Keresés

Részletes keresés

Gerike7 Creative Commons License 2009.12.18 0 0 71

2010 június 11-13

novarock festival

pOsitivo Creative Commons License 2009.08.15 0 0 70
Elado jegyet keresek becsi (nov.6.) koncertre! Allo es ulo is erdekel!!!

fabrikfanKUKACgmail.com
Ricsard Creative Commons License 2009.07.30 0 0 69
1 vagy 2 db eladó jegyet keresek a bécsi Green Day koncertre (2009-11-06), lehetőleg állójegyet.

Email:
nagyzeeesmaci@hotmail.com
06-20-3147-513
neonadi Creative Commons License 2009.06.08 0 0 68
ELADÓ 2 DB ülőjegy a bécsi green day koncerte. egymás mellé szólnak és a színpaddal szemben vannak. 49 euróért vettem darabját, így most a kettőt 98-ért el lehet vinni. érd: langadam1KUKACgmail.com
Dorcsina Creative Commons License 2005.04.17 0 0 67

                                Hi!!

 

 2005.06.09. GREENDAY KONCERT!!

htlecso Creative Commons License 2001.08.17 0 0 66
kolhozmenedzser:

Milyen B-Side és rare meg unreleased számaid vnnak a Green Day-től (ilyesmik mint a Scumbag) ?
nekem egyenlőre a hat album mellé ennyit sikerült beszereznem egy hetedik CD-re:

Billie Joe A. & Penelope Houston. - Angel And The Jerk.mp3
Green Day - Do Da Da
Green Day - Blitzkrieg Bop (Ramones Live Cover)
Green Day - Desensitized
Green Day - Don't Want To Fall In Love
Green Day - Espionage
Green Day - Eye of the Tiger
Green Day - I Dont Want To Know If You Are
Green Day - I wanna be on tv
Green Day - J.A.R
Green Day - On My Own Here We Go
Green Day - Outsider
Green Day - Rotting
Green Day - Scumbag
Green Day - Sick
Green Day - Suffocate
Green Day - The Ballad Of Wilhelm Fink
Green Day - Tired of waiting for you
Green Day - You Lied

Ezek mellé hiányzik még a legújabb Waiting maxin-n lévő vadiúj számuk a MARIA.
Basszus, még 5 napig Európában a Green Day, Svájc, majd még négy napig Dojcsland.

Nézzetek át a másik INDEX-es Green Day fórumra is!

htlecso@freemail.hu
http://www.htlecso.com

htlecso Creative Commons License 2001.08.16 0 0 65
A Scumbag egy nagyon jó szám, már jó ideje hallgatom, viszont ilyen emberkével Kolhozmenedzser mint Te szívesen felvenném az emilkontaktot.
(ha legalább annyira érdekel a Green Day mint engem)

www.htlecso.com Unofficially Hungarian Green Day Fan Page

kolhozmenedzser Creative Commons License 2001.08.16 0 0 64
kedves népek,

az American Pie 2 soundtrackjén kijött a Scumbag című számuk, ami egyébként B-oldalas szám is volt a Warning-maxin. Ez elég Nimrodos (az új lemezzel ellentétben), a keményebb időket idézi, úgyhogy tessék hallgatni. A soundtrack asszem ősz elején jön ki Európában.

kolhozmenedzser

smallkov Creative Commons License 2001.05.14 0 0 63
Szevasztok Green Day rajongók!
Éljen PVD! De csak akkor ha lesz a Bridge-ben!
Bocs Lecsa de ide is be kellett pofátlankodnom!
Ja, Éljen a Hunter Team!
Lecsa: Dolgozz a Mcgyveren!

www.kiwwi.hu/fws/smallkov

Előzmény: htlecso (62)
htlecso Creative Commons License 2001.02.25 0 0 62
A kérdés részben jogos, de csak egy számot tudsz letölteni, Szóval a szám: Pinhead Gunpowder - Life During Wartime. Egyébként köszönöm az észrevételt, a link (download) mától müxik.

www.htlecso.com

kolhozmenedzser Creative Commons License 2001.02.24 0 0 61
Töltsétek le az egyik legkirályabb számot! Megéri!
Melyik lenne az? :)

km

Előzmény: htlecso (60)
htlecso Creative Commons License 2001.02.24 0 0 60
Hallottátok már Billie Joe másik zenekarának a Pinhead Gunpowder-nek a felvételeit ? Szerintem sok szám simán üti a Green Day-t, persze a Pinhead-ben is Billie Joe a vokál.
Töltsétek le az egyik legkirályabb számot! Megéri!

http://www.htlecso.com

hpms Creative Commons License 2001.02.14 0 0 59
hpms udvarias és megköszöni
htlecso Creative Commons License 2001.02.13 0 0 58
HPMS "udvarias" felszólítására feltettem Time of Your life NOKIÁS csengőhangját.
www.htlecso.com

htlecso Creative Commons License 2001.02.10 0 0 57
A NOKIA csengöhangok elszálltak a vinyómról, újra vissza kell forditanom a SIEMENS-esröl, de igyexem mielöbb felkúrni a többit is. Metal Hammerba A3-as lapon van a Green Day-röl anyag akit érdekel. Hát nem magasztalják öket az égig, az eccer ziher....
hpms Creative Commons License 2001.02.04 0 0 56
a misery a 40 éves nagybátyámnak tetszik, kicsit olyan zsidózene (nemtom hogy híjják) beütés, de nem olyan rossz. Azért a castaway magasról üti , mert pörög, ami nekem nem utolsó szempont

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.04 0 0 55
Hi!
ÉS a Misery nem tetszik senkinek?Szerintem nagyon király szám,pedig annyira nem vagyok oda a GD-ért!Például az Offspring számaiban is több értelmet látok,de azért van egy-két jó száma a Green Daynek is!
Sim0n
hpms Creative Commons License 2001.02.03 0 0 54
lecso aranyom te meg dobd már föl azokat a nokia greenday csengőhangokat a honlapodra, mert már nagyon régóta keresek, és nem találok, te meg itt szarakszol az ericcsonokkal...
htlecso Creative Commons License 2001.01.28 0 0 53
Nos, a Warning tényleg nem épp a legnagyobb durranás, de a klip tényleg tuti. A fosi Z+ on is bemutatták már, de Zsu (te nagyon hülye!) igérete a várakozásokat alulmúlta, mert max 3x adták le az elmúlt három hétbe. Gagyi a Z+. Az MTV-n leadtak egy 42 perces koncertet, fel is vettem, állat! Na ébredjetek egy szép zöld napra! Ja, és csapjatok mán oda a billentyüzetnek!
hpms Creative Commons License 2001.01.18 0 0 52
mivan gyerekek, kihalt a lelkesedés? Hát senki nem néz viva2őt vagy mtv-t mostanában? Kinn van az új GD klip a WARNING cimű számhoz, ami szerintem zeneileg nem egy nagy cucc, de a szöveg és a video nagyon el van találva, nem árt néha elgondolkozni ilyen dolgokon. Mégha egyszerű és szájbarágós is
htlecso Creative Commons License 2000.12.24 0 0 51
http://www.kiwwi.hu/fws/htlecso

Green Day képek és hasonlók

htlecso Creative Commons License 2000.11.30 0 0 50
apunk: A Green Day soha nem volt szar, maga nemében igényes jó zenét csinálnak. Izlések és pofonok, tudod, ez így müködik. Htlecso
apunk Creative Commons License 2000.11.22 0 0 49
Tulajdonképpen a Green Day szar. A zsenialitásuk csak ugyanaz, mint a Beatlesé volt anno...Annyira primitív zene (és nem pejoratíve értem), hogy az ember úgy érzi, baszki ezt én is megcsinálhattam volna. De ŐK csinálták meg. És itt van az eb elhantolva. Olyan, mint Kandinszkíj (vagy Malevics?) fekete négyzete, bárki megfesthette volna, de Ő tette. Mellesleg még a zenéjük is hasonlít a Beatlesre. Tehát, tulajdonképpen a Green Day zseni-csapat.
Az Offspring meg jó. Jó zenészek, jó dalokat írnak, és több közük van a rockhoz, mint a GD-nek.
(Az inkább beat.) (Remélem a szavakat nem kell megmagyaráznom, és a rockon nem a hosszúhajú taták gitárnyavajogtatásait értitek.)
Egyébként, igaz, hogy nem a koncerteken kell "elemezgetni", meg végülis nem is kell, de szerintem, nem baj, ha az ember elgondolkodik egy-egy dalon. Végülis művészet ez nem? Ha elolvasok egy könyvet, akkor egy zenét is meghallgathatok, és nem csak "bulizok" rá. Szerintem, vannak olyan zenészek, tán a Green Day is, akik azért írták...,
hogy meg is hallgassam és gondoljak valamit róla.....

üdv

apunk most nem dorinka

htlecso Creative Commons License 2000.11.13 0 0 48
Egy érdekesség, aki esetleg nem tudja:

A Rockinform 85. azaz októberi számában 3 oldalas kibaszott jó anyag van a Green Day-ről, meg 2 kép. Az újság különös ismertetőjele, hogy ők vannak a teljes címlapon!

htlecso

htlecso Creative Commons License 2000.11.13 0 0 47
apunk

A Castaway nagy zene, igazad van. De ezt mindenki tudja aki meghallgatta. Ki a f*szt érdekelnek az új rajongók, és hogy rájuk hogy hat a többi zen meg ilyesmi, he ? Aki Green Day fannak tartja magát, annak tudnia kell azt is hogy mi az hogy Dominated Love Slave, sőt azt is hogy Dry Ice, nem is beszélve a többiről. A minorityről annyit hogy tényleg más a stílus, csak tudod akit igazán a zene érdekel, azt kurvára nem érdekli hogy a Z+-on látja e a klippet vagy nem. Egy a lényeg : a zene a klipp és a tagjaik. A másik: ki beszélt itt Offspringes hasraesésről? hol élsz te ? És ha már itt tartunk, nekem speciel nem jön be, de másnak lehet nagyon állat is nem? Ez van.
A másik az hogy nem feltétlen egyeznek az itt irogatok zene izlései, és ez így jó! Ne erőltesd ránk a te zenéidet, kinek bejön kinek nem. és ugyan már miért ne beszélhetnénk a zenékről, hogy kinek mi tetszik, meg kinek mi nem? Azért van a fórum, nem ? Na ugye!
Egy koncerten nem azt fogom elemezgetni, hogy a zenének milyen eszmei alapja és lelki hatásai vannak, hanem hogy pörögjek rá mint a búgócsiga!

Köszönettel, és mély tisztelettel: htlecso

apunk Creative Commons License 2000.11.08 0 0 46
Na Sziasztok ti kis sztárokat rajongó punk?? emberkék, kik seggreesnek az első kis offspring klipptől, de a sex pistolst nem méltatjátok? nem is beszélek itt már a jó kis pergős koncertekről, ami kis hazánkban zajlik, mert ti csak a fos zépluszt nézitek, és nem akarjátok megérteni mi van az életben, mert eljutottok lassan talán a szerintem gagyi minorytitől a kúrva jó take bake-hez, bár ahhoz is lusták vagytok, hogy belebasszátok a seggeteket a székbe, és élvezettel hallgassátok meg a warningot.Miről van itt szó??ne ugorjatok a nyakamhoz, mert most nyakaltam szorri, de már késő, de ahogy beleolvastam ebbe a topicba, le kellet húznom magam, annyira felszökött ereimben a halványsárga vér, mert ha billi bácsi tudna magyarul, sírna.És én is sírnék mondjuk a boldogságtól. A castaway tényleg baromi jó, csak az a baj, ez a szám meg még néhány azért van, hogy a régi imádóikat is ki tudják elégíteni. a többi?? azoknak van, kik újak és nem ismerik mike-ékat, és talán így sokkal jobban megismerik majd, és belevésik az agyukba unokáiknak:gyermekeim, 17 évesen leltem rá valamire, addig diszkós voltam, a minoryti óta grínes vagyok, aztán meg én lettem a tegyük fel: disznósonka basszusa. na a Greenday ennyire képes. és ez komoly, mert velem ezt tette. én még nem vagyok együttes tagja, de hol van még az áhított csillagos ég. nem akarom itt kivesézni a green day-t, majd máskor, de a lényeg, ha lehetne titeket szépen kérni: ne a számok ász mivoltáról diskuráljatok, hanem azokról az érzésekről, ahogy hatnak, mint másokra a kalinka. most épp én kiugranék az ablakon, és ordítanám: sose halunk meg, meg minden ilyesmi, mert nekem a bascet case ilyet tesz a lelkemmel, de hogy ne legyek kis slágerrajongó: igazat adok annak, aki szerint a 2000 lights egy jó kis szám. most nem ugrik be, hogy milyen, de én is lenyelem egészbe, és hagyom hogy áramoljon. Ti is tegyétek ezt SKACOK!!!Dorinka
hpms Creative Commons License 2000.11.08 0 0 45
tudom ki vagy , nem születtem hülyének.. vagyis a felfogó képességem még rendben van. GD vizeken? Mi lenne.. szurkolok, hogy kitolják a képüket a szigetre.
htlecso Creative Commons License 2000.11.08 0 0 44
HPMS:
Rájöttél már hogy ki az a htlecso Kati? Küldtem egy rakás emilt neked, de az elmúlt 2 hétbe nem írtál vissza. Mint látom, új címed van. Igazán dobhattál volna egy mailt.

Htlecso: alias Atilka

Amúgy nálad mizujs GD vizeken ?

htlecso Creative Commons License 2000.11.08 0 0 43
HPMS
Nos, teljesen igazad van, szerintem csak lejáratják az amúgyis teljesen elslágeresedett zenéiket. Ugyanazon zene, tipikus nagyvilági ilyenolyan happy vagyok stílusú amerikai klip, egyszoval: gyengusz....
Green Day bár sokáig váratott magára az új zenével, de újat hoztak és a lényeg: nagyon jót! A kedvenc Green Day zenéről annyit, hogy a Dookie úgy ahogy van kajak lett. Talán a Chump nem jön be egyedül.
hpms Creative Commons License 2000.11.07 0 0 42
Na lemásztattam az új offpsring zenét.. ugyanolyan közönséges és szar, mint a pretty fly.. nemtudom minek kell az uccsó két lemezt így elbaszni, a régiekkel nem volt semmi baj
Nekem kedvec GD számom az emenius sleepus. Nem egy nagy cucc, de nagyon bejön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!