Keresés

Részletes keresés

Jawbreaker Creative Commons License 2000.03.15 0 0 12

Azert idonkent jol jon egy komolyabb jatek szuneteben valami "lojjunk szet mindent", nem?
Lazacsavo Creative Commons License 2000.03.04 0 0 11
Haggyá má!
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.03 0 0 10
HIja pipol!
Mikozben keszitettuk a sajat jatekunkat (www.acomp.hu/drift/download/drift_0528.zip, info:www.extra.hu/musaic > redward link, forum: w-wing, tie, freesp, drift), bennunk is felmerult a "kovetketo project" kategoriaban egy jo lovoldozos jatek, 3d-ben, project-x, vanguard,r-type stilusban.
A mai napig ott van a teritekunkon egy ilyen jatek megirasara valo hajlandosag...
Ha valaki ilyet akar fejleszteni, es mi egyenlore nem leszunk belathato idon belul olyan helyzetben, hogy megirjuk a sajatunkat, beszallnank oteletekkel, zenevel, 3d objectekkel, stb..
Nagyon sok dolgot bele lehetne rakni, kameramozgasoktol kezdve fenyeffektekig, akar meg epeszu tortenet is lenne...
MusaiC
Jawbreaker Creative Commons License 2000.03.02 0 0 9

Na, mégiscsak igényli valaki ezeket?

Én sok emberrel beszéltem, és azok mind visszasírták a régi, hasonló kaliberű játékokat.

Sokan nem azért nem játszanak ilyenekkel, mert nincs c64-ük, amigajuk vagy emulatoruk, hanem mert "nem elég szép az adott játék grafikája". Ezen szerintem lehetne segíteni.
Egy mai 3D célokra fejlesztett grafkártya úgy százszor gyorsabb 2D-s dolgokra, mint mondjuk az Amiga blittere... Ezt esetleg nem ártana kihasználni. Ha már komoly 3D megjelenítésre alkalmatlanok valójában...

Előzmény: bundee (8)
bundee Creative Commons License 2000.03.02 0 0 8
Udv...

Nemtudom, ismeritek-e a Tiryan nevu jatekot. PC-re csinaltak meg par eve, de msot kiadtak a 2000-es valtozatat :) Legrohejesebb, hogy semmit nem valtoztattak, csupan azt, hogy mostmar w98 alol is el tud indulni egy .pif segitsegevel :))

De nagyon jo a jatek - nemtudom mirol szol, de lehet benne olni, loni, me gmindent - es ha sokszor vegigjatssza az ember a jatekot, akkor kap egy REPA URHAJOT BANANA GUN-nal :)))))

kiraj jatek

igazi shot-em-up pc-re...

de emlekszem meg az R-type c64 - na, az volt kiraly jatek

elkellene meg par ilyen 2d alapu jatek

bundee

getom Creative Commons License 2000.03.01 0 0 7
Yes, így már menne. Jó kis half life style-ban.
Előzmény: Jawbreaker (6)
Jawbreaker Creative Commons License 2000.03.01 0 0 6
Én sem a régi formájára gondoltam, hanem egy kicsit a modern időkhöz igazítva egy-két dolgot...
Előzmény: Liquid_FX (5)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.02.29 0 0 5
Hát ez már egy eléggé kifutott kategória, a régi formájában szvsz nem sok mindenkit érdekelne. DE: ha újítotok valamit a dologban, pl jó sztorit raktok az egész alá, nem a szokásos "támadnak a gonosz allienek, ircsá ki mindenkit", plusz a kor szinvonalára pofozzátok e megjelenítést, akkor lehetne próbálkozni. Volt tulajdonképpen mostanában is ilyesmi, Sinistar Unleashed, vagy hasonló volt a címe, persze 3d volt a szentem, meg tiszta effektorgia- de nem volt egy nagy etwas.

Üdv: Liquid

dzsó Creative Commons License 2000.02.29 0 0 4
Esetleg 5 percig. Feleleveníteni a régi emlékeket jó...
Csatti Creative Commons License 2000.02.29 0 0 3
Szerintem nem volna. Ki akarna manapság már ilyesmivel játszani?
getom Creative Commons License 2000.02.28 0 0 2
Nem, ki a fene szert egy helyben állva lövöldözni. Az a jó, amikor rohangálsz, éás úgy lövöldözöl mindenre ami él és mozog.
Előzmény: Jawbreaker (-)
DcsabaS_ Creative Commons License 2000.02.28 0 0 1
Akadnak ilyen jellegű játékok (pl. a StarGun is hasonló), de PC-n nem nagyon divatosak.
Előzmény: Jawbreaker (0)
Jawbreaker Creative Commons License 2000.02.28 0 0 0

Nos?
Jawbreaker Creative Commons License 2000.02.28 0 0 topiknyitó

Érdekelne a véleményetek, hogy a mai világban, amikor a real time 3D rulez, volna-e igény az alábbi stílusra:
A játék olyan lenne mint régen c64-en, Amigán, ahol semmi mást nem kéne csinálni, csak halomra lőni mindent, ami jön egy scrollozós képernyőn.
Persze, modern, nagyfelbontású 24 bites gfx, (előre renderelt vagy esetleg rajzolt) meg minden, tehát szépen prezentálva...

Szívesen játszanának vajon az emberek ilyennel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!