Keresés

Részletes keresés

Botond999 Creative Commons License 2023.03.17 0 0 7

Van egy 25%-os kedvezményem a szolgáltatáskeresőre. Írj ha téged is érdekel! 

suhodminyák Creative Commons License 2000.02.22 0 0 6
És legközelebb rákattintás előtt elolvasom, hogy tulajdonképpen mit is írtam. :-)
suhodminyák Creative Commons License 2000.02.22 0 0 5
Kösz a javaslatokat! A pingelést mefpróbálom, majd ideírom, hogy milyen esedménnyel jártam.

A telefonos kepcsolataimat nem törölhetem, mert a levelezésem két másik számról megy (az elenderes címemet gyakorlatilag nem használom). A másik tippet viszont meghátszom. Kösz.

sworn Creative Commons License 2000.02.22 0 0 4
Hali !

Nálam is pont így (nem)ment , igaz datanet volt.
2 dolgot csináltam , azóta megy.Leszedtem minden egyéb kapcsolódást a "Dial-up-networking"-ből.Csak egyet hagytam, majd a TCP/IP beállításban nemcsak az IP címet hanem a Domain IP címét is "Server Assigned" -re állítottam.
Próbáld ki , hátha bejön neked is. üdv.

vbela Creative Commons License 2000.02.21 0 0 3
A ping nevu programmal tudod megnezni van-e TCP/IP kapcsolat a más gépekkel.

Menj DOS promptba, majd "ping 127.0.0.1"
Nézd meg a választ, ha sikeres a ping, akkor mindenfele szamokat latsz, ha nem akkor hibauzenetet.
Ha ez megy, akkor szinten DOS prompban ird be ipconfig (és enter)

Ekkor megkapod a sajat geped IP cimet, és a Default Gateway cimet. Pingeld meg a sajat geped IP-ját, majd ha OK, akkor a gateway-t.

Ha a sajat cimed nem OK, akkor a hiba nalad van, ha a gateway nem OK, akkor vagy a gateway rossz, vagy valahol a kapcsolatban van a hiba (vonalhiba? - lehet ráolvasni :) ), ha a gateway is jó, akkor meg az alkalmazásban lehet a hiba.

Előzmény: suhodminyák (1)
BoZ Creative Commons License 2000.02.19 0 0 2
Hali!

Én is elenderes vagyok :-((( Ma kapbantartották a szervert! Aszondták, hogy délre készen lesznek. Kicsit késtek. Nekem ugyanaz volt a gondom, mint neked, de kb. negyed órája minden rendben!

Viszon van egy kis gondom az IE 5.0-ámmal. Nyitottam erről egy fórumot. Gyertek át légyszi, ha van kedvetek és értetek hozzá!

Szeva: BoZ

suhodminyák Creative Commons License 2000.02.19 0 0 1
Az első kérdésedet nem értem, de a feljelentkezés simán megy, sőt 5 percig az info is folyik rendesen.
vbela Creative Commons License 2000.02.19 0 0 0
Próbáltad pingelni magadat, a routert (default gateway), meg az elender valamelyik szerverét?

Ja, a tárcsázás, logon rendesen végigmegy?

Előzmény: suhodminyák (-)
suhodminyák Creative Commons License 2000.02.19 0 0 topiknyitó
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy az Elendernél előfizetve (bár nem tudom, hogy szolgáltató- specifikus-e a kérdés) kapcsolatba vagyok, és egyszerűen nem folyik információ a dróton - akármit csinálok. Ez mitől lehet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!