Keresés

Részletes keresés

crondore Creative Commons License 2021.01.02 -2 2 181827

Tapasztalataim a DB1 -el, úgy hogy egy pideletlen opvzett gaggia coffee deluxe-ot(továbbiakban GCD) váltott, számomra ez az összehasonlítási alap. Ehhez mérem, hasonlítom mert ezt ismerem. Saját szubjetiv vélemény/tapasztalat következik.

 

- OPV-t be kell állítani valóban mert alapból 16+ on tolja(szimplákat iszom többnyire, alapból szimpla főzésre számomra alkalmatlan volt, átköpte a vizet a kvn és minden úgy szőkült 12 g-ig kvig mint a huzat, ims,avx prox, expolygon ims clone szimpla szűrőkkel tesztelve), és igen rugó vágással érhető el a 9 bar környéke, viszont rendkívül könnyen szerelhető és állítható, GCD ebben is az alap túlnyomás szelep csak rugó vágással állitható, inkább vettem bele egy opv-t. Számomra nehezebb volt beállítani/beszerelni az opvt a gaggiába - bár nehéznek ezt sem mondanám.

 

- Hőhiány - először én is csak néztem miért nem melegszik a kar, aztán a 10mp-es víz átengedés a karon ezt a problémát megoldotta(az automata kvfőző gombot használom erre...😀), pohár melegítésre eddig is ezt használtam a GCDn. Vízátengedés után a kar hőjével semmi gond. Sajnos a gép 20 perc múltán kikapcsol, viszont olyan 30 perc szükséges ahhoz, hogy 30 mp -ig csapolható legyen a kifolyó víz hőmérséklet esésése nélkül. Ezeket a karon kilépő víz hőmérsékletének mérése alapján mondom, ahol a kilépő víz hőmérséklet változását figyeltem. 1 bekapcsolási ciklus alatt a mért hőingadozás max 3 fok volt, 2 egymás utáni bekapcsolási ciklus után ez 0 fok, a GCD is olyan 30 perc után válik hőstabillá. A thermoblok feletti rész nem viccel simán felmelegit bármilyen csészét, üveg poharat, kezem nem állja 15 perc után.

 

 - Senki nem beszél róla de a DB1 -en szétszedés nélkül, állítható a vízhozam ami maxban 225 ml tud 30mp alatt konzekvensen. Ez 0-ig állítható/csökkenthető. Az előáztatás ideje nem állítható, de ezen keresztül befolyásolható a mértéke. Persze az egész kvfőzésre és annak minőségére/fizikájára hatással van vagyis lehet - azonban nagy változásokat lehet elérni vele - még egy paraméter, ami gondot okozhat(okozott is....😁), ha nincs teljesen képben az ember.

 

- Ahogy fentebb írtam a DB1 tud előáztatást a GCD nem, jelen pillanatban sötétebb vonalon számomra jobb/finomabb és krémesebb(nekem számít!!) kv tudok készíteni a DB1 -el és ezt többek között az előáztatásnak tudom be. Az igazság része, hogy idáig eljutottam kellett egy opv/vízhozam beállítás, 3-4hét és több liter elpacsált kv(mindent elmond a hozzá értésemről 😆). Most tanulok sok mindent még a géppel kapcsolatban de ezt majd alább.

 

- DB1 konstrukciós hiba szerintem a cseptálca mérete, a GCDjében fürödni lehet...😀 A másik probléma, hogy a DB1 olyan erővel dobja el a vizet, hogy még az üres tálcából is kicsapódik. Ezt mondjuk a vízelvezetőbe ideiglenesen kivehető módon felhelyezett szivacsdarabbal orvosoltam egyelőre míg nem találok ki valami végleges csillapító megoldást. A méret azért is problémás mer a vízhozam szabályozás miatt és a nyomás eldobása esetén is pl vakszűrőzéskor aránylag sok víz jön le... Azon gondolkozom, hogy tudnám a tálcából kivezetni a vizet, hely volna neki, de csak valami szép megoldás jöhet szóba semmi kókány...

 

-Egyébb tapasztalatok: a DB1 sokkal érzékenyebb mind a kv őrlés minőségére, mind a használt szűrőre(most egy ims szimplával úgy tűnik beállt, egyelőre nem próbálkozom mással, majd ha meguntam a mostani sikerélményt - 3-4 napja sikerül jó kvt főznöm, igaz ezek most nekem qrva jók!!!!). Graef cm702esem van, de már futottam bele a fokozat mentes állítás hiányába... Nem volt lehetettlen belőni, de elég pepecselős volt egy kvnál.

 

- Gőzölés hiányaiba egyelőre én sem futottam bele - viszont én a következő módon használom a gépet: 2szer bekapcsolom, a 2. bekapcsolás után már szinte azonnal használható - az igazsághoz tartozik, hogy én nem tapasztaltam sötétebb vonalon ízben semmi különbséget 10 percnyi bekapcsolás után sem, de bőven lehet az én ízlelési hiányosságom. 2. bekapcsolás után elindítom a gőzt kb 3-5 mpig így kiköpi a vizet, és ha gőzölni szeretnék a kv lefőzése után, már nincs előjáték a gőzzel... maj lefőzöm a kv és gőzőlök ha kell.

 

A DB1 várlása mellett azért döntöttem, mert a GCD -ra 100 körül/felett kellett volna kőltenem munkadíjjal együtt, ha rozsdamentes kazános, pidelt gépet szerettem volna csináltatni belőle és szolgáltatás szinten akkor sem tudta volna azt amit a DB1.

 

Igaz a DB1-el volt munka, ki kell/kellett ismernem, vannak dolgok amikre háklis tud lenni. De jelen pillanatban így beállítva kezdi hozni azt amire vágytam vagy hiányoltam a GCD. Nem tudom más géppel összehasonlítva, milyen eredményeket hozna. Igazából nem is annyira érdekel. Nekem ez így most jó, most(már 😃) hozza amit kell nekem, így nem érzem, hogy bevásároltam volna.

 

Elnézést a hosszú leírásért de, próbáltam összeszedni mindent ami eszembe jutott. Ha valami kérdés van és tudok persze segítek másnak ne rojtosodjon a szája...😀

 

Említett valaki másik fórumot a tapasztalatokról, kérhetném annak az elérhetőségêt - köszönöm!

 

Üdv.

 

cRo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kopiteki Creative Commons License 2021.01.02 0 1 181826

Csak segítségképpen: kb 2 és fél éves hozzászólásra reagáltál. Ha ilyen csészére vágysz, nézz körül komolyabb élelmiszer áruházakban. Most volt karácsony, talán még találsz kávéval egybecsomagolt csészét. Egy hónapja még láttam ilyet. És olcsóbban jössz ki...

Előzmény: Niki1800 (181825)
Niki1800 Creative Commons License 2021.01.02 -1 0 181825

Szia!

 

Szeretnék rendelni 2db nagy és 2db kicsi Segafredo csészét ha esetleg van rá még lehetőség.

Vagy esetleg tudsz még szerezni

 

Üdvözlettel: Köböl Nikol

Előzmény: lálá (176414)
H_G Creative Commons License 2021.01.02 -2 1 181824

Akkor már inkább vidd vissza az Aldiba. Legalább nem lesz az a benyomásuk (ha elég sokan így tesznek), hogy ezzel elégedettek a vásárlók és nyugodtan rendelhetnek belőle jövőre is.

 

 

Előzmény: tacsi1234 (181823)
Horyk1 Creative Commons License 2021.01.02 0 1 181822

Ezek a nyomásfokozós szűrők azért vannak, hogy a bolti téglából is iható legyen az eredmény.

Mármint szemre, iható.

 

Egy jó eszpresszóhoz friss kávé kell, egy őrlő, meg egy kvgép normál szűrő kosárral.

 

Előzmény: Elektronikus (181821)
Elektronikus Creative Commons License 2021.01.01 -1 0 181821

Feltételezem, olcsóbb szűrőknél a habosítás hiányosságait egyéb trükkökkel pótolják. Ami előző fotómon szerepelt, ott például a kávé először a felső lyukacsos fémszűrőn halad át, majd alatta egy műanyag lap tölcsérszerűen egy pontba gyűjti.

 

Innen egy tűhegynyi lyukon spriccel át a folyadék egy többrétegű drótszitára (perlátor, mint a csaptelepen), ami megtöri. Ennek kimeneti nyílása látszik a képen, középen. Mellette néhány nyílás is látszik, amin elvileg levegőt szív be, kever hozzá az áramlás.

Előzmény: tacsi1234 (181819)
Elektronikus Creative Commons License 2021.01.01 -1 1 181818

Mármint a fűtőszál maga természetesen szigetelt, csak arra próbáltam utalni, hogy meghibásodás esetén könnyebb az átmenet a vízhez / fémtesthez, mivel a kettős szigetelés feltétele ott nem biztosítható. Ezért kell földelni a fémtestet.

Előzmény: Elektronikus (181816)
Elektronikus Creative Commons License 2021.01.01 -1 1 181817

Egyik Lidl-rokona van nekem is, bár nem használom, csak tartalék (automatát jobban kedvelem, nem kell annyit pancsolni):

https://www.youtube.com/watch?v=deyK-0l3Af0

Más forma külsőre, de a bojler ugyanaz, ha jól tudom, meg a kerek hőmérő is, egy cég terméke. Belsőleg nem rossz konstrukció szerintem, mármint a bojler. De a hőkapcsoló egyszerű bimetálos, ami önnön hiszterézise és az alumínium tömeg hőtehetetlensége kombinációjaként rendesen táncoltatja a hőmérsékletet.

Ha jól emlékszem, felfűtéskor 92 °C-on megszakít ugyan, de az izzó fűtőbetét nyilván tovább emeli, mire megáll egy magasabb fokon, kihűlnie pedig jóval 92 °C alá kell, hogy ismét bekapcsoljon a fűtés.

Ezen 10 perc melegítés sem stabilizál, illetve még több sem, de akkor már legalább 15-20 perc legyen, hogy az egész belső rész jól átmelegedjen.

A hőmérő érzékelője a kapilláriscsövön közlekedő, folyadéktáguló eszköz kis tartálya a bojler tetején lévő üregben mér, hővezető pasztával ellátva, illetve ezt nem is árt pótolni, ha kevés lenne.

Az érzékelőt forrásban lévő vízzel hangoltam be pontosan 100 °C-ra, amit a kerek műszeren mechanikusan megoldható (nem volt pontos gyárilag).

Utána jön az, hogy a hőfokot pontosan kitapasztalod, nem hagyatkozol a világító LED-re, ami csak azt jelzi, hogy a fűtés kikapcsolt és állítólag ekkor kellene neked használni (pumpálni). Csakhogy fentiekből következően ez elég tág fogalom.

Viszont van egy olyan trükkje, hogy amikor hűlés közben rányomsz a gőzgombra, az bekapcsolja a fűtést, értelemszerűen. Tehát így manuálisan is rá tudsz szabályozni, érzéssel. Közben figyeled  műszert és idővel rá lehet jönni, hogyan jó, vagy legalább optimális.

Nyilvánvaló, magamra nézve gáz és szégyenletes, nem csináltam meg PID-szabályzottra, de úgysem használnám ki, mert időközben rászoktam az automatára. Abban meg gyárilag processzor szabályozza a hőfokot.

Szűrőt tekintve neked ilyet adtak hozzá?


Ennek van egy habosító része, ha kitekered a három csavart, meglátod. Tisztításhoz amúgy sem árt néha szétszedni. Viszont forgalmazzák másik fajta szűrővel is, aminek csak fém az alja.

Előzmény: tacsi1234 (181808)
Elektronikus Creative Commons License 2021.01.01 -3 2 181816

...és akkor mi van, szakmai (elektromos) szempontból félrebeszélsz. Fűtőszálas bojlert tartalmazó eszköz eleve nem is lehet biztonságos, védőföldelés alkalmazása nélkül. A vízpumpánál mondjuk megoldható a kettős szigetelés követelménye, illetve az tudja, alapból.

 

A fűtőszálat nem lehet elszigetelni a víztől, ami kivezet a gépből ráadásul (a kifolyó kávé is megrázhatna). Saeco gépnél lehet látni, még a víztartály műanyag csövébe is iktatnak egy földelt fémcsövet, nehogy a tartály vize megcsapja az embert.

 

A védővezető dolga testzárlat esetén megvédeni az embert, akár a FI-relével együttműködve, vagy anélkül is, a kisautomatát lenyomva.

 

Földeléses villásdugóval felszerelték? Ember által érinthető fémrészeket leföldelték? Onnan kezdve nincs miről beszélni. Az engedélyező hatóság Magyarországon is elég szigorúan veszi ezeket, nem nézném őket annyira hülyének.

 

Sokkal kellemetlenebb a gyakorlatban egy víz miatt szétrohadt elektronika javítása. De nem olyan biztos, hogy ennél a víz pont oda fog folyni. Ehhez jobban kellene látni, netán tesztelni (vízzel), amit valószínűleg meg is tettek (szoktak).

 

Már csak azért is, mert garanciális időben a gyártónak kell fizetni a panelcseréket is. (Amit a márkaszervizek nem javítgatnak, komplett csere szokott lenni.)

Előzmény: andrew59 (181814)
andrew59 Creative Commons License 2021.01.01 -1 4 181814

Én egyébként arra alapoztam a megelőgezett bizalmat, hogy mégiscsak egy EU-ban forgalmazott megfelelő minősítésekkel rendelkező termékről van szó.

 

 

A fenti fotó egy DB1 gépről készült.  Ahogy látható semmiféle tokozást, védelmet nem kapott a panel.  Nem akarom elképzelni mi történik egy szivárgáskor ha ez ott vizet kap :-(     Rázós élmény lesz, az biztos!!!   Az említett "GC"-ben ilyet nem látsz, nem találsz.    Ennyit a "GC vonatra" való fel és leszállásról !!!!

Előzmény: tomiie6 (181801)
andrers253 Creative Commons License 2021.01.01 -1 1 181813

Régen én is így gondolkodtam, kávéba cukor, de miért ne lehetne kísérletezni. Nem azért rakok bele minimális cukrot, mert a kávé rossz, megkóstolom így is úgy is. pl: van olyan kávé aminek kellemes nyári alma íze van (a többi íz mellett) cukor nélkül, egy csipet cukorral ugyanez a kávé már inkább a korai cseresznye ízére emlékeztet, de ez szubijektív, ki mit érez ki. S van aki meg tejhabot gőzöl hozzá, akkor abszolút más karaktert ad, de én inkább ristretto-t espresso-t részesítem előnyben. Sokan sokfélék vagyunk, ki így ki úgy szereti, a lényeg, hogy megtalálja benne magát.  

Előzmény: Katoczi (181807)
szekelypeti Creative Commons License 2021.01.01 0 0 181812

Van egy eladó fekete-piros Faema Family daráló.

 

Elég jó esztétikai állapotban van. A kései cserések.

Ha valami normális árat mondasz rá, tiéd!

Érdeklődni csak: szekelypeti@yahoo.co.uk

szekelypeti Creative Commons License 2021.01.01 0 0 181811

BÚÉK!

Eladó Ascaso Steel 2-KAROS podos gépem.

A képen látható gép podos verziójáról van szó.

Használt, frissen szervizelt.Nagyon szép kávét csinál!

100ezer az ára.

Érdeklődni csak: szekelypeti@yahoo.co.uk

szekelypeti Creative Commons License 2021.01.01 0 0 181810

BÚÉK!

Eladó Ascaso Steel 2-KAROS podos gépem.

A képen látható gép podos verziójáról van szó.

Használt, frissen szervizelt.Nagyon szép kávét csinál!

100ezer az ára.

Érdeklődni csak: szekelypeti@yahoo.co.uk

Katoczi Creative Commons License 2021.01.01 -3 0 181809

Hagy időt a bemelegedésre (10 perc vsz elég neki) majd pár lépésben engedj át rajta meleg vizet, hogy ne hűtse vissza a vizet a hideg vas (na jó plasztik). Ha utána is hideg akkor ez a gép ennyit tud, kell keresni olyan kávét aminek alacsony a hőigénye.

Előzmény: tacsi1234 (181808)
Katoczi Creative Commons License 2021.01.01 -3 2 181807

"Most már tudom, hogy az a savanyúság, amit nem tudtam sehogy sem eltűntetni, az másoknak a gyümölcsösség" azért ha kinyit a világ menj el minél több specialty presszóba (sajnos már mindenre ráaggatják a jelzőt, vannak helyek amik stabilan tartanak egy szintet, de előfordul ihatatlan kávé is), kóstolj minél többet, és rájössz, hogy a savanyúság és gyümölcsösség közel sem ugyanaz. Kezdetben inkább robusztás kávékkal szerezz gyakorlatot, és ha már mennek az alapok lehet nyitni a közepes illetve a világos pörkölés felé. 

 

P.s. Cukrot meg ne javasoljunk már spec kávéba. Ha oda cukor kell, akkor valami nagy hiba van (vagy a kávéval, vagy a géppel, vagy a userrel, vagy egyszerűen nem a te ízlésvilágod). A cukor nem fogja megmenteni a szar kávét.

Előzmény: tomiie6 (181803)
ogrEicsab Creative Commons License 2020.12.31 0 0 181806
Előzmény: beeex (181805)
beeex Creative Commons License 2020.12.31 0 0 181805

ESE POD gépet keresek, melyik ami ajánlott és kapható?  Normál kosárra nincsen szükségem. 

andrers253 Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 181804

Többfle etiópiai kávét ittam, érdemes cukor nélkül és cukorral is megkóstolni. Ha teszel bele egy kevés barnacukrot, tényleg nem kell sokat. S meglátod, hogy nem savanykás az íze, hanem gyümölcsös. A sötltebb pörkölásűt cukor nélkül, a világosabbakat mininális cukorral szoktam inni, egy próbát megér.

Előzmény: tomiie6 (181803)
tomiie6 Creative Commons License 2020.12.31 -2 1 181803

A nyomásos témához sajnos nem értek, hogyan kell mérni, mit is jelent valójában, de a 2-3.-at én mindenképp megcáfolhatom. Lehet, hogy valaki valami egyedi hibába futott bele.

A portafilter hőmérsékletével nincs gondom, bár ugye az is alap, hogy használat előtt vizet engedünk. Önmagában "csak" kb. 60-70 fokos szokott lenni 10+ perccel bekapcsolás után. A hőhiányt megcáfolandó még omni-roast kenyaiból is sikerült ihatót húznom 94-es PID állásnál. Nem voltam vele elégedett, de nem is tudtam akkor még, milyen egy afrikai kávé, viszont utána sikerült innom etiópot az egyik helyi kávézóban és nem volt túl messze attól. Most már tudom, hogy az a savanyúság, amit nem tudtam sehogy sem eltűntetni, az másoknak a gyümölcsösség.

A gőzzel megintcsak semmi gondom, bár ugye a gyakorlatlanság kiütközik és nem specialty a minőség, de ugyanazt elérem, amit korábban french presszel tudtam és butább szíveket is sikerül vele rajzolnom. Ehhez viszont tényleg kell a reggeli első bekapcsoláskor 10-15 másodpercig járatni a gőzt, mire teljesen átmelegszik a rendszer és stabilan adja. Ezután tényleg stabil, hagytam én nyitva jó sokáig, 750 ml-es kiöntőben is habosítottam, de ilyen elgyengülés nem volt.

Előzmény: Paragon 1985 (181802)
Paragon 1985 Creative Commons License 2020.12.31 0 2 181802

Az emberi tényező nagyon fontos, és nagyon sokan ugranak neki alapinformációk nélkül. Bolti kávéval, előre őrölt kávéval, őrlési finomság,  lefolyási idő ismeret, stb. nélkül.

Ettől most eltekintve a DB1 gépnek alapgondjai vannak.

1,Az OPV alapból 16 barra! van állítva, és a csavarral is max 12 bar-ig tekerhető le, utána a rugóból kell levágni.

2, Erősen hőhiányos a gép. A felrakott üres porta filter 40perc után is max langyos lesz, és nem forró. Lehet a pid van nagyon elkalibrálva, de mindenhol kikönyököl a savanyú íz.

3, Többen a gőz miatt választották ezt a gépet, hiszen egy külön thermocoil állítja elő a gőzt. Sajnos erre korlátozottan alkalmas. Nem egyenletes a gőz, 20-30mp után nagyon elgyengül. 

 

Ezeket javítva egy nagyon jó gép lehet még belőle, de így még erősen béta.

Előzmény: tomiie6 (181801)
tomiie6 Creative Commons License 2020.12.30 0 0 181801

Én megvettem a DB1-et, viszont abszolút kezdő vagyok, így okosakat nem tudok mondani. Három hónapja léptem túl a "magas koffeintartalmú fekete lötty" fogalmán és kezdett el érdekelni a kávézás, és a DB1 előtt egy Bosch Barinóval alkottam szörnyűségekből szörnyűségeket. Ennek ellenére elégedett vagyok a masinával, és bár jómagam nem értek a presszók ízvilágához, mert a szörnyűségeket mindig tejjel ittam, emiatt pedig a specialty és kevésbé jó kávézókban is ehhez ragaszkodtam eddig, viszont egy presszós beállítottságú jóbarátom megerősített abban, hogy egész jókat húzok, és összemérhetően jobbakat ivott nálam egy hangulatában kedves, de nem specialty kávézó presszójánál.

Más fórumon sok kétségbeeset posztot láttam, amelyekből azt is le lehetne szűrni, hogy gond van a géppel, de én attól tartok, hogy ezek az emberek nálam is kevésbé érdeklődőek a kávé iránt, ráadásul kevesebb "tudást" is szívtak magukba a használatbavételt megelőzően, mint jómagam, és szerintem bármely komoly gyártó gépeivel problémájuk lenne. Szerintem a rovidkv blogos TB1-ről szóló írás helytálló, és nagyon örülök, hogy nem szálltam fel a GC-vonatra.

Én egyébként arra alapoztam a megelőgezett bizalmat, hogy mégiscsak egy EU-ban forgalmazott megfelelő minősítésekkel rendelkező termékről van szó. Még egyszer mondom, hogy az ízlésem nem kifinomult, de a végeremdény számomra konzisztensen finom és jó (a lefolyás). Napi 3-4 (dupla) presszót iszom, JE-Plus őrlőm van és tizedes pontosságú mérleggel mérem a be- és kimenetet, a lefolyási idő 1 másodpercen belül tartja magát.

Előzmény: Nibiru (181799)
Nibiru Creative Commons License 2020.12.29 0 0 181800

Egy kérdés hozzáértőkhöz. Deloghi EC156b. Miért van az, hogy bemelegedés után nem jelenik meg a víz csapoláskor a fejen szinte azonnal a fejen, hanem várni kell rá? Arra gondoltam, hogy mialatt a gép melegszik, a keletkező gőzpárna kinyomja a vizet a pumpa felé és hogy esetleg fel kéne újítani a pumpát, de mivel az egyébként működik és még csak fel sem levegősödik melegedéskor, a másik tippem ez a szelep volna:
http://alkatreszek.org/2584-delonghi-k%C3%A1v%C3%A9f%C5%91z%C5%91-szelep-.html  
Valaki? Köszi! 

Nibiru Creative Commons License 2020.12.29 0 0 181799

Már megvetted a gépet? Én óvatos voltam. Túl szépnek tartottam, hogy igaz legyen és úgy általában nem nagyon bízom a kínai cuccokban. Gondoltam, inkább kivárom az első szériát és meglátom.
Nos, abból ítélve  amiket eddig hallottam és olvastam róla, örülök, hogy nem vágtam bele. Kíváncsi vagyok azért, hogy mire jutsz vele.

Előzmény: crondore (181793)
karaxoni Creative Commons License 2020.12.29 -1 0 181798

Nem tudom igazából, szerintem nincs konkrét oka. Eddig nem jelentkezett érdeklődő, vagy nem vettem észre én.

Sose vittem végig az eladást: feltettem ide, most már máshová is, de sose figyeltem, hogy mi történik. Nem volt prioritás az eladás.

Most már nem akarom pakolgatni a dobozban tovább, hátha elmegy.

Előzmény: Horyk1 (181797)
Horyk1 Creative Commons License 2020.12.29 0 0 181797

Ahogy nézem hirdeted már amegy ideje, mi az oka hogy nem kelt el?

Előzmény: karaxoni (181796)
karaxoni Creative Commons License 2020.12.28 0 0 181796

Köszönöm! Akkor kicsivel kevesebbért (mondjuk 100e) elvihető.

Előzmény: ogrEicsab (181795)
ogrEicsab Creative Commons License 2020.12.28 0 0 181795

120ért szoktak menni kb. Mivel ezzel kell kicsit foglalkozni, kicsivel kevesebb.

Előzmény: karaxoni (181794)
karaxoni Creative Commons License 2020.12.28 -2 0 181794

Eladó Rancilio Silvia kávéfőzőgépünk. 10 éves, 5 éve nem használjuk. Működőképes, pod-os készlet van hozzá. Az előlapján kis karcolás (nem feltűnő), más hibája nincs. Valószínűleg egy takarítás, tisztítás ráfér.

Nem használjuk, és nem használjuk ki, ezért szívesen eladom olyasvalakinek, aki tudja használni és ki is használja.

Az újkori árát tudom, a mostanit nem: kérem, hogy akit érdekel, jelezze, hogy mennyiért vásárolná meg.  Szeretnék méltányos árat kapni és olyan vevőnek adni, aki használni tudja.

Budapesten található.

crondore Creative Commons License 2020.12.28 0 0 181793

Sziasztok!

 

AVX DB1-es gépet vett innen valaki?

Kíváncsi volnék a tapasztalataira és majd szívesen megosztom ez enyémeket is, ha már teljesen kiforrott véleményt tudok majd megosztani pro és kontra... 

 

Ha esetleg valakinek volna kérdése a géppel kapcsolatban persze szívesen fogok válaszolni.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!