Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.06 0 0 40
Csatlakozom jeep mondandójához. Ő lenni negya indián. Szóval a pasi szinte biztos, hogy kukkol, hacsak nem egy audiofillel van dolgunk. Érdemes lenne szemügyre venni azt a terepet. Hátha feltűnik egy pasas a környéken valami mobillal. A szemközti házakat, ha van ilyen, dettó inspiciálni kellene. A rendőrség nem fog fellépni, mi már kétszer változtattunk ilyen miatt számot. De rólam tudják, hogy meddig vagyok békés, és gondoskodtam arról, hogy ez el is terjedjen. Azt a rosszakaratú dolgot meg lehet kockáztatni. Nem tudom, kiadják-e most a nevet, de nem hiszem. Engem életveszélyesen megfenyegettek a mobilomon (persze, hogy tudom, ki volt és miért), de utána a kerületi kapitánynak fel is ajánlottam, bontsunk már pezsgőt, az ügy egyéves fennállását megünneplendő. Egy hét múlva kaptam valami papírt, de túl kemény volt az írást hordozó anyag. Fogalmazzunk eufemisztikusan: az ügyet vizsgáló rendőr által leírt dolgok csak igen laza csatolással bírtak a realitásokhoz. De volt bőr neki ott ahol kell.

Szóval ne bízz a dologban. Ha persze akarsz ügyvédre költeni, éveket a dologgal foglalkozni, akkor OK. Kérjél mindenféle árajánlatokat, hevenyésszél üzelti terveket. Ennek alapján már jobb döntésre tudsz majd jutni.

Előzmény: jeep (36)
tölgy Creative Commons License 2000.03.05 0 0 39
Nos akkor egy felhivás rendes matávosnak!
"egy kis segitség,(topik) barátainknak!"
(nem kell nyilvánossá tennie, mi a végeredménnyel megnyugodnánk!)
üdv:tölgy
Előzmény: GigAZoiD (37)
GigAZoiD Creative Commons License 2000.03.05 0 0 38
még egy eszembe jutott, kérni kéne a matávtól, hogy cserélje le a fülke számát!
Ha azután is folytatódik a zaklatás, akkor tuti a szándékoltság, és tényleg a nejedre megy a faszi, de lehet, hogy csak véletlenül futott bele...akkor nem is tudja, hogy kit hívogatott eddig.

GigAZoiD Creative Commons License 2000.03.05 0 0 37
ha a nyilvános állomás MATÁV primer körzetben van, akkor a MATÁV tudja, hogy ki a hívó fél. Ha mobilról hív, akkor pláne. Ha prepaid zsugáról hív, akkor is meg lehet fogni, mert a mobilszolgáltató tudja, ha akarja, hogy ki kit hívott. A rendőrséget nem érdemes belekeverni, mert egy esetleges "csináld magad kasztráláskor" a feljelentő gyanúsítottként előkerülhet.
Ha ki tudod deríteni, hogy honnan jött a hívás, (esetleg egy fejlettebb készüléket a vonalra kötve akár) akkor én is azt javaslom, hogy nagytestű emberekkel és hivatásos tanúkkal felvértezve le kell nullázni a delikvenst. Magyarul ki kell zárni a potenciálisok közül a továbbiakban.
A leghatékonyabbnak egyelőre egy matávos ismerős tűnik...
jeep Creative Commons License 2000.03.05 0 0 36
Bocs, később olvastam, hogy a hívott készülék a nyilvános. Ebben az esetben tegyetek feljelentést, és ha a rendőrség komolyan veszi a dolgot (ebben nem vagyok szakértő), akkor hivatalosan felkéri a helyi telefonszolgáltatót, hogy adja meg az adott időben a hívó fél telefonszámát. A telefonszilgáltató(k) csak ebben az esetben adhatják meg az infót. Többnyire meg tudják adni.

Az ilyen kéjdefektes emberkék a hívás előtt/közben/után szeretik látni a hívott fél arcát. Lehet, hogy a környéken kószál a hívás idején?

Előzmény: jeep (35)
jeep Creative Commons License 2000.03.05 0 0 35
Sőt, a nyilvános fülkék mindig elküldik a telefonszámukat. Mobilokon, ISDN-eken lehet is látni.
Előzmény: simson (4)
gorilka Creative Commons License 2000.03.05 0 0 34
Engem is "zaklatott" már valaki, aki ráadásul ismerős lehetett, mert tudta a szüleim nevét is. Otthon hívott és nagyon izgalmas dolgokat mondott. Végighallgattam, és azt mondtam, hogy értem a problémáját, de nem én vagyok a gyógyír, hanem egy jó orvos, és egy ilyen betegséggel nehéz lehet élni, ha gondolja megadom néhány orvos telefonszámát. Még néhányszor próbálkozott, de mindig ezt a választ kapta, nem én csaptam le a telefont, hanem ő. Még emlékeztettem a magas telefonszámlára is (ha sokat beszélt).
A telefontársaságokra és rendőrségre nem lehet számítani. Védik a zaklató személyiségi jogait, a rendőrség meg érdemben nem is foglalkozik az üggyel. A megoldás - ha tovább durvul a helyzet - az egy ismerős a MATÁV-nál, aki ha akar segíthet.
De a türelmes végighallgatás, hümmögéssel tarkítva meghozhatja az eredményt.
Üdv
gorilka
pic Creative Commons License 2000.03.05 0 0 33
Jartam en is hasonlo cipoben. Hal' Istennek egy ido utan elmaradoztak a hivasok. Soha nem tudtuk meg, hogy kicsoda...
Ugyanis rosszakaratu hivo azonositas mar csak maximum ugy mukodik, hogy Neked nem adjak ki a zaklato telefonszamat, hanem - jo esetben - a matav felhivja, es elmond egy ejnye-bejnyet.
Mindazonaltal, ha Domino/Praktikum kartyaja van, es arrol hiv akkor meg tenyleg nem lehet kideriteni, hogy kicsoda.
Magam azon az allasponton vagyok, hogy ha T. Nejed kirohogi a telefonalot, akkor az igen ideges lesz, lehet, hogy parszor meg telefonal, aztan abbahagyja, mert rajon: emberere akadt.
Ha erre valami oknal fogva keptelen a holgy, akkor vagy turni kell - es egy ido utan megunja a pali (sulyosan patologiasnak kellene lennie, ha honapokig folytatna) - vagy a mar elhangzott randi/fenyites verziot kell alkalmazni. (Lehet, hogy egy laza megjelenes is elriasztja, de lehet, hogy nem. Tanu mentes kornyezetben az eletben nem bizonyitja rad, hogy Te verted le. Az ilyen kis telefonalgato pitik pedig inkabb elkerulnek, semhogy bosszut alljanak).

pic

Mogorva Creative Commons License 2000.03.05 0 0 32
Apró kis módszeres lépésekkel nagy valószínűséggel fel lehet fedni az illetőt, de legalábbis be lehet határolni.

Lehet kezdetnek kideríteni, hogy jár-e a nejed munkahelyére, vagy csak telefonálgat. Rendelkezik-e napi infókkal, vagy csak messziről bátor. A legegyszerűbb, ha csörög a telefon egy másik hölggyel felvetetni és Ő ártatlan hangon bemondja, hogy a keresett személy néhány napja már nem dolgozik itt. Ezzel remekül lehet tesztelni. Az a lényeg, hogy őszintének tűnjön.

Azután jöhetnek a további konspiratív lépések.

Az a furcsa, hogy miért a nyílvános készüléket hívja, miért nem a szálloda telefonját?

Egy a lényeg! A nőnek fenyegetőzni nem szabad! Az tényleg, csak gerjeszti a faszit. Tudja, hogy vajmi kevés valóságalapja van a fenyegtőzésnek és csak bátrabb lesz.

A legkézenfekvőbb egyébként feljelentést tenni a rendőrségen. nekik kötelességük nyomozni az ügyben. A telefontársaságnál jó időre visszamenően megvannak a hívások információi.

bmafte Creative Commons License 2000.03.05 0 0 31
Be lehet már szerezni mindenféle önvédelmi eszközt is - sokkoló (tuti, után egy derékszíjjal megköti a kezét és lábát és hívja a rendőrőket) vagy egyszerű gázspray. Persze mindkettő használatához tiszta fej és lélekjelenlét szükségeltetik.

Én is a telefonfigyelést javaslom inkább.

Előzmény: tölgy (30)
tölgy Creative Commons License 2000.03.05 0 0 30
hát! szerintem akkor is a telefon figyeltetése a legfontosabb, és minden egyéb csalidolog visszaüthet, főleg ha az illető pszihopata, akkor évek mulva is okozhat gondot, a félelem meg tönkreteheti a feleséged napjait, hónapjait! és ráadásul a fenyegetés is erőre gerjeszti, ujabbakat talál ki, szóval még mindig az elővigyázatosság a fő! mióta megy ez? hányszor telefonált? mindig tudta a feleség munkabeosztását?
Előzmény: Mogorva (29)
Mogorva Creative Commons License 2000.03.05 0 0 29
Na az baj, mert valószínűleg prepaid kártyáról ilyen bátor, mert azt nem nagyon fogják megtalálni. Legalábbis nem "ekkora" ügy miatt.

Lépre kell csalni. Az ilyen kis buzik attól élveznek, hogy tudják megijed a delikvens. Ha a nejed összeszedi magát és átveszi az irányítást, úgy le fusztrálhatja, hogy elmegy a kedve az ilyenektől. Persze ehhez jó idegek és némi színészi véna sem árt.

Mint a viccben, mikor aműmenő vagány beszól a elhaladó csajnak, hogy:
- de kinyalnálak a bugyidból!
Mire a csaj:
-Miért b@szni nem tudsz?
-Dehogynem!!
-Na, akkor b@zd meg az anyád!

Bocs a fiatalkorúaktól...

Előzmény: simson (14)
Mogorva Creative Commons License 2000.03.05 0 0 28
Figyejjé má bakkancs kolléga!

Ha engem valaki zaklatna egy nyílvános telefont hívogatva, hát jó nagy ívben szarnám le, nemhogy még fel is vegyem a telefont... Na akkor beszéljen baromságokat a fülembe, ha tud.

De egészen egyszerű a megoldás. Kell egy hívásfigyelést kérni a készülékre és néha jól szóval tartani. Hogy biztos legyen a dolog, még magnóra is fel lehet venni. Aztán ha kiderül ki az illető, elég a jobb karját és a bal lábát eltöretni...

Mi itten kecskeméten má csak így intézzük a szarháziakat. :))

Előzmény: kalucsni (8)
eMM Creative Commons License 2000.03.04 0 0 27
Hát az neMM kis lélekjelenlétre vall,(a farokleharapás a sértett hölgy részéről)viszont maximálisan hatékony.(Ha egyedül van a támadó)
Én ilyet csak a Steiner, avagy a vaskereszt c. filmben láttam.
Előzmény: myprint (26)
myprint Creative Commons License 2000.03.04 0 0 26
Súlyos testi sértegetés esete forog majd fennen, de nem hiszem, hogy az addigra töktlen ficere feljelentene. ( Ha elvérzik- halált okozó súlyos testi sértés, erős felindulásban, ha bizonyítani tudod a kiterveletlenséget.)
Köznevetség tárgya lenne ha kiderülne fogyatékossága, és a történet ahogy hozzá jutott ill. megvált tőle.
A kaczorkés az tuti! :)
Legjobb ha az asszonyka némi nemü kiképzésre teszen szert és mint jogos önvédelem már egészen más Btk. § alá esik a dolog. Könnyen előferdülhet hogy a zaklató még a sityin is kénytelen lessz hiányosságát takargatni.
Tudok olyan esetről, hogy az erőszakkal orális közölülésre kényszerített nő nemes egyszerűséggel leharapta támadója "szerszámát" mindeféle jogi következmény nélkül -legalább is reá nézve-.
Előzmény: simson (20)
eMM Creative Commons License 2000.03.04 0 0 25
Pedig ha van erre affinitásod,még mindig ez a legjobb megoldás ha a saját lezedbe veszed az ügyet.
(Kéz neMM is kell elég 1 jól írányzott rúgás,és leszokik az ipse az ilyesmiről:)
Előzmény: simson (20)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 24
Aztan az SZDSZ megvedi, mert elnyomtad az emberi jogait! :DDDDDDDDDDDD
Előzmény: simson (20)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 23
Verd agyon es akkor nem jelent fel.
Előzmény: simson (20)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.04 0 0 22
Tanulj másoktól és vigyél magaddal megbízható tanút.
Mindenkinek
Ha ilyesmiről van szó, ne játsszuk már az ombudsmant, meg a jó keresztényt.
Az azért segíthet, ha kikéred egy rendőr ismerős/haver/stb véleményét, segítségét. Esetleg, ha van a szállodában biztonsági szolgálat, akkor az övékét (ha megbízol bennük).
Előzmény: simson (20)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 21
Verd agyon es akkor nem jelent fel.
Előzmény: simson (20)
simson Creative Commons License 2000.03.04 0 0 20
Na ez egész jó!
Majd megpróbálom rábeszélni. De ha utána feljelent akkor mit csinálok, vagy amilyen szerencsém van rögtön ott terem egy zsaru, és még én leszek a garázda ( volt már ilyen eset Mo-on).
Előzmény: myprint (17)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 19
Rizikos. Nem a filmekben elunk!
Előzmény: myprint (17)
szöges vaskerítés Creative Commons License 2000.03.04 0 0 18
Akkor ebben lehet, hogy a mobilszolgáltatók tudnak segíteni? de a matávon is keresztülmegy.
Előzmény: simson (14)
myprint Creative Commons License 2000.03.04 0 0 17
Az asszony beszéljen meg vele randit, majd menj el te, és ivartalanísd!
Előzmény: simson (-)
simson Creative Commons License 2000.03.04 0 0 16
Talán 40-es lehet
Előzmény: kalucsni (12)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 15
ipesenek=ipsenek
Előzmény: kalucsni (12)
simson Creative Commons License 2000.03.04 0 0 14
Valószinüleg mobilról telefonál.
Előzmény: szöges vaskerítés (10)
tölgy Creative Commons License 2000.03.04 0 0 13
szerintem hamar rövidre kell zárni és addig elémenni a felségednek,vagy sose menjen egyedül haza, nomeg a kerülők is kellenek, mert ha eldurvul sok veszély leselkedhet (nem ijesztgetés, de jobb félni, és elővigyázatodnak lenni!)
Előzmény: simson (11)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 12
hany eves kb. a hangja az ipesenek?
Előzmény: simson (11)
simson Creative Commons License 2000.03.04 0 0 11
Egy szállodában dolgozik és a pult mellett van egy nyilvános telefon oda telefonál az ipse. Valószinü, hogy egy volt vendég, de itt vannak rendezvények kiállítások, úgyhogy lehet egy látogató is.
Előzmény: Mogorva (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!