Keresés

Részletes keresés

libuci Creative Commons License 2000.02.29 0 0 5
Nem volt szerencsés az időzítésed sem. Most mikor a szűzlányra licitálók névsorát, személyi adatait stb. minden médiában közzétettek, ki mer még ilyesmire jelentkezni?
Popinak is volt egy hasonló témája, ő "tuti jó nőnek" adta ki magát, aki nem talál szexpartnert, de aztán kiderült, hogy fiú, aki csak a többieket akarja bolondítani.
Szóval, nekem most egy kicsit az az érzésem, hogy itt csak egy felmérés készül, hogy meddig vagyunk hajlandóak elmenni szabadságkedvelésben, kalandszeretésben,
Előzmény: DrBatky (-)
Ariadné Creative Commons License 2000.02.29 0 0 4
Mondd csak, mi a baj a pároddal? Ha nem jó vele, miért nem szakítasz? Miért keresel ennyire direkten valakit, akivel megcsalhatod? Annyira nem értem ezt a pasikban! Ha meg új kalandra vágysz, miért nem függetleníted magad?
Előzmény: DrBatky (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.24 0 0 3
Egyetertek - reszben.
Szerintem ide a nyitottabb, a szexrol, onmaguk es masok szexualis szokasairol, vagyaikrol, tapasztalataikrol beszelni mero, nyitott nokkel allunk szemben.

Azert fiubol tobb van, mert azokbol a NET-en amugy is tobb van, meg a szex is inkabb elfogadott a fiuk koreben, mint tema.

Lord_Oberon

p.s.: Ha valaki itt szeretne tarsat talalni, hat hajra. Ram sajnos ne szamiccson, mert en fiu vagyok, de azert csak hajra!
Talikon tobb lenne az esely.

Előzmény: Törölt nick (2)


Törölt nick Creative Commons License 2000.02.20 0 0 2
Lehet hogy az értelmes, szabadságkedvelő stb hölgyek azért járnak ide mert úgy tudják hogy ez nem hirdetőújság, illetve ha az lenne nem járnának ide, illetve ha ilyen alapon mindeki itt nyitna topicot az érdekes lenne. De te tudod.
Brin Creative Commons License 2000.02.20 0 0 1
ezt most komolyan gondolod?
itt?
ha akkora nocsabasz vagy, mernem szedsz fel valakit a valos vilagbol?:))))
TAZ Creative Commons License 2000.02.19 0 0 0
0 holgy vagyok :)
Előzmény: DrBatky (-)
DrBatky Creative Commons License 2000.02.19 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek. Bár tudom, hogy ez nem a hirdetések helye, de úgy látom, e topicokban lényegesen nagyobb az értelmes, szabadságkedvelo, mi több, kalandszereto hölgyek surusége, mint egyebütt, úgyhogy mégis itt próbálkozom.

Magamról: Gábor névre hallgató (a Dr. Batky csak egy kedvelt Szerb Antal regényalakom) 34 éves, budapesti férfiú volnék, 180 magas és „mackós", ami virágnyelven körülbelül annyit jelent, hogy nem szoktak összetéveszteni sem Michelangelo Dávidjával, sem a Schwarzenegger néni Arnold nevezetu fiával. Bölcsészkart végeztem, utána igen gyorsan odahagytam a tudományt s voltam tolmács, bútorszállító, hitelközvetíto, számtech tanácsadó, stb. (satöbbi szerettem lenni csak igazán!), egy ideje pedig marketinggel foglalkozom.

Nem vagyok független, viszont nocsábász hajlamaim csillapíthatatlanok (amit mi sem bizonyít fényesebben, mint az, hogy most ezt írom), úgyhogy a „nem függetlenhez" hozzátenném, hogy „viszont szabad".

Aki még nem találta volna ki, ennek az irománynak a célja, hogy mihamarabb megismerkedjem egy hölggyel. Konkrétan: 20 és 40 közöttivel, aki kedvet érez némi kicsapongáshoz.

Ez persze igen hivatalosan hangzik így, hogy azt ne mondjam, száraz. Úgyhogy, hölgyeim: írjanak, s menjünk, igyunk valamit!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!