Keresés

Részletes keresés

kóborkutya Creative Commons License 2000.03.04 0 0 0
Akkor nekirugaszkodok...

DIVATIRáNYZAT
Sajnos csak rossz jut eszembe :)
Kezdenek elterjedni a fiatalok körében ezek a méregdrága likőrök és egyéb agyonreklámozott égetettszesz borzalmak (nevezzük nevén a bélizt, meg a Tijja Máriát) amik (kispolgári) luxus látszatát és érzetét keltik, és közben táptalajt biztositanak az alkoholkultusznak. Na meg a márkás nikotin/kátrány rudacskákrol nem is beszélve...

ZENE
Imádok mindent ami eredeti és igényes. Grindcore, trip-hop, goatrance, breakbeat, és az összes klasszikus pop sláger örömet okoz.
Bosszant:
Összes fiú és lányzenekar és egyéb videoclip-függő, szexuális alapokra támaszkodva bevételt hajhászó formáció (nézni jó, de hallgatni... elég baj, hogy az ilyenek egy kategóriában szerepelnek a slágerlistákon a zenékkel)

TV
Na igen.. Este hálisten van időm TVzni. Sorozatbol Twin Peaks és Nowhere Man bejön. A többi nem érdekel, a mexicoi érzelem-dömping, és a BK viszont bosszant.
Heti7esből mindenki szent számomra. Zsenik. Más műsort csak akkor nézek, ha nagyanyám TVzik amig a konyhában eszem, szóval a szidalmazás a TVműsorok kellő ismerete hiányában elmarad.

kóborkutya Creative Commons License 2000.03.04 0 0 topiknyitó
Ha valami mostanában birizgál a kultúra vagy kultúrálatlanság világban, és hajlandó vagy kiállni mellette vagy ellene, itt a helyed.
Ez a topic azért született, mert kiváncsi vagyok az emberek izlésére, és gondolom Ti is.


A dolog lényege annyi, hogy a megadott kategóriákban irjátok be a szerintetek jó, és a szerintetek kibirhatatlan (agysorvasztás, pénzkidobas, igyényelenség mintaképe) személyeket, dolgokat. (szóval legyetek szubjektivek ezerrel)
Mivel ez internetország, lehetőleg aktuális dolgokkal fárasszátok a többieket. (szóval ha kedvenc sorozatról van szó ne olyat irjatok ami 3 éve volt műsoron)

Rövid indoklás javallott de nem szükséges.


. . . . . . . Imádott, legjobb . . . . . .. . . . . . . . . . Fujj, kinemállhatom



DIVATIRÁNYZAT

ide jöhet bármi, ami trend (bomberdzsekisek, szoláriumosok, nokiások, pitbullosok, fülbevalós férfiak, holdjárósok, walkmanesek, horoszkóposok, buggyosnadrágosok, tamagocsisok, mangások - stb.)

ZENE

stilus

arc

csapat/együttes

TV

magyar arc

külföldi arc



magyar sorozat

külföldi sorozat





Persze irhatsz másról is, a lényeg hogy populáris, utcai, vagy vitatott legyen.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!