Igen 2 db vonalad van benne, de plusszért talán lehet három is? (ezt neMM tudom)
És 10 számos lehet hozzá,de ha a 2 törzsvonal foglalt, a hívód az vár vagy foglaltat kap(?)
Viszont a két törzsszám úgy tudom átjárható, ha az egyik foglalt csörög a másik.
Ezt akár ki is próbálhatom,majd holnap megírom.
Na mára ennyi.
Ja kérdezd meg a 1212-től van 1 06-80-al keződő szám ahol direktbe az ISDN-esekkel tudsz beszélni, ők azért felhomályosítanak majd a dologról.
Láttam, hogy van már 1-2 ISDN topic, de azokban elsősorban az internetezésről esik szó. Az én problémám viszont a telefoncélú ISDN-használattal kapcsolatos. A helyzet az, hogy a cégünknek 2 telefonvonala van momentán, de ezek gyakran foglaltak, mert ki- és befelé egyaránt sokat használjuk. És van most egy akció, amelynek keretében a hagyományos vonalat ISDN-re lehet cserélni. Arra lennék kiváncsi, hogy a gyakorlatban ez hogy működik, mert a Matávos kisasszonyból nem lehetett túl sokat kiszedni, az én informatikai-technikai-műszaki ismereteim pedig nem verdesik az eget. Szóval az világos, hogy ez 2 csatornát jelent. Ez úgy néz ki, hogy van 2 külön hivószám és 2 készülék? Ha az egyik foglalt, akkor automatikusan átmegy a hivás a másikra? Szóval ilyen alapdolgok érdekelnének, ha lennétek kedvesek felvilágositani, akkor nagyon megköszönném.
U.i. És a legfontosabb: hogy szúr ki a Matáv az emberrel ezen a területen?
U.i.2. Fogadok, hogy a köv. hozzászólónak 0 tapasztalata lesz a témában :-)