Keresés

Részletes keresés

Tamás Leskó Creative Commons License 2022.10.18 0 0 24

Szia,

 

javaslom bőrgyógyásszal megnézetni. HPV szemölcs is lehet az pedig nem játék sajnos:(

 

Olyan helyre menj ahol leszedni is le tudják, kivágják és lefagyaztják. Így a legnagyobb az esélyes hogy nem nő vissza. 

 

XI kerületben Móricz Medical Centerben - Polman Erzsébet fagyasztani is tud. Csak ajánlani tudom!! Profi a doktronéni.

 

https://moriczmedical.hu/borgyogyaszat

 

https://moriczmedical.hu/orvosaink/dr-polman-erzsebet

 

Üdv.

Tomi

 

 

 

Előzmény: ,pisti, (19)
lililta Creative Commons License 2019.03.31 0 0 21

Sziasztok! 

Tudna esetleg valaki nyilatkozni lézeres anyajegyeltávolításról?

Az arcomon több anyajegy is található, nem türemkednek ki csak esztétikailag zavarnak. 

Mennyire marad heges a bőr az eltávolítás után? Tudnátok-e ajanlani valakit? 

,pisti, Creative Commons License 2015.10.12 0 0 19

Szép napot mindenkinek! Egy másfél éve Fanszőrzet területén meg jelen párdarab szemölcs féle! Mivel lehetne leszáritani vagy eltüntetni? Köszönöm a segitséget. 

SzVFE Creative Commons License 2006.08.18 0 0 18
Hali, engem a kerületi bőrgyógyászatról utaltak be a Szt. István kórház onkodermatológiára. Ott megvizsgáltak és két nyugtalan anyajegyet pár hét múlva le is szedtek. Az onkodermatológiára kell beutaló, azt viszont nem tudom, hogy a kerületin kívül eső bőrgyógyászaton kérnek-e. Legegyszerűbb, ha a kerületiben túl esel ezen, hogy kérsz egy beutalót, valószínűleg téged is az István kórházba fognak beutalni. Szerintem sima bőrgyógyászaton ilyen műtétet egyébként sem csinálnak, bármelyikre mész, oda fognak küldeni ha kéred és ott eldöntik, hogy szakmailag indokolt-e leszedni az anyajegyet. Az ottani orvos egyébként barátságos, úgyhogy csak bátran!
Előzmény: Encsim (17)
Encsim Creative Commons License 2006.08.16 0 0 17

Sziasztok!

Nem tudná megmondani valaki hogyan lehet a Szent István kórház bőrgyógyászatára bejutni? Kell beutaló vagy simán az utcáról is be lehet sétálni. A családban most diagnosztizáltak bőrrákot én meg nagyon megvagyok íjedve, mert jópár nagy festékes anyajegyem van. A kerületi bőrgyógyászaton már több rossz tapasztalatom volt oda nem mennék.

Bert Creative Commons License 2006.08.06 0 0 16
Nem túl nagy méretű szemölcs esetén első menetben fagyasztással próbálkozzatok, szinte nyom nélkül eltűnnek, a lézer csak a pénzbeszedésről szól, és még ronda heg is marad utána.

B.

Előzmény: Bert (12)
topikolló Creative Commons License 2006.06.15 0 0 15
OK, köszi, lett egy forrásom növény-ügyben! :)
Előzmény: topikolló (14)
topikolló Creative Commons License 2006.06.15 0 0 14
Sziasztok!
Nekem általános sulis koromban kiégettek 2 ujjamról egy-egy szemölcsöt, mivel a fagyasztásos módszer nem vezetett sikkerre. Azóta semmi bajom nem olt vele, mígnem mostanában kiújult az egyik. Elmentem vele bőrgyógyihoz, aki is Verra-Med ecselető javasolt - ezzel kezelem a szemölcsöt pont egy hónapja, de én nem látok javulást. :( Gondoltam, kipróbálom ezt a fecskefüvet, amit többen is javasoltatok, de fogalmam sincs hol lehet ilyenhez hozzájutni. Kérlek segítsetek! Előre is köszi!!
A többi kezelési metódus is érdekel, ha valaki azóta tud új infóval szolgálni! :)
Ladybee Creative Commons License 2006.05.17 0 0 13

Szevasztok!

A lányom összeszedett az uszodában néhány szemölcsöt a talpán. December óta jár fagyasztásos kezelésre, + ecseteljük Werra-med oldattal.  Elmúlt mind, egy kivételével. Ezt vasárnap óta vérehulló fecskefű darabokkal ecsetelem. Ma a doki csodálkozva kérdezte, hogy mi ez a látványos javulás !? Tényleg, alig látszik... Irány az erdőszél, most virágzik, könnyű megtalálni !

Bert Creative Commons License 2006.04.19 0 0 12
Sziasztok,

Az Ars Medicánál aranyárban szedig le a szemölcsöt (12-18/db), tud valaki olcsóbbat?
Egyszer már voltam náluk, maradt némi heg, kiváncsi lennék, máshol mi a tapasztalat.

Bert
érdeklődnék Creative Commons License 2006.02.14 0 0 11

Hello mindenki!

 

Rólam is leszedtek pár/11db/ ilyen csúfságot/szemölcsöt/,viszont elég csúnyák maradtak a hegek.Keloidos heg maradt mindegyik után ami viszket,piros szÍnű és kiemelkedik a bőrből.Nagyon látható helyen vannak és mindenképp elszeretném tüntetni őket valahogyan.Tud valaki javasolni valamit?Egyébként május-júniusban szedték le és szerintem az volt a gond,hogy egyszerre sokat.Régebben leszedtek már kettőt de azok szinte nem is látszanak,pikk-pakk meggyógyultak.Légysz adjatok minél több tanácsot,illetve tippet ha valami tuti dokitok,krém stb.!Ja és kenem ezzel a Zeradermel de hatás az nem sok, mondhatni semmi. 

pOsitivo Creative Commons License 2006.02.04 0 0 10
A szemolcsot a labamrol egy kis kanal szeru bigyoval szedtek ki, nem szabad megvarni amig megno nagyra es begyullad,mert akkor mar nagyon faj az injekcio, es mely lesz a seb. A lyukat meg egy forro valamivel ossze "hegesztik",elegetik a hajszalerek vegeit,h ne verezzen. De szinten a SOTE-n folyekony minusz nagyonsokfokos hidrogen kezelesre lehet jarni asszem havonta kell menni fel even at es telejsen eltunik es fajalommentes is. Kicsit kellemetlen,de csak egy pillanat es nem mernek megeskudni ra,de asszem TB-s!
Előzmény: SzVFE (8)
pOsitivo Creative Commons License 2006.02.04 0 0 9
Nekem SOTE borklinikan szedtek le brutalis barbar modon, hala penz az volt,h nem kapott ket nagy pofont az orvos :-) nem varta meg amig hat az erzestelenito, undoritoan ecsetelte kozben,h mit csinal (patakokban omlik a ver stb...) aztan nem segitett leszallni a mutoasztalrol aminek koszonhetoen a fel terdemet ott hagytam. Amugy a derekamon volt egy gyanus anyajegy. Kotest nem cserelt rajta egyszer sem, es amikor az apolono anyukam kicserelte mert mar rohadt le kb, lelettunk cseszve finoman. 1 honap mulva mentem vissza varratlazitasra. Azt megcsinalta ugy,h majdnem bepisiltem, aztan plusz 1 honap mulva varratszedesre. Ja, elajultam a mutet utan :-)
Előzmény: SzVFE (8)
SzVFE Creative Commons License 2006.02.01 0 0 8
Helló, nekem most lesz aktuális egy ilyen műtét a Szt. István kórházban. Két nyugtalan anyajegyet szednek le rólam TB költségen, de azért kérdezném azoktól akik már átestek ilyen műtéten, hogy mennyi volt a hálapénz, ha volt?
tuccs Creative Commons License 2006.01.11 0 0 7
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9002358&la=48953389
Előzmény: Luccca (6)
Luccca Creative Commons License 2005.12.05 0 0 6

Ha valaki olvassa a fórumot, az jelezzen már vissza pls, mert lenne néhány kérdésem, de sehol nem találtam aktív fórumot, ami az anyajegyekkel foglalkozna. Vagy ha csak linket tudtok, az is jó lenne:/

Köszi előre is

Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.06.25 0 0 5
10 az baszott drága, hármat párologtatattam el 15-ért.
Ez egyébként milyen anyajegyre vonatkozik kissebb vagy nagydarab (gondolom különbözik a kettő, mivel a kis izékat furcsa lennne szikével kivágni) ?
Előzmény: FotexZoli (1)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 4
Akinek még aktuális a kérdés, nézzen át az Anyajegy c. topicba.
Ott ajánlottam az általam ismert bőrgyógyászt, aki nagyon alapos és lelkiismeretes szakember.

Üdv.

Előzmény: ribizli (3)
ribizli Creative Commons License 2000.02.22 0 0 3
Én úgy tudom bőrgyógyásztól, hogy az anyajegyet jobb hagyományos úton eltávolíttatni - szikével, de ugye anyajegye válogatja ezt is. Ha kiemelkedik a bőrfelületből és nem sima a felülete, akkor érdemes levetetni mindenképp, és minél előbb, annál jobb. (Nagy ostobaság azt gondolni, hogy ha "megbolygatják", rosszindulatú daganattá változik.)
A szemölcsök is többfélék lehetnek, szakorvos dolga azonosítani. A belvárosi (Petőfi S.u.) klinikán én jónéhány évvel ezelőtt lézerrel levetettem egy szemölcsöt a kezemről, viszont sajnos nem tájékoztattak elég alaposan, ezért csúnya heg maradt utána. Állítólag garanciát vállalnak, ha újabb szemölcs jelenik meg az eltávolított környékén, díjmentesen leveszik. Persze nőtt másik, de nem jártam utána a dolognak. Az ár viszont elég magas, amit írtál, ezért profi szolgáltatást kell nyújtani. A nem elég alapos tájékoztatáson kívül nekem nem volt problémám velük.
Azért jó tudni, hogy ha nem régi és nem nagy a szemölcs, meg lehet próbálni házilag ecsetelni, esély van az elmúlására. Az egyik szer, ami nekem bevált, a tömény levendulaolaj, a másik a Vérehulló Fecskefű nevű gyom/ gyógynövény nedve. Ez a növény nagyon sok helyen tenyészik, könnyű hozzájutni - persze nem télen - és egy nagyobb növényt letörve, otthon vízbe téve néhány napig lehet használni a nedvét, mindig egy darabot levágva a szárából. (Tinktúrát is lehet készíteni belőle, de ez macerás.) Levendulaolajat gyógyszertárban lehet kapni, és ott is érdemes keresni inkább, mint gyógyfüves boltban, mert jóval olcsóbb. Mindkét növény okozhat allergiás reakciókat, és szembe, szájba nem kellene kerülnie!
Bármely magán- vagy állami orvos megkeresésével egyidejűleg ajánlott alaposan informálódni róla, és ha valami nem stimmel, inkább máshová menni. Ismerőssel előfordult olyan, hogy ismert magánklinikán a kezelés után gratis jó kis bőrbetegséget kapott még...
ribizli
Waratah Creative Commons License 2000.02.22 0 0 2
szemölcsre nehéz az árat megjósolni laikusnak. Az orvosdoktor ránéz, és asszongya hogy 3 gyökere, rögtön szoroz hárommal. Ellenőrizd ha tudod!!!
Előzmény: FotexZoli (1)
FotexZoli Creative Commons License 2000.02.22 0 0 1
36 perc, ugy látszik, már nem divat a n.....zás

kiindulási alapnak: Lézerklinika, belváros, 10 000 Ft/db

Belepofázok én is Creative Commons License 2000.02.22 0 0 0
Nem volt még NULLÁZÁS ? Pedig a téma aktualítása tényleg nem NULLA.
FotexZoli Creative Commons License 2000.02.22 0 0 topiknyitó
egy ismerösömet foglalkoztatja a dolog, bár engem is érdekel a téma.

szóval szerintetek hol és hogyan vetesse le az ember a felesleges dolgokat magáról, na és persze: szövettan, pénz, megbizhatóság....stb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!