Keresés

Részletes keresés

subala Creative Commons License 2011.06.15 0 0 101

Több mint tíz éve ülőmunkát végzek, és hát szégyen vagy sem NO SPORT, mindezek mellé rossz testtartás nem meglepi, ha így mostanában elég rendszeresen fáj a derekam-hátam. mivel hallottam az mbt-ről gondoltam, és kolléganőm is ilyet hord, (neki bejött) rádumálom magam hogy vegyek mbt-t, nem mondom, hogy nem volt fura az első pár alkalommal hordani, de az biztos, hogy a testtartásom javult, kezdetnek azért nem rossz gondoltam, pár hét múlva már a derékfájások is kezdtek csillapodni, ráadásul erősebbnek érzem a lábizmaimat is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!!

wata Creative Commons License 2011.03.30 0 0 100

Pontosan én sem tudom, csak annyit, hogy fél 6 felé szokott lenni a műsor délután a TV2-n.

Én jónak találtam, még egy hímnemű is könnyen el tudja készíteni az ételt...

Előzmény: pappreka (99)
pappreka Creative Commons License 2011.03.30 0 0 99

Húha... tényleg van ilyen? Sajnos nem szoktam valamiért TV-zni, de ha pontos infokat írsz, akkor lehet, hogy érdekelne a műsor. Néha kifogyok a receptekből, nem árt újakat tanulni :) Nem vagyok egy nagy kukta.

Előzmény: wata (98)
wata Creative Commons License 2011.03.23 0 0 98

Sziasztok! Látom szó van itt a cukorbetegségről. Ha valakit érekel, fut egy rövid műsor a TV2-n naponta, egyszerű cukormentes recepteket mutatnak be.

pappreka Creative Commons License 2011.03.23 0 0 97

Valamiért nem tudtam írni a topikba :( Pedig nem is írtam be semmi rosszat. Ez miért van?

Csak megszóltam az előttem lévő bejegyzést, nem tetszett, hogy hatalmas helyet foglal.

pappreka Creative Commons License 2011.03.16 0 0 96

Látom sikerült ide beszúrni egy "kisebb" típusú reklámot. Rég jártam erre, remélem mindenki jól van! 

Én kocogni kezdtem, direkt nem írom, hogy futni. De azóta sokkal fittebbnek érzem magam és a cukorértékeim kezdenek hasonlítani a normálisra, bár nem volt nagyon nagy eltérés eddig sem.

katika64 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 95

„létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására”

 

A peptid bioregulátorok szerepe, a szervek és szövetek újjáépítése, és megbomlott funkcióinak visszaállítása, a génaktivitás szabályozása. Hogyan dolgoznak a peptidek? A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás .

 

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetéből és szövetéből nyeri ki a kis molekulatömegű peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy létrehozásra kerüljön Khavinson professzor munkája által, a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a folyékony peptidek lánca, a Mezotel termékcsalád, és a ReviLine sejt-kozmetika termékcsalád.

 

 
Új termékek bevezetése!


"Az orosz terület után Magyarország az elsõ ország a világon, ahol elindul a NPCRIZ cég egyedülálló, peptides termékeinek nemzetközi forgalmazása. Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekbõl, profi hálózatépítõkbõl álló csapat. Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas- minõség, hatékonyság, kedvezõ árfekvés, tiszta piac. Az MLM piacán is különleges lehetõségnek örvend!"

Keressük azokat a személyeket Európa minden országából, akiknek fontos az egészsége és fontos az anyagi jóléte! Ingyenes regisztráció és ingyenes képzés!


Jelentkezés: egeszsegeseletvitel@gmail.comDr.Vladimir Khavinson


Ki ne szeretne szép és egészséges lenni?

Az emberek mindig is keresték a fiatalság és az egészség titkát. Most hosszú kutató munka eredményeképpen jöttek létre azok a természetes alapanyagokból készült, mellékhatások nélküli termékek, melyek forradalmasítják az egészségügy területét!


Dr. Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírû gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon elõször sikerült természetes úton peptidet elõállítania. Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.

(Nobel Prize Laureates Robert Huber, Yuan Lee, Ivar Giaever and Associate Member of the Russian Academy of Sciences Prof. V.Kh. Khavinson at the St. Petersburg Meeting of Nobel Laureates «Science and Progress of Mankind», 2003)

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetébõl és szövetébõl nyeri ki a kis molekulatömegû peptid frakciót, lehetõséget nyújtott arra, hogy létrehozásra kerüljön Khavinson professzor munkája által, a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a folyékony peptidek lánca, a Mezotel termékcsalád, és a ReviLine sejt-kozmetika termékcsalád.

Fontos megjegyezés: A tudósok munkáját segítõ fiatal borjak nem kísérleti állatok, és semmilyen körülmények között nem okoznak nekik fájdalmat. Egy állatot egyszer mûtenek meg, mégpedig altatásban. A rövid mûtét természetesen nem egy egész szervet érint, hanem egy nagyon apró, mikro-nagyságú szövetet. A mûtét után az állatokat számukra a legmegfelelõbb, humánus körülmények között, nyugodt, steril környezetben tartják.

A termékeknek
nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Khavinson professzor tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek, és valódi szövet újjáépítõ hatásuknál fogva egész egyszerûen utánozhatatlanok.A termékekrõl röviden…Természetes kapszulás és folyékony peptidek


A NPCRIZ besorolása alapján a 2. osztályú geroprotektorok közé tartozik a természetes rövid peptidek által alkotott, a különbözõ szervek és szövetek újjáépítõinek, sejt bioregulátorainak lánca. Ezek a kapszulás étrend kiegészítõk a peptidekbõl, aminosavból, vitaminokból és mikrorészecskékbõl álló komplexumok, valamint az új, természetes folyékony peptidek. Részletek

ReviLine Sejt-kozmetika, bõrápolás


A ReviLine egyedülálló peptid alapú celluláris kozmetikai család, amely cégünk, valamint a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet Khavinson professzor és a "Vita" kémiai-biológiai egyesület közös terméke. A ReviLine egy HighTech termék. Összetételének alapját különbözõ peptid komplex csoportok alkotják, amelyek látható és láthatatlan bõrfiatalító hatást váltanak ki. A felhasznált peptid komplexek a bõrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bõrszövet hibamentes bõrszövetté építését, a ráncok eltüntetését, a vérkeringést és mikro-cirkulációt, a bõr kollagén-elasztin szintézisét segítik elõ. Mindez a bõr rugalmasságában, szerkezet, szín és nedvesség javulásában jelentkezik.

A létrehozott peptid komplexek közvetítõ anyag nélkül képesek behatolni a sejtekbe, és behatolva a bõrsejtekbe azonnal megkezdik annak újjáépítését, és erõteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetû bõrszövetet képesek produkálni. Mindezt nem hónapok, hanem 3-4 hét alatt, mellékhatások nélkül. A termékcsalád további igen hatásos összetevõi méregtelenítik, táplálják, hidratálják, tonizálják a bõr mélyebb rétegeit is. Részletek


Mezotelek – Belsõ és külsõ használatra

A belsõ használatra szánt
Mezotel termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok azaz bioregulátorok közé tartoznak. Eddig három belsõleg alkalmazható terméket fejlesztettek ki. A Mezotel tartalmaz kolint, kolloid ezüstöt, valamint gotu cola-t és gojit. A Mezotel Beauty a fentieken kívül tartalmaz még nagy tartalomban cinket és vitaminokat. A Mezotel Neo tartalmazza az összes fenti összetevo~t és resveratrolt is.

A külsõ használatra szánt
Mezotel termékcsalád folyékony alapú termékei az arcra, a nyakra, az egész testre, valamint a hajra és fejbõrre használt készítmények, melyek teljes korrekciós kezelést, szövetregenerálást végeznek el, közvetlenül a problémás területeken.

A Mesothelium szó jelentése: sejthártya. A
Mezotel termékcsalád olyan ritka összetevõket tartalmaz, amelyek erõteljesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, a szervezet méregtelenítéséhez, az ideg- és immunrendszer mûködésének erõteljes javításához, és a fizikai, szellemi teljesítmény fokozásához.

Ayurveda Fito-teák


A legújabb generációjú
exkluzív Ayurveda Fito-teák alapját az Ayurveda és a hagyományos füvek, fûszerek alkotják a különbözõ folyamatok egyensúly megteremtések elvére épülve. A teák szintén a Szentpétervári Intézet egyik tudósának Gorgiladze immunológus professzornak a munkái. A keleti receptúrában megpróbálta kicserélni az Ayurveda füveket és fûszereket hagyományosakra, de lélekben, energiában, mikrorészecske összetételükben az eredetihez közeliekkel.

Azonban a keleti gyógyászatban létezik egy sor olyan természetében és összetételében egyedülálló növény, melyeknek a
klasszikus gyógyászatban egyszerûen nincs alternatívája. Ezek a növények képezik e teák legfontosabb összetevõit. Elõsegítik a szervezet önszabályozását, önkitisztulását, immunrendszerének erõsítését és az öregedési folyamatok lassítását.

Peptides étrend-kiegészítõk


A környezetszennyezés és a hiányos táplálkozás okozta legyengült immunrendszerrel rendelkezõ emberek száma évroõ évre növekszik. Az egészségügy teljes statisztikája azt bizonyítja, hogy eljött az ideje megváltoztatni a szokásos életvitelt és a gyógyászatról kialakult összkép egészét. Ebben a kérdésben pedig fontos az egyéni hozzáállás.

A szakértõk szerint, egy modern ember táplálékbevitele több mint 600 különbözõ anyagból kell, hogy összetevõdjön. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy helyesen táplálkozik, még kevesebb azt, hogy nincs kitéve a környezetszennyezés ártalmainak. Ennek megfelelõen nagyon kevés az optimális intenzitású immunrendszerrel rendelkezõ, tökéletesen egészséges emberek száma. Adódik a kérdés: hogyan érjük el az ideális egyensúlyt úgy, hogy nem csak ma meg holnap gondoskodunk magunkról, hanem egész aktív életünk során? Betegséget ritkábban kapjunk el és egészségesek legyünk!

A
peptides étrend-kiegészítõ komplex használata az egyik legfontosabb funkciót tölti be: biztosítja az idõ elõtti öregedés megelõzését, elõsegíti az anyagcsere normalizálását, növeli a szervezett ellenállását és erejét, mindenféle romboló mellékhatás nélkül.

A nagyszerû termékekhez különleges lehetõség is párosul…

Aki vásárlóként csatlakozik a NPCRIZ rendszeréhez kedvezményekben részesülhet, a cég termékeinek továbbajánlásában, forgalmazásában is résztvevõk munkájukért jutalékot kaphatnak. A termékek árai kedvezõek, az ár- érték arány egyedülálló!

A marketingrõl röviden…

A NPCRIZ a korszerû menedzsment és multi level marketing elveit használja. Amivel dolgozunk: egy nagyon kedvezõ, egyszerû marketingterv, 65%-os visszaosztással, páratlanul alacsony havi aktivitással, korszerû munkafeltételekkel. A termékek újdonsága, egyedisége, elõnyös árfekvése, illetve az igen kedvezõ piaci szegmens és a versenyképes marketingterv garantálja a sikert.

Az orosz terület után Magyarország az elsõ ország a világon, ahol megkezdõdhet a peptides termékek nemzetközi forgalmazása. Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekbõl, profi hálózatépítõkbõl álló csapat. Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas- minõség, hatékonyság, kedvezo~ árfekvés, tiszta piac. Az MLM piacán is különleges lehetõségnek örvend!

Elõnyök...

* A termékek minõségéhez képest és a piaci árakat tekintve is igen kedvezõ árak.
* Ingyenes regisztráció és ingyenes, magas színvonalú képzés (termék, hálózatépítés).
* Az MLM világában páratlanul alacsony havi aktivitás (4.500 forint körüli összeg!).
* Nyitott piac, regionális lerakat-, raktárnyitási lehetõség!
* Egyedülálló, 65%-os visszaosztás, kétfajta csoportbónusz, direkt bónusz.
* Nincs meghatározva, hogy a struktúrában hányan és hogyan helyezkednek el.

Segítség a munkához…

* Online webkonferenciák (prezentáció, képzés).
* Saját webiroda, ahol nyomon követhetõ a teljes üzletmenet.
* Online vásárlás

Megosztás  Share  Várom a jelentkezését azoknak, akik a termék továbbajánlásában részt vennének, itthon, vagy bármely országban létrehozzák saját csoportjukat, vagy raktárjukat.

 

 

 

Várom a jelentkezését azoknak, akik a termék továbbajánlásában részt vennének, itthon, vagy bármely országban létrehozzák saját csoportjukat, vagy raktárjukat.

pappreka Creative Commons License 2011.02.16 0 0 94

Nem tudtok esetleg olyan receptet, amitől fogyni is lehet, cukormentes, és még finom is?

pa..kv Creative Commons License 2011.02.09 0 0 93

Próbálok legalább hetente 3x tornázni. Kb 40 perc egy egy program, de van olyan DVD amin  15 perces programok vannak minden napra.

Egyébként én azt tapasztaltam, hogy az elején kell csak jobban odafigyelni és noszogatni az embernek magát, azután, ha már hozzászoktál (szerintem kb 10-15 alkalom) és látod, meg érzed az eredményt már hiányozni fog ha nem csinálod, azután előbb utóbb szokássá válik.

 

Nekem nagyon jót tett. Azelőtt nagyon sok baj volt a derekammal már egész fiatal korom óta, azután a gyerekek születése után állandóan fájt. Egy rossz mozdulat és napokig alig tudtam mozogni. Mióta Pilatesezek teljesen megszünt minden ilyen jellegű problémám és nagyon szép alakot is csinál :) 

Előzmény: pappreka (91)
klara5 Creative Commons License 2011.02.07 0 0 92

Nálam is a kitartással vannak gondok. :(

Előzmény: pappreka (89)
pappreka Creative Commons License 2011.02.07 0 0 91

Ez jó lehet, és hányszor tornázol hetente?

Előzmény: pa..kv (90)
pa..kv Creative Commons License 2011.02.07 0 0 90

Én 2 éve kezdtem Pilatesezni. Nekem is hiányzott a kitartás eljárni rendszeresen valahová, meg az idő is amit erre tudok fordítani. Most otthon DVD-re tornázok így csomó időt megtakarítok.

 

Előzmény: pappreka (89)
pappreka Creative Commons License 2011.02.04 0 0 89

Sajnos én sem rendszeresen... néha egy-egy aerobikra eljutok, ami persze jót is tesz, de hamar lemorzsolódok. Hiányzik a kitartás. 

Előzmény: klara5 (88)
klara5 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 88

Írjunk rajtam nem fog múlni bár nem tudok minden nap jönni.

 

Sajnos én nem sportolok pedig nagyon kéne.

 

Te? 

Előzmény: pappreka (86)
klara5 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 87

Ja nem. Arra a hozzászólásodra írtam amiben a reklámozásról írtál. De közben már kiderült hogy levettek hozzászólást. 

Előzmény: pappreka (85)
pappreka Creative Commons License 2011.02.03 0 0 86

Gyerünk, írjunk többet a fórumon. 

Ti milyen sportokat űztök? 

Remélem senki sem lett influenzás!

pappreka Creative Commons License 2011.02.01 0 0 85

A kiértékelésre értetted, hogy nem érted mire gondolok? :)

Szóval a lényeg, hogy kb. 3 havonta szoktam csinálni egy olyat, hogy kiválasztok a hónapból 3 különálló napot, amikor mérem a vércukorszintem minden étkezés előtt, után és lefekvés előtt. Lejegyzetelem és utána megmutatom a dokinak, aki kiértékeli. Van hozzá egy tök jó nyomtatvány is.

Előzmény: klara5 (78)
klara5 Creative Commons License 2011.01.28 0 0 84

Ide küld el lécci:

 

klara.kalap@freemail.hu

 

Köszi.

Előzmény: pa..kv (83)
pa..kv Creative Commons License 2011.01.28 0 0 83

Szia, persze!

 

Előzmény: klara5 (82)
klara5 Creative Commons License 2011.01.26 0 0 82

Köszi így már minden érthető. Ha adok egy mélcímet akkor megadod a nevét? 

Előzmény: pa..kv (79)
pa..kv Creative Commons License 2011.01.25 0 0 81

Pontosan nem tudom  mennyi a koffein tartalma, de ez is azonnal oldódó formában van. létezik 3in 1 és 2in 1 (cukor nélküli) változat.

Ami még szimpatikus volt benne, hogy a 3in 1 változat  nádcukorral készül és nincs is benne túl sok cukor szerintem.

Előzmény: bella1 (80)
bella1 Creative Commons License 2011.01.25 0 0 80

Köszi a választ. Az előző hozzászólásod innen is eltűnt, úgyhogy valószínű itt is reklámnak vehették.

És mennyire magas a koffeintartalma ennek a kávénak? Mert én a főzős kávét nem bírom, csak nesskávét iszok. Amúgy teljesen jól hagzik főleg ha még betegségekre is jó ahogy említetted.

Előzmény: pa..kv (79)
pa..kv Creative Commons License 2011.01.25 0 0 79

Köszi Bella! :-)

 

Kifejtem!

Van egy olyan kávé, ami eredeti arabika kávé, de ganoderma gomba kivonatot kevernek hozzá.  A gomba jótékony, gyógyító hatásának köszönhetően csökkenti a vérnyomást, gyomorpanaszokra és refluxra is jótékonyan hat. Méregteleníti a szervezetet és lúgosít.

 

Nekem nincs magas vérnyomásom, sőt alacsony, de 2-nél több hagyományos kávétól már ég a gyomrom és sokszor már nem is esett jól a hagyományos  kávé, de vannak helyzetek amikor az ember szeretne egy kicsit felélénkülni, vag jobban koncentrálni.

 

Nekem ez a kávé nagyon "bejött". Amióta iszom energikusabb vagyok, nem érzem magam fáradtnak, nem okoznak gondot a napi feladatok, úgy érzem mindenre van időm, energiám. Nagyon jól érzem magam és jobban is alszom.

 

Ha érdekel bővebben szívesen válaszolok, de egy másik fórumon megadtam egy honlap címét és szerintem ezt reklámnak vették, úgyhogy ezt most nem teszem.

 

 

Előzmény: bella1 (73)
klara5 Creative Commons License 2011.01.24 0 0 78

Ezt nem értem, mire gondolsz? 

Előzmény: pappreka (74)
pappreka Creative Commons License 2011.01.24 0 0 77

Igen, próbálok mértékkel enni és megnézem, hogy mit eszem. Régen sokat jártam például gyorsétterembe, mostanában már csak kávézni ugrok be. Azt is vagy barna cukorral, vagy édesítővel, bár az édesítőt kicsit sem szeretem. És három havonta csinálok kiértékelést a vércukromról, így figyelemmel tudom kísérni, meg a dokinak megmutatni, ha kéri :)

 

 

Előzmény: klara5 (76)
klara5 Creative Commons License 2011.01.24 0 0 76

Ezzel egyet értek, én is jobban hiszek a közvetlen tapasztalatban. 

Előzmény: pappreka (72)
klara5 Creative Commons License 2011.01.24 0 0 75

Ha csak néha magas akkor diétával kordában tartható. 

Előzmény: pappreka (70)
pappreka Creative Commons License 2011.01.24 0 0 74

Hűha... beesett valami reklám? :)

bella1 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 73

Szia!

Légy üdvözölve. :)

Nem hallottam még róla, de fejtsd ki légyszíves bővebben, mit jelent az, hogy kávé formájában?

 

Előzmény: Törölt nick (71)
pappreka Creative Commons License 2011.01.20 0 0 72

Annyi ilyen csodaszerről hallunk, hogy nem tudom higyjünk-e nekik. Én személy szerint akkor szoktam elhinni, ha valaki szedi a baráti körben és tényleg látványos a változás. 

 

Hopp, fogorvoshoz nekem is mennem kell.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!