Keresés

Részletes keresés

New Bart Creative Commons License 2014.02.28 0 0 21

Igen jók az olyan szolgáltatók, akik ígérnek ilyen olyan ingyen domain regisztrációt, de aztán ki tudja meddig üzemelnek, egyszer csak eltűnnek, az ügyfél meg csináljon amit akar, vagy pontosabban, amit tud Ilyen helyzetben. Inkább fizetek a Mediacenternel vagy a tarhely.eu-nal  de legalább tudom hogy nem tűnnek el a pénzemmel és a domainemmel együtt.

abregee Creative Commons License 2014.02.28 0 0 20

és hány domain regisztráltak eddig összesen?

szerintem az hiteles aki már jó pár tízezret regelt, vélhetően jövő héten is üzemelni fog a szolgáltatásuk!

Előzmény: Csabi0204 (3)
New Bart Creative Commons License 2014.02.27 0 0 19

Igen ezt kifelejtettem, de ez alap, ugyanúgy ahogy az ember szeret megbizható helyen vásárolni, itt is ez a helyzet, érdemes pár ezer Ft-ot kiadni, így bizronsagos helyen tudhatja a domaint a tulajdonos.

Előzmény: HardWata (18)
HardWata Creative Commons License 2014.02.27 0 0 18

Nagyjából jól összefoglaltad. Még annyit tennék hozzá, hogy nem biztos, hogy mindig a legolcsóbb helyen kell megvenni a domaint. 1-200 forintot szerintem nem érdemes spórolni, inkább olyan szolgáltatót érdemes választani, amit többen ajánlanak.

Előzmény: New Bart (17)
New Bart Creative Commons License 2014.02.17 0 0 17

Reklám, reklám, reklám....

Ha domaint akartok regisztrálni akkor a következő szempontokat érdemes megvizsgálni:

- Legyen dns szerkesztés lehetőség

- érdemes olyan tárhelyet választani, amihez megkapod ingyen a domaint

- .hu-s domaint ha a célközönség magyar

- .com ha nemzetközi a célközönség

- .eu ha a célközönség kifejezetten EU-s

vanchu Creative Commons License 2009.01.13 0 0 5
Előzmény: skrisz (-)
Csabi0204 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 4
...
Csabi0204 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 3
hát káposztát nem árulnak de a domain regisztráció olcsó náluk ;) www.inclust.com
grin Creative Commons License 2000.03.08 0 0 2
Illene tájékozódni vádaskodás előtt, nem...? http://www.domain.hu/
Előzmény: skrisz (-)
skrisz Creative Commons License 2000.03.07 0 0 1
...
bakibebi Creative Commons License 2000.03.07 0 0 0
kap0szta.

bakibebi

skrisz Creative Commons License 2000.03.07 0 0 topiknyitó
Ha valaki tudja, hogy kikből áll az Internetszolgáltatók Tanácsa, az legyszi írja meg, illetve azt, hogy kik, milyen fórum nevezi ki őket.
A másik: Tudtok -e olyan szabályozásról, ami a regisztrálást végző cégeknél szabályozza a saját részre és a tulajdonos, dolgozók valamint közeli hozzátartozók részére történő bejegyzéseket?
Ha nincs ilyen,akkor az utóbbi a kecskére káposztát tipikus esete...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!