Keresés

Részletes keresés

Ales50 Creative Commons License 2019.11.20 0 0 104

Ismerősöm hasonló gondokkal küzdött!

Kipróbált egy készítményt és 2 hét múlva látványos eredményt ért el.

Ez a készítmény a " Kutya jó honlap! "-on található.

Ha nem találsz más megoldást egy próbát megér!

Sok sikert kívánok!

Sánta János Creative Commons License 2018.04.19 0 0 101

Esetleg van valakinek maradék vagy felesleges diprosalic oldata?Sajnos május elejéig hiány van belőle.Megvenném ha van.Ide irjon akinek akad:santa.j.81@gmail.com

Bella55 Creative Commons License 2011.07.05 0 0 100

Sziasztok!

Korpára a Chuleevandevi vagy a Bema korpa elleni samponját ajánlom. Nekem ez vált be.+ ingyenes demodex szűrést is tartanak Budapesten.  :-)

ötfelezős Creative Commons License 2011.07.03 0 0 99

Ezt a rettenetes igénytelenséget...

 

Járvány, fúró és önálló gondolkodás, mi?

korpásodás járvány = kitört rajtad a korpásodás

tudod, hogy a fúró: = tudod, hogy ez következik:

önálló gondolkodás, hogy feketében = határozott vonakodás a fekete ruhák viselésétől

 

Vagy azon az állásponton vagy, mint Peterdi a Ludas Matyiban 30 éve, mikor reklámversikét írt, hogy:

Jó vállalat az AFIT

Autókat megjafít.

És ez szerinte azért volt elfogadható, mert az emberek azt  gondolják, hogy ha magyarul nem tud, akkor legalább autót biztosan tud javítani.

Csakhogy az egy vicces hetilap volt.

Előzmény: jason-jásön (98)
jason-jásön Creative Commons License 2011.07.03 0 0 98

JASON korpásodás Relief sampon 355ml

 

Ha valaha is volt korpásodás járvány, tudod, hogy a fúró: viszkető, irritált fejbőr hámlás a bőr és önálló gondolkodás, hogy feketében. De most van egy megoldás: Kezeljük a fejbőrt a JASON Natural korpásodás Relief sampon. Laboratóriumban tesztelt formula ... extra enyhe, és természetes kombinációja FDA konform korpásodás-control összetevők. JASON együttesen természetes fejbőr nyugtató, gyógyító és hidratáló növényi aroma-terápiás illóolajok, rozmaring, Neem, Tea Tree és a kolloid kén. Használati utasítás: Az első mosás használni egy kis massza, és finoman masszírozza át nedves fejbőrre. Hagyja a habzás a 2-3 percig. Alaposan öblítse le langyos vízzel a. A jó eredmény elérése érdekében használja minden nap.A karbantartás egy vagy két kezelés hetente. Hozzávalók: kolloid kén 2% szalicilsav 2%, tisztított lágy víz, aloe vera gél, cocinidopropyl betain, alga kivonat, nátrium-szulfátot myreth, kálium cocy glutamát, panthenol, lauramide MFA MSM, (methylsufonylmethane) hydrohyzed zab fehérje, PEG-80-szorbitán-laurát, jojobaolajat szűz olívaolaj, tokoferol-acetát (E vitamin), teafa olaj szilícium-kivonat, Dimethicone, szkvalén, folsav, neem olaj, almaecet, nátrium lauramphacetate, glikol sztearát, nátrium-cocoyltsethionate, béta-glükán, sztearinsav, piridoxin B6 vitamin, Retynil palmitát (A-vitamin), grapefruit mag kivonat, rozmaring olaj.

.http://www.jason-natural.com/home.php


Ha érdekel irjatok!
 




leanderII Creative Commons License 2011.03.09 0 0 97

Sziasztok! Micetal gél... hallottatok róla, van tapasztalat? Ezt a Diprosalic oldatot meg nem értem hogyan kell használni. Az egész doboz 30ml. Ha bekenem vele a fejbőrömet, akkor szerintem 3 használat után elfogy. Tudtok segíteni? Köszi

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.25 0 0 96

Sziasztok!

 

Nekem is sok gondom volt a fejemmel, cirka 10-12 éve kezdődött. Sokmindent próbálgattam már, de soha semmi nem használt. Mivel vállig érő hajam van, oldalt és hátul teljesen felnyírva, már én is azon gondolkodtam hogy nullásgép hetente és az jó lesz. Mikor 0,5-1 centire megnőtt a haj, azonnal viszketett, potyogott a fehér cucc mint a hó (szeretem a sötét ruhákat). Mikor le lett nyírva ismét 2-3 nap alatt elmúlt. Aztán elindult a ciklikus körforgás.

Vagy 2 hónapja valamelyik nagy hipermárketben volt akciós a T-Gel Forte. Na azóta semmi bajom. Nem viszket, nem piros, nem csíp, és nincs is mit vakargatni.

 

Hozzátenném, hogy bőrgyógyásznál még nem jártam, így nem tudom hogy mi is volt (de jó végre leírni!!!) a bajom. Érdekes, hogy párommal jó ideje egy ágyneműt használunk, és neki soha semmi baja nem volt a fejével.

keripeti Creative Commons License 2010.11.15 0 0 95

Mielőtt bármit is használsz, vizsgáltasd meg a hajad és a fejbőröd kamerával

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.06 0 0 93
Sziasztok!Két dologgal kapcsolatban érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata. Az egyik a Thymuskin sampon, amit ajánlottak nekem, de szeretnék többet tudni róla.
A másik ( ezt már többen ajánlották nekem fórumon is és a hajdoktor.hu is ) a Viviscal nevű tabletta, amit hajhullásra, erősítésre ajánlanak. Ilyet használt-e már valaki és ha igen, milyen eredménnyel? Sürgős lenne a válaszotok illetve a segítségetek. Köszönöm, Magda.
szabcsilany Creative Commons License 2010.07.27 0 0 92

Bocs, az előző valamiért rossz helyre visz...

http://tinyurl.com/23v8gca

 

szabcsilany Creative Commons License 2010.07.27 0 0 91
Csaba29x Creative Commons License 2010.03.30 0 0 90
Jelenleg 35 éves vagyok, kb. 10-12 éves korom óta küzdöm a korpával. Ez kb. 23-25 év, és eredménytelenül. Csökkenteni lehet de megszüntetni nem. Habár mostanában mintha egyre agresszivab és makacsabb lenne ez a fránya korpa, és ugy látom hogy nem csak nekem.
A kezdetekben még gyerekkorban ha emlékeztek még rá, volt az a kaktusz sampon cink pirithionnal, azt használtam évekíg, majd 18 éves koromban jött a head&Shoulders, jó néhány évíg. Közben persze anyuék is még az elején, meg amikor felnőttem már egyedül is eljártam néha börgyógyászhoz. A kornak megfelelően adták a megfelelő gyógyszert, de a korpa maradt, hol több hol kevesebb. Használtam már háziszappant huzamosabban, kbző csalán samponokat, hajmosás után ecetes víz, nivea, schauma, meg nem is tudom már milyen márkáju samponokat. Volt olcsobb tescos gyógynövényes, meg drágább nizoral. Szóval a hosszú évek során nagyon sok minden volt már. 2009 öszén újból elmentem a dokihoz, mert megint nagyon bedurrant a korpa, adott rá valami gyógyszertári krémet hajmosás előtt, hajmosás naturlandos gyógyszeres kénes samponnal, majd diprosalic oldat. A korpa csökkent de nem tünt el, pedig már egy fél éve ezt használom heti 2 alkalommal. Most jelenleg megint egyre rosszab.
Még kiprobálom a Bioderma DS+ sampont, és ha az sem használ akkor arra gondoltam hogy kopaszra borotválom és simán nivea arckrémmel kenegetem mint az arcom ha nagyon száraz, hátha lesz valami javulás.
Ami számomra a leg hihetetlenebb a dologban hogy a 21. században, 2010-ben nincs gyógyszer arra a fránya gombára ami a korpát okozza, és ebben az orvos is igazat adott nekem. azt mondta hogy kezelni tünetileg valamilyen szinten lehet, de meggyógyítani nem.
Ewar Banu Creative Commons License 2009.04.09 0 0 89
Ezt én is írhattam volna, de megelőztél..
Előzmény: Törölt nick (87)
.psp Creative Commons License 2007.12.16 0 0 86
Ok. Kb a 4-5. -ik hajmosás után (heti 1.) csökkent, a korpa+ a fejviszketés, utána kb 3 alkalommal való hajmosás után eltünt. Eddig rajtam kivül 8-10 ember mondta hogy tutira bejött nekik is. A Herbáriába lehet kapni kb 2000 ft a fél liter.Van extra változata is bőrbetegségben szenvedőknek. Én meg az ismerőseim a normál sampon változatot próbáltuk ki.a Márka neve Mon Platin DSM .(Anti-Dandaruff Treatment Shampoo) A Weben van olcsóbban is ( ezt voltam bátor ajánlani) a www. gyogytenger.extra.hu oldalon, Kb 1500 körül.

Ja lényeges, én egy aktivszenes klór szürőt is felraktam a zuhanyra ezzel egyidőben , lehet hogy ez is bele játszott nálam. A kollégák viszont "natur" csapvizzel használták.

Előzmény: God Save The Changes (85)
God Save The Changes Creative Commons License 2007.12.15 0 0 85
Figyu, a tapasztalataidat írd csak meg nyugodtan ide, ne privátban - mert ez így egyre hülyébben kezd kinézni.
Előzmény: .psp (83)
.psp Creative Commons License 2007.12.15 0 0 84
agressziv hajlandó hülyéknek= hajlandó agressziv hülyének
Előzmény: .psp (83)
.psp Creative Commons License 2007.12.15 0 0 83
Akirt érdekel irjon privit, nem vagyok tovább agressziv hajlandó hülyéknek válaszolgatni, személyes tapasztalatot leirni, azért hogy látatlanba lehazugozzanak.
Előzmény: .psp (82)
.psp Creative Commons License 2007.12.15 0 0 82
Te meg a kocsmába a NEM PUB- Likusban.


Én konkrét gyógyulásokat tapsztaltam és te??
Előzmény: Törölt nick (81)
.psp Creative Commons License 2007.12.15 0 0 80
Nem a sóról van szó hanem egy speciális iszapos kenőcsről. 86 féle cucc van egyébként, a só csak az utókezekés egyik része.
Előzmény: Törölt nick (79)
.psp Creative Commons License 2007.12.14 0 0 78
Én végre TALÁLTAM EGYET AZ EGÉSZ FAMILIÁNAK RENDBE JÖTT TŐLE A FEJBŐRE, MEXÜNT /MÉRSÉKLŐDÖTT A HAJHULLÁS is. herbáriás cucc de egy honlapon lehet nagykeráron is rendelni. Nem irom ide nehogy reklámnak nézzék, de privátba elküldöm a web áruházuk cimét. Ők a herbária hálózet beszállitói is.
dettibetti Creative Commons License 2007.11.21 0 0 77
Hmmm... most jutott eszembe még valami. A napokban a kolléganőm mondta, hogy iszonyúan viszketett a fejbőre (bár neki nincs a miénkhez hasonló problémája, max csak olyan szállingózó pelyhecskék, ami bárkivel előfordulhat) és valamelyik samponon összetételeként olvasta, hogy cink van benne. Erre elkezdett cink tartalmú pezsgőtablettát inni és elmúlt a viszketése. Nem emlékszem, hogy itt valaki beszélt volna-e ilyenről, de vettem én is c vitamin + cink pezsgőtablettát, így tél előtt egyébként sem árthat. Kipróbálom én is, hátla lesz a fejemen is valami változás:):)
Valaki nem hallott, olvasott ilyesmiről? Vagy esetleg tapasztalat?
dettibetti Creative Commons License 2007.11.21 0 0 76
Sziamia! Én véletlenül próbáltam ki, kb két éve először. Megláttam az üzletben, nem volt drága, gondoltam mi bajunk lehet...? És tényleg bevált, nem viszketett, nem volt semmi mellékhatása (gondolok itt pl. a zsírosodásra), nem volt büdös, sőt, kellemes illata volt. De több mint fél éve már csak az üres flakonokat figyelem itthon, mert sehol sem lehet hozzájutni:( Az meg elég nagy kamu szöveg szerintem, hogy nincs másnak hely a polcon, mert kb 6 cm-es sávot ha elfoglalt és én 5 db-nál többet sosem láttam együtt. De a valódi ok tényleg érdekelne, mert nem hiszem, hogy a magas ár miatt nem fogyott volna... Talány.
Előzmény: V. Sza (75)
V. Sza Creative Commons License 2007.11.16 0 0 75
Jaj, hello. Képzeld én is azt a szert keresem. Kivonták a forgalomból. Egyszer tudtam csak használni, tök jót tett a fejbőrömnek. Azt mondták, hogy nincs hely más terméknek a polcon ezért a gyártó visszakérte az egészet. Nem akartam hinni a fülemnek. Én úgy hallottam, hogy kínai piacon talán még lehet kapni, vagy a Nyugati aluljáróban. Még nem néztem utána. Akkor ezek szerint ez neked is bevált???
Előzmény: dettibetti (69)
dettibetti Creative Commons License 2007.11.15 0 0 73
Kipróbálom a módszered, hátha... Kíváncsi leszek:D
Előzmény: Törölt nick (72)
dettibetti Creative Commons License 2007.11.08 0 0 71
Én is feladtam, egyelőre elvagyok a sima samponokkal, ELSEVE, GLISS KUR, meg néha PANTENE (hetente vagy kedvem szerint váltogatva, mert nekem így vált be), csak ne korpásodás elleni legyen, az a lényeg, mert nekem az mindennél rosszabb:)
Előzmény: Törölt nick (70)
dettibetti Creative Commons License 2007.10.29 0 0 69
Köszi, de szerintem nem egyre gondolunk... Én nem a sampont keresem, hanem a korpásodás elleni SOS kúra-t, amit hajmosás után a (nedves) fejbőrbe kell bemasszírozni, vagy csak két hajmosás között is lehet használni, kék színű zselé. A sampon pl nekem nem használ, gondolom mert ahhoz hozzájutok:D Amiről én beszélek, azt csak Rossmann-ban tudam megvenni, máshol én nem találkoztam vele legalábbis.
Előzmény: Törölt nick (68)
dettibetti Creative Commons License 2007.10.24 0 0 67

Sziasztok!

 

Kínomban már én is elkezdtem olvasni a fórumot, mert nekem is vmi ilyesmim van és pillanatnyilag ott tartok, h viszket, viszket és viszket és egy kicsit korpás is, de volt már rosszabb.

Nekem akkor kezdődött el, mikor a főiskolán lehúztam fél évet, akkor nagyon durva volt, hatalmlas pelyheim voltak. Akkor a bőrgyógyász néni 2 mp alatt megállapította, h pikkelysömör. Diprosalic oldatot írt fel. Szerintem és mások szerint sem pikkelysömör, hanem vmi ilyesmi, mint amiről itt szó van, de a diprosalic bevált... Csak akkor használtam, mikor nagyon muszáj volt már. Aztán egyszer csak megyek a receptemmel a patikába - készlethiány... A szomszéd városban is - készlethiány. Nagyvárosban is - készlethiány. Budapesten is, több patikában - készlethiány. Megmondanátok, h honnan veszitek???? Na ez a készlethiány kb 2-2és fél éve volt. Beletörődtem, elkezdtem próbálgatni: Nizoral, T-gel, szinte majdnem minden, amit itt olvastam nekem nem volt jó. Akkor megláttam az ELSEVE korpásodás elleni SOS kúráját. Kis kék flakon, fejbőrre kell kenni a kék zselét. Nekem bevált, árához képest meg főleg. Erre azt is valószínű, h kivonták a forgalomból, mert sehonnan sem tudom beszerezni, még külföldi honlapokat is néztem.

Nyáron voltam 2 hetet Görögben. A nyaralás második napján teljesen elmúlt, pedig sima, mezei elseve sampont használtam... De ott ugye viszonylag kevés gondom volt...:D Ez pl lehet megoldás! Egész évben nyaralni kell!

Ja, még annyit, h én a nullásgépet nem fontolgattam soha, nekem fenékig érő, egyébként tök egészséges hajam van.

n.zs Creative Commons License 2007.10.15 0 0 66
nekem is sokat segített
prokariota Creative Commons License 2007.09.04 0 0 65
Ez a gyógyszer saját tapasztalat szerint ecsetelésre is kitűnő. Én egy kis konyhasót is szoktam belerakni, lehetőleg abból a fajtából, ami nagy szemű és a legolcsóbban kapható. Ez kevésbé tisztított, mint a ragyogóan fehér, és közel áll az igen drága tengeri só összetételéhez. Ha ilyet hirtelenjében nem találok, akkor jódozott sót használok. Az ecstelést fülpiszkálóval végeztem és egy dl kénes oldathoz egy mokkáskanál sót tettem. Ezt általában zuhanyozás előtt csináltam, és csak rövid ideig zuhanyzom. A kénes ecstelést ilyenkor a fejemen is elvégzem. Pesze az ecstelés után / ha nem irritál/ nem kell feltétlen rövid időn belül zuhanyozni, ráér később is. Egy kis tapasztalattal mindenki saját magának beállíthatja az időpontot. Még arra kell vigyázni, hogy az ecsetelés szárítja a bőrt, és egyes krémeket nem lehet az ecsetelés után közvetlen használni, mert nem fér össze az ecseelővel. Öblítés után természetesen már bármelyik megszokott krém jöhet..
Előzmény: prokariota (64)
prokariota Creative Commons License 2007.09.01 0 0 64
A "Detergens sulfuratum" használatára vonatkozóan nem biztos, hogy adnak felvilágosítást, ezért ideírom a FoNo VI-ban beírt megjegyzést: " A hajat szappannal /samponnal/ és vízzel lemossuk, majd 2-3 babszemnyi készítménnyel és meleg vízzel a hajon dús habot képezünk. Kb. 5 perc után a habot vízzel leöblítjük és a készítménnyel a kezelést megismételjük. Végül a hajat vízzel gondosan öblítjük. A kezelést két héten át hetenként két ízben, ezt követően hetenként, 10 naponként végezzük."
A lényeg az, hogy előtte hajat kell mosni, mert ez nem hajmosásra való, és a kezelések közben a leöblítések előtt a fejen kell hagyni legalább 5 percig/ de inkább több ideig/, és csak utánna kell leöblíteni..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!