Sziasztok! Amit nagyon tudnék ajánlani az egy hajnyíró a Braun HC5030 típus, de tökéletesen jó szakállvágó is. Már kipróbáltam több hajvágót, és szakállvágót is, de ennyire tökéletessel még nem találkoztam. Nagyon nagy előnye, hogy csapvíz alatt mosható, tehát zuhanyozás közben is szuper könnyű használat. Jó az is, hogy 50 percet kibír egy töltéssel. Előnye a 17 hosszúságú vágófej. Örök életű kések. Nem hittem volna, hogy ilyen tökéletes készüléket kapok. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a készüléket, aki most áll vásárlás előtt. A Braun név tényleg jót takar.
Szeretnék többet is kipróbálni. A cikk miatt nagyon megtetszett egy két viselet, most növesztem, hogy legyen némi alap amiből tudok valami jót vágni majd.
Nekem egy Braun cruZer 4-em van .több mint 5 éves,de nagyon haldoklik . csak perceket bír, 2-3 töltés egy szakállnyírás. Időszerű lenne a cseréje .Olyan gépet keresnék ,ami töltés közben is üzemeltethető. nem kell mindíg az akksi nekem. esetleg a B cruZer 6 rol tapasztalat ??
Látom elég halott a fórum, de kellene egy kicsi info, arra adtam a fejem hogy szakállat növesztek. Eddig mindig simára borotváltam az arcom szóval semmi tapasztalatom nincs. Most ott tartok hogy van kb 6-7mm hosszú szőr az arcomon, mindegyik szál másik irányba áll :S Hogy csináljam hogy szép és ápolt legyen már így a kezdeti szakaszba , ne legyen ilyen összevissza álló , illetve mivel tudom serkenteni a növekedést? Kb 2 hét alatt növekedett meg a frissen borotvált állapotból 6-7 mm-esre
Amit szerettem benne: vezetékes és akkus működés, hosszbeállítás széles skálán - akár rövid hajat is lehet vágni vele - , akku cserélhető - egy csavart oldani, forrasztófüles AA, háromszor legalább kapott újat. Sajnos kés kéne már bele, 12 éven felül van, átlag kéthetente használva.)
Végül is kés is jó, ha még lehet kapni egyáltalán. ;-) Hol?
Szakállvágó vásárlását tervezem, az olvasottak alapján a Remington márka tűnik befutónak. Elsősorban rövid borostára szeretném használni (0,5-2mm), vmint a bőröm is elég érzékeny. A Remington PG410 jónak tűnik, de találtam egy másik típust is, ami jónak tűnik: Remington MB4110. Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a típussal van-e valakinek tapasztalata?
Érdeklődnék, hogy van valakinek itt 2010-ben vagy utána vásárolt Remington PG400-as arcszőrzet formázó (szakállvágó) gépe ?
Igazából nekem egy számlára lenne szükségem, mert sajnos én sehol sem találom az enyém (2010.decemberében vásároltam) a garanciám érvényes, van jótállás is de sajnos nincs bele pecsételve a dátum és a számlát sehol sem találom.
Ha valaki kölcsön adná az számláját egy szervíz erejéig azt nagyon megköszönönném (ha szükséges fizetek is érte).
Szakállvágó vásárlását tervezem, az olvasottak alapján a Remington márka tűnik befutónak. Elsősorban rövid borostára szeretném használni (0,5-2mm), vmint a bőröm is elég érzékeny. A Remington PG410 jónak tűnik, de találtam egy másik típust is, ami jónak tűnik: Remington MB4110. Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a típussal van-e valakinek tapasztalata?
Én öt éve egy Reminton MB-900 gépet nyüstölök, körszakáll vágásra. két-három éve az akksija elkezdett gyengülni, azóta inkább töltővel használom. A rövidebb méreteket egész jól csinálja (3, 6mm), de a 9mm-es trimmelőfejjel kínlódás a szakállnyírás. Egy csomót kell tologatni, mire levágja, és van, hogy utána kell még igazítani ollóval, mert egy-egy szőrszál hosszú marad. Ez a gép sajátossága lehet, vagy az enyém? Másik géppel sem lenne egyszerűbb hosszabb méretre vágni? Vennék másikat helyette, de milyet?
A Remington PG410 keveset tud, de azt nagyon jól - a legjobban. Elsősorban tényleg 1 mm borostára letolja a szőrt, másodsorban van egy kis kiegészítő borotvája. Lustáknak és érzékeny bőrűeknek jó választás.
Mi a különbség egy arcszőrzet és egy testszőrzet nyíró között? Előbbi esetben például egy Remington PG350C, utóbbinál pedig egy Remington BHT2000 esetén? Mit tud az egyik, amit a másik nem? Lehet bármelyiket mindkét célra használni?
Bár nem éppen egy pörgős topic, de talán lesz aki válaszol, annak köszi előre is!
Az után érdeklődnek hogy te milyen szakállvágót ajánlasz! Az arc szőrzetemről annyit hogy van körszakállam meg erős arcszőrzetem van! Nézegetem hogy milyen gépek vannak a Remington- tól! De nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jó meg nem is használtam ilyet ez lenne az első alkalom hogy vennék! Mivel már neked sok meg fordult a kezedben így bízom benne hogy tudsz nekem ajánlani!
Szia, sajnos (vagy nem:)), de egy barátom lecsapott már rá. Tényleg jó kis készülék, és akkumulátor meglehetősen jól teljesít benne (régebben ez volt a Remingtonok gyenge pontja).
Egyébként itthon sajnos a szakáll, a szakállformázás nem igazán dívik, ellenben az USA-ban vannak olyan mesterek, akik szinte műalkotásokat hoznak létre egy profi Wahl vagy akár Remington géppel is. Ne tudjátok meg milyen kézügyességgel dolgoznak (na és persze sokszor százezres gépekkel:)).
Nekem erős szakállam van, így sajnos a szakállvágók legtöbbje nem felel meg számomra, de a Remington jobb készülékei igazán jók, csak a feltöltési idejük hosszabb. PG400 vagy PG410? Nekem mindkettő van (a PG410-et nem rég kaptam, igazából semmi szükségem rá, de kipróbáltam, nincs vele gond). A PG410 igazából arcszőrzetformázó, vagyis, ha rövid borostát/szakállat szeretnél (1-5 mm), akkor ideális. Könnyen kezelhető, tisztítható vízzel is. Van egy kitűnő fekete tok hozzá, amiben a töltő, a tisztító ecset, az olaj és gép szállítható, tartható. A PG400, amit régebb óta használok, kicsivel hosszabb szakállhoz jó (3-12 mm), és annak, aki nem kívánja nagyon formázni, csak röviden szereti viselni a szakállát. (Ha esetleg a PG410 érdekel, és nem zavar, hogy kétszer volt használva, szívesen eladnám neked. Nem azért, mert rossz, hanem mert van más helyette, amit már megszoktam. Remington mintaboltban vásárolt, doboz és leírás is megvan, 3 hónapos, összesen 2 év garancia van rá náluk, ami szintén megvan.)
Babyliss-t semmiképp sem vegyél! A sorrend: Remington, Braun, Philips, a többi nem az igazi, de megéri drágábbat venni, mert nagy a különbség a modellek között is.
Bármilyen kérdésed van, szívesen segítek, kb. 15-20 szakállvágót, formázót próbáltam, teszteltem már, így van benne tapasztalatom.:)
Sziasztok! Melyik a jobb szakállvágó Babyliss e 764 vagy Remington pg 410? Van valakinek valamilyen tapasztalata?Tud valaki ajánlani valami preciz gépet?
Most akkor jól össze vagyok zavarva...az az Rsüni, akit én ismerek, és akiről mellesleg hónapok óta nem hallottam, bizony férfiú. Az internetjét pedig a barátnője szokta még használni rajta kívül, amennyire én tudom...most visszélnek a nickjével, vagy mi van?
Ha csak évente egyszer akarod használni, akkor az elemes, különben drága az elem-cserebere. Az akkumulátorosban 2 év alatt elhal az akku, ha tudsz bele újat szerezni, az ára több mint egy új szakállvágó árának 70 %-a. Vegyél olyat, ami 220 V-ról működik (feltéve, hogy ahol használni akarod, van 220 V).