Különben felvettem, de gondolom te is meg tudod szerezni leírását.
Különösen Csepeli volt döbbenetes, aki kioktatta a rendőrséget és a titokszolgákat, hogy nekik lenne kötelességük tájékoztatni, erre kapják az adófizetők pénzét, nem pedig a kereskedelmi adóknak nyomozni helyettük.
Na mármost igen meglepne, ha a titkosszolgálatoknak kötelessége lenne minden ügyről precízen tájékoztatni a "közvéleményt", de hát ők tájékoztattak. A kereskedelmi tv2 pedig nem azt pótolta, hanem botrányt akart kavarni.
Viszont a tv2 vállalta, hogy a hírműsorai közszolgálati műsorok lesznek. Vajon Csepeli ilyennek képzeli a közszolgálat objektív hírszolgáltatását?
A tegnapi "tények" hányingerkeltő volt, asszem panaszbizóhoz fordulok. Sváby ui. kérdésekbe csomagolt állításokat követett el, és a beérkező sms-elből is "reprezentatívan" válogatott, pl.: "miért erősödik az újfasizmus?". A Szonda (Ipsos) Phone bérközelménykutatása pedig önmagában rámutatott az egész megalapozatlanságára, mert ugye egyfelől 40% tart a szélsőjobb veszélytől, másrészt erről személyes tapasztalatokkal, ismerősökkel stb. minössze 4% rendelkezett. Magyarul: a média gerjeszti a hisztériát arcátlan hazudozásával. Az más kérdés, hogy a Szonda közleményei(ha azonos az ipsos a fónnal, úgy tudom, igen) élesben nem nagyon szoktak bejönni, ők azok, akik még a második forduló napján is elvtársaikat, az mszp-t hozták ki győztesnek 1998-ban.
Furcsa, hogy Svábyék szarnak mondjuk a környező országokban tömegméretű magyarellenes rasszizmusra, pedig arról a határontúliaknak lennének személyes tapasztalataik is, nem csak elektronikusak. Illetve nagyon is érthető. Ezek a gátlástalan szarháziak teljesen elszabadultak, amióta a tv3-at felszámolták, de én biztos vagyok benne, hogy még a tökükre lépnek a sorozatos reklámidő túllépésért, a műsorszolgáltatási szerződés megszegéséért stb. Legalábbis, ha a Fidesz felocsúdik. Met ha nem, akkor bukta nekik.
MB
Ott tartottunk, hogy a műsorban beszéltek arról, hogy mi a média felelőssége, ha ilyen témához nyúl, meg a többség csak innen értesül ilyesmiről.
Tehát a topicnyitó tartja a formáját.
Itt.
És ott volt a felmérés is, mint a cigánytopicban írtad.
Mit mondjon szegény delikvens, ha hetente többször hall a fasiszta szélsőjobb veszélyről. Persze, hogy egyre nagyobb százalékban ismerike hogy van. Vagy lehet.
figyelő 1999-07-27 12:45:33 (59)
Kedves Patmore!
Jó veled vitatkozni, bazmeg! Tieid a tények /eleve/, enyém a lekvár... Vitatkozol, de az eredményt is te hirdeted ki... Fasza!
Csak azért írok ebben a stílusban, hogy világos legyen a különbség: egy dolog árulózni stb. és más dolog gecizni, köcsögözni... /persze, minden csak akkor bírálható, ha helyesen értelmezzük az írottakat, nem pedig önkényesen, ahogy a hecckampányok ku-klux-klanos ízlésű szervezői szokták... S még az is lehet, hogy a trágárság helyénvaló./ - ettől még senkinek sem lesz gyereke! Attól pedig, hogy néhányan azt állítják, őket ez a stílus vallásosságukban, magyarságukban sérti, s a magyarok nevében beszélnek, még nem lesz igazuk. A "jobboldal" stílusában szépen megfér a kenetteljes képmutatás /a gecin való mértéktévesztő felháborodás például/ a hazaárulózással, idegenezéssel, zsidózással, cigányozással, buzizással, liberálbolsevikokról szóló zagyva, irracionális handabandázással.
Pedig ez utóbbiak becsületes embernek sokkal ellenszenvesebbek, mint a gecizés. S ha azok nem sértik valakinek a nemzeti érzéseit, vallásosságát, az szégyen. Szerencsére, dacára annak, hogy némelyek folyton "a" magyarságot képviselik, csak törpe, bár hangos minoritásról van szó... Forrás: dögöljön meg a kormány!
Kedves Figyelő, nem tudom észrevetted-e, én 990727 óta mostanáig ignoráltalak. Eme állapotot most visszaállítottam. Szvsz sem a stílusod, sem a mondanivalód nincs azon a szinten, amelyen érdemes lenne párbeszédet kezdeményezni. Bugyborékolj egyedül. Üdv: p, NLP#3.
Túlságosan is szabadon értelmezed a hivatkozott írásokat - szándékosan-é, vagy csak nem tudsz olvasni, oly mindegy.
Egy dolog egyébként a mindenkori hatalom képviselőinek becsmérlése /az ÉS-től kapott az előző koalíció is! /, s más, ha a hatalom becsmérel, pofátlankodik. A különbséget persze nem mindenki érzékeli - nyilván alkat kérdése.
A világ összes trágársága együttvéve sem lehet oly mocskos, mint az a jámbor óhaj, amellyel egyes magyar állampolgárok más hazát ajánlanak némely szintén magyar állampolgároknak.
Aki ezt nem érti, nem ezen háborodik föl, hiába papol ízlésről, erkölcsről, miegyébről: annyit sem ér az, mint egy rendes lófütykös!