De legkozelebb viszek projectort is, felulok vele a lelatora, ti meg kifeszitetek egy lepedot a boxok felett, azt vetitunk a nepnek igazi gyorsulast... :)
nem ezt láttuk kint a hungaroringen?
tudod amikor ott álltunk a boxutca tetején és csak úgy jöttek mentek a skyline-ok, meg a topfuel dragsterek, jó hogy ott volt a notebookon az a sok mpeg :))
Asszem 8-at ment az EVO, de ez nem rallyecross és nekem is csak mondták, hogy szeretnék megdönteni azt az időt és azért azt se felejtsük el, hogy rajtprogrammal (és odavaló gumikkal) lehet, hogy sokkal jobbat indul mint egy motor, de ebbe ne menjünk bele, mert mint tudjuk a gyorsulás számtalan dologtól függ!
>persze ennél van duvább is pl 7 seces (400 méter) utcainak tűnő Skyline
Olyan nincs. Utcainak tunni dragslick gumikkal eleg nehez.
HKS 7.6 mp, de nem sok koze van az utcaihoz:
Utcai gumikkal a Veilside a leggyorsabb: 8.747, tobb mint 260-ra gyorsul ezalatt.
Akkor kukucs meg a Rabócsi rallyecross EVOját 0-195km/h-ra 8s alatt gyorsul, biztos lehetetlen????
Dobtam egy telefont, 600paci a max, nem tudom mennyire volt felcsavarva, de a haverok szerint (én nem voltam kint) szarul indult, mert a piros Makkinen Edition nagyon elment a rajtnál! Tolókerekes váltó, rallydifi kuplung ALS stb stb, gyakorlatilag versenyautó! A hétvégén debütált a srác a pécsi hegyiversenyen!
Mi az ördög lehetett ami így ment?! Szériaautóhoz valszeg semmi köze, mert akkor talán felismernétek azért... ;-)))) vmi egyedi üvegszál kasztni, vmi hyper motor... majd eccer kiderül
Tenyleg brutalis volt, a rallis EVO-t ugy otthagyta, hogy az hihetetlen volt.
Azt hiszem az ideje olyan 6.4 volt 1/8 merfoldon?
Alig birt lefekezni a palya vegen kanyar elott, csikorogtak a kerekek!
voltam tegnap a ringen és tényleg megabrutál volt az a kocsi, ha nem látom el sem hiszem hogy valami igy mehet.
ha tudsz többet a kocsiról mesélj már róla egy kicsit.