Demszky et., Mao,ígérte, hogy áprilisra 15-16%-ra viszi fel a szadeszt.
Májusról nem beszélt. Így érthető a mostani 2%. Azért a hitgyülit ne feledjétek, most ne a legjobb az iszony, de soha nem lehet tudni.
A nagy erőfeszítésben kipukkadt gyemszkij.
Megmondom neked az igazságot (Copyright Krasznai), a Rajk gyerek mint a meleg rendezvények ügyeletes szónoka tud valamit! Még pediglen azt , hogy a melegek száma rendkívűli módon szaporodik és így az SZDSZ-nek mint a ferdelelküek gyüjtőhelyének remek kilátása van a taglétszám és a szavazat növekedésre.
Igaz lehet, hogy lokálisan cél a három százalék (de milyen 3 % az!), de a töredékszavazatokkal (pajero-sok, szarvasgomba gurmandok...) még megszerezhetik akár sztahanovék 110 %-át is! Mer annyi mindenképp kijön, ha összadjuk azon települések szavazatait, ahol akad SZDSZ szavazó!
Éjjen Demszky Gábor! Csak így tovább!
"De azokra, akiket én írtam, se mondhatod, hogy nem végeztek politikai számvetést. Különben is hol a határ a politikai, a gazdasági, és a történelmi között? "
Persze, teljesen igazad van,csak az egy mas melyseg es mar a megtortentek elemzese.
Őszintén szólva nem értem, hogy az SZDSZ miként kaphat 2-3 %-ot az időközi választásokon? Nem lehet, hogy ez valami számlálási hiba, mondjuk az érvénytelen voksokat hozzájuk számolják? Nem hiszem el, hogy a magyar lakosság két százaléka rájuk szavazna. Látott már valaki vidéki eszdéeszest az utóbbi öt évben? Szerintem a valós támogatottságuk 0.5 és 0.8% között lehet.
Nem tudhattam, hogy rájuk gondoltál, hiszen Kautskyék politikusok voltak, akik aktuális politikai harcot folytattak a bolsevikok ellen. De azokra, akiket én írtam, se mondhatod, hogy nem végeztek politikai számvetést. Különben is hol a határ a politikai, a gazdasági, és a történelmi között?
Kedves Elek, nem feleselek veled, de ez a topik tavaly márciusban volt aktuális... (Pillants a topik 0-dik hozzászólására!) :)) Ma már a 3-4% a cél! :))
"A legmeghökkentôbb feleletet arra a kérdésre adta, vajon a párt "miért tart két-három százaléknál?" "Nem tudom, mi lehet az oka" - ismerte el ôszintén Rajk. Márpedig amíg a folyamatos népszeruségvesztésre nem születik helytálló, hiteles magyarázat, az SZDSZ aligha juthat túl a mélyponton. "
Ha kicsit leegyszerüsítő akarok lenni, a szadesz meg őszinte, akkor a válasz a miértre: mert mocskok vagyunk, hazugok, antidemokraták,fajüldözők, jellemtelenek.
Hiába akarjátok képviselni a zsidókat, már ők is inkább Dunába lövik önmagukat, mint az SZDSZ mellé álljanak.
Mi cigányok vagyunk az egyetlen értelmiségi , szürkeállomány, amelyik beviszi az SZDSZ-t a....
az erdőbe!
Ez a mostani 2.9 % mi vagyunk!
Pedig a hatalom akarásán kívül más is érdekel minket, SZDSZ-eseket. Képviselni akarjuk a melegek, cigányok, zsidók érdekeit, akár a magyarok kárára is.
Ne viccelj mar, eloszor is nezd meg honnan indultak , masodszor mikor irtak a munkaikat. A kommunizmus, pontosabban a bolsevizmus elso legkemenyebb kritikaja Kautskytol es Rosa Luxemburgtol szarmazik a szazad elejerol. Hol voltak ezek akkor meg. Ok mar a tortenelmi es gazdasagi elemzeset vegeztek el ,nem a politikait.
"Az egészben az a legröhejesebb, hogy pont ők akarták leleplezni a kommunizmust. "
Neked, a valosagban a kommunizmusrol szolo leleplezo irasokat ,legalabbis azokat amelyeknek szakmai erteke is van, vagy volt kommunistak, vagy mas baloldaliak irtak. Mivel ok ismertek leginkabb belulrol ennek a mukodeset.
Akárhogyis, de cihológiai szempontból jól csinálják ezek a szadisok. Tudniillik először önmagukat kell meggyőzni.
Ismerős ez a technika, minden biztosítósmenedzsertanfolyam, vagy Amway naggyűlés így kezdődik.
Jú ken duit! Meg tudod csinálni!! Meg tudod csinálni! Nagy és erős akarok lenni! Ez a HIT sokmindenre képes.;-)
Én is azért dolgozom itt az indexen, de még nem dőlök hátra, fontos támogatóik vannak: MR, TV2, RTL-Klub, HVG, Soros, stb... Össze tudnak kukázni kábé 250000 szavazatot a bejutáshoz.
"Egyszeruen optimistább vagyok, mint néhány
hónappal ezelôtt. Remélem, a liberál-mazochisták bajban lesznek, mert bízom a nyár végi 10 százalékban. " (Rajk L)
Akkor még aggódtam, hogy csak Rajk van eltelve magától és pártjától, de szerencsére később kiderült, hogy a többi is. Most kb. 3%-on állnak.