Keresés

Részletes keresés

Coma Creative Commons License 2000.02.21 0 0 1
azért nyugodtan meg lehet nézni :o)
(hátha teccik... bár kötve hiszem.)
Előzmény: _LaJoS_ (0)
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.02.21 0 0 0
ezek szerint 0 értelme van megnézni? :-)
Előzmény: Coma (-)
Coma Creative Commons License 2000.02.20 0 0 topiknyitó
sziasztok,

most láttam ezt a darabot a hétvégén (premier), és teljesen paff lettem...
régi Andersen mese átdolgozva... megtűzdelve ezer giccsel stb-stb.
annyira nem tetszett, hogy az csúcs! egyszer nem tapsoltam.. nem vitt rá a lélek
zenés darab "szuper" kínrímekkel, pl.: "ez nekem kijár, mert én vagyok a király.." és tsai.
barátnőmmel üldögéltünk... húztuk a szánkat, és halgattuk, ahogy a közönség véresre tapsolja a kezét...
szünetben gondoltam egyet, és megkérdeztem egy 30-as nőt, hogy ugyanmár neki hogy tetszik eddig a darab -csak mert nem akartam elhinni, hogy ez valakinek tetszik...- erre a csaj...
"háát, nekem a Gregor a kedvencem, de ez most nem az igazi" (olyan finoman fejezte ki, hogy sz@r, hogy az csak na :o)))
nos ezután kicsit megnyugodva szenvedtem végig az előadást, ahol voltak érdekes dolgok is... pl. a közönség
volt ott jegyzetelgető kritikus(?) aki akkorákat ásított, hogy az csak na
meg kéjesen sikongató öreglány, amikor Gregor bermudában ellejtett előttünk a színpadon...
affektáló csaj, aki kiakadt, mert meghallotta, hogy ócsároljuk a darabot, amikor neki bérlete van :o)
huh.. szóval szörnyű meg ne nézzétek...
az előadás után belehalgattunk néhány véleménybe a ruhatárnál: "hú de szörnyű volt..." meg ilyenek

várom azoknak a véleményét, akik látták, valamint hasonló sztorikat, ahol a közönség képmutatóan vastapssal jutalmazott hihetetlenül rossz produkciókat
azok is írjanak, akiknek tetszett, mert érdekel, hogy mi tetszett benne.
(áááh!)

csak, hogy tudjam, hogy mit ne nézzünk meg.
csak azért jutott ez a topicnyitás eszembe, mert láttam az Rtv újság címlapját (a jövő hetit) és pont ez volt rajta...
le a szörnyű átdolgozásokkal, és a modernkedő giccses alkotásokkal... pfúj.. pfúj és mégegyszer pfúj...
és le a bomlott ízlésű emberekkel!
na, ennyi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!