Keresés

Részletes keresés

Kobzoska Creative Commons License 2000.02.27 0 0 6
Én kb. 9 éves koromtól 17 éves koromig megszállottan hallgattam minden egyes epizódot, ha nem volt rá lehetőségem, akkor anyu felvette magnóra és pótoltam. Egy időben kiadták újság formájában is, az első résztől kezdve, de nem mehetett jól neki, mert abbahagyták.
Azóta sajnos nem vagyok képben, azt sem tudom, hogy melyik adón adják, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történik velük manapság.
Ha ezekből az időszakokból érdekel valakit valami, csak kérdezzen, megpróbálok mindenre visszaemlékezni.
Sinkovits belépésénél én már nem voltam jelen. Kit vett feleségül a fia?
Előzmény: Csokis2 (5)
Csokis2 Creative Commons License 2000.02.27 0 0 5
Akkor tomoren:
Meghalt Szabo bacsi (Szabo Erno?), erre potoltak Rajz Janossal. O is meghalt, de ot mar hagytak is halva. Meghalt Szabo neni (Gobbi Hilda). Ot sem upgrade-eltek. Meghalt valaki, akit Zenthe jatszott - belefulladt a Dunaba -, de ot meg annyira sirattak a hallgatok, hogy visszahoztak uj szerepben. (O Karpati az ujsagiro, akinek a fia is Karpati - mily meglepo - es ujsagiro. Az oregebbik most ment nyugdijba.) Sinkovits egy nyugdijas tanart jatszik, akinek a fia behazasodott a Szabo-klanba. Ra Szuhay ki szokta osztani a hazafias nepnevelo szerepet. Egyebkent nagyon jo sztorikat szoktak vele meseltetni felmultunkbol. Kersz meg hireket? Mert akkor azt ne tolem kerd! :-)
Előzmény: Stanlex (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.26 0 0 4
Egy idő óta Szuhay Balázs is írja az epizódokat. Ettől még meg szoktam hallgatni, habár kb. a szomszédokkal tudnám összehasonlítani : példát akar mutatni az emberek felé, itt is van aki megnyugvást talál a vallásban, van gonosz kábítószerdíler, aki a jó kisfiút akarja megrontani, meg ilyenek.
nyman Creative Commons License 2000.02.26 0 0 3
Meg vot vmi Icus. Szabo neni az nem Gobi Hilda? Asszittem azutan, hogy az oreglany atlepett az orok szimpadokra megszunt.
Előzmény: Stanlex (-)
kaviat Creative Commons License 2000.02.26 0 0 2
uhh én úgy tudtam rég vége van már

.kav]4t r.e.b.

Stanlex Creative Commons License 2000.02.26 0 0 topiknyitó
Eldöntöttem.
Bekapcsolódok a Szabó család hallgatásába, talán még nem késő...
Most a 2123. résznél tart. Azt szeretném kérni, hogy aki hallgatja, írja már le, hogy mi történt eddig, mert nem akarok teljesen tudatlanul indulni. Cserébe megígérem, hogy a 4246. résznél én is leírom, hogy mi történt a 2123. és a 4146. rész között.
Hajrá Szabó néni!


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!