Keresés

Részletes keresés

alfalfa58 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 102
1. Gratulálok!

2. Valóban, üzenetem a férfi-olvtársaknak szólt. A politikai korrektség okán azonban megjegyzem: hölgyeknek fél deciliter - közel jéghideg - félédes szamorodnit ajánlok...

:-)

Előzmény: Patmore (101)
Patmore Creative Commons License 2000.05.15 0 0 101
Én olyan nyugodt vagyok, mint a ma született bárány.
(Egy pillnatra elgondolkoztam, nyissak-e egy "maszopos bűnözők" topicot. Aztán csak legyintettem és nyugodt maradtam.) p.
Előzmény: alfalfa58 (100)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 100
Mivel többen idegesnek tűnnek, gondoltam, felhozom a topicot...

Az idegek lecsillapítása érdekében - a súlyos betegek kivételével! - mindenkinek ajánlok 2 dl szekszárdi merlot-t.

A súlyos betegeknek 2x2 dl szekszárdi merlot-t ajánlok.

kerdojel Creative Commons License 2000.03.12 0 0 99
Hmmm...
Azt hittem, hogy egy demokrata nem fel....

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: alfalfa58 (98)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.11 0 0 98
Kedves kerdojel!

Osztom gondolataidat. Pillanatnyilag ennyiben akár maradhatunk is.

OK?

Előzmény: kerdojel (97)
kerdojel Creative Commons License 2000.03.10 0 0 97
Kedves alfalfa58,
irod: vitánk lassan, de biztosan közeledeik a filozófiai mélységek (magaslatok?) irányába. Fejezzük hát be, ha lehet.

Ez nekem magas. Nem latok ertelmi osszefuggest a ket mondat kozott. Pont most akarod abbahagyni, mikor kezd ertelme lenni az egesznek??

Hát igen. Akkor ez volt a véleményem. Nem nagyon tapintatos, belátom. Ám - SzVSz - nem alpári. Akinek nem tetszik, vitába száll vele.

Hogy a fenti mondataimból hogyan lett Nálad: "Toller fele tipikus szoci stilus", azt csak Te tudod. Lelked rajta. Én ezt - engedelmeddel - nem vállalom.

Sehol sem allitottam, hogy alpari. Azt allitottam, hogy serto.Ami igaz is.
Hogyan lett nalam "Toller fele tipikus szoci stilus"?
Megmutatom:)

"SzVSz az MSzP-t számottevően erősítené, ha a 70 fölött IQ-val rendelkező populáció szavazataira is számíthatna.

Ez az en ertelemezesemben azt jelentyi, hogy szerinted abban az idoben az MSZP tamogatok IQja nem haladta meg a 70. Serto?

Olyanokéra, akiket a tollerező közönségesség nem vonz. Sőt, éppen ellenkezőleg: az ilyenre enyhe hányingerrel reagálnak...

Szerinted az MSZP tagokat vonzza a "tollerező közönségesség" En par honappal kesobb emlekezetbol a lenyeget irtam le, szvsz nem lottem igazan melle.Meseld el a lenyegi kulonbseget e kozott, es a kozott, amit leirtam.

Konklúzióm: nagy-nagy szívességet teszünk a profi gyűlöletkeltőknek, ha átvesszük stílusukat.

Hmmm...
Egyet arulj meg el, Te miert veszed akkor at a stilusukat?

A hozzaszolasoddal egyebkent nagyon egyertek, azzal a kiegeszitessel, hogy en nem magyar peldara gondoltam, hanem a weimari koztarsasag korai idoszakara.

Moteesszane be-englisi beled nisztem.

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: alfalfa58 (92)
iudex Creative Commons License 2000.03.10 0 0 96
A doki is csak hjumor volt. Most mér' kell mingyár berágni?
Előzmény: salk (94)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.10 0 0 95
Ezúton szeretném felkérni T. T.asztaltáraimat, hogy szíves hozzászólásaikat e topicba a nyugtató bevétele után 15 perccel ejtsék meg, és ne feledjék: morgás céljára rendelkezésükre áll az összes többi.
salk Creative Commons License 2000.03.10 0 0 94
Kedves Iudex!

Miért van az, hogy a Te humorodra ugyanabban a stílusban humorkodom, akkor Te már orvoshoz küldesz?

Úgy veszem észre, hogy Nálad valami nagy hiba van. Úgy hívják: mások megértése, értése.

salk

Előzmény: iudex (93)
iudex Creative Commons License 2000.03.10 0 0 93
Higgadj már le, vagy írass fel az dokiddal valami humorpótlót. Ja, hátha így bekattan nálad valami: -:)))))
Előzmény: salk (91)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.10 0 0 92
Nézd, Kedves kerdojel, vitánk lassan, de biztosan közeledeik a filozófiai mélységek (magaslatok?) irányába. Fejezzük hát be, ha lehet. Ezennel felajánlom: legyen Tiéd az utolsó szó.

1. "...orulok, hogy atnezetted velem a hozzaszolasaid..."

Úgy látom, szeretsz szenvedni. Én azt a rengeteg marhaságot semmi pénzért nem nézném át! :-)

2. "SzVSz az MSzP-t számottevően erősítené, ha a 70 fölött IQ-val rendelkező populáció szavazataira is számíthatna. Olyanokéra, akiket a tollerező közönségesség nem vonz.Sőt, éppen ellenkezőleg: az ilyenre enyhe hányingerrel reagálnak... "

Hát igen. Akkor ez volt a véleményem. Nem nagyon tapintatos, belátom. Ám - SzVSz - nem alpári. Akinek nem tetszik, vitába száll vele.

Hogy a fenti mondataimból hogyan lett Nálad: "Toller fele tipikus szoci stilus", azt csak Te tudod. Lelked rajta. Én ezt - engedelmeddel - nem vállalom.

3. "Te is ugy gondolod, hogy a mostanaban tapasztalhato gyulolkodes kezd emlekeztetni szazadunk egy nem tul fenyes idoszakara? A kompromisszumkereses teljes hianyat latom. Ugy tunik, hogy valakik mindenaron eles ellenteteket szeretnenek latni a ket fo politikai oldal kozott. Tulajdonkeppen en nem banom, csak nem ertem a dolgot. Mindket oldal maga alattt vagna ezzel a fat.Szvsz."

Nos, ez egy érdekes, és fontos kérdés. Ha valamiért, akkor ezért érdemes volt a topicot megnyitni. SzvSz századunkban túltengett a nem fényes időszak. (Én a Rákosi-időkre ködösen emlékszem, a Kádár-korszakra meglehetősen jól.)

SzVSz az emberek nem gyűlölködők - úgy általában. Néhány politikus és más ürülékkeverő azonban remekül megél a gyűlöletkeltésből, illetve abból, hogy őt üldözik. Milosevicsnek évekig kellett keményen "dolgoznia" a balkáni (ott sok évszázados múltra visszatekintő) gyűlölködés felélesztésén. Mint tudjuk, sikerrel járt, és - köszöni szépen, jól van. Azaz: a gyűlöletkeltő nem maga alatt, hanem alattunk vágja a fát. What a difference!

Konklúzióm: nagy-nagy szívességet teszünk a profi gyűlöletkeltőknek, ha átvesszük stílusukat. Hogy konkrét legyek: ha néhány politikusunk és közéleti emberünk gyűlölködésre adja fejét, SzVSz különösebb teketóriázás nélkül el kell zavarni a búsba...

The floor is yours.

Előzmény: kerdojel (89)
salk Creative Commons License 2000.03.10 0 0 91
Kedves Iudex!

Tőled nem is lehet mást várni.

salk

Előzmény: iudex (54)
Medieval Creative Commons License 2000.03.09 0 0 90
Jól értettél, és igazad is van. Ha már egyszer elengedek valamit a fülem mellett, akkor engedjem is el. És ne koptassam a falat a körmömmel. Kösz!
Előzmény: alfalfa58 (85)
kerdojel Creative Commons License 2000.03.09 0 0 89
Kedves alflfa58,
parancsolj:"SzVSz az MSzP-t számottevően erősítené, ha a 70 fölött IQ-val rendelkező populáció szavazataira is számíthatna. Olyanokéra, akiket a tollerező közönségesség nem vonz.Sőt, éppen ellenkezőleg: az ilyenre enyhe hányingerrel reagálnak... "

Akkor most jojjon a topik:)
Te is ugy gondolod, hogy a mostanaban tapasztalhato gyulolkodes kezd emlekeztetni szazadunk egy nem tul fenyes idoszakara? A kompromisszumkereses teljes hianyat latom. Ugy tunik, hogy valakik mindenaron eles ellenteteket szeretnenek latni a ket fo politikai oldal kozott. Tulajdonkeppen en nem banom, csak nem ertem a dolgot. Mindket oldal maga alattt vagna ezzel a fat.Szvsz.

sotetbunkokerdojelbacsi

Ps: orulok, hogy atnezetted velem a hozzaszolasaid:) Igy felfedeztem azt is, mikor azt mondtad, hogy nagyon hasonlitok picurra:)

Előzmény: alfalfa58 (88)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.09 0 0 88
Kedves kerdojel!

Olvasd el ismét gondosan szalonna hozzászólását.

Mint igazi literátus ember, nálam százszor (ezerszer?) pontosabban és tömörebben ragadta meg a lényeget!
-----------

PS1. Néha-néha én is eltalálok egyet s mást (pl. érzékenység), csak sajnos igen ritkán...

PS2. "Toller fele tipikus szoci stilus". Ezt én írtam volna? Elfelejtettem (tagadhatatlan, ennek van némi esélye), vagy valaki megszerezte a jelszavamat? Hm. Visszakeresnéd mikor és hol írtam?

Előzmény: kerdojel (86)
kerdojel Creative Commons License 2000.03.09 0 0 87
Kedves alfalfa58!
Úgy tűnik - nem először - nem válaszoltál kérdésemre. Ez engem különösebben nem zavar. Mégsem tartom helyénvalónak. Ugyanis - ki tudja miért? - a pártállami időkre emlékeztet... Hallgass rám: a rossz beidegződésekhez felesleges ragaszkodni. Úgy is írhatnám: hiba...
Előzmény: alfalfa58 (85)
kerdojel Creative Commons License 2000.03.09 0 0 86
Kedves szalonna,
szvsz az a helyzet, hogy alfalfa58 rengetegszer szandekosan sertett meg itt embereket. Gondolok pl. a "Toller fele tipikus szoci stilus"-tol a Biztato level az ellenzeknek-kormanynak topikparig sokmindenre. Rengetegszer karorvendezik masok hibain, neha egeszen nevetsegesen.(Mint barco egyszer megjegyezte, pont olyan, mint mikor a kiseger megjegyzi az elefantnak, hogy "Duborgunk, mi?".
Amikor ezekre a szandekos provokaciokra felhaborodnak egyesek, azokat kigunyolja, nem valaszol a kerdeseikre, uldozottnek erzi magat, stb.
En speciel azert jarok ide, hogy mindenfele velemenyt olvashassak. Sokkal tisztabban latok sokmindent, miota ide jarok. Alfalfa58 ezt az elmenyt tonkreteszi allando mantraival, rosszindulataval, karorvendezeseivel. Ha nem csinalna ezt jol, hanem csak pl Jobb a jobb szintjen tenne, valszeg nem is zavarna. De tenyleg felduhit, hogy egy ilyen ertelmes, muvelt ember hogy lehet latszolag ennyire szuklatokoru.
Erre keresem a valaszt, ugyanis nem hiszem el, hogy alfalfa ilyen ember, de nem ertem, hogy miert csinalja.En meg kivancsi vagyok.
Ennyi.

sotetbunkokerdojelbacsi (aki nem igazan coclib, de akkor is tulerzekeny, talan nem csak frontos napokon)

Ps: alfalfanak egyebkent valszeg igaza van, en pl minden itteni agresszivitasom ellenere az eletben egy csendes ember vagyok.

Előzmény: szalonna (83)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.09 0 0 85
Mondom, hogy front van. Fogadd meg a tanácsomat (nem lesz nehéz): miután elengedted a enyhébb fikázást a füled mellett, utána ne kapard miatta a falat - pláne ne reakció nélkül... (Nem tudom, jól követtelek-e. Tudod, front van). :-)
Előzmény: Medieval (82)
akkorcsakmi Creative Commons License 2000.03.09 0 0 84
Happen to know anybody without any pain in the neck? Chance to get acquanted...?

De mielőtt szétoffolnánk ezt a topikot egy újabb reptéri randival, elhallgatok holnapig, mert tudod a topikgazda egy mindenre elszánt alak, még a végén megelégeli, hogy annak ellenére, hogy ez egy nyugtatós topik, vannak renittensek, akik nem hajladóak ezt tudomásul venni és azért sem kötözködnek.
;-))))))

Előzmény: alfalfa58 (75)
szalonna Creative Commons License 2000.03.09 0 0 83
Kedves alfalfa, végignézve a topikot, alapfelvetésed jogos. Mindenki megérdemel egy nyugtatót, én is, Te már gondolom be is vetted. Én speciel nem nagyon látok sértöt a topiknyitodban, hiszen az szerintem természetes, ha egy polgári gondolkodású valaki - ráadásul nyilvánvalóan viccesen - az ellenzék "elúszó reményeire" céloz. Lehet azért ezt valamennyire könnyedén is venni. Az a plusz 20 % tényleg mindenkinek jót fog tenni. Szavazatokban a kormánypártnak is, megjegyzem :-). Üdv szalonna
Előzmény: alfalfa58 (-)
Medieval Creative Commons License 2000.03.09 0 0 82
Jó! Az enyhébb fikázásokat már eddig is elengedtem. Mondjuk, amikor lebolsiznak. Engem. Jobboldalit. A falat kaparom. De reakció nélkül hagyom. OK.
Előzmény: alfalfa58 (81)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.09 0 0 81
"...Engedjek el a fülem mellett például nyílt antiszemita mocskolódásokat..."

Nem, azt ne tedd!

Előzmény: Medieval (80)
Medieval Creative Commons License 2000.03.09 0 0 80
Engedjek el a fülem mellett például nyílt antiszemita mocskolódásokat, mikor SZVSZ a társadalom felelőssége épp abban áll, hogy ezt nem teszi?
Előzmény: alfalfa58 (76)
Medieval Creative Commons License 2000.03.09 0 0 79
Mit szakadék! Grand Canyon! (copyright Tölgyessy)
Előzmény: alfalfa58 (78)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.09 0 0 78
Majdnem. :-)

Most a kisvállakozások halála van napirenden, amit a kétbalkezes kormány nem vesz észre. Rossz a szemlélete. Nincsenek felkészült hivatalnokai. Nem értenek velük szót. Nem tudják, hogy miről beszélnek. Szakadék van közöttük...

Stb. stb. stb.

Valami ok miatt - ki érti? - a nemzetgazdaságról nem esett szó.

Előzmény: Kvant_II (77)
Kvant_II Creative Commons License 2000.03.09 0 0 77
Hadd talaljam ki... A magyar gazdasag az osszeomlas szelen all, a Nyugat a fejet fogja, surgosen stabilizacios csomagra/potkoltsegvetesre lenne szukseg...?
Előzmény: alfalfa58 (76)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.09 0 0 76
No jó, ma front van - nem is kicsi...

SzVSz akkor sem kellene mindent véresen komolyan venni...

Hallgassátok inkább a Kossuth Rádiót: Kéri/Lengyel László független (gazdaság)politikai szakértő most nyilatkozik negyvenezredszer idén...

Előzmény: Medieval (73)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.03.09 0 0 75
Dear akkorcsakmi!

You mean some people here are pain in the neck?!

1. :-P!

2. :-)

Előzmény: akkorcsakmi (72)
kerdojel Creative Commons License 2000.03.09 0 0 74
Kedves alfalfa58,
artatlan trefa? Hmm...
Ha provokalsz, akkor miert lepodsz meg, ha ugranak ra? Nem muszaj senkit se megbantani, siman elkerulheted. Vagy a balhe csak ott kezdodik, amikor visszautnek? Ez tolerancia? Az "ugy banj masokkal, ahogy elvarnad, hogy veled is banjanak" elv hol marad??
Minden remenyed ellenere nem nyomozok utanad. Pusztan szandekosan megsertesz embereket, es neha megkerdezem, hogy miert teszed. Emiatt mar ignore-t is kaptam toled (nem allitom, hogy teljesen igazsagtalanul, kisse elvetettem a sulykot).
Te rendkivul szorgosan ragcsalodsz masok hibain, millioszor kepes vagy felemliteni oket ujra, es ujra.
Sajnos ez a hozzaszolasod is tele van csusztatassal. Nem kiabaltam gondolatrendorokert, csupan megkerdeztem, hogy milyen szandekkal csinaltad. A megszallottsag eros tulzas, bar teny, ha valami erdekel, akkor megprobalom megtudni. Eppen az utolso mondatod miatt nem ertem, hogy hogyan irhattal ijlyen topiknyitot, immaron nem elso alkalommal.

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: alfalfa58 (70)
Medieval Creative Commons License 2000.03.09 0 0 73
Csakhogy ide én speciel nem szenvedni járok. Szenvedek én IRL eleget. (Tulajdonképpen mitől is? - fogalmam sincs...) Itt szeretnék higgadt emberekkel fontos kérdésekről vitatkozni. Kétségbevonom azt az állítást, miszerint az itt fröcsögők IRL nagyon rendes emberek volnának.
Ugyanis, ha:
(1) Az itt fröcsögő IRL is ugyanígy fröcsög, akkor egy nagy pénisz.
(2) Ha csak ide jár fröcsögni, IRL higgadt, nyugodt, rendes ember, akkor valamilyen pszichikai zavara van. Tán csak annyi, hogy sehol sem tud kikapcsolódni és elengedni magát. Viszont a Politika fórum nem betegszoba. Az idelátogatókat nem tudom meggyógyítani (mást sem: nem vagyok orvos).
Előzmény: alfalfa58 (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!