Teljesn igaza volt Demszkynek hogy szidta ezt a szemét kormányt! Végre valaki megmonda hogy milyen antidemokratikus, szabadsajtóellenes, kirekesztő az orbánkormány, teljesen március 15. szellemével ellentétes törvényeket hoz és alkalmazza azokat.
Kedves többiek!
Hiába néztem itt Debrecenben a TV-t, sehol sem láttam Demszky beszédét. Ti milyen TV-n néztétek?
Hi!
A rádiót senki nem szállta meg és senki nem is akarja, pláne nem a kormányzat!
De az igaz, hogy Demszkyke a tőle megszokott gusztustalan böffentésekkel, a gyűlölettől kőkemény arcal szidta a kormányt. Tette mindezt tekintet nélkül a nemzeti ünnepre.
Éredekes módon a kormánynak esze ágában sem volt ezen a napon még csak érintőlegesen is beszélni az ellenzékről !!
Viszont groteszk volt az az elhaló tapsikolás amit DemszkyPöcs hívei produkáltak ezen a nyáladzó beszéden...
Tegnap is úgy közölték a Magyar Bálint nyilatkozatában foglaltakat, mint hírt, mint tényt és nem mint idézetet Magyar Bálinttól, vagy Magyar Bálint véleményét. bezzeg, ha Orbán mond valamit ott ötvenszer is kihangsúlyozzák, hogy ez CSAK a miniszterelnök véleménye. Kezd unalmas lenni ez a sok szarkeverő a Magyar Rádió hírműsoraiban.
Viszont a kormány által elfoglalt Kossuth rádió azóta is idézi az összes híreiben, hogy miként szidta Demszky a kormányt a sajtószabadság megszüntetése miatt.
Akkor ide is beírom, mert úgy látszik ide csak pestiek írnak: Csak Budapesten és környékén közvetítették a beszédet, a vidéki stúdiók ezalatt mást adtak. Ezt tette szóvá Demszky Gábor.
Huhú, Pirítós kartács, ez töklyó. :)
Szerintem a Demszky ki akarta adni a beszédét szamizdatban, ha már a tévé ugye nem... Biztos bosszús lesz, hogy mégis közvetítették, oda a lehetőség.
Jajj de gyönyörűűűűűŰ!:-DDD
Demszky most mondta be drámai hangon magyar állami televízió országos adásában, hogy "idén először a magyar állami televízió nem ad országos közvetítést a Petőfi szobortól. Igazán szólhatott volna valaki neki, hogy elavult a beszéde...;-)))
Hali,
Pirítós
Csak tudnám mi az Isten csudájáról beszélsz?
Ezexerint amit most látok az MTV1-en, az nem a Március 15-e tér, nem Demszky és nem a szokásos aktuálpolitikai duma.
De akkor mi?
Pirítós
Sajnos nem lehet kihagyni, mivel a királyi TV, Ovi parancsára nem közvetítheti az egyetlen igazi nemzeti liberális politikusunk, Demszky Gábor ünnepi beszédét.
A szelsoeges ifjukomcsik vonulni akarnak. Lesznek vagy szazan.
Mikor dikataturat csinaltak elodeik, nem vonultak, nem unnepeltek, hanem idonkent vertek, letartoztattak bennunket, levetettek a kokardat, nem engedtek a Petofi szoborhoz. A sajtoszabdsag szot meg nem is ismertek.
Na azert ott leszunk a maoista szelsoseges Demszkynel /hogy engedhetjuk a Petofi szoborhoz ot, aki 21-re szervezett 15-ike ellen szelsobalos tuntetest/, leszunk annyian, mint a fogdmegek es futyulunk.
A magyar Hosok teren meg unnepelunk.
Biztos minden pártnak van valakije aki sasolja az indexet.
Üzenjük akkor most nekik (MINDNEK!), hogy idén szeretnénk, ha kihagynák a napi politikát és az egymás anyázását az ünnepből. Talán még nem késő átírni a beszédeket.
1. a globalizmusnak nincsennek érdekei
2. ?
3. építsük gátakat a határok mentén:
VÍZUMOT A VÍZEKNEK ! magyar folyóba magyar vízet !
4. ez bizony jó lenne.
5. ehhez nem értek.
6. bizony, de MINDENT teljesítsen ne csak a komcsi üldözést.
7. ez egy hüjeség, és képzavar.
8. (ezt nem találom)
9. mik a magyarság sorskérdései ? mohács, trianon, vagy hogy dolgozni kéne, nem csak nyavajogni ?
10. minek, adjál ki te is újságot, ha jobbat tudsz írni, majd azt veszik meg.
11. ne szemetelj !
12. "patkányt, egeret"
off
Mégegyszer elnézést, hogy tegnap félreolvastalak.
on
Az önmagában még nem baj, ha a politikusok is ünnepelnek. Még az is elfogadható, ha megemlékezéseikbe belekevernek némi aktuálpolitikát. Márius 15-nek van máig szóló politikai üzenete. Csak hát az arányok, meg az ünnep méltósága. Ehhez már kultúrembernek kellene lenni, és ez sajna nem minden politikusról mondható el. Én azért mindig el szoktam vinni a fiamat a Petőfi szoborhoz, ahol lerakjuk a magunk kis virágait. Beszélgetünk, sétálunk, üdvözöljük a barátainkat stb. Szóval űnneplünk. Reméljük most is jó idő lesz, és a nagyon hülyék nem mocskolják be túlságosan a köztereket a baromságaikkal.)
Rühellem, amikor a magyarság legszebb ünnepeit politikai célokra használják fel.
Mindegy, hogy melyik párt.
Azért nem járok március 15-én ünnepelni, mert félek, hogy kapok valamilyen politikai beöntést. Utoljára 89-ben voltam.
Tartok tőle, hogy Karcsu Tapsi majd megint elmondja, hogy ki ünnepelhet, meg ki nem. :(
Persze Kovács elvtárs majd elmondja, hogy miért nem valósul meg a sajtószabadság. :(
Túl szép ünnep ahhoz március 15-e, hogy hagyjam bemocskolni. 1848-ban ott voltunk egy ideig az európai haládás fősodrában, míg el nem tiporták a mi forradalmunkat is. A nemzeti eszme a XIX. században nem Haider és Csurka nacionalizmusát jelentette, hanem a polgárok által szentesített államot, a születési előjogokra alapulóval szemben. Hagyd békén az ünnepemet!
1. Te igy látod?
2. Az egyén szabadsága addig tart, amig nem sérti a másik egyén szabadságát.
3. Inkább száz Heider, és egy elvtárs se, soha többet.
4. Nemtom ki szaladt a Nato keblére.
5. Nem csak ezeket. Hoppá!
6. A Magyar kormányra.
7. Csinálom.
9.
10. Jesz.
11. Én is.
12. Detto.
1. A globalizmus érdekeit még az európai unió köntösében sem lehet a magyar érdekek elé helyezni.
mik a magyar erdekek? A ciganyok, meg a zsidok kiirtasa?
2. A szabadság nagyobb kincsünk, mint egym ásodrendű tagság az unióban.
A szabadsag a demokraciaban az egyen szabadsaga, az unio nem erted,
es nem ertem lesz.
3. Szűnjön meg a ködösités egyes szomszédaink politikájával kapcsolatban: ne hagyjuk magunkat ciánozni!
Meg hajderezni!
4. Az épitsa újjá a Duna-hidakat, aki értelmetlenül lebombázta. Induljon meg a magyar hajózás, ne árulják a tengeri
hajóinkat.
A tengeri hajoinkat a mult honapban adta el a kormany, a bombazas
ertelmerol mar sokat beszeltek, az ertelmetlensegerol annal kevesebbet.
5. Vonják felelősségre az energiaprivatizáció felelőseit, a Mátrai Erőmüvel kapcsolatos korrupció résztvevőit.
Csak ezeket? Hoppa!
6. A kormány teljesítse amit igért, vizsálja felül a privatizáció túlkapásait.
Melyik kormanyra gondolsz?
7. Vegyük birtokbva a magyar történelmet, munkálkodjunk a nemzeti öntudat fejlesztésén. A náci bűnök emlegetése
ne legyen takarója a bolsi bűnöknek.
Ezt ne mondjad, csinald!
9. A magyarság sorskérdéseit a figyelem középpontjába kell helyezni.
:-)
10. Világitsák át az újságirókat.
Ja. De mindenkit ne, ugye haver?
11. Rendet, törvényességet. Minden kivételezés megszüntetését.
Egyetertek.
Március tizenötödikén, államunk fennállásának ezredik évében, 1948-as forradalmunk célkitü6zései változatlanul
időszerüek.
Március 15-én a Hősök terén, 15 órakor!!!
Ok. Ott leszek.
Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
1. A globalizmus érdekeit még az európai unió köntösében sem lehet a magyar érdekek elé helyezni.
2. A szabadság nagyobb kincsünk, mint egym ásodrendű tagság az unióban.
3. Szűnjön meg a ködösités egyes szomszédaink politikájával kapcsolatban: ne hagyjuk magunkat ciánozni!
4. Az épitsa újjá a Duna-hidakat, aki értelmetlenül lebombázta. Induljon meg a magyar hajózás, ne árulják a tengeri hajóinkat.
5. Vonják felelősségre az energiaprivatizáció felelőseit, a Mátrai Erőmüvel kapcsolatos korrupció résztvevőit.
6. A kormány teljesítse amit igért, vizsálja felül a privatizáció túlkapásait.
7. Vegyük birtokbva a magyar történelmet, munkálkodjunk a nemzeti öntudat fejlesztésén. A náci bűnök emlegetése ne legyen takarója a bolsi bűnöknek.
9. A magyarság sorskérdéseit a figyelem középpontjába kell helyezni.
10. Világitsák át az újságirókat.
11. Rendet, törvényességet. Minden kivételezés megszüntetését.
12. Munkát, kenyeret!