Fejtörőként még egy ábra. Néha felbukkan könyvekben, interneten, nem ismeretlen. A kérdésem: minek a kiszámolására lehet használni ezt a szerkesztést? Mi az elektronikában használt képlet az ábra jelöléseit használva?
Valaki nemrég keresett rajtam Videoton Sirius táskarádió gombokat. Már nem emlékszem, hogy ki volt. De jó hír! Előkerültek a gombok. És gombokért, pontosabban egy Sport szelet csokiért el is lehet vinni.
Én is nemrég cseréltettem le a PannonGsm-es SIM-emet újabbra - elismerően néztek. Egyszer rászántam magam hogy W6 körzetben helyi telefont vegyek helyi SIM-el (pontosabban beépített eSIM-el), de később megszűnt mert nem töltöttem rá pénzt. Viszont regisztráltam Viberen, így maga a szám ott máig él, tudok hívni vele bárkit arrafelé 2.2 cent/perc áron helyi telefonszámmal és nem veszi senki észre hogy kicsit sántít a történet, csak ha vissza akar hívni.
Nekem a Samsung simán megy a Yettel-es SIM-mel, de a régi NOKIA (szintén Yettel-es) nem. Viszont a SIM-et nem tudom áttenni, mert erre még az van írva, hogy "Pannon GSM" és nem lehet körülmetélni, tehát sehogy nem fér bele a Samsungba...
Mindegy, ha az okosok nem tudják megoldani, elleszek vele addig a pár napig...
(a telefonom azonban nem megy, szerencsére van mááááásik, de délután megyek SIM-kártyát másoltatni, mert szolgáltatóm a másik készülékem szerint tudja a roamingot, de a régi készüléknek torkán akadt a 850 Mc... )