Mindig az a legklasszabb, ami éppen van. Ha amiatt keseregsz, hogy mennyi a korod, akkor ott _más_ gond van. Minden kornak, és életkornak megvannak a maga szépségei:)
Ó, szija mindenki, hát nemhiába lógtam be a munkahelyemre, hogy megnézzem az én kis bulivendégeimet!
Külön nagyon örülök, hogy ráakadtam egynapon szülinaposokra! Éljünk mi! (meg mindenki más!)
Hát kérem, én a nagy napot munkával töltöttem, muzsikusféle lévén két remekbeszabott próba volt, az egyiken aranyos köszöntőt kaptam, a másikon egy kiadósat anyáztunk tisztelt művészkollegákkal.
Szóval, csak úgy öregesen.
A 30 és a 25 köztt szerintem meg az a legnagyobb különbség, hogy egyre gyorsabban telik az idő. Ha visszagondolok, 20-25 között sokkal lassabban telt, mint 25-30 között. Ma már az ember évekre előre tervez, már most tudja, mit fog csinálni öt év múlva, ami ha eltelik, legfeljebb a terv befejezését fogja jelenteni, nem pedig azt, hogy már megint eltelt egy csomó idő. De persze jó.
A topikkazdi ezennel feltesz egy körkérdést (most, hogy elmúlt a nagynap, muszáj valami apropót találni, hogy fennmaradjunk): SZERINTETEK MELYIK A LEGSZEBB, LEGAKTÍVABB, LEGGYÜMÖLCSÖZŐBB, LEGKIEGYENSÚLYOZOTTABB, LEGNYUGODTABB, LEGBOLDOGABB, LEGVIDÁMABB FÉRFIKOR? Szerintem a 40. Úgyhogy : 70-ESEK: ELŐTTÜNK AZ ÉLET!!!
Nagyon jó dolog 30 évesnek lenni. :)))
Exti Te még nem is vagy 30! ;-))
Engem anno a 29 "viselt" meg. Kimondva úgy hangzott mintha 99-et mondtam volna. :)
Én örülök, hogy leírtad a szülinapodat, főleg, ha jól esett. Rég vagy Hollandiában?
Teljesen helyes volt a leírásod, gyakorold sűrűn.
Szerintem nagyon jó 30 évesnek lenni, kitartás!
Jó bulizást ma estére! És még egyszer Isten éltessen!
Exti
Nagyon koszi mindenkinek. Szerintem szornyu dolog 30 evesse valni, de egy hettel ezelottig meg nem erdekelt a korom, ugyhogy remelem egy het mulva mar ismet nem fog.
Itt nalam az irodaban most egesz jo kis buli van kulonben. Itt Hollandiaban (ahol dolgozom) az a szokas, hogy akinek szulinapja van, az hivja meg a tobbieket egy szelet tortara.
De ne olyan igazi szulinapi tortat kepzeljetek el, amilyenek otthon vannak, csak ilyen kis laposakat, mint egy pizza. Ugyhogy en fellazadtam, es nem tortaval vendegelem meg a kollegakat, hanem a kedvenc bonbonjaimmal. Eddig meg sikere van az otletnek.
Este megyek bulizni, akkor inni is fogok.
Bocsi, ha valaki ugy gondolja, hogy nem kellett volna ezeket irnom, csak ugy jolesett.
(Meg gyakorolnom is kell az anyanyelvemen valo irast, mert felek, hogy elfelejtek majd helyesen irni)
Szijja, kedves Molldikó, én meg örülök, hogy Neked tetszik! Majd gyere és látogasd meg máskor is, igaz, vlsz. nem lesz hosszú életű, hisz pénteken meglesz a nagy nap, azután meg legfeljebb nyolc napig érvényes a szülinap. De természetesen átmehet 31évesbe a cím.