Keresés

Részletes keresés

Tróger Creative Commons License 2000.11.30 0 0 64
wIZ:
Helloka! Ha gondolod itt a fórumon, vagy emailben elárulhatnád, hogy merrefelé lelhetők fel esetlegesen azok az MDK 1-2 zenék. Csak azért bátorkodom ilyet kérni, mert nekem is az egyik kedvencem (mind a játék, mind a zenéi).
Előre is köszi a segítségedet!
Üdv:
Tróger
Előzmény: wIZ (63)
wIZ Creative Commons License 2000.11.28 0 0 63
nalam a Tommy Tallarico:MDK soundtrackjai jottek be nagyon!
/az eredeti track-ek nem a game-ripped/

nagyonbaromjo... a napsterrel lehet keresgetni
de nem sok usernel lattam /~3user :(/

a Greenich Time cimu track tobb usernek is megvan
hossza 3:27 mar ez is ad nemi izelitot!

de a tobbi is jo pl: unreal S3Mz /no MP3/, DooM 1-2, Blood1, ROTT... /ezek yamaha-n szolnak a legszebben
meg a GUS-t is leveri! :)) XG rulez/ Starcraft,Q1-2-3,Blood2...

Azok a zenek aminek nem rippelheto zenei vannak azokat fel lehet venni egy gepen egy duplex hk-val meg SoundForge-val.... amugy meg ott a Ripper5

na ennyi:)

KLiNg0n Creative Commons License 2000.11.08 0 0 62
monkey :))))
Előzmény: KLiNg0n (61)
KLiNg0n Creative Commons License 2000.11.08 0 0 61
THE LONGEST JOURNEY!!!!!

http://www.longestjourney.com:7013/tlj_soundtrack/complete.zip

es Grim Fandango...a lucasarts oldalrol le lehet tolteni par mp3at. meg persze a money island..

KLiNg

Pivi Creative Commons License 2000.11.07 0 0 60
Ahoi!

A Seifer által említett gamingforce server azóta ismét működik, rengeteg játékzene van rajta, lehet csemegézni... Mostani kedvencem például a Final Fantasy - Pray, ami egy vokális feldolgozása különböző FF számoknak. Kegyetlen szép.

------------------------------------
I am Alpha and Omega,
the beginning and the end,
the first and the last.

Bandyta Creative Commons License 2000.11.07 0 0 59
ohhh,...de jókat olvastam!

kyrandia,7th guest,Grim Fandango,homm3 (a felhővár),warcraft2 és ami kimaradt,de sohasem hiányozhat:a zongorista dala a Discworld Noir-ból!
remek topic,nincs valahol egy gyűjtemény?

natalyel Creative Commons License 2000.11.07 0 0 58
Idokozben a kovetkezo jatekzeneket szereztem mar meg mp3-ban.
Sajat toorites:

Homm2,3 Might & Magic 6-7-8, Crusader of M&M, Darkstone egy szama, Hexen 2 - Portal of Praevus, Settlers3, Final Fantasy 7-8, Majsty, Red Alert1, Turok, Quake 1-2-3

Napster-rel eddig a kovetkezoket szedtem le:
Starcraft&Brood Wars, Need for Speed - Porsche, Diablo2, Magic & Mayhem

Tenyleg rengeteg cucc van fenn a neten, foleg a Napsterrel lehet sokat talalni. Jelenleg is fenn vagyok, ugyhogy akinek kell ezek kozul valami az jojjon es szedje le.:) Varom a tovabbi segitsegeket, elsosorban olyan progikat, amelyekkel kulonbozo jatekokbol lehet kiszedni zenet.

Seifer Creative Commons License 2000.11.03 0 0 57
Jó kérdés, engem is érdekel!
Egy csomó progi zenéje engem is érdekelne. Rengeteg játéknak kiadták a soundtrackjeit, én annak idején a Command&Conquer, majd a Red Alert zenéit még magyar(!!!) zeneüzletben is láttam, csakhát akkor még nem voltam jártas a témában, mostmeg már bánom, mert sehol sem lehet megtalálni :-((( A neten érdemes kutatni, elvétve ugyan, de lehet találni zenéket. Sokat kell nagyon szenvedni a keresgéléssel, de egy kis törelemmel minden megtalálható, mégha egy istenhátamögötti ftp serveren van is a cucc. A nyáron a StarCraft-ból sikeresen meg is találtam pár számot és le is töltöttem őket, ehhez meg is tudom adni a címet, bár előre szólok, hogy az a server valami borzalmasan barátságtalan, de azért próbálkozni lehet. Tehát:
www.gamingforce.com/audio (bocs, nem tudom, linkelni, hogy kell)
Itt egyébként egy csomó más ismert és kevésbé ismert progi zenéjét is meg lehet találni, de én már rég lemondtam róla, a letöltés reménytelen. Remélem mások szerencsésebbek lesznek vele, mint én.
Mellesleg engem is érdekelne egy bizonyos zene, bár ez szerintem elég kevésbé ismert. A Xenogears című PS-X-es progi OST-jét és a Xenogears Creid című albumot szeretném megszerezni mp3-ban. Ha tud valaki lelőhelyet, azt kérem, hogy ossza meg velem, akár e-mailben, akár itt a fórumon.
Na most befejezem, egyébként elég kellemes kis topic ez :-)))

-The seeker of the Power

natalyel Creative Commons License 2000.11.02 0 0 56
Senkinek sincs semmi otlete, megoldasa? Vagy senkit sem erdekel a tema? :((
natalyel Creative Commons License 2000.10.30 0 0 55
Kerdesem lenne hozzatok, ha tudtok, kerlek segitsetek.

Fejembe vettem, hogy csinalok par cd-t, melyen csak es kizarolag szamitogepes jatekok zenei lesznek. Nagyon sok jateknak igen jo minosegu zenei vannak, amit szivesen hallgatna az ember nem csak akkor, amikor jatszik, hanem munka stb. kozben is. Gondoltam eloveszem a regebbi jatekokat es csinalok egy-ket valogatast. Namost a problemam a kovetkezo: addig semmi baj nincs, amig a music audiotrack-on van a cd-n. Ez egyertelmu (pl. Heroes of Might & Magic 2, Quake 2, stb.), ebbol van jo par. Az is megoldhato, ahol wav netalan mp3-ban van. Ebbol mar kevesebb van (pl. Heroes of M&M 3). Ezeket felinstallalja az ember (vagy meg azt sem kell), kimasolja a zenet, stb.
De ott van a harmadik, igen jelentos hanyada a jatekoknak, amelyek nem a fenti ket eljarassal taroljak a zenet (pl. Starcraft, Icewind Dale, Red Alert, es meg hosszan sorolhatnam). Itt a programkodban van elrejtve. Hat ehhez kernek segitseget, jo lenne ha megosztanank a tapasztalatokat, otleteket, tanacsokat adnatok, hogy melyik jatekbol hogyan, milyen segedprogrammal szedjuk ki a zenet.

Rogton az elso problemam a mar fent emlitett Red Alert elso reszenek a zenei. Sajnos nem audiosavok, sem wav. Hogyan fogjak hozza?

cuda Creative Commons License 2000.10.30 0 0 54
Hoppa, meg egy: A Heart Of Darkness komoly hi-fivel tokeletes mozihangot produkal, es pokolian jol megkomponalt zene.
cuda Creative Commons License 2000.10.30 0 0 53
Az en toplistam (legalabbis ami most eszembe jut):

Interstate `76
Grim Fandango
Diablo (Tristram)
GTA (!!!) - minden idok leglelkesebb soundtrackje. Ki lehetne adni onmagaban is.

Liquid_FX Creative Commons License 2000.10.29 0 0 52
500-adik indexes hozzászólásom alkalmából felhozom egy kicsit levegőzni az első és egyetlen általam indított topikot... :)

Hajrá emberek! Továbbra is várom a kedvenc játékzene toplistákat!

üdv: liquid

Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.10 0 0 51
A Torment zenéjét én is hajtom már 2 hónapja, de sehol semmi. A játék hp-jéről letölthető valami- leginkább a credits zenéje(az se rossz), és néhány hangkollázs a játékból. Kár, mert piszok jó zenéje van, néhány helyszínen kifejezetten emiatt borzongtam bele a játékba.

üdv: Liquid

Előzmény: Jissi (48)
trollcsi Creative Commons License 2000.04.10 0 0 50
az R6 zenéje is tetszett, de a legjobb a Half-Life-é, egyébként ha benyomjátok a HL cd-t egy rendes asztali lejátszóba, frankón rajta van minden szám.
sosem felejtem el, amikor a lifttel felértem a felszínre, és megszólalt a zene ... :))))
Stein_ Creative Commons License 2000.04.10 0 0 49
Üdv mindenkinek!

Kedvencek régről:
Neuromancer (C64)
Space Federation
Road Rash
The Dig
Transport Tycoon :)

Mostaniak:
FF7-8
NFS3-4

Jissi Creative Commons License 2000.04.07 0 0 48
Planescape : Torment zenéjét nem talált valaki valahol MP3-on? Nagyon hangulatos volt, főleg a végén a Fortess of Regret-ben.
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.06 0 0 47
www.daikatana.com/music - ez a pontos url. A Loconto nevezetű uriember pedig a zeneszerző, ha nem említettem volna :)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.06 0 0 46
Felhozom a mélyből kedvenc topicomat :) Oka is van, úgy hívják daikatana, illetve inkább Will Loconto. Igen, igen, a sokszáz éve készülő daikatana cimű lövölde zenéjéről van szó, melyből pár számot ízelítőképp kiadtak. Kérem szépen, ez valami fantasztikus, én már jópár napja csak ezt hallgatom, ilyen atmoszférikus zenét ritkán hallani. Nincs túlbonyolítva, engem leginkább a "régi szép idők" játékainak zenéire emlékeztetett. A zenék letölthetők mp3 illetve realaudio formátumban a www.daikata.com/music-ról, hallgassátok meg őket, érdemes!

üdv: Liquid

Liquid_FX Creative Commons License 2000.03.21 0 0 45
A japán jétékoknak általában marha jó zenéjük van, még az olyan kis plityputy ugrabugráknak is, mint a mario sorozat. A japcsi rpg-k meg egy külön kategória, nagyon jól válogtaják össze a játék emocionális csúcspontjaihoz illő zenéket.
Mostanság halottam baráti körben a Chrono Cross introjának a zenéjét, utána szinte mindenki azt fütyörészte/dúdolgatta, annyira jó volt.

Üdv: Liquid

Zsige Creative Commons License 2000.03.20 0 0 44
Ja igen meg nem tudom ismeritek e a :

Suikoden jatekot?

Annak is gyonyoru a zeneje...aszt meg 1996 ban jatszotam PSX szen azota is mehalom a zenket komojan nosztalgia tor ram:)

Liquid_FX Creative Commons License 2000.03.19 0 0 43
Örülök, hogy sokan örülnek a topicnak :)
Úgy látszik a red alertes hell march sokak kedvence, de szvsz a tiberian sun zenéje már nem sikerült ilyen jól, az én füleimenk kissé túl "futurisztikus"(mások véleménye szerint kifejezetten idegesítő). Lentebb ReTek említette, hogy más hatása van az eleve számítógépre/gépen írt zenének, mint a "zenekari", hyagyományos módon felvetteknek. Szerintetek milyen irányba kéne mozdulni e téren a játékoknak? CD audio, digi formátumok, avagy a jó öreg midi?
lacee Creative Commons License 2000.03.19 0 0 42
Nekem a top 3-eas lista:

1. Atlantis-the lost tales (ennek b***ottul eltalált zenéje volt, meg is lehetett venni 2CD-n... :))
2. M&M6, 7 (ahogy XzErgWiN mondta, marha jól illeszkedett a hangulatuk a játékhoz, + le is lehet őket jáccani, mint zenés CD-t)
3. Grim Fandango (no comment)

(off)
Egyébként megjelent már az Atlantis 2. része?
(on)

Lacee

lol Creative Commons License 2000.03.19 0 0 41
A zene fontos, hogy passzoljon a jatekhoz, ezt tobben is emlitettek. Valamint hangulat-maker kell, hogy legyen. A TA:Kingdoms zeneje allja a sarat (persze ez, mint minden velemeny tok szubjektiv). Kar, hogy kabe mindenki lehuzta, pedig nem volt olyan rossz, csak kegyetlenul lassu. De a zenek ott voltak kulon wav-ba, azokat csak at mp3-ba, es mindenhol az szol.
A masik total hozzaillo zene a Carmageddon2-nek van. Az pusztit.
Es osztom az altalanos velemenyt miszerint a Hell March nagyon jo (jatszuk az egyuttesunkben, es nagyon tep, foleg a bassgitar)
Zsige Creative Commons License 2000.03.19 0 0 40
Ugyan mar...
A legeslegszebb jatek zene az a

WILD ARMS (PSX)

Jateknak a Intro zeneje...
Annal szebb nincsen!

Cifu Creative Commons License 2000.03.18 0 0 39
Hát a régi zenék terén kegyetlen nagy tömeg áll a saját képzeletbeli toplistámon, de a címükre már alig emlékszem, amire mégis:
Chris Hüelsbeck zenéi (Turican triologia, meg ezer más)

A mostaniak közül megfogot:
Warhammer 40K: Final Liberation
Mechwarrior 2 & Mercenaires
Starsiege: Tribes
Valamint a Le Mans 24 Hour Intrója

ReTek Creative Commons License 2000.03.17 0 0 38
Szasztok...nos jómagam a Midi fórumról néztem át ide..és hát örülök ennek a topicnak..egyrészt hogy sokaknak számit milyen zene szól a game alatt,másrészt a nosztalgia...

de azért valami hibbádzik itten...szóval ketté kellene választani azokat a gameket amiket külön hangszereken irtak és digiztek be,meg azokat amiket eleve gépen írtak. Az Outcast zenéje király, de nem hasonlithato össze egy Rob Hubi musaxxal (aki Még Amigára is irt zenéket de már az sem volt igazi...ő a future composer nagy mestere volt...no meg a midié)
a feeling mellett a belefeccölt melót is értékelem...és hát a gépes zenéknek van valami megmagyarázhatatlanul bájos, szerencsétlen hangzása nem (SID)?? azért is szeretjük őket...PL: a paperboy,last ninja,cobra,commando...mindenki mást hall ki belőlük...olyan ez az egész mint egy nő... Ha félig le van vetkőztetve,sokkal jobban izgat mint ha ott állna tök meztelen...Szóval már túl készen kapjuk a zenéket...szerintem...és még mindig a c64es muzaxokat dudolom.

Előzmény: Jissi (37)
Jissi Creative Commons License 2000.03.15 0 0 37
Another world végének a zenéje? Sikerült megszereznem a játékot, de lusta vagyok végigjátszani, hiába van kódom az utolsó szakaszhoz, nem tudom merre induljak... Hiába, a régi szép idők...
rage Creative Commons License 2000.03.14 0 0 36
Az én kedvenceim:

Unreal, Hexen2, Tomb Raider bizonyos track-jei,
Dig (!!!!!!!) , Atlantis 2 ír pálya, Drakan, HoMM.

Üdv
rage

Kúper Creative Commons License 2000.03.14 0 0 35
Ay outcaston kívül még 2 gamét említek meg, ami nekem teccett: Grim Fandango (a játék naagyon feelinges!); R6: Rogue Spear (Eszméletlen a zenéje, főleg nagy hangfalakon!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!