Keresés

Részletes keresés

iudex Creative Commons License 2000.03.09 0 0 114
Nem hát, mert már hüje. Nézz rám.
Előzmény: medve (113)
medve Creative Commons License 2000.03.09 0 0 113
Rezső! Ez más kérdés. Én csak annyit mondtam, hogy a tegnapi nem volt semmi különös. Különben fenntartom, az emberek többsége nem hülyíthető.
Előzmény: rezső (112)
rezső Creative Commons License 2000.03.09 0 0 112
Igazad van. Ne álljunk meg félúton. Hülyítsék csak őket nyugodtan tovább!

És idővel semmire sem lesznek érzékenyek azonkívűl, amit a médiumokban diktálnak nekik.

Előzmény: medve (107)
melnyikov Creative Commons License 2000.03.09 0 0 111
Igen, a tv2 megszüntetése utám indulni szándékozom a kereskedelmi tévéfrekiért.. Mennyi is a műsorszolgáltatási díj? 8 miiliárd? Bagatell.

MB

Előzmény: Törölt nick (105)
iudex Creative Commons License 2000.03.09 0 0 110
Nem ér ennyit a véleménye, szvsz.
Előzmény: medve (109)
medve Creative Commons License 2000.03.09 0 0 109
Illetve abban igazat adok nektek, hogy úgy lenne korrekt, ha a rendőrség reagálna Csepeli kijelentésére.
Előzmény: iudex (108)
iudex Creative Commons License 2000.03.09 0 0 108
Nem fújolunk, csak nem értünk egyet.
Előzmény: medve (107)
medve Creative Commons License 2000.03.09 0 0 107
Lehet, hogy fújolni fogtok rám, de nekem nem tűnt vészesnek a tegnapi Csepeli ügy. Vigyázat: az emberek többsége nem olyan érzékeny, mint mi.
rezső Creative Commons License 2000.03.09 0 0 106
Támogatom.

Különben felvettem, de gondolom te is meg tudod szerezni leírását.

Különösen Csepeli volt döbbenetes, aki kioktatta a rendőrséget és a titokszolgákat, hogy nekik lenne kötelességük tájékoztatni, erre kapják az adófizetők pénzét, nem pedig a kereskedelmi adóknak nyomozni helyettük.

Na mármost igen meglepne, ha a titkosszolgálatoknak kötelessége lenne minden ügyről precízen tájékoztatni a "közvéleményt", de hát ők tájékoztattak. A kereskedelmi tv2 pedig nem azt pótolta, hanem botrányt akart kavarni.

Viszont a tv2 vállalta, hogy a hírműsorai közszolgálati műsorok lesznek. Vajon Csepeli ilyennek képzeli a közszolgálat objektív hírszolgáltatását?

Előzmény: melnyikov (104)
melnyikov Creative Commons License 2000.03.09 0 0 104
A tegnapi "tények" hányingerkeltő volt, asszem panaszbizóhoz fordulok. Sváby ui. kérdésekbe csomagolt állításokat követett el, és a beérkező sms-elből is "reprezentatívan" válogatott, pl.: "miért erősödik az újfasizmus?". A Szonda (Ipsos) Phone bérközelménykutatása pedig önmagában rámutatott az egész megalapozatlanságára, mert ugye egyfelől 40% tart a szélsőjobb veszélytől, másrészt erről személyes tapasztalatokkal, ismerősökkel stb. minössze 4% rendelkezett. Magyarul: a média gerjeszti a hisztériát arcátlan hazudozásával. Az más kérdés, hogy a Szonda közleményei(ha azonos az ipsos a fónnal, úgy tudom, igen) élesben nem nagyon szoktak bejönni, ők azok, akik még a második forduló napján is elvtársaikat, az mszp-t hozták ki győztesnek 1998-ban.
Furcsa, hogy Svábyék szarnak mondjuk a környező országokban tömegméretű magyarellenes rasszizmusra, pedig arról a határontúliaknak lennének személyes tapasztalataik is, nem csak elektronikusak. Illetve nagyon is érthető. Ezek a gátlástalan szarháziak teljesen elszabadultak, amióta a tv3-at felszámolták, de én biztos vagyok benne, hogy még a tökükre lépnek a sorozatos reklámidő túllépésért, a műsorszolgáltatási szerződés megszegéséért stb. Legalábbis, ha a Fidesz felocsúdik. Met ha nem, akkor bukta nekik.
MB
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.03.09 0 0 103
Szoktam. És Te?
Előzmény: undoc (27)
aggályos Creative Commons License 2000.03.09 0 0 102
Ott tartottunk, hogy a műsorban beszéltek arról, hogy mi a média felelőssége, ha ilyen témához nyúl, meg a többség csak innen értesül ilyesmiről.
Tehát a topicnyitó tartja a formáját.
Itt.
zsazsu Creative Commons License 2000.03.09 0 0 101
én kis Cirkálóm!
ez itt most nem érdekes,a film jó,de ez mit se számít....
Előzmény: hajnalpír (100)
hajnalpír Creative Commons License 2000.03.09 0 0 100
Ha már tévékettő, akkor
most remélem mindenki nézi
a Mobetterbluzt!!
Spike Lee legalább két igazi
filmmel már bizonyított.

üdv.
Aurora

aggályos Creative Commons License 2000.03.08 0 0 99
Ez is a műsorban hangzott el
rezső Creative Commons License 2000.03.08 0 0 98
És ott volt a felmérés is, mint a cigánytopicban írtad.

Mit mondjon szegény delikvens, ha hetente többször hall a fasiszta szélsőjobb veszélyről. Persze, hogy egyre nagyobb százalékban ismerike hogy van. Vagy lehet.

Előzmény: Black (94)
plastic Creative Commons License 2000.03.08 0 0 97
Akármit mondotok nekem szimpatikus ez a Sváby.
Black Creative Commons License 2000.03.08 0 0 96
Rezső!

Kéretik visszacsévélés.

Előzmény: aggályos (95)
aggályos Creative Commons License 2000.03.08 0 0 95
Bkack !
Látta ?
Pont nem ez volt benne.
Előzmény: Black (94)
Black Creative Commons License 2000.03.08 0 0 94
Ez így már a leszakított rétegek megregulázásának ideológiája.

Mi lesz ebből!?

Előzmény: rezső (92)
aggályos Creative Commons License 2000.03.08 0 0 93
Hát ennél egy kicsit hosszabb volt a műsor....:((

JÚÚÚÚÚJJJJ be féltékeny !

rezső Creative Commons License 2000.03.08 0 0 92
Most meg teljes neonáci összefoglalót ad, mert egy 17 éves srácnál lőszereket és Hitler képet találnak.

"az éledő újfasizmus a leszakadó rétegek reakciója" - mondta svábikánk.

Ariel Creative Commons License 2000.03.08 0 0 91
rezso!

nem tudom feltunt-e neked, eppen bencsik volt az aki lebaromozta a fel orszagot.
akarcsak te, aki lebogaraztad svabyt.

de akkor neked most mi is faj?
(vagd le, ha nagyon faj)

Előzmény: rezső (88)
Black Creative Commons License 2000.03.08 0 0 90
.)
Zénó Creative Commons License 2000.03.08 0 0 89
rezső, te mindent kétszer mondsz, kétszer mondsz :), ráadásul négy percen belüli egyéni csúccsal :)
P.S. Vannak egyenlőek és egyenlőbbek
rezső Creative Commons License 2000.03.08 0 0 88
Érdekes.

Lelkes Svábyvédőink közül senki sem tiltakozott Zénó Bencsik topicja ellen.

Na ja. Ha valakinek annyira nincs humora, hogy még a Bencsikét sem érti...

figyelő Creative Commons License 2000.03.08 0 0 87
Ignoráltál, bazeg? Nem vettem észre, nem is érdekel, de majd _figyelek_...
Előzmény: Patmore (86)
Patmore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 86
figyelő 1999-07-27 12:45:33 (59)
Kedves Patmore!
Jó veled vitatkozni, bazmeg! Tieid a tények /eleve/, enyém a lekvár... Vitatkozol, de az eredményt is te hirdeted ki... Fasza!
Csak azért írok ebben a stílusban, hogy világos legyen a különbség: egy dolog árulózni stb. és más dolog gecizni, köcsögözni... /persze, minden csak akkor bírálható, ha helyesen értelmezzük az írottakat, nem pedig önkényesen, ahogy a hecckampányok ku-klux-klanos ízlésű szervezői szokták... S még az is lehet, hogy a trágárság helyénvaló./ - ettől még senkinek sem lesz gyereke! Attól pedig, hogy néhányan azt állítják, őket ez a stílus vallásosságukban, magyarságukban sérti, s a magyarok nevében beszélnek, még nem lesz igazuk. A "jobboldal" stílusában szépen megfér a kenetteljes képmutatás /a gecin való mértéktévesztő felháborodás például/ a hazaárulózással, idegenezéssel, zsidózással, cigányozással, buzizással, liberálbolsevikokról szóló zagyva, irracionális handabandázással.
Pedig ez utóbbiak becsületes embernek sokkal ellenszenvesebbek, mint a gecizés. S ha azok nem sértik valakinek a nemzeti érzéseit, vallásosságát, az szégyen. Szerencsére, dacára annak, hogy némelyek folyton "a" magyarságot képviselik, csak törpe, bár hangos minoritásról van szó...

Forrás: dögöljön meg a kormány!

Kedves Figyelő, nem tudom észrevetted-e, én 990727 óta mostanáig ignoráltalak. Eme állapotot most visszaállítottam. Szvsz sem a stílusod, sem a mondanivalód nincs azon a szinten, amelyen érdemes lenne párbeszédet kezdeményezni. Bugyborékolj egyedül. Üdv: p, NLP#3.

Előzmény: figyelő (85)
figyelő Creative Commons License 2000.03.08 0 0 85
Túlságosan is szabadon értelmezed a hivatkozott írásokat - szándékosan-é, vagy csak nem tudsz olvasni, oly mindegy.
Egy dolog egyébként a mindenkori hatalom képviselőinek becsmérlése /az ÉS-től kapott az előző koalíció is! /, s más, ha a hatalom becsmérel, pofátlankodik. A különbséget persze nem mindenki érzékeli - nyilván alkat kérdése.

A világ összes trágársága együttvéve sem lehet oly mocskos, mint az a jámbor óhaj, amellyel egyes magyar állampolgárok más hazát ajánlanak némely szintén magyar állampolgároknak.
Aki ezt nem érti, nem ezen háborodik föl, hiába papol ízlésről, erkölcsről, miegyébről: annyit sem ér az, mint egy rendes lófütykös!

Előzmény: Patmore (74)
rezső Creative Commons License 2000.03.08 0 0 84
- hogy én erre nem gondoltam...
Előzmény: Zénó (79)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!