Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2008.08.21 0 0 193

 

Egy itt jegyzett, de időközben törölt ma délelőtti igen lájtos hozzászólásom miatt csak annyit tudok mondani Baja város vezetőinek, hogy tökéletesen igazuk van akkor, amikor a www.baja.hu portálon nem tartanak fenn fórumot!

 

Igazuk van, lévén bizonyára jól emlékeznek még mindig arra, amikor volt ilyen.

Csak éppen moderáció nélkül egy rakás szart sem ért!

 

 

gyongyesz Creative Commons License 2008.07.11 0 0 191

 Szerintem ez a "regi" baja.hu volt az ami kolcsonos elonyokkel jart mind az azt hasznalok, mind a varos szamara. Ha barki akinek <baja.hu>re vegzodo weblapja volt es megadta annak cimet valakinek, akkor azzal  az illetot kozvetve mindig meghivta a varosba is, a varos lapjara.

  Igy tettem ezt eveken keresztul en is.

 Mindenkinek aki az "elerhetosegemet" kerdezte csak annyi kellet mondanom, hogy >baja.hu<  a lapon ott a BKE lapja, abban pedig megtalalnak. Tapasztalatbol tudom, hogy aki rakattint egy >varos.hu< -ra az szet is szokott nezni rajta, mert az ember altalaban kivancsira van huzalozva.  No ettol a varos a tovabbiakban megkimeli magat (sajnos)!  Ha neki jo, hat nekem is jo!

  Azert a lelkem melyen sajnalom, mert tobbet erdemelne ez a varos is es a lakoi is ilyen pitianer "athelyezeseknel".

 Biztosan megvan ennek is az oka, azt azert ugy el tudtam volna kepzelni, hogy mielott letorolnek bennunket a vilaghalorol, kapunk valami  hivatalos ertesitest, hogy gondoskodjunk a tovabbi web-lehetosegeinkrol, ne csak holmi szobesszed jarja, hanem konkret, datalt, valaki altal jegyzett ertesites!  Oh, urambocsa szerzodestervezet, amit vagy elfogadunk, vagy nem, de ez a megoldas  igy annyira a lapot hasznalok semmibevetelet jelzi szamomra, hogy csak allok dobbentem es nem igazan ismerek ra  Bajara.  En nem ilyennek ismertem ezt a varost es nagyon merem remelni, hogy a latszat csal >>>  es ez csak valami meg-nem-nevezheto tulbuzgosag es nem igy bannak a bajaiakkal a sajat varosukban!

  B.Aniko

Muity Mijo Creative Commons License 2008.07.09 0 0 190

 

Íme egy meglehetősen lakónikusra sikeredett felhívás.

 

A baja.hu domainnel kapcsolatban.

Mely új tárhelyre költözött.

Az eddigi tartalma pedig elszállt, ki nem tesz rá, az már a múlt.

Nehogy egy rohadt link is biztosítsa számunkra a lehetőséget, afféle archívumként, hogy előbányásszuk mindazt, ami esetleg fontos lehet számunkra.

 

Aztán itt az a halomnyi aldomain, mely lehetőség gesztusként állt eddig a bajaiak rendelkezésére.

Igaz, ez már Széll idejében is így volt, az újak csak megörökölték, mint egy olyan valamit, amit az emberek hálával vettek igénybe.


Na de kérem, a hálának nincs valami rettenetesen nagy fizetőértéke, avval már teli a padlás, a jó kis csengő-pengő píz az, ami képes a hálát méltó módon kifejezni.

 

Én ugyan még nem fordultam "bővebb felvilágosításért" a Baja Marketing Kft-hez, ahogy a felhívás kéri, de szerintem nem kell nagy fantáziával rendelkezni ahhoz, hogy gyanítható legyen, mi lészen a folytatás.

 

És én már most előre tekintek.

Borítékolva, hogy 2010-ben a szocródos gulyáságyú töltelékét már nem fogja bevenni a nép. Még a kültelkiek sem ...

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.07.20 0 0 189

 

Csak nem bírtam ki, barátom kedvéért véleményt alkottam.

A "hozzászólások" milyenségéről.

 

----------------------

 

Re: Szavazzunk a ''történelmi'' Szentháromság tér új arculatáról!! (Értékelés: 0)
Szerző: Vendég Dátum: 2005. July 20. Wednesday, 09:53


Lelkesen invitál emilben rangos barátom: gyere, szavazz!
Mondom neki, nekem nincs ínyemre a névtelenek "jólmegmondom" világa.
Aszongya, jó-jó, de csak-csak van véleményed ...

Igen! Van. Meg is írom rendszeresen az Index.hu fórumain. Már ha éppen hagyják :(...
Na jó, kedves Barátom, itt is megírom. No nem a legújabb gumicsontról, hanem a jólmegmondás mikéntjéről.

Nos, hogyan is van ez? Ötven "vendég" szerző névtelen szájtépésére jut, 5-6 konkrét névvel vállalt vélemény?
Nem is olyan rossz ez a 10 %-os arány, pláne, ha valóban azok jegyzik vállalt soraikat, akiknek a neve szerepeltetve van (az eddigiekről úgy vélem valóban ők azok). Mert ezeket a sorokat, akár Blaha Lujza néni néven is jegyezhetném, de hát azt elég kevesen hinnék el (páran azért akadnának).

Valamit nem értek: ha a Várossal van gond, akkor miért nem Baja hivatalos honlapján, a
www.bajavaros.hu [www.bajavaros.hu] oldalain hívja a nép tetemre nagyobb eredményesség reményében a városvezetőket, a kérdés prominenseit?
Mert itt még egy nem lépett közülük elő légkondicionált irodájából, talán ott nagyobb lenne ennek az esélye!?

Tájékoztatom a tisztelt nagyérdeműt - nem elkeserítésnek szánom -, ne ringassa magát senki illúziókban, Baján hivatalból virtuálisan csak arra szokás reagálni, amiből valamilyen tőke kovácsolható. Még névvel vállalt közegben is! Ostorozó bírálatoknak nem igen szokott témavállaló "gazdája" lenni (hacsak ki nem rendelnek koncként valakit), alapmentalitás itt is:
minden csoda három napig tart!

Zárójelben: azért Zalavári Laci igen logikus felvetésére kíváncsi lennék, hogy a hivatalosságok milyen választ adnának.

Muity Mijo
Baja

 

Forrás: www.baja.hu

 

 

Előzmény: Mijo (188)
Mijo Creative Commons License 2005.07.18 0 0 188

 

Kedvesen invitáló levelet kaptam szavazni a baja.hu-ra. A volt Belvárosi Cukrászda helyén létesülő építmény vonatkozásában.

Megnéztem az írást és az eddigi "magvas" hozzászólásokat, és a következő véleményem alakult ki: bármennyire is kedvelem, mitöbb szeretem az invitálót, még az ő kedvéért sem vagyok hajlandó megjelenni egy halom névtelenség mögé búvó vagdalkozó között. Különösen nem ott, ahol a fő hangadók egyike egy olyan lecsúszott egzisztencia, mely számára átkozottul savanyú a szőlő, amiért nem sikerült ezt a területet saját részére megszerezni.

Grandiózus elképzelések helyett, bizony marad a snassz munkapad és a blokkoló-óra, mások sem haltak bele egy kis kétkezi munkába.

 

Egyébként szívből sajnálom, hogy a baja.hu tartalam ilyen irányvonalat vett, anno annak illetékeseivel mintha nem igazán ilyen lovat szerettünk volna ... (Lásd pl. a tündöklő fórumát, szájtépők beröffenéseivel, kik ott akarták megváltani a világot. Hála az égnek, hogy időben leléptem onnan! Meg is lehet nézni azóta a "pörgését".)

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.01.03 0 0 187

 

Az a bizonyos "törölt nick" a bajai tanácsháza "utolsó párttitkára" volt elhullása előtt, végvergődő saralásai egyik utolsója ez, légbőlkapott baromság, hacsak valóban nem ült "egy karácsonyi napon egy részeg moderátor" mellett, aki őelőtte ekként viselkedett. Kétlem :((....

 

Mi történt?

Ugye az alap, a 'sajátnevesség'!

Ezt miért is ne akadtak volna olyanok, akik meg szerették volna torpedózni, kik előtt - természetesen névtelenségbe burkolózó senkik előtt - az jelentett kihívást, miként verhető szét, mint elsőkörösen egyedi és irigylendő jelenség. Pont bajaiaktól ....

Volt egy nap, amikor valamilyem műszaki okok miatt a moderátorok nem tudtak azonnal intézkedni, amint rendellenességet tapasztaltak. Emiatt holmi névtelenek be tudtak furakodni egy halom olyan világmegváltó hozzászólással, melyek hol a Modust sértették, hol regionális szellemiségünket.

Az első moderátor, ki mindezt észlelte, feladatának megfelelően se perc alatt kitörölte ezek a hozzászólásokat, volt vagy 60-70, a fene sem számolta őket.

Na innen ered ez a gajbékolás, mely egyesek szerint "történelmi tett" volt a fórumok életében. A nagy túróst, azóta, ha valami nem tetszik, nem a hozzászólások egy részét törlik, hanem cakk-pakk egész topikokat, nem egy példát tudok erre.

Ennyi.

 

Ja igen, aki ezt most ismét felböfögte (onnan odéztél talán), az szintén egy "talikra" járó okostojás, ki takonynyúlós stílusban állandóan fórumokat újító, megváltó ötleteivel basztatja a moderátorokat bennfentesi látszatot keltve. Jelentéktelen okoskodó ....

 

 

Előzmény: OBER26 (186)
OBER26 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 186

Most erre lehet hogy rossz topicot választottam,mindegy ,a lényeg:

". Egy karácsonyi napon egy részeg moderátor elkövetett egy hibát, aminek az eredményeképpen az addigi társaság szétvált. "

Valami törölt nick irta,nem érdekes ki,csak kiváncsi vagyok mi volt az a bizonyos hiba?

üdv

Mijo Creative Commons License 2004.12.13 0 0 185

 

Kedves Urak, köszönöm szépen!

 

Mijo

 

 

jujo01 Creative Commons License 2004.08.13 0 0 184
:)))
Előzmény: Mijo (183)
Mijo Creative Commons License 2004.06.10 0 0 183

Én az ilyen végtelenül sötétházi éhes potyaleső bunkókra, általában nem szoktam figyelmet fordítani, számomra túlságosan primitív és jelentéktelen vagy.

De ha már ekkora arccal adod elő magad hasonszőrű cimbijeid körében, az nagyon érdekelne, hol és mikor szeretnél te engem megverni???? Csak hamahama, mielőtt meg nem szakadok a röhögéstől!!! Az intimbetétedet ki ne vedd!!!

Előzmény: rali (182)
rali Creative Commons License 2004.06.10 0 0 182
Hazudsz.
Előzmény: Mijo (180)
mamicska Creative Commons License 2004.06.09 0 0 181
A tisztánlátás kedvéért:a nevemet a gyerekeimtől kaptam,talán a szeretet jeleként.Nem magamat becézgetem.

Más:milyen fórumokra jársz te utánam kémkedni?Élvezed?Nem hiszem,hogy ,ellentétben veled,bárhonnan is ki tudnának tenni,akár egy rossz szó miatt.
Egyszerű:mindenki azt kapja,amit megérdemel.Érdekes,hogy te csak ellenségekkel találkozol, én meg csupa kedves emberrel.
Ezt a szeretetet irigyled ezért fújsz és egyszer még sajnálni is foglak,de most nem.Aki képes egy másik emberről olyan jelzőt leírni,mint te,az nem érdemel sajnálatot.Mélyen megvetlek.te akartad.

Innentől ez már nem az én szintem.Fröcsöghetsz!

Előzmény: Mijo (180)
Mijo Creative Commons License 2004.06.09 0 0 180

Tisztelt baja-moderator, ez az önmagát bececsacsogva aposztrofáló minek is nevezzem elveti, egyre inkább elveti a sulykot!
Én ezzel a fajtával nem kívánok dialógusba keveredni, de szemenszedett hazugságok égisze alatt sem tartom elfogadhatóank azt, amit művel már szinte mindenhol, ahol megfordul.
Én nem kívánom felsorakoztatni, hogy helyettem kit, kiket patkányozzon, de emlékeztetni kívánok arra, hogy szerénységem "netpatkányozásért" már volt letiltva, üdvözlendő lenne a következetesség!

Ami ezt a bizonyos, két összefüggő mondatot megfogalmazni képtelen rali nicket illeti, rúgja őt először és többedszer egyaránt a fészkes kekete fene meg a pej, nem én, hiszen sosem volt vele dolgom, nincs is ilyen vágyam vele kapcsolatban, ő számomra mélyen nívó alatti rasszt képvisel :(((.

Előzmény: mamicska (178)
Mijo Creative Commons License 2004.06.09 0 0 179


Nem igazán értem a Gálai Antiékat a baja.hu portálon, miért nem veszik le a fenébe az olyan bannereket, melyek "döglöttek", és csak az alábbikkal szembesülünk ráklikkelés esetén!?

__________________________________________________

"A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.

Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.

A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az internetszolgáltatótól kapott értékekkel.
Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt,
kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lapon görgessen a Biztonság részhez, majd ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0 és a PCT 1.0 beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.

A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
Internet Explorer"

mamicska Creative Commons License 2004.06.09 0 0 178
Tévedtem megint, mert azt hittem nem tudsz ordenárébb lenni.Sikerült!
A Raliba te rúgtál először.A mostani reakciód minden emberszabású mértéket nélkülöz és ezzel nem akarom az állatokat megsérteni.Na jó,a patkány maradhat!!!

Kívánom,hogy mihamarabb bekerülhess a Polfórumra és röhögve fogom nézni,ha ízekre szedik zavaros nézeteidet!

Előzmény: Mijo (176)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.09 0 0 177
Ide figyelj, te Mijo nicknév mögötti szerencsétlen!

Én nem a látszatát keltem, hogy tőled származik, hanem határozottan állítom. Hacsak ki nem jeleted, hogy a Bajai Szalon "Mijo" nickjének tulajdonosa nem azonos az Index Fórum "Mijo" nickjének tulajdonosával.

Nos?

Előzmény: Mijo (176)
Mijo Creative Commons License 2004.06.09 0 0 176

Tisztelt baja-moderator!

Én jól tudom, hogy az Index fórumain akadnak alig-alig megérinthető "szent tehenek", de számomra évek óta megfejthetetlen talány, hogy ZöPö nicknév mögötti szerencsétlen, milyen ok miatt engedheti meg magának kirívó módon mindazt, ami tapasztalható tőle beteges megnyilvánulásaiban.
Legjellemzőbb módon azok, akiket kinéz magának áldozatnak, csak idő kérdése mikor hullanak el, neki pedig soha semmi bántódása sem esik, lényegében a szó legszorosabb értelmében bármit tehet a fórumokon, ezt talán egyedül egy többségi tulajdonos engedhetné meg magának.
Amennyiben az Index kötelékén belül, a ZöPö nick mögött álló szerencsétlennek bármi köze lenne eme formációhoz, azt úgy tartanám tisztességesnek, hogy a moderatura ossza meg velünk fórumlakókkal, ami belőlem az azonnali és végleges távozást vonná magával. Kegyetlenül szentségelve az elfecsérelt évek miatt!!!

Ez a ZöPö folyamatosan von holdudvarába különböző olyan balekokat, kik hiszékeny módon felülnek negédességének, és hű alattvalóivá, mindenre kapható végrehajtóivá válnak. Maga köré gyűjtött táborával nincs megállás, fő időtöltő szórakozásuk mások terrorizálása, mások ellehetetlenítése, mások kompromittálása, egyes általuk kinézettek minden egyes zözzenete figyelemmel kísérése, minden szó kigúnyolása, pellengérre állítása, a személyeskedés, gyanúsítgatás, rágalmazás, csúsztatás, hamis színben történő feltüntetés széles skálájával, IRL-adatokkal történő visszaéléssel, személyiségi jogok lábbal tiprásával!

ZöPö legújabb "szerzeménye", egy másik portál fórumából - BAJA.HU - elővakart olyan magánlevél, mellyel kapcsolatban részint azt a látszatot kelti, mintha tőlem származna, másrészt pedig mintha az egy fórum nyílt színén lenne látható!

Ellenére, hogy e levél tartalmát mulatságosnak tartom, előttem azt is ékesen bizonyítja, hogy lobogtatója szánalmas bohócot csinál önmagából, ilyen módon próbálkozva részvétet kelteni maga iránt arra hajló naiv és tájékozatlan népektől, mondván: milyen csúnyán bánik ez a rohadt, aljas, mocskos, tapintatlan, otromba Mijo ezzel a szegény kis ZöPöcskével :((....

Tisztelt baja-moderator, úgy vélem, számomra elvileg közömbös, hogy ez a ZöPö miként kelt szánalmat önmaga iránt, de vajon miért kell eltűrnöm, ha ezt rovásomra teszi???
Miért kell nekem évek óta eltűrnöm, hogy ez a ZöPö folyamatosan ügyködjön az én káromra??
Miért kell nekem kussolnom, hallgatva az okos tanácsra, ne ereszkedjek az ő és társai szintjére ("maradjak a karámban"), hiszen, ha olyasmit tesz, akkor az én részvételem nélkül is megteszik az arra illetékesek a szükséges lépéseket ..!??
Nem igaz, hogy megteszik!!! Hazugság, ez csak az én altatásomra jó! Ha történik is tüneti kezelés, az csak látszatintézkedés, hiszen ZöPö és társai ott folytatják zavartalanul, ahol abba sem hagyták :(!!

Példa??? Tessék!
Volt a "nullás fórumban" egy topic, mely kizárólag személyem lejáratására szolgált. Valaki ráunt arra, ami ott folyt, és cakk-pakk törölte, nickekre szabott személyi következmények nélkül :(...
Vajon abbahagyták-e otromba kéjelgésüket az abban megfordulók? A nagy frászt hagyták!!! Folytatták tovább IRL lejáratásomat, becsmérlésemet undorító módon a Bajaiak - név és cím nélkül című topicban, természetesen ZöPö irányítása, ZöPö veszénylése mellett. Ha valamelyik is megfeledkezne arról, hogy pellengérre állítson, hopszasza ugrik a ZöPö, és máris bedob egy olyan csalit, ami alapján máris folytatják feladatukat a véres marcangolásra idomított piranhák :((...
Hogy is szól az intés? Ne jelenj meg ilyen közegben, ne ereszkedj arra a szintre! Hát kérem szépen, nem jelenek meg, nem ereszkedem alá ...., na és vajon történik-e bármi is???? Naná, hogy nem, minden szektatag végezheti zavartalanul a kondavezér által diktáltaknak megfelelően a "dolgát"!

És még van képe (és következmények nélkül módja), egyik kis tébécés nyikhajnak ilyennel fenyegetni engem: "Én ezt a barmot megverem." ..., "Alighanem kézzelfogható módon kell majd az igazam bizonygatni."!!!
Veri a nyálát, mintha legalábbis ezt a gilisztás fajtát nem ott harapnám át, ahol a legvastagabb :((....

Mijo

Előzmény: ZöPö (174)
oszibá Creative Commons License 2004.06.09 0 0 175
lehet, hogy amnéziás a krapek? Akkor nem emlékezhet.
Előzmény: ZöPö (174)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.09 0 0 174
"ami nem létezik!"

De igen, létezik. Te írtad. Most is ott van a forum.baja.hu rendszerében.

Gondolom, akkor is végtelen jókedvvel töltene el, ha a te vezetékneved állna benne.

Előzmény: Mijo (173)
Mijo Creative Commons License 2004.06.09 0 0 173

Tisztelt baja-moderator!

- kérem ezt a provokátort eltávolítani!
- egyúttal tudatom, mielőtt bután halna meg: a "szerb ksebbség nem tud szólni" semmit egy olyan NYILVÁNOS levélhez, ami nem létezik!

A "levelezést" csak azért nem kifogásolom, mert tartalma végtelen jókedvvel tölt el, régen olvastam már ennyi igazságot pár sorba tömörítve, bárki írta, fején találta a szöget :))....

Mijo

Előzmény: vizi(mianick) (172)
vizi(mianick) Creative Commons License 2004.06.07 0 0 172
vajon mit szól egy ilyen nyilvános levélhez az a szerb kisebbség, akit egy ilyen hozzászóló képvisel???????
Előzmény: ZöPö (167)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.07 0 0 171
Nem, Muity, nem ajánlhatod. Te nem.

Különösen nem, hogy nem az én szám a mosdatlan, hanem a tiéd.

Előzmény: Mijo (170)
Mijo Creative Commons License 2004.06.07 0 0 170

Talán, ha ajánlhatnám az enyém helyett, a családtagjaid nevét venni a mosdatlan szádra :(((!!!!!!

Előzmény: ZöPö (167)
Mijo Creative Commons License 2004.06.07 0 0 169

Háááát, igen, valahol ez is valamiféle lelki nyomoroncság, agyi kripliség kérdése.

Hanem! Sosem hittem volna, hogy mostanában ilyen jókat fogok röhögni, mint e tájon :)))... Hiába, no, szeretem a humoros dolgokat :))..., na meg mennyivel ütőbb, ha bárki is önmagából csinál hülyét, mint másból, másokból :)!!
Néha azért csak-csak jópofa a világ, a könnyem csordul ki :DDDDDDD

Előzmény: Thernitibi (160)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.07 0 0 167
Ez olyan Muity szerb kisebbségi képviselő úr féle poén. Ő így viccelődik.

Igazinak igazi, most is benne van a rendszerben, lehet ellenőrizni.

Előzmény: mamicska (164)
mamicska Creative Commons License 2004.06.07 0 0 166
Valami mi?
Előzmény: oszibá (165)
oszibá Creative Commons License 2004.06.07 0 0 165
Toe valami?
Előzmény: mamicska (164)
mamicska Creative Commons License 2004.06.06 0 0 164
Ez mi ez?Ez tényleg megjelent?Viccnek nem vicc,mert humornak a nyoma sincs benne...mi szösz ez?Igazi?Jézuskám!
Na ettől ments meg Istenem,hogy egyszer ne tudjam felfogni,amit írok és véletlenül ilyen kerekedjen ki belőle.
Előzmény: ZöPö (162)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.06 0 0 162
"Akár borítékolhattam is volna, hogy az a fórum, elhanyagolt tábori latrina benyomását fogja kelteni egy idő után ..."

Nem kell borítékolni, mindenki elhiszi. Sőt, azt is tudjuk, ki használta először a latrinát.

Előzmény: Mijo (161)
Mijo Creative Commons License 2004.06.04 0 0 161

Szegény jobb sorsra érdemes Bajai Szalon :((....

Néha-néha felbukkannak mocskolódni, holmi kísértetek ....

Például egy kikopott skizoid vénülő ribli, nem átall az Index fórumairól átcepelni állítólagos "idézeteket", melyeknek se eleje, se vége, se eredete, se farka, csak úgy kibuggyannak belőle, mint a legendás laktanyakerülő Kerítéses Teca zoknija szárából a csurgalék :(((...

Egy másik pedig egyik élő prominensünk vezetési stílusát próbálja befeketítve előadni, természetesen igazolhattalan módon.

Akár borítékolhattam is volna, hogy az a fórum, elhanyagolt tábori latrina benyomását fogja kelteni egy idő után ...., lám , kellett hagyni, hogy mindenféle beazonosíthatatlan szemét keveredjen az eleinte jól működő gépezet fogaskerekei közé! Nem ezt a sorsot érdemelte!

Mijo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!