Keresés

Részletes keresés

Tappancs Creative Commons License 2001.07.07 0 0 64
5-7% ? Talán inkább 7-5 = 2 %
sg4 Creative Commons License 2001.05.06 0 0 63
Majd meglátjátok még képesek lesznek visszahozni a cigányokat is franciából, a voksokért.:-)
Előzmény: huculpastor (55)
Szeppent Creative Commons License 2001.05.06 0 0 62
A legjobbak a vastaghangú nőik.
Előzmény: Szeppent (61)
Szeppent Creative Commons License 2001.05.06 0 0 61
Mik szeressuk a gazsit, mög a tebbi agyas gyerököt a házmester mekmonta hoty a ezdeszesz nagyon okos.
Előzmény: Szeppent (60)
Szeppent Creative Commons License 2001.05.06 0 0 60
Ne csösszögessetök münket, mert kiradirozunk a világatlaszbúl tikteket, megmég a lőcslábú tatár anyátokat üs!
Előzmény: Szeppent (59)
Szeppent Creative Commons License 2001.05.06 0 0 59
Kikérjük magunknak! Rajongott pártunk jelenleg 1/2%-on áll!Légy kérlek objektív!
Előzmény: vaskerecsend (58)
vaskerecsend Creative Commons License 2001.05.06 0 0 58
Üdv Mindenkinek!

Jelenlegi felméréseim szerint 3,69 %-on állnak, és valószinűleg ez meg is fog maradni.

Kellet nekik hátat fordítani Lubavicsi Rebe tanainak. Még a saját radikálisaik is otthagyták őket.

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.06 0 0 57
Drága Wolandom,

vidékit igen rég. De nálunk, munkahelyen 20% körüli a támogatottságuk. De ugye ez nem egy reprezentativ merítés, mert a miép-é meg 60% fölött. :)

Előzmény: Woland (50)
huculpastor Creative Commons License 2001.05.05 0 0 55
Demszky et., Mao,ígérte, hogy áprilisra 15-16%-ra viszi fel a szadeszt.
Májusról nem beszélt. Így érthető a mostani 2%. Azért a hitgyülit ne feledjétek, most ne a legjobb az iszony, de soha nem lehet tudni.
A nagy erőfeszítésben kipukkadt gyemszkij.
szalonna Creative Commons License 2001.05.05 0 0 54
Fopntos dolgot ;rtettem most meg...

"Éljen Sztahanov elftárs, éljenek a 110%-os választási eredmények! "

Így aztán lehet, hogy az SzDSz 3 százalékon áll, de ebből Rajk egyedül 5-7 százalék.

Merci, keves barátom.

Előzmény: Törölt nick (48)
zebUlon Creative Commons License 2001.05.05 0 0 53
Megmondom neked az igazságot (Copyright Krasznai), a Rajk gyerek mint a meleg rendezvények ügyeletes szónoka tud valamit! Még pediglen azt , hogy a melegek száma rendkívűli módon szaporodik és így az SZDSZ-nek mint a ferdelelküek gyüjtőhelyének remek kilátása van a taglétszám és a szavazat növekedésre.

zebUlon

Előzmény: hajnalpír (-)
Feles Elek Creative Commons License 2001.05.05 0 0 52
Kedves OstapBender és Woland!

Igaz lehet, hogy lokálisan cél a három százalék (de milyen 3 % az!), de a töredékszavazatokkal (pajero-sok, szarvasgomba gurmandok...) még megszerezhetik akár sztahanovék 110 %-át is! Mer annyi mindenképp kijön, ha összadjuk azon települések szavazatait, ahol akad SZDSZ szavazó!
Éjjen Demszky Gábor! Csak így tovább!

Előzmény: Törölt nick (48)
Derek Creative Commons License 2001.05.05 0 0 51
"De azokra, akiket én írtam, se mondhatod, hogy nem végeztek politikai számvetést. Különben is hol a határ a politikai, a gazdasági, és a történelmi között? "

Persze, teljesen igazad van,csak az egy mas melyseg es mar a megtortentek elemzese.

Előzmény: Kígyó (49)
Woland Creative Commons License 2001.05.05 0 0 50
Őszintén szólva nem értem, hogy az SZDSZ miként kaphat 2-3 %-ot az időközi választásokon? Nem lehet, hogy ez valami számlálási hiba, mondjuk az érvénytelen voksokat hozzájuk számolják? Nem hiszem el, hogy a magyar lakosság két százaléka rájuk szavazna. Látott már valaki vidéki eszdéeszest az utóbbi öt évben? Szerintem a valós támogatottságuk 0.5 és 0.8% között lehet.
Előzmény: Feles Elek (42)
Kígyó Creative Commons License 2001.05.04 0 0 49
Nem tudhattam, hogy rájuk gondoltál, hiszen Kautskyék politikusok voltak, akik aktuális politikai harcot folytattak a bolsevikok ellen. De azokra, akiket én írtam, se mondhatod, hogy nem végeztek politikai számvetést. Különben is hol a határ a politikai, a gazdasági, és a történelmi között?

K

Előzmény: Derek (41)
terrateniente Creative Commons License 2001.05.04 0 0 47
Kedves Elek, nem feleselek veled, de ez a topik tavaly márciusban volt aktuális... (Pillants a topik 0-dik hozzászólására!) :)) Ma már a 3-4% a cél! :))
Előzmény: Feles Elek (42)
zajdman Creative Commons License 2001.05.04 0 0 46
"A legmeghökkentôbb feleletet arra a kérdésre adta, vajon a párt "miért tart két-három százaléknál?" "Nem tudom, mi lehet az oka" - ismerte el ôszintén Rajk. Márpedig amíg a folyamatos népszeruségvesztésre nem születik helytálló, hiteles magyarázat, az SZDSZ aligha juthat túl a mélyponton. "

Ha kicsit leegyszerüsítő akarok lenni, a szadesz meg őszinte, akkor a válasz a miértre: mert mocskok vagyunk, hazugok, antidemokraták,fajüldözők, jellemtelenek.

Előzmény: vangog (20)
huculpastor Creative Commons License 2001.05.04 0 0 45
Hiába akarjátok képviselni a zsidókat, már ők is inkább Dunába lövik önmagukat, mint az SZDSZ mellé álljanak.
Mi cigányok vagyunk az egyetlen értelmiségi , szürkeállomány, amelyik beviszi az SZDSZ-t a....
az erdőbe!
Ez a mostani 2.9 % mi vagyunk!
Előzmény: Síp utcai lakos (44)
Síp utcai lakos Creative Commons License 2001.05.04 0 0 44
Pedig a hatalom akarásán kívül más is érdekel minket, SZDSZ-eseket. Képviselni akarjuk a melegek, cigányok, zsidók érdekeit, akár a magyarok kárára is.
Előzmény: Fine Tune (43)
Fine Tune Creative Commons License 2001.05.04 0 0 43
Nem hiszem, hogy az SZDSZ viselkedésénél egyéb mozgatórugó létezik mint az, hogy be szeretnének jutni a hatalomba. Mindegy mifélébe, hatalom legyen.
Előzmény: Derek (41)
Feles Elek Creative Commons License 2001.05.04 0 0 42
Kedves Readyman!

"Az SZDSZ Siófokon 3,3 %-ot Székesfehérváron 3,5 %-ot kapott.Ez kissé messze van az áhított 5-7 %-tól."

És ha összeadjuk?

Előzmény: Readyman (25)
Derek Creative Commons License 2001.05.04 0 0 41
Ne viccelj mar, eloszor is nezd meg honnan indultak , masodszor mikor irtak a munkaikat. A kommunizmus, pontosabban a bolsevizmus elso legkemenyebb kritikaja Kautskytol es Rosa Luxemburgtol szarmazik a szazad elejerol. Hol voltak ezek akkor meg. Ok mar a tortenelmi es gazdasagi elemzeset vegeztek el ,nem a politikait.
Előzmény: Kígyó (40)
Kígyó Creative Commons License 2001.05.04 0 0 40
At első mondat igaz, de az indoklás nem: Rainer M. János, Szabó Miklós vagy Kornai János ugyan mit ismertek "belülről"? Legföljebb a szakmájukat.

K

Előzmény: Derek (38)
kihuzottgyufa Creative Commons License 2001.05.04 0 0 39
Olykor azért egy-egy áldozat is leplezett lefele a kommunizmuson, akinek semmi köze semmilyen baloldalhoz.
Előzmény: Derek (38)
Derek Creative Commons License 2001.05.03 0 0 38
"Az egészben az a legröhejesebb, hogy pont ők akarták leleplezni a kommunizmust. "

Neked, a valosagban a kommunizmusrol szolo leleplezo irasokat ,legalabbis azokat amelyeknek szakmai erteke is van, vagy volt kommunistak, vagy mas baloldaliak irtak. Mivel ok ismertek leginkabb belulrol ennek a mukodeset.

Előzmény: kukacka2 (35)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2001.05.03 0 0 36
Akárhogyis, de cihológiai szempontból jól csinálják ezek a szadisok. Tudniillik először önmagukat kell meggyőzni.
Ismerős ez a technika, minden biztosítósmenedzsertanfolyam, vagy Amway naggyűlés így kezdődik.
Jú ken duit! Meg tudod csinálni!! Meg tudod csinálni! Nagy és erős akarok lenni! Ez a HIT sokmindenre képes.;-)
Szabadelvue Creative Commons License 2001.05.03 0 0 34
"nyár végi 10 százalékban"...

- kis-Rajk, és a számháború, nagyon jó ...
Egyébként teljesen mellékes, hogy mit köhög a fazon.

Előzmény: hajnalpír (-)
kihuzottgyufa Creative Commons License 2001.05.03 0 0 33
Én is azért dolgozom itt az indexen, de még nem dőlök hátra, fontos támogatóik vannak: MR, TV2, RTL-Klub, HVG, Soros, stb... Össze tudnak kukázni kábé 250000 szavazatot a bejutáshoz.
Előzmény: kukacka2 (31)
kihuzottgyufa Creative Commons License 2001.05.03 0 0 30
Mindenesetre RL pont akkor mondott le, amikor a nevénél tartott az átvilágítás...
Előzmény: morcos (16)
Fine Tune Creative Commons License 2001.05.03 0 0 29
"Egyszeruen optimistább vagyok, mint néhány
hónappal ezelôtt. Remélem, a liberál-mazochisták bajban lesznek, mert bízom a nyár végi 10 százalékban. " (Rajk L)

Akkor még aggódtam, hogy csak Rajk van eltelve magától és pártjától, de szerencsére később kiderült, hogy a többi is. Most kb. 3%-on állnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!