Keresés

Részletes keresés

Mab királynő Creative Commons License 2002.10.24 0 0 150
Erről van szó. Lelkileg kívántam (a fantáziám gőzerővel üzemel 12 éves korom óta), fizikailag viszont teljesen frigid voltam (ez kb. olyan lehet, mint mikor nagyon éhes vagy, de nem tudsz enni mégsem). 7 hónap alatt eljutottam odáig, hogy elvesztettem a szüzességemet, és ez azért fantasztikus, mert:
1. Nyilván a hormonális változások miatt kezd megszűnni az a bőrgyulladásom, amire semmilyen orvos nem tudta eddig megmondani, hogy mitől van (a nőgyógyászom: "20 éves praxisom alatt nem láttam ilyet szűzlánynál"), viszont minden érintés fájt miatta. Pszichés tényezők is közrejátszhattak a gyulladásban elég erősen, így most önmagát erősítő folyamat indult meg: csökken a gyulladás, könnyebb a szex, amitől még jobban csökken a gyulladás, stb.
2. Végre teljes értékű nőnek érezhetem magam.
Előzmény: Magány (147)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.23 0 0 149
Nem szeretem azt a tipikus, rendszerint nők által hangoztatott "azért adtam oda neki, mert őőőrülten szerelmes voltam belé" ill. "a szex csak azzal jó, akibe szerelmes az ember lánya" habszöveget.
Ezt az álláspontot (szex=szerelem) mellesleg cáfolják a férfiak, ill. nem is nagyon értik meg, mégis, ha egy nő nem ezt szajkózza, akkor rögtön támadják.
Igenis magabiztosabbá tehet egy nőt is az, ha már "túl van rajta". Ezen persze nem azt értem, hogy feltétlenül szükséges az első f@szra rábukni, aki szembejön...
Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.23 0 0 148
Gondoljatok csak bele, hogy egy fiút miért zavar az, ha x évesen még nem volt nővel. Miért ne zavarhatna egy lányt a szüzesség ugyanezen okból?
Előzmény: Magány (147)


Magány Creative Commons License 2002.10.22 0 0 147
Nem értem. Ha korábban kívántál valakit/valakiket - feltételezem hogy igen, hiszen 21 éves korára az ember már túl van ilyesmin - akkor miért nem tetted meg azzal akit kívántál?
Ha pedig mégsem kívántál senkit - elég valószínűtlennek tűnik, de ki tudja - akkor miért zavart hogy szűz vagy?
Előzmény: Mab királynő (146)
Mab királynő Creative Commons License 2002.10.22 0 0 146
Szerintem meg nem, mert egyszerűen fizikailag-lelkileg jobban érzem magam tőle... Levett rólam egy igen nagy terhet. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, merthát ki az, akit csupán az zavar, hogy szűz, engem mégis kurvára zavart, kisebbrendűségi komplexus tőle, stb. És most ez megszűnőben van. Ennyi.
Előzmény: az utolsó kuructigris (145)
Mab királynő Creative Commons License 2002.10.22 0 0 144
Igen.
Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.21 0 0 143
Hogyhogy "várhatóan"? Csak azért húztátok ki együtt eddig, hogy végre "túl legyél rajta"?
Előzmény: Mab királynő (142)
Mab királynő Creative Commons License 2002.10.21 0 0 142
Szerintem érdemes lenne cset-találkákat bevállalnod. Én másfél éve kezdtem el csetelni, azért, mert nem volt társaságom. Pasim is a csetről lett, haverjaim is. Ehhez kellett kb 35-40 találka, de megérte. (A randiknál max. az van, hogy eldumáltok 1-2 órát, utána meg egyszerűen elválnak útjaitok... Semmit nem veszíthetsz.) Ráadásul azt nem hiszem, hogy nincs a cseten olyan ember, aki ne érdekelne legalább egy kicsit... (Én mondjuk extrém eset vagyok, én éjszaka nyomtam, amikor hemzsegnek a hozzám hasonlóan némiképp lelkibeteg, ám felettébb érdekes emberek...:))
De az én helyzetemben könnyű jótanácsot adni. Nekem 7 hónap együttlét után, 21,5 évesen, de sikerült elvesztenem a szüzeségemet, és mondhatom, jót tett mindenféleképpen. Várhatóan 2-3 hét múlva elválnak útjaink a pasimmal, de sokkal könnyebb lesz ez után. (Mab királynő egoista örömködését hallhattuk...:))
Remélem, nem írok túl sokat... És elnézést a tudálékos-jótanácskodó hangnemért is.
Előzmény: Bhdr80 (137)
Mab királynő Creative Commons License 2002.10.21 0 0 141
Válasz a topic-címre.
Orvosi értelemben a szüzesség addig tart, amíg meg nem jelenik az első szakadás a szűzhártyán.:)
"Normál" értelemben, szerintem: addig, ameddig nem tudsz valamivel gördülékenyebben szeretkezni a másikkal. Ez egy folyamat.
És: aki depressziós, menjen el pszichiáterhez, ha nincs pénze, akár SZTK-hoz is! Megvizsgál, és hogyha úgy találja, hogy szükséged van rá, ad gyógyszert. A depressziót nem lehet úgy gyógyítani, hogy azt mondogatod magadnak: "Najó, mostantól pozitív leszek.", mert az ilyen mértékű depresszió betegség. Ezt nem szégyellni kell, és nem megrekedni benne, hanem gyógyíttatni. A gyógyszer hihetetlen javulást tud előidézni. Mert, én úgy vettem ki, B... (elnézést, de éppen nem látom a nevedet, fejből meg nem tudom, ne haragudj) esetében ez az akadálya a párkapcsolatoknak (javíts ki, ha tévedek). A szüzességen meg nem parázni kell, hanem elveszíteni, akár olyannal is, akivel nem feltétlenül akarsz hosszútávon együttmaradni. Nem leszel az ilyesmitől kevesebb, szvsz egyszerűen csak jót tesz az önbizalomnak.
Lehet, hogy kissé inadekvát volt a hozzászólásom, de azt hiszem, ennyi belefér ebbe a fórumba.
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.18 0 0 139
Tudom. Örülök neki.
Előzmény: Bhdr80 (138)
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 138
Ararrát Szamara: "Nekem sose kellett egyedül mennem, mindig akadt valaki" - Addig örülj, amíg ez az állapot fennáll...
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 137
Utolsó kuructigris: köszönöm az a jótanácsokat. Ami azt illeti tőled sem hallottam sok új dolgot, ezt a "hegyibeszédet" már mosok is elzengték nekem. Nem baj, örülök, hogy érdemben szóltál hozzá. Az a helyzet, hogy nekem vhogy mostanában nagyon elegem van az emberekből. Nem vagyok kíváncsi senkire sem, nem érdekel senki! Kivétel az a néhány emberke, akivel az internet segítségével (chat, email) kommunikálok. Velük bármikor szivesen leülök chat-elni. De itt van vége. Megjegyzem ők nem innen az index-ről valók, itt még új vagyok. Nem érdekel semmi, elegem van mindenből - és kivétel ez alól csupán az internet, ez okoz nekem most némi boldogságot. Ha drasztikusan akanék fogalmazni, azt is mondhatnám, hogy nem esnék kétségbe, ha holnap közölné velem egy orvos, hogy már csak néhány hónap maradt az életemből... Azt hiszem, kicsit mélyponton vagyok most, de talán majdcsak lesz ez másképp is. Talán...
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.16 0 0 136
Én _tudom_, hogy nem erre gondoltál, de ügyesen kibújni sokkal élvezetesebb - és lelkileg is jobbat tesz :), mint a rideg valóságon rágódni...
Előzmény: az utolsó kuructigris (135)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.16 0 0 134
Ó, nem vagy gonosz. Nekem sose kellett egyedül mennem, mindig akadt valaki :-)
Előzmény: az utolsó kuructigris (133)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.16 0 0 132
High Life létezik, Kolosy tértől nem messze támadt fel a Bécsi úton, a hegy felöli oldalon.

(De azért szar dolog harmincas nőként egyedül lemenni egy ilyen helyekre... - még moziba sem egyszerű)

Előzmény: az utolsó kuructigris (130)
navik Creative Commons License 2002.10.15 0 0 131
Ebben melysegesen egyetertek.
Előzmény: Törölt nick (85)
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 128
Na jó, most lépnem kellene tanulni, holnap ZH. :-(( Remélem máskor is itt talállak még, úgyhogy boldog szülinapot még egyelőre nem kívánok - majd ha aktuálisabb lesz 1 hónap múlva. ;-)
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 127
Egyébként Mekkmester 07, most olvastam utánad, és be kell vallanom, hogy első nekifutásban nagyon unszimpatikus volt azt olvasni hogy a saját nemedhez vonzódsz. Képtelen vagyok elfogani a MÁS-ságot, nagyon zavaró jelenség számomra. Én inkább maradok örök életemre egyedül szex nélkül, de semmiképpen sem vagyok hajlandó egy kézfogásnál nagyobb súlyú testi kontaktusba lépni bármilyen férfival. A puszta gondolattól is rosszul vagyok. És a helyzet az, hogy az se jobb amikor sok nő van együtt... Na de mindegy. Nem török pálcát a fejed fölött. Jogod van úgy élni az életedet, ahogy akarod. És nagyon tetszett, hogy vállaltad önmagad itt nyilvánosan. Ha Te nem vagy, én sosem írom ide be ezt a vallomásszerű hozzászólásomat. :-)Még csak annyit, hogy term. nyitott szemmel járok, nap mint nap látok csupa szimpatikus lányt a járműveken, utcákon, de ez nem tudom mire elég... Talán le kellene mindegyiket szólítanom...? Azért az elég durva lenne - és az ilyesmi egyébként sem rám jellemző.
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 126
Mm.07: Köszönöm a jótanácsot, szinte tudtam, hogy ez lesz a válasz, csak azon lepődtem meg, hogy pont Te mondod ezt - na mindegy. Szóval, nekem nincsenek igazán barátaim. Főiskolára járok, de a társaság nem igazán jön be nekem, ill. én se nekik - ki tudja miért. Csak egy példa: én tudtam meg legutolsóként, hogy hol lehet érvényesítettni a diákigazolványomat. Egyik sem lett volna képes annyit mondani, hogy "Te R., érvényesítetted már a diákodat? Ne felejtsd el". A nyáron vettem meg életem első mobilját, mert családi okok miatt szükség volt rá. A lényeg, hogy azon is csak akkor hívnak, ha nekik kell vmi, pl. nézzem már meg ezt vagy azt az interneten (mivel én itthonról tudok netezni). Egyébként meg lle sem szarnak, eszükbe sem jutok, amig nem kell vmi. Hát most őszintén, ilyen emberekkel menjek én bulizni???! Különben is én inkább egy olyan tipikus ülös típusú ember vagyyok. A disco szó hallatán feláll a nemlétező szőr a hátamon.
mekkmester07 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 125
Basszus: 22 évesen még nem szabad igy gondolkodnod. Te még túl fiatal vagy. Én 22 évesen még tele voltam reményekkel, hogy 30 évesen már biztos családom lesz..
Nem lett.
De ne az én példám szolgáljon rá okot hogy még rosszabbul érzed magad.
Szórakozz, ismerkedj, járj buliba. Én azt hiszem túl zárkózott voltam akkortájt és azt hittem a pasi majd az ölembe fog hullani. Hát nem hullott.
És az az igazság hogy most már az én koromban diszkóban is hülyén nézek ki a 16 évesek között. Bár meg kell valjam nem nézek ki harmincnak, kb. olyan 25-nek szoktak nézni.
De az tény, hogy később már egyre nehezebb lesz párt találni.
Szóval járj el e haverokkal (ha vannak) bulizni, sportolni, kirándulni etc. és járj nyitott szemmel. Te ráadásul pasi vagy, sokkal könnyebb helyzetben vagy. Szerintem sokkal több lány van mint fiú.
Előzmény: Bhdr80 (123)
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 124
De ezúton ragadom meg az alkalmat, hogy ha van itt vki 19-21 év körüli kedves intelligens, és nem pénzmániás magányos nőszemély, aki nem ítéli az internetes társkeresést, akkor az ő levelét várom szeretettel ( email a reglapon). De senki félre ne értse: NEM szexpartnert, alkalmi partnert keresek!!!
Bhdr80 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 123
Mekkmester07: Huhh, ez nem semmi. Te most tudtodon kívül nagyon megnyugtattál engem. Hogy miért? Hát, mert én is ugyanolyan cipőben járok mint Te. Azzal a különbséggel, hogy én még csak 22 éves múltam. Eddig azt hittem, hogy heteroszexuális, és egészséges emberként egyedüli vagyok e Földön, aki még ennyi idős kora ellenére sem volt nővel (merthogy én egy fiú vagyok). Az a baj, hogy nem nagyon val alkalmam ismerkedni, és aki tetszene, az már régen foglalt, ill. nem én rám vágyik... De ebbe már kezdek belenyugodni, és lassan sikerül tudomásul venni, hogy akár még így is fogok megöregeni egy szép napon. Ez van...
mekkmester07 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 122
Drága utolsó kuructigris!
Örülök (de tényleg), hogy valakinek f(el)tűnt a hiányom. Csak egy kicsit távol voltam a computeremtől (ami mondjuk nem is az enyém - a cégé), de visszatértem. Mert továbbra sem történt semmi. Ugyan volt egy randim, de nem jött be. Én neki igen, de ő nekem nem. A szokásos.
Boldogan élem a ne-mi életem????
Ugyan dehogy! Esküszöm ha nekem ez ebben a megtört életben összejön felteszem nagy cimszavakkal a főtopikban, hogy : SIKERÜLT. TÚL VAGYOK AZ ELSŐ AKTUSON!!
Esküszöm, igy harminc felé és ennyi magányos kinlódás után már meg fogok tenni ennyit.

Lazábbra, lazábbra? Lassan már szétesek.
Ok már nem gondolkodom előre 30 évben, de egyéjszakára sem látok olyan pasit akit befogadnék (akit bevállalnék, az nincs egyedül). Üssem le mellőle a csajt?

Előzmény: az utolsó kuructigris (121)
mekkmester07 Creative Commons License 2002.10.15 0 1 120
Hogy meddig tart a szüzesség?
Nos közlöm veletek, hogy én megdöntöttem a BigBrother Andijának a rekordját is. Ugyanis én jövő hónapban leszek 30, azaz harminc és még nem volt dolgom pasival. Mielőtt megkérdeznétek: nem nővel sem volt és nem is vagyok vallásos.
Az ok egyszerüen az, hogy nem találok olyan pasit akinek tetszenék és aki nekem is tetszene.
Meddig maradjak még igy? Már arra gondoltam, hogy orvoshoz megyek és megoperáltatom azt a hártyát.mert már gyülölöm ezt az egészet.
Bridgit Jones-i tüneteim vannak!!
SZeretnék már végre egy magas, vékony, barna vagy fekete hajú, intelligens, diplomás, jó humorú, jóképű 30-as férfit!! Már adtam fel hirdetést is, de persze nem ilyenek jelentkeztek. Az ilyenek mind foglaltak.
Elegem van!!
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 119
Jó ötlet :-) Legalább kiírom magamból a... khm... felindultságot... :-)
Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 117
Talán azok hajlandóak "merülni", akik épp a kedvesük közelében vannak... nem úgy, mint én :(
Előzmény: Törölt nick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 115
Hm... azt hiszem, most kihagyom ezeket a storykat...
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 114
Tényleg nem kellemes téma, maga a "próbálgatós" technika sem mindig az, főleg lányok esetében...
Ezen kívül mire gondolsz még?
Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 112
Mit jelent itt a "nemszokásos"?
Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 111
Arra gondolsz, amikor a fiú csak "próbálgatja" a szűzhártyát, de valamiért - mondjuk azért, mert a lánynak túlságosan fáj - mégsem szakítja át?
Előzmény: Törölt nick (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!