Egyáltalán nem volt rá szükség, csak kellett a mumus kiskorúaknak,gondolom, nem ellenzéki oldalról nyíltak e topicok, aztán beszállt eltérő színvonalon az ellenzék is.
Azért Gyula nem sok dicséretet szedett össze errefelé.
Zoldsegeket beszelsz , mint mindig, ha HJM megfigyelne valakit akkor nem irta volna , hogy zsaru volt, vagy az. Ha meg zsaru akkor nincs abban semmi rendkivuli , hogy megfigyel valakit.
Vegul is a munkajahoz tartozik.
HJM már elég öreg és eleget tapasztalt ahhoz, hogy azt lássa be amit önszántából jónak lát.
Egy "önjelölt tőzsdeguru" ne akarjon engem semmihez sem hozzásegíteni, különösen ne akarjon engem/másokat a demokráciára oktatni, foglalkozzon csak a saját dolgával.
Hogy minek jön el az idej az majd a következő választásokon kiderül.
Kibírtam/tunk már többet is, ezt az alig több mint két évet már féllábon is kibírom/juk és mehetsz/mehettek kedvenceiddel kukutyinba zabot hegyezni.
Ha tisztában lennél a valódi demokrácia fogalmával és tartalmával akkor tudnod kellene, hogy nem az én tevékenységem káros.
Sőt!
refugee
Sajnos nem veszed észre (a saját önhittségedtől!), hogy te sem vagy egy cseppet sem jobb attól, ahogy másokat minősítesz. De te még ráadásul buta is vagy!
Eljön majd az idő, amikor HJM önmagától be fogja látni, hogy gondolkodása káros Magyarország demokratikus fejlődése szempontjából, és jóérzésű ember lévén önként fog felhagyni azzal, hogy ezen a fórumon, de más fórumokon is, véleményével tovább rombolja a demokratikus gondolatot. Mivel minden perc, amit a demokrácia rombolásával tölt, visszafordíthatatlan károkat okoz, célul tűztem ki, hogy ehhez a felismeréshez a lehető leghamarabb hozzásegítsem.
Őszintén remélem, hogy HJM partner lesz ebben a munkában.
Én e topicban befejeztem a pályámat.
Az nem lenne baj, ha moderálnak időnként, -nem engem-a kolléga el is ismeri, hogy kivették.
Írok, hogy ne tegyenek hamis hivatkozást a 35-ös hozzászólásom alá, korábban nem volt ott semmi, csak egy vessző, egy óra alatt se veszik ki.
"...Haider esetében miért nem szoktad hangoztatni ezt az érvet. ..."
Lennél szíves pontosan megjelölni, hogy mikor, hol és mit írtam Haider-el kapcsolatban?
Haidert és pártja valóban szabad és demokratikus választásokon érte el azt az eredményt amit elért...
És pontosan ezért "szigetelik el" úgymond Ausztriát az EU tagállamok és azok akik ismewreteik/tapasztalataik alapján pontosan tudják, hogy mihez vezethet ha a szélsőséges (jelen esetben a szélsőjobb) erők kerülnek a hatalomba.
Úgy néz ki, hogy már OV is rádöbbent erre, még ha későn is, de rólad ez nem mondható el.
Szeretném összefoglalni az eddigieket.
A: anyád !
B: a tiédet !
A: a tiédet !
Eddig...:-((((
Más a morál, más a politikai teljesítmény.
Sajnos.
Károlyi Mihály pl. teljesen elment az erdőbe 19-ben politikailag, viszont egyből kiszúrta, hogy a Rákosi-mester féle Rajk-per egy rakás...
Két emberről tudjuk, hogy nyilvánosan és akkor jött rá, róla és Füst Milánról.
Viktornak én a tehetségét vitatom, mert antikommnak következetes, ebben tényleg.
"Lehetett volna annyi eszük, hogy nem jelölik a múltja miatt, nem volt, megbuktak. Ezért IS."
Erre azért hadd mondjam el, hogy Horn kétszer is olyan választási eredményt hozott a kommunistáknak, amit őelőtte Magyarországon soha normális választáson, ill. törvényes eszközökkel nem tudtak elérni.
'98.-ban a testvérpárt SZDSZ bukott meg, nem Horn. Ha akkor Torgyán úgy akarta volna, most is Horn lenne a miniszterelnök...
Haider nem lett szabad választás eredményeként miniszterelnök.
Horn sírnivaló szégyen volt miniszterelnöknek, ez igaz, egyetértünk. Lehetett volna annyi eszük, hogy nem jelölik a múltja miatt, nem volt, megbuktak. Ezért IS.
Orbán csak kínos. Antall még ki-kiszórta az alkalmatlanokat, de ő megvédi a már MIÉP által is lemondásra felszólított Pepót, a vezérkari főnökök
fogyasztásában élenjáró Szabót, a saját professzorával-államvizsga után két nappal- alkotmányjogi kérdésben vitatkozni leálló Deutschot.
Más.Hagyja, hogy a Fradi adósságait Torgyán közpénzből fizetgesse, Princzet hagyja üdülni.
Leáll vitatkozni tavaly egy külföldi fórumon Michnik-kel és Havel-lel, a lengyel és a cseh antikommunizmus veteránjaival, 5-6 éves volt, amikor ezek már ellenállók voltak a hazájukban, de ő ezt jobban tudja náluk.
HA megbukik, ezekért IS meg fog bukni. Nem szégyen, igazad van, de kínos.
- Szent Istvánt nem választották, "örökölte az uralkodás jogát" és élt (néha vissza is) vele..
- Horn ugyanúgy szabad demokratikus választások eredményeképpen lett miniszterelnök mint Orbán...
Ha Horn-t szégyelni lehet/kell akkor Orbánt is "megilleti ez a jog" ....
Nálam az a közös pont, hogy gyulát utálom, és nem is Neked címeztem a sorokat. HJM kapta, függetlenül attól, hogy szereti e gyulust.Szóval félreérthettél, és az illemtanról nem itt kell prédikálni.Ez nem az a hely. Ja, és nem ittam, de egyébként miért engem szekálsz, amikor nem ez a téma. Nyithatunk egy 'ki issza asztal alá avo-gyulát' fórumot.