Keresés

Részletes keresés

SGraun Creative Commons License 2000.05.31 0 0 32
Menjünk "bogárharapózni" !
Endre rúlz !
:o)))
Előzmény: Herold (31)
Herold Creative Commons License 2000.05.10 0 0 31
Ez a Mátrixos magyarázat pokoli jó volt! Retardált hármasikrek! Csúcs ez az Endre.
SGraun Creative Commons License 2000.05.10 0 0 30
U are right Becőke !
Az Endre gyerek Mátrix előadásán fél óráig visítottam a röhögéstől.
Na persze aki nem látta a filmet, annak biztos nem volt humoros...
Előzmény: Becőke (27)
oldskool Creative Commons License 2000.05.10 0 0 29
Liptai 1 trampli. Nagy melák, *mindene* nagy. Béna "szinészi" játék. (Ha pestabával beszél, miért veszi át a beszédstilusát? miért nem játszik riportert amint a "szerep" adja? egy riporter nem szokta átvenni az alany stilusát).
A Csííz "annyira szar, hogy már jó". (lásd régi Knight Rider sorozat, McGy(i?)ver, Dallas, stb, az ember azért nézi, mert jóóóóóóóóó szar, lehet rajta röhögni).
BLo0m Creative Commons License 2000.05.10 0 0 28
A velemenyem a musorrol:

-=*Alkarjaimmal szoritom a fejemet es sikitok*=-

Becőke Creative Commons License 2000.05.10 0 0 27
A sok negatív vélemény után, mondanék egy jó dolgot is a műsorral kapcsolatban: Fiatalok görbe tükre. Szerintem a tegnapi epizód nagyon jó volt. A Kultúra rovatban indítottam egy topic-ot amelyben a Beleznay alakításáról mondtam el a véleményemet. Ha valaki érdekel, kukkantson bele.

Üdv:
B.

ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.27 0 0 26
Azért kell szavakkal kommentezni a filmeket mert olyan gyengék, hogy önmagukban nem mulattatnak. így se !!!
Előzmény: Cinny (25)
Cinny Creative Commons License 2000.04.27 0 0 25
Sziasztok,
Többé, kevésbé egyetértek (inkébb többé) az előttem szólókkal, a műsor színvonala egyenlő egy amatőr felszereléssel rendelkező bepiált középiskolai színjátszókör szabadfoglalkozásával, a home-videokat aláfestő hangeffektusok katasztrofálisak, Pistu bácsi (vagy Pista, már nem emlékszem pontosan) annyira tragikus, hogy már elkeseredni sem tudok rajta. Liptai ellenben rendben van, még a túllihegéseket is természetesen csinálja, de ez nem ellensúlyozza a többieket.
Tamás Creative Commons License 2000.04.27 0 0 24
Még ehhez is gyenge volt. :-)
Előzmény: Herold (22)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.26 0 0 23
off
szerintem a net is elhülyíti az embereket.
on
Előzmény: Tappancs (21)
Herold Creative Commons License 2000.04.26 0 0 22
Nem tudjátok, a Magyar Attila miért hagyta ott őket?
Tappancs Creative Commons License 2000.04.26 0 0 21
Kedves ipanema! Nem hittem volna, hogy te is információs pária vagy. Képes vagy azt nézni, amit sugároznak? Inkább netezz! Már több mint fél éve nem nézek tévét. Csak javasolni tudom mindenkinek. Vaú-vaú!
Előzmény: ipanema (-)
Tasunko Creative Commons License 2000.04.26 0 0 20
Hello!

Hollanderrel csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem is pocsék a Csiiz! Én is csodálkozom Forgácson, csak árnyéka a Gálvölgyi-shows önmagának. A videók egyszerüen már unalmasak; 90%-ban elbukó, pofáraesö gyerekeket lehet látni. Ugy látszik mi magyarok mindenben azokat hülye német kereskedelmi adókat majmoljuk. A reklámokban is. A németeknek iszonyúan szar humoruk van. Én még az életben nem láttam egy jó német vigjátékot, szórakoztató műsort. Visszatérve a reklámokra. Ha valaki nézte a Galla-mappát, amiben humoros jópofa reklámokat muttatak be, azok általában spanyol vagy amerikai készítésűek voltak. Bezzeg a német reklámok :-( Hányigert kapok tőlük, meg a magyaroktól is. Állítólag a magyar jó humorú nemzet. Ehhez kéne tartanunk magunkat, nem a németek seggét nyalni! Szégyenlem magam, Kabos Gyula, Alfonzó, Latabár, Hofi stb. és többi nagy nevettető nevében is.

SGraun Creative Commons License 2000.04.26 0 0 19
Ez így igaz, Herold ! Nekem is feltűnt, mennyire nagyot alakít néha az Endre gyerek a görbe tükörben vagy Szikláné szerepében. Az egyenesen csúcs volt, ahogy a "vagány csávó" előadta a Titanic történetét a saját szavaival.

Viszont a tegnapi rész kifejezetten gyengére sikeredett.

A videókról meg inkább nem is beszélek. Számomra csak az tűnik ki belőle, hogy mennyi felelőtlen ember szaladgál világszerte.

Előzmény: Herold (10)
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.26 0 0 18
Csíííz?
Amennyire én tudom, a csigás 2-esen előbb volt bakiparádé. Régebben a csízben meg volt 1 azaz egy db. konferáló műsorvezető, és Forgács nyomta a poénokat, hol ősembernek, hol lovagnak, hol vmi másnak beöltözve. Még most is ő viszi a színt az egész műsorba. Az a tv-shopos szöveg néha kegyetlen tud lenni. A többiek annyira nem számítanak, ha Claudia vadítóbban öltözik, az az egyetlen színfolt. Néha az az "ezek is mi vagyunk" jól szokott sikerülni, de amúgy nagyon színtelen a többiek produkciója. A bakikról meg annyit, hogy az azért durva, mikor a bika fellöki, ökleli, meg tapossa az embereket, ez olyan freitamás-os. Meg az mikor a kiskölykök csak szimplán elhasalnak, vagy csak disznókodnak a tortában - mi van abban? SEMMI! Ja és nem kéne kommentálni süket szövegekkel a bakikat. 1-2 baing-effekt még hagyján, de nem kell süketelni, mert az tré!
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.26 0 0 17
Részben nekem is ez a véleményem ,de azt be azért javultak a gyerekek a kezdetekhez képest! Már van néhe 1-1 jó poén. A videoknál pedig valóban lehetne vmi kontroll. Az emberek (főként a gyerekek) balesetein sajnálkozni nem nevetni kell.
Nagyritkán azért van néhány vicces jelenet.

Egyébként észrevettétek, hogy van olyan video amit tuti, hogy direk csináltak (nem speciel a stressz klub)?

Előzmény: ipanema (-)
cyber.greg Creative Commons License 2000.04.25 0 0 16
Én személy szerint hülyére röhögöm magam a házi videókon.

Nem azon, amikor a kisgyerek hasra esik, inkább amikor az autó lezuhan a szakadékba, egy fa rádől a lakókocsira, szóval amikor az ANYAGI KÁR JELENTŐS!

kevi Creative Commons License 2000.04.25 0 0 15
Sajnálattal tapasztalom, hogy nics érzék az irónia iránt.

Menj el egy diszkóba, vagy hajnalban elé. Akkor látod, hogy még nem is túlzás.

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.25 0 0 14
mindenki azt kapja, amit megérdemel.
Előzmény: ipanema (-)
ipanema Creative Commons License 2000.02.24 0 0 13
Itt a Törzsasztalban gyakran megfordulnak "benfentes" személyek is. Hátha jár itt valaki az RTL klubtól is és meg tudja mondani: a műsor koncepcióját így, ahogy van, ezekkel a betétekkel, ezzel az igénytelen humorral itt találták ki vagy a külföldi tulaj szabta meg a mércét? És kik írják ezeket a bődületesen rossz szövegeket? Hazai "humoristák" vagy fordítás?
Herold Creative Commons License 2000.02.23 0 0 12
Ja igen, a Forgács TV-Shopja. Az speciel nem tetszik. A hanghordozása kimondottan idegesítő, a humora meg szerintem nagyon gyengécske.
dzsó Creative Commons License 2000.02.23 0 0 11
Én csak félig értek egyet. Az igaz, hogy a szereplők elég humortalanok, bár a Forgács TV-SHOP-ja tetszik, de ez a kárörvendők műsora, ezért jó sok a szerencsétlenkedés, de kellenek a műsorvezetők is, mert 45 percen keresztül csak videófelvételek kissé unalmasak lennének, nem?
Herold Creative Commons License 2000.02.23 0 0 10
Nem értek egyet az előttem szólókkal!
A Csííízben a legjobb a Fiatalok görbe tükre, azon mindig betegre röhögöm magamat, annyira élethű. Bár a Endre néha affektál, de nagyon jól csinálja. A másik, ami nagyon tetszik, az a Szilaj Aranka előadása.
A többi nem olyan szuper, de elmegy. Pl. a brazil sorozatok paródiája nem tetszett, de a német paródia jó volt.
A házikamerás felvételeket meg nem ők csinálják, csak bemutatják. Igaz, van benne néhány elég csúnya bukás, de azért szórakoztató.
borzy Creative Commons License 2000.02.23 0 0 9
Sziasztok Borzy vagyok!
Egyetértek az előttem szólókkal!
Mind a két kereskedelmi tv úgy szar ahogy van!
Mindent koppintanak,ismételnek,egész délután és este szarabbnál szarabb sorozatok,poéntalan műsorok,tele-shop...nagymaminak,nagypapinak,és az egyre naivabb nézőknek

Egyszóval IGÉNYTELEN!

miluuu Creative Commons License 2000.02.23 0 0 8
Sajnos lattam belole egy-ket percet en is, es teny, hogy ebbol a humorosnak szant musorbol csak a humor hianyzik. Sajnos a nezettsegi indexek jok, hiszen ez a szemet kell a nepnek. Manapsag mar olyan erzesem van, hogy a magyar emberek nem is gondolkodnak, elfogadjak sot meg orulnek is a TVcsatornak altal rajuk eroszakolt szemetnek.
Miutan a TV2 meg a RTL sikeresen felvasarolta majd megszuntette /nepszabadsag.hu/ a TV3-at igy az utolso gat is megszunt az egyre jobb nezettsegi indexek generalasa elott.

A TV opium a tomegek szamara -Miluuu

Tokei-Ihto Creative Commons License 2000.02.23 0 0 7
Egyetértek. Káposztahumor. Siralmas.
Előzmény: ipanema (-)
oz Creative Commons License 2000.02.22 0 0 6
Egyetértek a csatornaváltás/kikapcsolás lehetőségekkel. Még egyszer sem sikerült megnéznem ezt a remek műsort. Már a reklámjától hányingerem lesz...
inverz Creative Commons License 2000.02.22 0 0 5
Kedveskéim,

1.Egy újszülöttnek minden vicc új.
2.Sajna e kis hon inteligencs (sic) polgárai a nézettségi mutatók alapján vevők a műsorra.
3.Javaslom a távkapcsolót
a.csatorna váltásra,
b.kikapcsolásra.

lab Creative Commons License 2000.02.22 0 0 4
Iszonyú gyenge az egész, ezeréves elcsépelt poénokkal akarják vidítani a népeket. Nem igaz, hogy a készítőknek nem tűnik fel, hogy milyen szart alkottak. Egy jóérzésű ember ilyen pocsék terméket nem ad ki a keze közül.
lab
ipanema Creative Commons License 2000.02.22 0 0 3
Csodálkozom azon is, hogy a Forgácsa, aki azért nem egy kezdő színész adja magát ehhez a förmedvényhez. Viszont teljesen utálatos a jobb sorsa érdemes Endre aki egészen szimpatikus volt az álinterjúkban. Itt viszont mit művel? Ki adott ennek a fiatalembernek szinészi diplomát??? Ki nem tanította meg arra az alapszabályra, hogy akármilyen beszédet is követel meg a szerep, de annak érthetőnek kell lenni! Hogy legyen + is: a Klaudia alakítása is förtelmes, de azt meg kell hagyni, hogy őrjítően szexy nő!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!