Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 28
Valaki nem tzdja, hogy honnét lehet hozzá letölteni a magyarosítást?Ha van.
Sutam Creative Commons License 2006.04.10 0 0 27
Nocsak, repülőzünk, repülőzünk? ;-) (többieknek bocsi az OFF-ért!!)
Előzmény: Hernyofan (26)
Hernyofan Creative Commons License 2005.11.25 0 0 26

Üdvözletem!

Nem tudom, jár e erre vki mostanság, de mivel én nem találtam Topicot a témában, ezért itt teszem fel a kérdésemet:

Airport Tycoon 3 játékhoz kellenének kódok. tudom, nem illik kódokkal játszani, de egyszerűen nem bírok így elsőre összehozni egy repteret, ami nem megy csődbe....

dunee Creative Commons License 2001.06.22 0 0 25
Hátha valakit ez érdekel is...

Befejeztem a játék fordítását, a teljes verzió letölthető az EVM oldaláról (www.evm.hu) és csak onnan

dunee Creative Commons License 2001.02.25 0 0 24
Hali!

Nyomd a kérdéseket, hátha még tudok is rá válaszolni :)

Terminált csak úgy tucc törölni, ha már nincsenek benne kereskedelmi egységek (autókölcsönző, étterem meg ilyesmi). Ezt csak úgy lehet véghezvinni, hogy az adott üzletek éves (vagy kétéves, már nem emléxem) szerződését nem újítod meg és persze új üzletek letelepedését sem engedélyezed abban a terminálban.

Kifutópálya törlése még macerásabb... Ott az _összes_ járatot kell törölni vagy egy másik kifutóra átirányítani, szintén az évente esedékes szerződés aláírásakor... Szóval akár egy évig is pöcsölhetsz vele. Azt én sose mondtam, hogy a játék nem bugzos :)). Valahol azt is olvastam, hogy ha friss töltés után _azonnal_ a leglassabb fokozatra teszed a játék sebességét, akkor még le tudod törölni a kifutót és újjal pótolni a szerződések megkavarása nélkül... Ez speciel nekem sose jött be, de hátha valakinek még hasznára lesz.

Amikor kimented a játékot, akkor a program a járművek helyzetét nem tárolja, mert akkor rohadt nagy lenne a mentés mérete. Úgyhogy újratöltéskor a program szép lassan elkezdi kihelyezni az autókat meg a repülőket. Egyébként szintén ezért van az is, hogy öt-tíz perccel a játék betöltése után egyes gépeken olyan 1-2 fps-re lassul a játék - túl sok kocsi van már a játékban és a proci eccerűen nem bírja. Az 1.2-es patch ezt kijavítja.

Scherer Creative Commons License 2001.02.24 0 0 23
Hi!!!

Dunee: köszike! végre vágom, hogy kell nyomatni a játékot.

Bár még lenne egy-két kérdésem, hátha tudsz/tudtok rá válaszolni:

1.)Miért nem ,vagy hogy lehet letörölni a kifutópályát és a terminált. Ha egyszer már megépítettem, akkor az már örökre ott lesz?

2.)Miért van az, hogy ha betöltöm a már elmentett játékot, akkor nem lesznek a képernyőn autók, csak később jönnek?

Amúgy abban igazad van, hogy csak olyan dolgok nincsenek lefordítva, melyek nem olyan fontosak, de a súgóban lehet egy-két érdekes dolgot olvasni.

Most ennyi jutott eszembe, ha valaki tud segíteni, vagy tud valami olyasmit a játékkal kapcsolatban, amit én nem, akkor írjon.

Üdv:Gábor

dunee Creative Commons License 2001.02.21 0 0 22
No, akkor lássunk neki :)

A check-in pult dedikálás eléggé nem nyilvánvalóan lett megoldva, mondjuk nem ez az egyetlen szépséghibája a programnak... Szóval nyomd meg a P gombot és a kurzor Tulajdonságok módba vált át. Most klikkelj egy check-in pultra. Középen lent van egy kis repülőgép ikon, arra kell rányomni és ott lehet kiválasztani a légitársaságot. Ennyi.

Egyébként rettenetesen bugzos a játék, mert például olyan is van, hogy hiába jelöltél ki mondjuk akár öt pultot is, a cég nem indítja meg a járatokat... Ilyenkor nincs mit csinálni, ez van. A másik az, hogy van olyan, hogy 30 pultod van egy cégnek és még mindig nyivákol, hogy az kevés. Egész Ferihegyen van vagy 60, 2A/B együtt.

Ami a többi rész fordítását illeti, eddig még nem nagyon szóltak nekem az emberek, hogy kellenek azok is, meg azért is raktam fel az egészet úgy, ahogy van, mert már vagy két hónapja porosodik, gondoltam, hátha azért így is érdekel valakit.

Scherer Creative Commons License 2001.02.20 0 0 21
Hi All!!!

Én is letöltöttem a megyarosító progit. Elég király, csak az a gáz hogy nem minden van lefordítva. De egy csomó dologra csak így jöttem rá, hogy magyarul van. Szerintem érdemes letölteni.

Ja és van egy problémám. Tud valaki segíteni?
Tehát az a gáz, hogy szerződést kötök egy légitársasággal. A társaság meg azt mondja, hogy csak akkor kezdi küldeni a gépeket, ha saját check-in szobát építek neki. Odáig oké, hogy megépítem a szobát, de hogy tudom beállítani, hogy az az adott társaságé legyen egyedül ?!

Köszike!!!
üdv:Gábor

dunee Creative Commons License 2001.02.09 0 0 20
Szóval akit érdekel a dolog, az Sasfiók magyarítási oldaláról letöltheti, szerintem hamarosan már fenn lesz: http://hun.gamekapocs.hu. Külön topikot ezért nem nyitok, akit érdekel, megleli, akit meg nem, az meg ezt úccse olvassa :)))
dunee Creative Commons License 2001.02.07 0 0 19
No, kicsit elsüllyedt a topik, de nem is ezért írok, hanem nagyjából lefordítottam a game-t és önként daloló bétatesztereket keresek, akik a magyar verziót is megnéznék... Olyanok jelentkezését várom főleg, akik jól ismerik a játékot, feltűnik nekik, hogy ha valami rossz helyen van. Azt nem köll tesztelni, hogy magyarul van-e, azt én is tudom :)))

Szóval írjatok ha köll, ha nem köll, akkor elhantolom a projectet...

l12 Creative Commons License 2000.03.27 0 0 18
Az Airline Tycoon engem is édekelne.
Az Airport-ot amúgy a leggyengébb változatban nem érdemes elkezdeni. A hard fokozat már jobb egy kicsit. Továbbra is bajom, hogy pl. egy rakat helyre kell telefonokat építeni, de telefonból nics több csak egy változat. Idegesítő, hogy keveset lehet válogatni. Egy bank is jól jönne. És nem tudom egy helyen megnézni, hogy egy légitársaság pontosan milyen gépeket közlekedtet és mikor. Repülőtéri járműveket és berendezéseket is jó lenne vásárolni, de azt sem lehet. Próbált már valaki több repülőteret üzemeltetni? Lehet egyáltalán?
torrente Creative Commons License 2000.03.22 0 0 17
Állítólag van egy másik hasonló játék is a címe AIRLINE TYCOON.Hallott már róla valaki?
torrente Creative Commons License 2000.03.22 0 0 16
Repülö örültek azért ne hagyják ki ezt játékot nekik tetszeni fog!
Előzmény: l12 (15)
l12 Creative Commons License 2000.03.22 0 0 15
Háááát!!! Nagy csalódás! A játék alapvetően igénytelen. Gyenge grafika és céltalanság jellemzi. (Céltalanság alatt azt értem, hogy a repülőgépek teljesen össze vissza mennek, a kiszolgáló járművek és az utasok szintén céltalanul bolyonganak. A grafika csapni való. A repülőgépek csaknem egyformák. A repülőtér felületei régi C64-es időket idéznek. A játékmenet is gyenge. Van egy pár felesleges információ - pl. járatinfó darabonént. A repülőtér berendezéseit, eszközeit nem lehet cserélni, v. fejleszteni - pedig ez a repülőtereken igen lényeges és izgalmas. Elég röhelyes a folytonos építkezés, mint "fő feladat" - egy valódi repülőtéren nem építenek 14 irányító tornyot, hogy jobban haladjon a forgalom. A bemutató vontatott és unalmas. Persze élehet, hogy valaki ez is szereti! Nekem van egy eredeti verzióm - pár napos. Féláron eladom.
Előzmény: torrente (14)
torrente Creative Commons License 2000.03.02 0 0 14
nekem müxik!most próbáltam!
Előzmény: Gundark (13)
Gundark Creative Commons License 2000.03.02 0 0 13
Miért nem tudok elmenni a honlapjára? Nektek működik? De szó mi szó hangulatos. Ahogy beparkol egy nagy négymotoros, és a különböző kiszolgáló járgányok kizúdulnak, nagyon király.
CommandAir Creative Commons License 2000.03.02 0 0 12
Hamarosan kezdem a gyakorlati IFR kepzesem, es felajanlom a Piper Cherokee hatso uleset némi hozzajarulas fejeben. Szoval ha kozuletek valakit erdekel a dolog, ejszakai ferihegyi megkozelitesek, felhok feletti repules stb. akkor varom jelentkezeset.

nornoc Creative Commons License 2000.03.01 0 0 11
Már nyomom én is!FERIHEGY RULEZ!
Egy-két grafikai hiba azért még akad benne!Néha eltünnek a repülök a guruló útról.
Bazska Creative Commons License 2000.02.27 0 0 10
http://www.krisalis.co.uk/softo/airport_inc.htm

A játék hivatalos honlapja.

torrente Creative Commons License 2000.02.27 0 0 9
Tényleg jó hangulata van,de szerintem igazából csak az olyan repülés örülteknek fog tetszeni mint pl.én!
Tree Creative Commons License 2000.02.27 0 0 8
Hi!

Szerintem azért kapott 10-est ,mert:
-ez az első "reptérszimulátor"
-ötletes
-biztosan nagyon jó hangulata van,ugye CaSToR?

Tree

nornoc Creative Commons License 2000.02.27 0 0 7
A Gamestar-ban kitünö 3db 10-es értékelést kapott a játék.Biztos nem lehet rossz.
torrente Creative Commons License 2000.02.21 0 0 6
Nem tudom.A Take2 adta ki a játékot de nem találom sehol a honlapjukat.Lehet hogy nincs is?
tgzs Creative Commons License 2000.02.21 0 0 5
Hello,

A repterszimulator demo valtozata letoltheto valahonnan a webrol?

tgzs

Előzmény: torrente (4)
torrente Creative Commons License 2000.02.21 0 0 4
Még annyit a játékról hogy a grafikája kissé elnagyolt,de nekem tetszik,3d kátyát használja.Viszont 1 grafikai javitó patchre szükség lesz mert néha elég súlyosakat hibázik.

Tudja valaki a Take2 weboldalát hol találom?Probáltam rákeresni de nemsok sikerrel jártam.

torrente Creative Commons License 2000.02.21 0 0 3
BBandi!
Nem tudom mert azzal nemjátszottam!Olyasmi mint a Theme Hospital vagy Theme park.Lehet hogy a repülötér tervezö jobb kifejezés lenne.A hangsúly nem a repülökön van,hanem inkább azon hogy 1 gördülékenyen müködö repteret épits ki,és ezen belül szinte mindenre neked kell figyelned.

CaSTor!
Most már jöttek repülők,kezd beindulni a játék!
Nagyon sirály!

BBandi Creative Commons License 2000.02.21 0 0 2
Érdekes progi az biztos. Én régóta keresek a Railroad Tyconnhoz hasonló játékot repülős témában de még nem találtam. Lehet, hogy ez a megoldás a problémámra ?
torrente Creative Commons License 2000.02.20 0 0 1
Hello!
Például:Kiépitem a repülöteret,torony,kifutó,terminál,tüzoltóság,buszpályaudvar,parkoló,taxi,stb szóval minden.Megnyitom a repteret,kifutót is,és ...
nem történik semmi.1 árva repülö nem jön.Pedig az összes dijat leviszem minimumra, valami szerzödéseket is kötök légitársaságokkal és mégse történik semmi.Valamit biztosan elcseszek,de mit?Tudsz ebben segíteni?
CaSToR Creative Commons License 2000.02.20 0 0 0
Hali!

Nálam itt van az eredeti verzió a PC Dome jóvoltából (thx Dino!). Az első néhány óra játék után nekem nagyon tetszik. Szerintem simán veri a Theme Park World-öt.

Mik azok a dolgok, amiket nem értesz? Talán tudok segíteni...

Ferihegy rulez!

torrente Creative Commons License 2000.02.20 0 0 topiknyitó
Végre sikerült megszereznem,ezt a repülötér szimulátort,vagy lehet hogy helyesebben tervezöt.Maga a játék tetszik nekem,de van 1-2 dolog ami nem tiszta.Valaki játszik már vele estleg van tapasztalata?

KEDVES NULLÁZÓ!!!-lehetöleg ne a:0 nulla tapasztalatom van, 0 nulla ilyen embert ismerek!

Kösz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!