek az olasz nyelvtannal kapcsolatban, ami még nincs fent az oldalon, szóljon, és arról is tehetek fel anyagot!
Olasz dolgozok mellé keresünk elsősorban műszaki beállítottságú diákokat, tolmács pozícióba, Százhalombattán lévő olajfinomító céghez, hosszú távra (min. fél évre).
OLASZ NYELV FELSŐFOKÚ ISMERETE FELTÉTEL!
Fizetés: Bruttó: 1000 Ft/óra
Munkaidő: Egész napos munka, heti 3 nap vállalása kötelező.
Feltételek: 18.életév betöltése, nappali aktív vagy passzív hallgatói jogviszony, kiváló kommunikációs képesség, olasz nyelv felsőfokú ismerete.
Jelentkezés: Kovács Béla bela.kovacs@eucsoport.hu
Egyéb infó: Jelentkezni lehet a bela.kovacs@eucsoport.hu email címen, fényképes önéletrajzzal. A levél tárgya legyen: OLASZ_TOLMACS. A munkakezdés ideje várhatóan május hónapban!
Ha valaki szeretné, segítek neki az olasz tanulásban. Van rengeteg olasz tankönyvem, olasz könyvem (regények) amiket nagyon olcsón adok, mivel nekem itt csak foglalják a helyet. Ha gndoljátok nézzétek meg:
Keresünk olyan jelentkezőt, aki szeretne olaszul tanulni haladó szinten, heti 5*5 órában, anyanyelvi tanárral. :) (Budapesten) Az ár is kedvező, viszont eddig csak ketten vagyunk, és három ember kell ahhoz, hogy elinduljon a tanfolyam!
Két olasz iskola van még. Az olasz kultúrintézet olcsóbb, de nagyobbak a csoportok, a Polibella Nyelviskola drágább, ott kisebbek a csoportok. Majd tudassad, hova iratkoztál be!
Olaszórákat tartok egyéneknek és 2-3 fős csoportoknak.
Kezdőknek, haladóknak,vizsgára készülőknek, vagy csak az olasz nyelv szerelmeseinek, egy kedves, vidám, fiatal tanárnénitől :). Az órák egyénre szabottak, és a diák ritmusának megfelelőek.:)
Sziasztok, én úgy hallottam, furcsa módszerük van. Mindig magnót hallgatnak, s a tanulók párban megbeszélik, ki mit értett. A tanár nem nagyon magyaráz, háttérben van.
Sziasztok, én úgy hallottam, furcsa módszerük van. Mindig magnót hallgatnak, s a tanulók párban megbeszélik, ki mit értett. A tanár nem nagyon magyaráz, háttérben van.