Igaz!! Yo nehez eccsem...
Francba bele mert hardon mar olyan hogy nem szolasz meg es maris Misson Failed:)
De bele lehet jonni...en pleadul azzal sorakzom hogy nepeket teperek le a REaperel:)
Hard fokozaton mar nem annyira, viszont ott is siman vegig lehet vinni. Esetleg probald meg, hogy a kalozra rarakod a gyari patch-t. Szet csalja magat a gep. A 4. palyat nem lehetett vegig vinni, mert ha nem lattam a mellek bazisat tok siman lett 6 granatosa, akar 10 masodperc alatt is :-). Egy palya volt nehez, amelyken villamlott, es az elejen nem lehetett repulni. Ott az agyui nagyon szemetul voltak elhelyezve.
Ja, movie nem kell :-).
Zivos mar hogy ne lenne baszus!?!?
Hat nem erted az egeszet !
Ugy kurva szar baszus...
Nem ertelek...nem lenne jobb hogy tud is miert kell megolnod kit?
A C&C-t, es a Red Alertet video nelkul vittem vegig, a Tiberiumot videoval. Semmi kulonbseget nem ereztem. Egy strategianal nem fontos a tortenet. Ha mar megvolt a video megneztem, de legszivesebben nyomtam volna az escapet.
Volt alkalmam osszehasonlitani videoval es anelkul is egy csomo jatekot, es nagyon sokszor a videok csak azert voltak, hogy ki legyen a CD. De meg az igenyeseknel sem ereztem a videok hianyat. Egyszeruen idohuzasnak vettem. Ez alol a kalandjatekok, es az rpg-k tobbsege a kivetel, a tobbi nem erdekes. Peldaul az IG1-bol "a parancsnok uzenete erkezett" mondast meg ma is emlegetjuk. Ebbe elvileg kellenenek a videok, de En semmi pluszt nem ereztem, hogy volt, csak idegesitett.
Zivos...gyere...hat en nem tudom de szerintem mozik nelkul nincs meg az a feelinge a jateknak...
Erted? Szal jobb mozikal mert ugy elgalab erteni is lehet hogy micsinalsz es mije!
Ehh nem szamit ez a rulz:)
Most mar be is fejeztem majdnem a GDI jal!
Ize marha jo de en ladtam kepeket a jatekrol de a jatek kozel sem ojan mint a kepek...ott voltak szornyek is komojan...meg Obeliskek az egyes C
&C bol!
Fél oranyi anim? Igaz, de csak emberfejek, akik beszélnek. Az uj egységek jók. Kicsit könnyű lett. Hogy akadtál el a második missionnál? Mi is volt a feladat? Zenék is jók. Összességében jó
Szal az van hogy megjelent vegre a C&C -hez a Misiion Disc ami 18 uj misiot tartalmaz + 30 percnyi elobe felvett mozi filmek...
A jetek tartalmazz tobek kozott uj UNIT okat es meg sok sok meglepetest...nekem ma let meg es jatszotam is...
Szal ha vaalkinek megvan aruja mar el nekm hogy a
GDI 2 misiojan hogy kell atmenni meg a
NOD 1 misiojan is...
Eheh mar itt elekadtam:)