Az ördögnek és a démonnak más nagyságú a szentelt-viszkozitása.
Más módon kapaszkodnak az áldozat lelkébe.
Sőt, mindegyik féle gonoszság képes belekapaszkodni a szívekbe és vesékbe, alapvetően oda fészkelik be magukat.
.
Jeremiás könyve:17:10Én, az Úr vagyok az, aki a szívet fürkészem és a veséket vizsgálom, hogy megfizessek kinek-kinek az ő útai szerint és cselekedeteinek gyümölcse szerint.
.
A démonok a kiválasztás szervein keresztül tévesztik meg a kiválasztottakat, jellemzően a vese, húgyhólyag,
húgyvezeték, húgycső közvetítésével térítik gonosz utakra az Úr kiválasztottjait.
.
Az ördögök inkább szívkeményítő szerepűek. Az Arteriel, Calcificationel, Coronariel típusú ördögök
a felelősök a szív megkeményedéséért, az ereken keresztül kapcsolatban állnak a vesékkel, így a démonokkal is.
.
Mózes II. könyve:9:35És kemény maradt a Faraó szíve, és nem bocsátá el az Izráel fiait, amint megmondotta vala az Úr Mózes által.
Zsidó levél:3:8Meg ne keményítsétek a ti szíveteket, mint az elkeseredéskor, a kísértés ama napján a pusztában,
.
Tehát ördög és démonűzésnél (szentszellem segítségével sem) nem biztos, hogy minden gonoszt ki lehet űzni.
Ott van például Mózes idejéből Donotekszsisz fáraó, akinek szívét (bentlakásos ördög) segítségével keményítette meg az Úr.
Mivel a szentlélek nem dolgozik az Úr ellen, ilyen szituációban - űzéskor - a szívkeményítő ördög marad, ám a vese, húgyhólyag közeli démonok elmenekülnek.
.
Mózes II. könyve:14:4Én pedig megkeményítem a Faraó szívét, és űzőbe veszi őket, hogy megdicsőíttessem a Faraó által és minden ő serege által és megtudják az Égyiptombeliek, hogy én vagyok az Úr. És úgy cselekedének.
az ember férfi létemre se akartam kivonni magam, hogy érző lény vagyok és ha van olyan szitu, akkor sírásos könnyeimet is szabadjára engedem..., nem frusztrál, hogy mások látják, ahogy a nevetés is előtör az emberből, persze ezt senki nem szégyeli...
a horror és a sátánista irodalom, filmek köszönhetőek a keresztényeknek, azok hozták létre, mint ahogy a sátán bibliája is megszületet, vagy a ku klux klán, ahol a második virágzását 1915-ben William Joseph Simmons metodista pap újra alapította.... :)
Sajnos a vallások az embereket szellemileg egyféle szellemi rabságba rántják, a hiszékeny tömegek mint a zombik akiket delejes fény vezérel, teszik azt amit programoznak beléjük...
a pszihés hatások mindenkire kivetül, a filmek, írások, hírekben a bűnügyek, majd az utcán tapasztalt erőpszak összemosódik a napi rutin stresszes beidegződések, a félelem, bűntudat, a lelkiismeretfurdalás pszichés befolyásai.
Amikor először vetítették a nyolcadik utras a halált, eléggé ijesztő módon hatott rám... a sok horror film is megtette hatását.
Rá jó pár évvel a munkahelyemen éjszakás műszakot vittem, ahol ki kellett mennem ellenőrizni a berendezéseket és felírni az adatokat. Iszonyatos vihar volt, dörgött villámlott a fény áthatolt a kis ablakon a vas ajtó felett. egyszercsak egy nagy csattanás alkalmával mintha az ajtó nem lett volna ott és a kinti zuhógó esőben a fények játszottak a szemmemmel, ledermedtem, mert egy alakot véltem megpillantani, az Alient úgyasn úgy, mint a teherűrhajó gépházában... A hajam égnek állhatott mert bizsergett a fejbőröm..., szó szerint pár percig nem mtudtam megmozdulni, majd lassan összeszedtem magam és kizártam az ajtót és kimentem!
Ilyen hatással mindenki találkozhat és a félelemkeltő egyház pszichés hátékaival a sátánista szeánszaival csak még nagyobb bajd okoz az emberiségnek... Hitvány jellem az ilyen!
Az ellenségkép kialakításánál fontos dolog a már gyermekkorban megkezdett hittanoktatás.
A gyerekekben nagyon hamar kialakulhatnak rossz álmok és azonnal "létrejön" egy "támadható" gonosz lény...
kígyó, sárkány, vasorrú bába, Jónást bekapó nagy hal, vagy ördög...akármi. Az álmok - valamiféle - nyomot hagynak az éber életben is
Az így kialakult (nemlétező) ellenség ellen hatásosan lehet harcolni egy nemlétező istentípussal is.
A gyülekezetben, ördögűzésre vágyó emberek nyöszörögnek, vonyítanak (nyilván tudat alatt átvették ezeket a "szabadításhoz" szükséges megnyilvánulásokat horrorfilmekből).
Jön az ördögűző lelkész, aki Jézus nevében űzi a démonokat.
Végül a gravitáció hat az ördögűzés alanyára, (Az Úr "engedi a gravitációnak", hogy hasson az emberre) :)))
Érdekes, hogy a gravitáció mennyivel erősebb, mint a nemlétező-jó, vagy nemlétező-rossz isten/szellemtípusok.
Fölfelé nem esnek az áldottak, meg a megszabadultak sem! :)
Megszállott, vagy betöltekezett emberek (repülő eszközök használata nélkül).. soha nem repkednek..
Valamiért nincsenek olyan csodák, melyeket egyszerű emberek ne tudnának saját erőből megvalósítani.
.
.... na jó. esetleg hallották valakitől, hogy egy távoli ember ismerőse kapott egy szent könyvet, ahol az volt leírva, hogy Iron Clock és Fa Time látott egy homályban repülő szellemet..
tudod a sátánban is hoinni kell, mint istenekben, egy egy szent írás alapján és ahogy programozzák a hiszékeny emberekben, akár a megtérést, a bűntudatot, a jó és a rossz harcát...
Kereszténység meghasonult önmagával,. nem az aminek mutatja magát, egyetlen valódi istenkereső sincs, csak olyanok akik megtértek, vallásosak a hagyományok miatt, netán kiábrándultak és más vallások felé hajlanak, vagy lovagoltak át...
te olvastál egy számról, a 666-ról, akkor tudod, hogy ez nem a sátán, démon, ördög és ki tudja milyen gonosz képzelt teremtmény, entitás, hanem az EMBER SZÁMA! Akár az antikrisztusra utalva, akár melyik emberre, csak sajna ahogy olvasatokból kiderül a szerzők tömbbösítenek, zsákfogalmakat hoztalk létre, amibe bármit értelmezhetnek, avagy állíthattak!
Innentől kezdve el kellene gondolkodni minden hívőnek!
"Démonok sikítoznak, hát van szájuk, emberi alakjuk, vagy valamilyen testi tuélajdonságaik? Ha szelélemi lények ( kitalált entitások ) akkor hogyan is megy ez végbe?"
.
1.A démonszellemek arról ismerhetőek fel, hogy nehezek.
Belemennek a gazdatestbe és általában földre esés a dolog vége. Van, hogy démonűzéskor
méginkább bevonzódnak az áldozatba, rángás földön fetrengés, szájhabzás és bemeneti démon sikítás az egyik tünet.
.
2. A démonszellemek a beszédközpontot is megtámadják, az áldozatok
érthetetlen nyelven gügyögnek és ezt senki sem érti. A zavartság-zavarodottság a Sátán egyik ismérve.
.
3. Álgyógyításra való rábírás. Általában szemfényvesztés élményére fogékony tömeg előtt,
érdekesek ezek a démonok, valamikor jó istenek voltak, Szókratrésznél a JÓ LELKIISMERETZ HANGJA, Jézusnál már a szerzők a gonosz társasághoz sorolkják, változik a világ...
Démonok sikítoznak, hát van szájuk, emberi alakjuk, vagy valamilyen testi tuélajdonságaik? Ha szelélemi lények ( kitalált entitások ) akkor hogyan is megy ez végbe?
Ja a gazdatest sikít, mert érzi az anyagtalan szellemi lény beavatkozásaaát egy anyagi formába, de hogyan, ha erről valami tanulmányt adna az egyház démonűző szakopsztálya, mert ez egy nagy kamu, átverés, félelmet keltő undormány az ilyenektől...
Talán itt az ideje szembesíteni ezeket a nagy keresztény okkultistákat a bibliai kitétellel!
" Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők."
Igen ama napon eme napokon, ebbe az érában éveszátadban is aktuális... ez az ítélet, ha már bibliát használják szeánszaikhoz...