Keresés

Részletes keresés

magdika Creative Commons License 2001.03.10 0 0 47
Maj` biztos lesznek jo Radio C Party-k...
wice Creative Commons License 2001.03.06 0 0 46
fuck'em all who is or was or will ever be in ORTT or whatever it's called
Előzmény: ZedIzDead (45)
ZedIzDead Creative Commons License 2001.03.06 0 0 45
Az.

[ZedIzDead]

Előzmény: holdkölyök (44)
holdkölyök Creative Commons License 2001.03.06 0 0 44
ez az, amelyik most is megy a 88,8-on?
Előzmény: ZedIzDead (43)
ZedIzDead Creative Commons License 2001.03.06 0 0 43
A Rádió C nyerte meg a 88,8-as frekvenciát
2001. március 6., kedd, 13.13

Az ORTT kedden döntött a 88,8 megahertzes budapesti helyi földi frekvenciáráról. A
frekvenciát a Rádió C nyerte el, így nem jut frekvenciához a Tilos rádió, a Mária
rádió és a Yes Rádió. A Rádió C közösségi rádió, mely elsősorban a Budapesten és
környékén élő romákhoz fog szólni.

[ZedIzDead.banat] :-((

Leno Laj Creative Commons License 2000.12.01 0 0 42
Mától egy hónapig a 88.8-on nem szűnik meg.
GPF Creative Commons License 2000.03.28 0 0 41
Tisztelt Jehova szóda!

Akkor mik azok a dolgok, amik be kellene, hogy kerüljenek a Szomszédokba? Mik azok, amiért érdemes tüntetni?
Sok minden van ilyen, tudom, de pl. a sajtószabadságot, politikától (viszonylag) független médiát, alternatív kultúrát, szólásszabadságot ilyen dolgoknak tartom. Szerintem rohadt jó lenne, ha bekerült volna a Szomszédokba.

Nem leszek öngyilkos, hogy megszűnik a Tilos, de szerettem, sőt az egyetlen hallgatható rádiónak tartom. Életemben nem éltem droggal, nem nagyon szoktam pornó site-okat látogatni, és még a techno zenét sem szeretem. Esténként nem is hallgattam ezért. Igazából a reggeli műsorait sajnálom és elfogadom azt a törekvést, hogy a kultúrának egy olyan ágát is felvállalta, amit más média nem nagyon. Az emberek olyan rétegeihez is szól, amikhez más média nem nagyon.

Tényleg nem kellene olyan hirtelen általánosítani, mint ahogy teszed.

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.24 0 0 40
azért ne ragadtasd el magad...
Előzmény: mittudoméneztet (38)
Vánszorgó Creative Commons License 2000.03.24 0 0 39
Nekem tetszik a Tilos.
Ám mégse írok alá semmit, hogy segítsem.
Gyanús nekem az egész. Nem azok, mint akik voltak. Nem tetszik, hogy beleártják magukat most éppen a black metalba is, nagyon nem tetszik.
A reggeli dzsihád fenegyerekei sincsenek ínyemre, kicsit elfelejtkeznek magukról. Ha van, hallgatom, ha nincs, akkor nem.
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.03.23 0 0 38
Hát, kezdhetted volna az elején is ezzel, mert ez a hozzászólás sokkal kulturáltabb volt, mint az előzőek tőled, így egy kicsit máshogy is tekintek rád ezután, de csak akkor ha ezekután is így fogsz kinyilatkozni itten.
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 37
Nna.
Kezdjük az elején:
Elég régóta hallgatom a Tilos-rádiót, de sosem úgy tekintettem rá mint egy mozgalom megtestesítőjére, vagy valamiféle underground-intézményre. Zenéik aktuálisak, nekem tetszőek , a partyk nagyon színvonalasak a müsorvezetők pedig kritikán aluliak voltak. Szerettem, nem tagadom. Az se zavart ,hogy mostanában nagyon elszállt az arcuk.

Viszont ez a nyavalygás –a rajongók részéről- kifejezetten idegesít, hogyassszongya :”elvették a rádiómat, az életemet, rohadt politika mindenbe beleugat, pedig a kakaó mellett mindig ez szólt, ja és mondtam már tecciktudni, hogy én nonkonformista is vagyok?”

Alant Red Dawn azt írta, hogy szignált valami papírt, hogy „Szeressük a Tilos Rádiót”. Ha ezt gúnynak szánta irányomba, akkor O.K., de ha tényleg így van akkor csak azt tudom mondani, hogy ez bizony nagyon gáz. Mint a rendszerváltozásban megzakkant anyókák Esmeralda szemmütétjére, majd mi is gyüjtünk a Tilosnak. Jessszusom. Vagy mint harcos ,elkötelezett párthívek, kimegyünk tüntetni a Hősök Terére.
NaNem.
Inkább szünjön meg a Tilos, partyk úgyis lesznek.
Még jó, hogy nincs már Szomszédok, mert sajnos könnyen el tudom képzelni az alábbi dialógust:
-Bizony drágul a kenyér, a tej, kicsi ország a mienk mégis mennyi a baja…hajjajajj
-Ígyvan Öreg, és még a Tilos rádió is megszünt, hát mi marad ígynekünk?!
-Bizonybizony hajjajajj stb.

Bizarr, nem?

Sziasztok
Jehova


Leno Laj Creative Commons License 2000.03.22 0 0 36
Elsősorban Jehova szódának és a galaktikus briósnak.
Az általánosításról többet s jobbat nem lehet mondani Zed válaszánál.
A Tilos Rádió messze nem csak a partykról és a tekknó zenéről szól, sőt nagyon nem arról. Még akkor sem, ha a Tilos nevét sokan csak a divatossá vált partykhoz kötik. Persze ehhez a műsorokat is meg kellene hallgatni. Hétköznap. És hétvégén. Reggel. És este. Többször is. Aztán lehet fröcsögni. Ha pedig ez már megtörtént, akkor újra próbálkozni, hátha leesik a tantusz. Ha van.
Sem a Tilos Rádió, sem a hallgatói nem a drogőrület zászlóvivői. Mint mindenhol itt is vannak, akik ellenzik, vannak akik nem foglalkoznak vele, vannak akik belebújnak az ominózus polóba. Én például ellenzem a legalizálást. Erőteljesen.
Nem is tudom miért jártatom itt a számat, szevasztok.

magdika Creative Commons License 2000.03.21 0 0 35
Na nekem meg ez kedvencem, ez a "drogmamorban uszo" sztereotipia, kabe megfelel a kannasboros rokkernek, szoval jolenne, ha abbahagynank az ilyen altalanositasokat, mint ahogy egy csontreszeg zenesz sem tud normalisan zenelni, ugy egy betepett lemezlovas sem tud koherens partit levezenyelni. Amugy meg a mindenkori koncert es partilatogato kozonsegnek is lesz mindig egy bizonyos hanyada, amely stimulaloszerekkel segiti hozza magat egy masabb elmenyhez (jobb vagy rosszabb lesz ez a elmeny, az a felhasznalotol fugg foleg).
Udv, mag.
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.20 0 0 34
miért is lenne?
Előzmény: Polyxena (33)
Polyxena Creative Commons License 2000.03.20 0 0 33
kedves Jehova, nincs harag :)
Előzmény: Törölt nick (26)
ddani Creative Commons License 2000.03.18 0 0 32
(:*(
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.03.18 0 0 31
Hát szerintem meg nem ebből kéne kiindulni...
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.18 0 0 30
És majd az lesz a legszebb, mikor a Pirosrádijó hallgató fiatalok felveszik kőmosott „Legalize it!” pólójukat és öntudatos, karót nyelt hónpólgárok módjára kimennek tüntetni mondjuk a Parlament elé táblával a kezükben, hogyasszongya : „Aláírtuk a papírost, adják vissza a Tilost!”. Könnyfakasztó, nemde?

ZedIzDead Creative Commons License 2000.03.17 0 0 29
mikor a kiérdemesült, drogmámorban úszó Piros rádiósok az interneten való szörfölés közben a pornó és cannabis oldalakról eljutnak ide

Igen, és minden amerikai gazdag, minden ír részeges és minden francia nimfomán. És minden Jehova szóda előítéletes.

[ZedIzDead]

Előzmény: Törölt nick (26)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.03.17 0 0 28
Na most egy kicsit teljesen más vélemény, szóval én kifejezetten örülök a hírnek. Már annyira elkommerszesedett amúgy is ez a tilos dolog, hogy elegem lett belőle, meg ebből a divatból, amit kreált. Mindenki járt ezekre a partykra a kis fekete oldal-hátizsákjukban - megbeszélték, hogy éppen mennyi ex-et nyomtak és hogy hűde bejön ma ez a cadik... Bárcsak megmaradt volna az a kis kör akik vitték ezt az egészet, de így teljesen felhígult a rajongók tábora és kész lássuk be ez egy divat - IGEN - épp olyan mint a Kozsó, meg a disco, meg a house... És a zene is tiszta unalom, én egyszerűen nem tudom honnan veszik ezeket a neveket, hogy drum and bass, trip hop, garage, goa, ... közben mind ugyanaz, úgy híjják hogy TECHNO na és akkor most ment fel a pumpa rendesen mi?, na erre lehet válaszolni - hogy te kis hülye te aztán úgysem érted az egészet - hát nem is, na. Az egyedüli dolog, amit sajnálok az a Gore Zone, annak talán volt valami értelme.

Naennyimára

Előzmény: Red Dawn (27)
Red Dawn Creative Commons License 2000.03.17 0 0 27

/me látott egy kérdőívet (címe: Szeretjük a Tilos Rádiót), ami aláírásokat gyűjt a Tilosér'

/me aláírta jól :))

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.17 0 0 26
szia Poly, nagyon rátapintottál a lényegre, de azt se felejtsük el, hogy ennek a topicnak a hozzászólásait is növelem ily módon, és mikor a kiérdemesült, drogmámorban úszó Piros rádiósok az interneten való szörfölés közben a pornó és cannabis oldalakról eljutnak ide, könnyes szemmel konstatálhatják: közönség szeret minket és mi is őket, hisz értük vagyunk, velük lélegzünk 10 éve, velük szeletelünk a partykon, az élet mégiscsak szép, már az internetre is írnak, csudajó.

csáó

Előzmény: Polyxena (25)
Polyxena Creative Commons License 2000.03.17 0 0 25
ha másra nem is volt jó emez öregkatonás bekukkantás, arra igen, hogy ezzel is gyarapíthattad a hozzászólásaid számát, és nemsokára neked is, mint az öreg rájáknak, ezrek lesznek
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.17 0 0 24
Tulajdonképpen, mindazonáltal , megmondom az őszintét:
leszarom.

hát sziasztok

GPF Creative Commons License 2000.03.16 0 0 23
Miért?
Nem engedi a Civil meg a Fix? Vagy mi van ma?
Előzmény: mittudoméneztet (22)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.03.16 0 0 22
Naszóval ma volt az uccsó adás...
szolid Creative Commons License 2000.02.29 0 0 21
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.29 0 0 20
Ime a hírlevél:

Kedves Barátaink,

Elnézést a hosszú hallgatásért, kicsit be voltunk fogva a frekvenciapályázattal, ami ennek ellenére is majdnem nagyon rosszul alakult.

Biztos, bár még nem jelentették be hivatalosan, hogy a 98 MHz-et a Civil/Fiksz konzorcium nyerte. Sok sikert kívánunk nekik. Erről a múlt héten született döntés, a másik nonprofit frekvenciáról, az általunk szintén megpályázott 88.8-ról ma döntöttek.

Erről most, azaz hétfő délután a következőt tudjuk, nem hivatalosan: a 88.8 MHz-es frekvenciára kiírt pályázatot az ORTT eredménytelennek hirdette, mert egy pályázó sem kapott megfelelő többséget a szavazásokon. Tudjátok, erre a frekvenciára pályázott rajtunk kívül a Mária Rádió és a Rádió C, illetve a Molnár Balázs által jegyzett Ariadne Rádió és egy Rádió 2000 nevű formáció is. A frekvenciára új pályázatot írnak ki, négy hónapon belül, az új pályázatról a döntés kora ősszel várható.

A 98 MHz-en való sugárzási jogot a Civil és a Fiksz Rádió közösen nyerte. Itt még legfeljebb 120 napig (egész pontosan a Civil-Fiksz és az ORTT közötti szerződéskötéstől számított 120 napig) sugározhatunk, de ehhez kell a Civil-Fiksz beleegyezése is. Így tehát június és mondjuk október között nem lenne hol adnunk, de erre keresünk egy megoldást, azt megígérjük nektek. Köszönjük mindenkinek az aggódást és a jókívánságokat.

Hamarosan újra jelentkezünk

Tilos

pancho Creative Commons License 2000.02.29 0 0 19
ddani Creative Commons License 2000.02.28 0 0 18
nem vagyok az a rajongó alkat, úgyhogy kevés dologér rajongok igazán. de azt nehezen bírom ha még 1el kevesebben, a genny polgári politikusaink miatt. ha ez lesz, hogy mexüntetik, akkor szar ez az ország+rendszer (nyilván) de sajna szarabb lesz a szép Budapest is, fényévekkel visszaeshet a partycultúra és nemtom hol hallgatok majd nowave-et vagy mittomén, harmadikfült. pláne, hol mondhatom a hülyeségeim értő fülekbe. hát eléggé fel vagyok indulva, biziony, asszem megyek és futok pár kört, mielőtt itt moderálni kéne. ejnye.
ja, és úgyis lesz majd valami, és ha lesz akkor sok-sok ember segít majd. nna.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!