Keresés

Részletes keresés

Stiletto Creative Commons License 2000.02.18 0 0 16
Ooo, a gondolataimban olvastal! :)) Nekem is hasonloan intelligens megoldas szuletett utolag az agyamban, azaz jol fejbe loni! :) Ilyenkor az ember akaratlanul is elkondolkozik azon, mekkorat nezett volna a tobbi paraszt szekus, ha fejbe lovom a haverjukat! hehehehe! (..kisordog kibujt)
Persze arra mar kozbeleptek volna a rendorok is! (ha el nem szaladnak) Pont ma meselte az a baratom aki jelen volt az esetnel, hogy a rendorok nem voltak tetlenek, csak en hittem azt. Kerem szepen, ket-harom komoly lepest tettek allitolag felenk es ott megalltak! Hurra, ha ezt tudom...meg lehet, hogy vissza is szolok valamit! Na neeem, azert az mar eros lett volna, egy BIZTONSAGI ORNEK visszabeszelni!!!??? ...jogosan vert volna halalra. :)))
Szoval rendorok sux (az ilyenek, 1ebkent minden tiszteletem), szekuritisek szinten. (abbol mind)
"ha te is hasonló mértetű lettél volna, "eszébe" sem jutott volna "elégtételt" venni rajtad"
..hat nem tudom! :) Szerintem az lett volna neki csak az igazi moka! ..erted, az igazi bunyo, a komoly balhe! ..amiert eli a kis eletet. Kepzeld mar el, ha "legyoz" egy vele egy szinten allot, az szamara oriasi kiralysag! (mellesleg ez barkire igaz, csak apro kulonbsegek vannak a "versengesek" nivoi kozt)
Előzmény: Zozzer (15)
Zozzer Creative Commons License 2000.02.18 0 0 15
Fogadd együttérzésem.

Azt hiszem, ha nem is ilyen durva, de hasonló tapasztalatai mindenkinek vannak.
Eszembe jutott az eseteddel kapcsolatban néhány dolog.

-Köztudott, hogy hogyan lehet a kopasz, nagydarab, szoláriumbarna egyedek barátnőit megismerni. Lesír róluk, hogy nem a műveltebb közönséghez tartoznak. Holdjáró cipőt viselnek, órákat töltenek műkörömépítéssel, hajuk többnyire hidrogénszőke vagy -valószerűtlenül fekete. Kedvesükhöz hasonlóan ők is igen primitív gondolkodásúak. Ez náluk a folytonos vihogásban nyílvánul meg. Most fölmerül a kérdés: ha egy ilyet látsz, nem jutnak eszedbe ezek a dolgok? Náluk a külső alapján is lehet a belsőre következtetni. Én csak plaza-cicának nevezem őket. Plaza-cica és In-kal-boy összetartoznak. Nem is érdemes ezért vele foglakozni.

-A biztonsági őr külön állatfajba tartozik. Talán más majomtól is származik, mint a többi ember. Viselkedésükön már nem tudok meglepődni. Ezek ilyenek. Őket nem elvek működtetik, hanem valami más. Biztos vagyok benne, hogyha te is hasonló mértetű lettél volna, "eszébe" sem jutott volna "elégtételt" venni rajtad. Valószínüleg a plaza-cica előtt akarta férfiasságát bizonyítani -talán az esti dugás reményében.

Bennem felmerűlt már régebben is egy etikai kérdés a hozzájuk hasonlóakkal kapcsolatban:
Kellene-e bárminemű lelkiismeretfúrdalást érezni, ha valaki egy ilyen eset kapcsán mondjuk pisztolyt rántana, és a helyszínen -mint egy kutyát- fejbelőné az illetőt?
Azt hiszem helyénvaló cselekedet lenne. Talán csak nekik van joguk egy ember önbecsülését tönkretenni? Tudom, nem tudta tönkretenni, de a szándéka ez volt.
Egy-két eset után ez valószínüleg biztonsági őreink hozzáállásán jelentősen javítana.

Bár a kérdés irreális, de azért egy alapos verést megérdemelne az illető.

MrPete Creative Commons License 2000.02.17 0 0 14
Nahat, hogy mik nincsenek a vilagon. De most komolyan, ezek a szimpatikus tarfeju egyenek nem csak azert vannak, hogy a balhekat megakadalyozzak? Es ezt most kell megtudnom?...

De komolyan, van par topic mar itt, ami ezeknek a gorenyeknek a gecizeseirol szol, itt megy a homepage, ahova gyujtik az ilyen topicok linkjeit, nemtudom mar kik csinaljak, de az egyik topicban megvan, annak irhatnal, hogy ezt is tegye el a linkgyujtemenybe. Ja es a hatteret erdemes letolteni, visualhorror konyvtaramban van, a haverok mindig jot rohognek rajta.

http://hp.pardey.org/orzovedo

De komolyan, az In-Kal eleg nagy ceg ahhoz hogy ha nagyon ugralsz kenytelen legyen kirakni az az IQ bajnok kocsogot. Minden tamogatasom a tied.

paradox Creative Commons License 2000.02.17 0 0 13
Na most pontosan az inkal miatt került nálam is feketelistára a KPK (mondjuk azóta a buli is nagyon gizda). Nem tudom, mikor veszi már észre magát az a cég, hogy a security guard nem azonos a tesztoszterontúltengéses legálisan pszichopata verőgépekkel. a security guard-nak éppen a hely és a *vendégek* épségére kellene vigyázni, és a *nyilvánosan* kellemetlenkedő alakokkal kellene foglalkozniuk (és őket is finoman, de erőteljesen kitessékelni). a baj az, hogy MO-on teljes szereptévesztésben vannak a szekusok, és nem tudom, melyik helynek éri az meg, hogy azért nem megyek el az egyébként talán kedvemre való programot adó helyre (félreértés ne essék, a KPK nem ilyen), mert nem akarok seggfej és bunkó szekusokkal bajlódni.

a rocktogonban viszont tanítanivalóan udvariasak és jó fejek a szekusok, nem is csoda, hogy szeretek oda járni.

-p

Stiletto Creative Commons License 2000.02.17 0 0 12
..bar ha jobban belegondolok, azert lehetne ide egy ket "tanulsagos" esetet irogatni!
Mashogy ugysem lehet nekik "visszautni"! :)))

Nos, akkor megemlitem, hogy multkoriban ugyanitt (de tenyleg, minek jarok oda??? ...asszem azert mert regen jo hely volt es nem birom elfogadni, h ez lett belole) eppen suket-nema sracokkal balheztak a biztonsagunkat orzo barataink. Nekem ugyan nem artottak a suket-nema sracok de biztos nagyon veszelyes egyedek lehettek mert jol meg kellett verni az egyiket! ...jol vagy sem, relativ, lenyeg, h verzett az orra stb. Erdekes volt, h a securittyek nem pont ugy gorenykedtek veluk, kicsit embersegesebben csapkodtak a 'hatranyos helyzetu' fiukat...

xgaddalf Creative Commons License 2000.02.17 0 0 11
"Reggel pont az jutott eszembe amit MGperY irt, hogy ezek az emberek telleg minden heten megjutalmazzak magukat valami kis csemege bunyoval"

Akkor ez repeta volt, mert a hétfői Valentin party-n is eléggé elemükben voltak a fiuk. Bar akkor rendoroket nem láttam. Tegnap viszont 3 is volt lent, ha jol emlexem. Egyik se lépett oda? Kellene egyszer vinni egy kamerát, valamelyik kereskedelmi tv biztos ráharapna egy ilyen esetre...feltéve, hogy túléled a motozást :)

Az a baj, hogy már nem elég az, hogy elkerülöd a nehéz(fejű) embereket. A közgázos secusok pl kifejezetten provokálják az embereket. Ehh...

xg

Stiletto Creative Commons License 2000.02.17 0 0 10
Haho!
Na, most igy 1 ora korul sikerult osszeszednem magam! :)
Nem is ertem hogy tudtam megirni az elso hozzaszolast olyan allapotban..! En hulye, nem tudom minek ittam annyit! Viszont a teny az teny marad, hogy semmi oka nem volt nekem esni.
Faj a pofam rendesen de 1altalan nem veszes, inkabb a megalaztatas - na az eleg szar volt. Tenyleg csomoan lattak es tiszta ciki volt, meg uvoltozott emberunk mint egy vadallat velem.. Reggel pont az jutott eszembe amit MGperY irt, hogy ezek az emberek telleg minden heten megjutalmazzak magukat valami kis csemege bunyoval. Ha nincs komoly balhe, hat majd megpofoznak valakit - nem az igazi feeling de azert megiscsak...
Azert az a csajszi sem volt semmi, telleg nem en kzdtem! Az In-Kalos pedig nem lathatta az ominozus zaklatast, ergo a lany "panaszkodhatott".
Na mindegy, nem is akartam mar irni ide, gondoltam elfelejtem az egeszet de lattam a hozzaszolasokat, s gondoltam tolok egy koszit! :)))
vancs Creative Commons License 2000.02.17 0 0 9
A Diákszigethez hasonlóan a Közgáz É(U)V-záró bulijain már két éve nincsenek biztonsági őrök. Érdekes módon, azóta semmi durvább verekedés nem volt ezeken a bulikon. Azt hiszem a tények magukért beszélnek.
Laci Creative Commons License 2000.02.17 0 0 8
Mocsok barom! És a rendőrök meg csak nézték? Azokról is megvan a véleményem, azok sem érnek szinte semmit, csak a népet szivatják :( De mit is lehet elvárni a maffia kihelyezett szervezetétől, minthogy ilyen emberekre költsék az adófizetők pénzét!
MGperY Creative Commons License 2000.02.17 0 0 7
vagy téged perelnek be mert fogtostad a női segget, tudod "szexuális zaklatás".
az inkalos csávó meg a héten még nem ütött, hát most sikerült neki.
BTW részvétem.

Előzmény: MickeyKnox (0)
Perillustris Creative Commons License 2000.02.17 0 0 6
Hát igen...
Az In-Kal Szeku(!) már a Diákszigeten is bizonyított, nem is egyszer.
Az, hogy tavaly már főiskolásokat és egyetemistákkal váltották ki a nagy részüket, szerintem önmagáért beszél...
inabu Creative Commons License 2000.02.17 0 0 5
Őszinte részvétem!
Szerintem ennél többet nem is lehetne elvállalni egy biztonsági embertől. Egyszer szemtenúja lehettem, ahogyan véresre rugdosnak egy embert egy diszkóban. Azóta elkerülöm az ilyen helyeket. Most már a KPK is kihúzva. Azt hiszem teljesen mindegy mi volt az ok, ez nem eljárás. így az sem, amit veled csináltak. És sajnos olyan rendőrről is hallottam, aki végignézték, ahogyan egy lányt vernek.
Az In-Kal-osok azért csinálják ezt, mert ezek szerint nem lennének alkalmasak semmi másra.
SkydiveR Creative Commons License 2000.02.17 0 0 4
:o)

Tanulsag: Nem kell olyan helyre menni, ahol semmi keresnivalod nincs, es talan olyan lanyokkal kellene foglalkozni, akik ernek is vmit....... Bar ezt te nagyon jol tudod. Dehat a tesztoszteron nagy ur! Legabb most mar tudod, hol a helyed.....
Monoklid is van? Bvrahahahaha

Planney Creative Commons License 2000.02.17 0 0 3
Amúgy is nagy gagyi a hely...

P.

MickeyKnox Creative Commons License 2000.02.17 0 0 2
Pont ez a lenyeg... Van, amihez van joguk, es van amihez nincs. Sajnos Mo.-n meg nem alakult ki ennek a helyes kezelese. Itt viszony egy gyerek beperelheti a szuleit, mert kapott ket pofont... de asszem ez mar OFF
Előzmény: Stiletto (1)
Stiletto Creative Commons License 2000.02.17 0 0 1
..kedves toled! :)
Igazsag szerint nem csak magam miatt nyitottam a topicot. Mivel gyakran jarunk le, igen sok "erdekeseggel" talalkoztam mar! Multkor pl. suket-nema (ittas) fiatalokat dobtak, de olyan lelkesen, hogy ihaj!
..na szoval nem lenne erdem feljelenteni oket, mondom, zsaruk is lattak az egeszet.
Ez csak nekem faj, 1ebkent nem nagy ügy...........
MickeyKnox Creative Commons License 2000.02.17 0 0 0
Van, ami a vilag minden tajan egyforma... Miert enm pereled be oket? Itt olyan pert soznanak a nyakaba, ha bizonyitod, hogy artatlan vagy, hogy "arrol koldul"
Stiletto Creative Commons License 2000.02.17 0 0 topiknyitó
Aztamindenit, de nehez most irni! Nezzetek el nekem mindenfogalmazasi es helyesirasi hibat meg fogalmazasit stb.
...most jottem haza a "Kozgaz pince" nevu szorakozohelyrol es nagyon be vagyok rugva! (azt meg nem tiltjak!)
Szal, amiert billentyuzetet ragadtam: jol megkaptam!!!!!!
...jol megkaptam, volt pofam egy In-Kal security-s faszi nojenek megfogni a popsijat! Pfuj, en perverz diszno!!!! Kepes voltam kozeledni a "lany" fele miutan Ő többször is tapizte a seggem tánc közben...
...mert bizony tancoltam! Lementunk paran, baratok a "Közgáz Pince Klubba" es jol ereztuk magunkat! Élveztük a mainstream zenét, időnként még táncoltunk is rá stb...
Na szoval zene volt, en meg denszeltem, ahogy azt kell egy ilyen helyen. Ez a csajszi meg klasszikus szóhasznalattal élve nyomult rám...

Gusztustalan szlenggel élve, én is "stíröltem" a csajokat persze, és tánc közben egyre közelebb merészkedtem a "hölgyhöz", aki ugyan néha valamelyik In-Kal-os faszival táncolt de úgy láttam, nem vészes a helyzet..!
Időközben kiderült, jobban odafigyelhettem volna mert az emlegetett In-Kal-os faszi igen morcos típus, igy hát utánam is eredtt! Erről persze én nem igazán tudtam, így hát hazafelé menet, a ruhatári ceremóniák közt ért a pofon... Épp a kabátmat próbáltam magmra erőltetni amikor csatt!, dirr durr, jobbrol-balrol pofozkodott a nálam kétszer akkora faszi! Valamit magyarázott, hogy én az Ő nőjét nemtudommi de nagyon mérges volt és adott még egy pofont meg mégegyet. Ezek után megint pofont adott és magyarázott valamit de annyira be voltam (vagyok) rugva, h erre nem emlékszem már.
Kicsit fáj az arcom de leginkább az fáj, hogy csak úgy megpofozhat egy ilyen muki, ráadásul rendőrők közt! Azok le se szarták a történteket, engem meg pofozott a ruhatárhoz várakozó sor előtt, mint valami szardarabot. Hááááát, elég hülye érzés volt, kihagytam volna a mai estéből!
Most egy nagyon alpári vágyamamat szeretném kielégíteni..! Kedves Index, hadd szidjam egy kicsit itt az In-Kal Security céget!
...alpári, bunkó, ostoba securitysek, menjetek a picsába! Ja neg azokat a rendőröket is akik röhögve néztrék végig, ahogy engem megaláz ez a faszi több-tiz ember szeme láttára: Szemét, korrupt, intelligencia vadászó közrendőrök, kösz, hogy véletlenül sem jöttetek oda amikor engem vertek!!!
...köszi, ez jól esett!
..még egyszer bocsa fogalmazásért de télleg azt sem tudom, hol áll a lila-foltos fejem..!

Ja még annyival hadd egészitsem ki, hogy nagyon gyakran jártunk le eddig oda (KPK) de eddig soha semmi incidens nem történt! Néztük barátommal a sok buta embert de incidens nem volt.ú

Még egyszer bocs a szar fogalmazasert de eléggé be vagyok rúgva és fáj az arcom is......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!