Kedves bonsay!
Elismerem biztos vannak legalább 2 millióan az országban akiknak nagyon tetszett a film. (Mert ez szerintem is A FILM volt, mint ahogy Tim Robbins filmjeinek legtöbbje.) Csak arra szerettem volna utalni, hogy szerintem kár elemezni. Úgy jó ahogy van. Egyetlen hibátlan filmkockája sincs. De örülök, hogy még mindig képes új rajongókat szerezni. Ez is csak a nagyságát dícséri.
OFF: De ha már... Talán ide téved pár Tim Robbins rajongó, akiknek ajánlhatom, hogy márciusban nálunk is megjelenik legújabb filmje A szomszéd (eredeti címe: Arlington Road; 1999), amiben egy állítólagos államellenes összeesküvőt fog alakítani.
Na, én is láttam vagy 5-ször... Bár eredeti nyelven sokkal jobban tetszett (-What took it so long? -Traffic was a bitch!) :-)) de a szinkron sem volt rossz. A zenéjét (ami tényleg nagyszerű) meg idáig hiába is kerestem egyetlen hazai CD-boltban, még a létezéséről sem tudtak. A film az én top10-emben mindenképp benne van!! (Mint a Rövidre vágva is!)
A kedvenc jelenetem különben, amikor Tim Robbins a mobilján hívja Greta Scacchi-t, miközben a lánynak fogalma sincs, hogy közben a pasas nézi őt.
Tracy Mills:
Szerintem meg igenis érdemes ilyen topicokat nyitni, a sok kozsós-dragonballz-os mellett, megérdemel ez a film akár csak 5 hozzászólást is!!!!
Szóval remek film, eszméletlen jó szereposztással és forgatókönyvvel.
ujraitt!
Tényleg jó film, de szerintem ezt már évek óta tudjuk. Én kb. 5-ször láttam csak a TV-ben és mindig tetszett. Szerintem kár ezt tovább ragozni. Főleg külön topicban. A jó bornak nem kell cégér.
A legnagyobb film. sajna csak most sikerult latni, de ez a Robbins eleg jol jatszott. no persze a tobbiek is. slusszpoennak sem volt utolso, mikor a faszi felhivta a filmnovellaval. Nem dijaztam amit eddig lattam Altmantol (vegulis csak a "Rovidre vagva"-t neztem meg, asszem), de amit akkor, 92-ben 67 evesen ez a rendezo megcsinalt. es a zene sem utolso