Keresés

Részletes keresés

chromax Creative Commons License 2003.02.04 0 0 57
Technikalag az ATV sokmindennek nevezhető, de komoly televíziónak aligha, kb. egy kisváros kábeladójának szintjén van. Tartalmilag nagyon vegyes, van 1-2 húzóműsor, de a töltelék a nagyon gyenge kategóriából való.

BPTV: sosem értettem miből élnek (illetve lassan kezdem sejteni), gyakorlatilag nulla élvezhető tartalom, a technikai személyzetet meg valószínű az utcáról szedték össze, olyan minősíthetetlen képeket szoktak összehozni.

Sajnos a szombati Columbia tragédia megmutatta, hogy a Hír TV-n is sokmindennel foglalkoznak, de friss hírekkel aligha....

Előzmény: Tintás Barnes (56)
Tintás Barnes Creative Commons License 2003.02.04 0 0 56
A topiknyitó kérdésre egyértelmű válaszom: nem. Igaz, h nem annyira látványos, mint a tv2 vagy az RTL Klub, de nagyon színvonalas adásokat is csinálnak néha (Tom Lantos-, Fekete-interjú, Közhang stb). Kis pénzből szar TV = BPTV, Macerával meg Anettel, kis pénzből jó TV = ATV. Mindig azt sajnáltam, h a hátterek bézhetetlenül gusztustalanok, de ma reggel láttam egy szépet, az EU-s műsorban az Akropoliszról volt egy szép kép. Csak a pénteki sajtóklub hiányzik, az aztán igazi színfolt volt amagyar tévépalettán, ami helyette maradt (kb MDF Sajtóklub) néha meglepően intelligens, de unalmas.

Ja, Dezső rulez, Delelőba ha tehetem, belenézek:-)

Váradi Március Creative Commons License 2002.08.24 0 0 55
BOROS DEZSŐ a király. Lemosta Fásy Ádámot. Micsoda közvetítések a Vasaról...álom.
patrona Creative Commons License 2001.10.27 0 0 54
Szerintem a Sajtóklubb extra elég gáz. Szar vicceket mesélnek benne, ennyi az egész. A síma Sajtóklubb már sokkal jobb!
Előzmény: tzuiop (52)
DR.YES Creative Commons License 2001.10.08 0 0 53
A Nap-kelte szerintem is egy nézhető műsor, de azért megosztanék veletek egy most szombaton történt bakit:
A sporthírek alatt kiírták a vb selejtezők eredményeit,ahol a következő állt: Bosznia-Hercegovina - vasárnap játszák.
tzuiop Creative Commons License 2001.09.13 0 0 52
Részemről 2 műsort tartok nézhetőnek.Az egyik a NAP-KELTE a másik a Juszt féle Sajtóklub extra névre hallgató,ahol humoristák sztorizgatnak hírekre és én többet röhögök rajta, mint a Heti hetesen.
A többi műsor ....
DirtyJoke Creative Commons License 2001.09.13 0 0 51
mosmá nem....
Előzmény: DirtyJoke (50)
DirtyJoke Creative Commons License 2001.09.13 0 0 50
még mindig :)
Előzmény: DirtyJoke (49)
DirtyJoke Creative Commons License 2001.09.13 0 0 49
most nézzetek ATV-t :)))) súlyos... :)
borsalino Creative Commons License 2001.01.12 0 0 48
Ez még hagyján,de elvették a VIVA-t és rábaszták helyette a Romantica nevű szennycsatornát.Nem elég az a sok nyálas sorozat most még ez is megy éjjel nappal.Az is kaphatott volna egy golyót a fejébe aki ezt csinálta.
Előzmény: DaySleeper (47)
DaySleeper Creative Commons License 2001.01.11 0 0 47
hali,

én a Bp Tv mellett voksolok :)
mintha önmaga paródiája lenne... de a betelefonálók is... az tuti.

DS

Előzmény: borsalino (46)
borsalino Creative Commons License 2001.01.11 0 0 46
Ha-ha-ha.Van még gagyibb.Ez a Főnix tv.
Előzmény: borsalino (45)
borsalino Creative Commons License 2000.09.12 0 0 45
A Bp.tévéröl meg a Nagy Feróról csak annyit,hogy kétszer nyertem a műsorában.Először egy pc.gurut amely persze nem a legfrissebb kiadás volt.Ezt már a következő hézrn megkaptam.A következő nyeremény egy Grip.Inc. cd volt.Mind a mai napig nem kaptam meg pedig annak már lassan két éve.Mikor a műsor után mentem a cd.ért azt mondták,hogy már odaadták valakinek az ÉN NEVEMRE és ALÁIRÁSOMRA.Jó párszor még reklamáltam de aztán hagytam a fenébe.Azóta a Bp.tv nek még a tájékát is elkerülöm.Az ATV meg valóban egy kalap szar.
Előzmény: KingaLany (25)
KingaLany Creative Commons License 2000.05.11 0 0 44
oksa, mar rohanok is! Benedek, Benedek, merre vagy!?
Előzmény: BC Rich (37)
KingaLany Creative Commons License 2000.05.11 0 0 43
ja, es hivatalosan KISKUTYA :) a szam cime, nem Rebeka. vagy az egy masik? ugyanis en is felvettem, es nagyon ra tudok gizdulni. :)

"mit szol majd a nagymama, ..." stb... :)

Előzmény: Latya (K.L.) (35)
KingaLany Creative Commons License 2000.05.11 0 0 42
ilyet szolsz: kapafogu vigyorgizi. :))) kiraly. bar a csajt sajnalom, hogy diszkomozgast kell imitalnia sramlinak is nehezen nevezheto zenere. :)

Előzmény: Latya (K.L.) (35)
Hitesrác Creative Commons License 2000.05.10 0 0 41
Kedves fiúk és szép leányok!

Én ezt itt MIÉPileg nem tudtam bemérni, de szerintem egyre nézhetőbb ez a magyarATV. Legalábbis amikor a Gyárfás brigád csinálja a bele a műsort. Egyebekben tényleg harmatgyenge.

Azon kapom magamat, hogy egyre többször ragadok ott koraeste, ordas Fókusz meg br/mx/hu folytatásos szemét helyett. Napokban pl. Verebes-Juszt volt, Lovas Pistát hevítették két oldalról fújva rá a flame-t. Vagy a "Riporter kerestetik" is néha jó, bár a Hungaroring topic már telítésbe vitt. Tegnap meg egy rádijókabaré felvételt műsorszórtak (kár, hogy a jobb poénokon már kiröhögtem magam márciusban, szőlőmetszés közben, mert egy akkori részt adtak).

Nos, úgy kellene itten eljárni, mint a magyarNemzetnél. A belét kirakták, a csigahéjba meg bemászott az újMao. A recept tehát: magyarATV embereket elhajtani (akár MIÉP, akár nem, mert leggagyibbak voltak), Nap-tvileg belülről megpuccsolni. Rá-rá-hajrá...

Mit ti szóltok erre?

Ölelő karral Hitesrác

olhado Creative Commons License 2000.04.30 0 0 39
Nem értem ezt a tsz 1. személyt...
Előzmény: Törölt nick (38)
BC Rich Creative Commons License 2000.04.30 0 0 37
KingaLany!
UHRIN BENEDEK fantasztikus tálentuma újradefiniálta a művészet fogalmát. Hatalmas rajongója vagyok a Mesternek, annyi vidám pillanatot szerzett nekem (és barátaimnak), hogy az hihetetlen! Függő vagyok!
Javaslom, látogass el a Kultúra fórum Uhrin topicjába, hogy te is tanúja lehessél az új legenda születésének. Nem találok szavakat, akkora zseni ez az ember! És bátorsága is van bőven! UHRIN BENEDEK forever! Benedeket a Szigetre! Arany Zsiráfot neki, de azonnal!
Le Visage Creative Commons License 2000.04.28 0 0 36
Sziasztok!
Szerintem nem kötelező nézni azt a szerencsétlen ATV-t, bár ha körülnéztek, általában a tv2, RTL Klub meg a hasonlók se különbek a sok igénytelen sorozattal, dáridóval meg ilyenekkel, csak ott több pénz jut a sz.rra... különben új napkeltés produkciók fognak indulni, ott van a Verebes, a Vitray, azok talán már tényleg tudnak... meg a meglévő műsorvezetői gárdából a Simon Judit (a szőke csaj, a V-Maxot vezeti, meg néha hírolvas) pl. tényleg tehetséges, meg is lehet nézni a műsorát hétfő este 9-kor, szóval nem minden gagyi az ATV-n. Cseszegessétek inkább a közszolgálati tévét, azért fizetni is kell, meg a szerepe is fontosabb (lenne)...
Latya (K.L.) Creative Commons License 2000.04.25 0 0 35
Zenit TV: Az Uhrin Benedek tényleg egy jelenség. Ha a 4 éves fiam művelné ezt, akkor aranyos, de egy hetvenakárhány éves.....És az a fantasztikus videokeverés, képátfuttatás a Pirx kapitány kalandjait juttatja eszembe.Fel is vettem a Rebeka c. pörgős nótáját, amiben csahol a kapafogu vigyorgizi....

Bp-TV-n Tündike bájos vigyorgása, és habos babos ruhakölteményei is figyelemre méltók....Inkább csak szerkesztene, mert a beszélgetőpartnerei érdekesek, csak a kedves nézők nagyon szép kedves köszönjük szépen kedves vendégünknek c. riporteri hozzászólásai az általános iskolai iskolarádióba valók, úgy ezelött 25 évnyire....

Constn Creative Commons License 2000.04.10 0 0 34
Akkor arról az 5 ezerről csak álmodozhat. :)
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 33
Ugye-ugye. Még a végén törzsnézője leszek ennek az ökörségnek. Csak nem. :)
Jah, azt nem is mondtam, hogy a kuruc volt vagy 45.
Előzmény: Constn (32)
Constn Creative Commons License 2000.04.10 0 0 32
Na most tényleg megbuktál! Szal ezért nem voltál sehol :)))
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 31
Véletlen az ATV felé kapcsoltam az este folyamán. Feró beszélgetett valami prostival, hogy 5 ezerért mikbe menne bele. Meg hogy anált nem szívesen... Aztán telefonálók hada... (ismétlés) Feró majd lefordult a székről, olyan részeg volt. Arról szónokolt, hogy milyen tragikus, hogy 5 kilóért mindenki belemenne ilyen dologba; bármibe. Ehh, mégha a stílus ahogyan előadta volna emberi lett volna, de nem... Valami olyasmiről is gagyogott, hogy felvettek kamerával egy betörést. Ők fűzték meg az illetőket. Majd ezt is bemutatják valamikor. felbújtás?! Végül egy ügyvéd - szintén detox stílusban - dőlöngélt a stúdióban. Elmondása szerint az igazságot keresi, azért dolgozik. Mondanom sem kell azt az álszent stílust, amiben beszélt. Szóba került Császár Elődke is. Jól lehurrogták. Kicsit védték is, igaz a fő téma az volt, hogy itt meghalt egy ember is. Általános dumának állították be. Vagyis annak akarták - nem jött össze. Ekkor annyira nem figyeltem, mert éppen tojást sütöttem és elnyomta a sercegés a hülye dumát. Piros pötyike természetesen nem volt sehol.

Vagyis: A kedves ORTT ezt hagyja?! Letojom Elődkét, nem azért, de ilyenkor nem kell meghallgatni a másik felet is?

Itt élünk. Így élünk. Félek, hogyha büntetést kapna a csati, akkor direkte a Nap-kelte időpontjára tűznék ki azt.

Kellett ez nekünk?

Maszi Creative Commons License 2000.03.22 0 0 30
Akkor minenki egyetért velem abban, hogy ez egy ultragagyi!
Bisztró Rózsa Creative Commons License 2000.03.21 0 0 29
Láttam egy beszélgetést az ATV-n még a kezdet kezdetén. a műsort a tv feje, simon v. lászló vezette. meghívottak zámbó imre és komáromi "énekes rendőr" istván.
Simon v.: ti vagytok az utolsó nagy, még életben lévő bölények. De mi lesz velünk, ha ti is kihaltok?!
És a kérdés a levegőben maradt, lógva.
Aztán persze énekeltek.
Gini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 28

Abban hiba nincs Kinga_lány :o)
Le a ratyi csatornákkal: Atv-Alfa-Zenit-Bp!
A 4 helyett könyörgöm csak 1 normálisat!!!! :o)

Előzmény: KingaLany (27)
KingaLany Creative Commons License 2000.03.21 0 0 27
igy van, Gini, mi, lanyok ertsunk egyet! :)
Előzmény: Gini (23)
KingaLany Creative Commons License 2000.03.21 0 0 26
ja, es a lenyeget elfelejtettem: a musor egesze arrol szol, hogy Uhrin Benedek 9kb 75 eves csoka) probalja reklmamozni/nepszerusiteni a kazijat. fortelem! :)
Előzmény: KingaLany (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!