Keresés

Részletes keresés

MsOutsider Creative Commons License 2000.03.27 0 0 11
Azért összeségében az USA-hoz nem igazán lehet hasonlítani a magyar viszonyokat...
A felmérések szerint élen jár kicsiny hazánk az Internet drágaságát illetően. Végre valamiben élen járunk.... Tudod, kevésbé zavarnának a lassító reklám-mütyürkék, ha nem ketyegne (az enyhítő kedvezmények ellenére is eléggé) kegyetlenül közben a számlám...
Jól le fogunk maradni az információs forradalomról (is) ilyen hegemón távközlési árak mellett.... de a nagyokosok biztosan tudják, mi a jó a magyar iMÁZsnak...
Előzmény: Törölt nick (9)
MsOutsider Creative Commons License 2000.03.27 0 0 10
Na de így is van ott valami reklámcsík.... és attól, hogy be kell lépnem valahova formaságból, még nem fogom a reklámokat bámulni a drága telefonperceimért...
Az lesz, hogy inkább otthagyom őtet, úgyis csak egyre rosszabb pláne, amióta Matávos.
A www.mailbox.hu nekem most a legjobb felfedezésem eddig... Nagyon törpös.. azaz ügyes, elegáns, és nem is nagyon lassú.. (eddig) Meg a tárhely is elég jól fejlett.... szóval nálam most ő a kiráj(nő)
:-))))
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.27 0 0 9
Reklamációnak nem tudom van-e jogosultsága egy free szolgáltatásnál (ajándék lónak...), mindenesetre mióta a Matáv átvette az üzemeltetését a Soros-alapítványtól, úgy tudom a szerződés értelmében joga van a webfelületet reklámhordozóvá tenni. Hogy ez a csak a fenntartást biztosítja, vagy hasznot is hoz ahhoz nekünk nem sok közünk van.

Csak nehogy az legyen mint sok amerikai cégnél. A POP3-as hozzáférésért többnyire fizetni kell (havi 1-5 $) mivel ilyenkor nincs reklámbámulás.

A POP3 nálam megbízhatóbb, legfeljebb néha lassú vagy nehezen hozzáférhető, esetleg késik egy-egy levél, a weben vannak furcsa jelenségek.

Support tudomásom szerint főként a freemail@c3.hu című moderált levelezési lista formájában működik. (Ez nem azonos a freemail-chat-tel.)

Előzmény: MsOutsider (7)
Berényi Zsolt Creative Commons License 2000.03.27 0 0 8
Én nem tudom módosítani a jelszavamat mostanság. Pedig kellene. :-(
MsOutsider Creative Commons License 2000.03.26 0 0 7
Kedves Olvtársaim!
Freemail-ügyileg tudna-e nekem valaki segíteni? Ui. van valami új fejlemény a Freemail nyitóoldalon, valami "S.K." szolgáltatás. Ami ugyan nem túl világos számomra, hogy mi köze is a levelezés műveletéhez, mindenesetre én úgy értelmezem, hogy ezentúl nem lesz elég csak a leveleimet lekérdezni ahhoz, hogy ne szüntessék meg automatikusan 90 nap után az emilboxomat, hanem muszáj lesz nekem ugyanilyen gyakorisággal az "S.K." oldalra is belépni, akár érdekel engem, ami ott van, akár nem. Szóval legyetek kedvesek nekem +mondani, hogy szerintetetek mi a szösz van most ezügyben? Hátha Ti másképp értelmezitek. Nekem ugyanis felszaladt a pumpám, hogy rám akarnak erőszakolni ezentúl egy szolgáltatást, amit se testem, se lelkem nem kíván. Nekem egy levelezőrendszer a levelezés szolgáltatását nyújtsa. A többit legfeljebb szabad választás alapján. Ráadásul nem is vagyok +elégedve a Freemaillal technikailag... és nem is egyeduralkodó ezen a téren, sőt van jobb is (pl a mailbox.hu), úgyhogy ha nagyon betelik a hócipőm, odébbállok. Még csak azt sem találom a Freemail oldalán, hogy milyen címen lehet érdeklődni, reklamálni...
Szives segítségeteket előre is köszönöm szépen. MsOut.
gecko Creative Commons License 2000.03.05 0 0 6
en szidtam afreemailt amig a POP3 szolgaltatasukat el nem kezdtem hasznalni egeszen jo nem rossz ambar szokott hiba lenni de ugy mint az egon legutobbi boviteskor szal ojan meg nem volt.

a POP3 szolgaltatasuk korrekt

macarpi Creative Commons License 2000.03.05 0 0 5
Egerben a PmHiv beállított egy saját mailservert. Elvben minden egri kaphat ingyenes emilcímet a free.agria.hu utótaggal. Van egy közvetlen szám, tehát nem kell hozzá Internet előfizetés sem.
Hogy mennyire biztonságos, azt nem tudom. Eleinte ezzel is volt gond; ha csatolt állományt küldtél, maga a levél szöveg nem ment át. Szóltam a rendszergazdáknak, azóta úgy tűnik O.K.

mac

Előzmény: Sochx (2)
http Creative Commons License 2000.03.05 0 0 4
Ez a topic most jókor jött.
Az én egyik e-mail címemre (a fontosabbikra) napok óta olyan levelek jönnek, amiket nem nekem címeztek és nem is nekem szólnak. Némileg kezdek belelátni a magyar gazdasági életbe, de magánéleti problémákba is. Eközben nekem egy e-mailom se érkezik.
Kicsit kezdek ideges lenni. Ezen túlmenően kétszer is lefagyott a gépem amikor ezen tűnődtem (ez lehet véletlen is, bár nemigen szokott lefagyni). Biztos ott van valahol a webmaster címe, de én rossz idegállapotomban nem találtam. Most küldjem el az elolvasott e-mail-okat a címzetteknek? Elküldöm. Meg a Matáv-freemailt is a pcsába. De hogyan? Viszont korrektek voltak, mert három hónapja nem írtam erről a címről, és figyelmeztetett a gép, hogy lepereg a homokóra.
I. Blasius Creative Commons License 2000.03.05 0 0 3

Nekem a freemaillal kevés gondom van, egyedül az, hogy firewall-os rendszeren keresztül nem tudom használni. Otthonról tökéletesen működik, viszont valamiért a csatolt fájl elküldése nem olyan egyszerű vele mint az egonnal.
Az egonnál a csatolt fájl küldését 100%-osan sikerült eddig megtennem, a freemailnál sokszor nem sikerült.

Viszont összességében az egonnál használhatóbb a freemail, mert kevesebb az olyan időszak, amikor nem tudok belépni a levelesládámba valamilyen ok miatt. Ráadásul pl. az index regisztációkor már sokszor megesett, hogy az index elküldte a levelet, de az egonos címre nem érkezett meg, pedig tökéletesen írtam be a címet. A freemailnál ilyen még nem fordult elő.

De egy "bombabiztos" free email site- ra én is kíváncsi lennék.

Sochx Creative Commons License 2000.03.05 0 0 2
Hova?
Előzmény: macarpi (1)
macarpi Creative Commons License 2000.03.05 0 0 1
Bocs, szóval a nullázást félretéve:

Nekem elég sok bajom volt a Freemaillel. Semmi pénzért nem volt hajlandó megtartani a címjegyzékemet; állandóan bajom volt a csatolt állományokkal (nem küldte el, átnevezte stb.).
Az általad írt problémával még nem találkoztam, de lehet, hogy csak egyszerűen nem derült ki.
A magam részéről átnyergeltem máshova. :-))

Üdv: mac

macarpi Creative Commons License 2000.03.05 0 0 0
A Freemailon sok minden előfordulhat!!!
Előzmény: Sochx (-)
Sochx Creative Commons License 2000.03.05 0 0 topiknyitó
Előfordulhat-e a Freemailen az, hogy nem kapok meg egy nekem (helyesen) címzett levelet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!