Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2002.09.27 0 0 24
Kérdés:
Demeter olvasott III/ hármasokat?
Akkor neki is van dissziéja!
Héja!
wizes.
wizes Creative Commons License 2002.09.27 0 0 23
Hát ez a demeter nem 1 gyerek a seggben.
Ahány embert kivágnak : helyettők 2 magasodik.
wizes.
speaker Creative Commons License 2000.05.02 0 0 22
Már nem lesz, már az.
babaarc Creative Commons License 2000.05.02 0 0 21
Te meg erről fantáziálsz éjszakánként, igaz?
Előzmény: Dee Dee Ramone (20)
Dee Dee Ramone Creative Commons License 2000.05.02 0 0 20
A speaker egy ilyen kis fidesz geci! nem kell ot komolyan venni, minden topicba beleugat, esténként meg az m1 híradóra ver...
istenverte faszkalap!
Udv
Dee Dee
Előzmény: speaker (19)
speaker Creative Commons License 2000.05.01 0 0 19
Ha nektek a legrosszabb, akkor nekünk biztos a legjobb. Csak megerősítetted. Tudod tűz és víz.
Előzmény: Deadbacsi (16)
Tappancs Creative Commons License 2000.05.01 0 0 18
Ma már nem Kövér a titokminiszter.
" szükséges volt még az az otromba parlamenti megszólalása is Vancsik ellen? "
Kedves Gironde! Ennek a vancsikolásnak mostanában nincs jó akusztikája. Ez a Vancsik - az a Vancsik?
Előzmény: Gironde (-)
Gironde Creative Commons License 2000.02.16 0 0 17
Kedves Dekóder!

Eképpen korrigálnék, ha megengeded: "A titkosszolgálatokat nem csakaz "hozza" a belpolitikába, aki feljelenti azt a tisztet..."

És mindjárt egyet is értünk.

Előzmény: dekóder (15)
Deadbacsi Creative Commons License 2000.02.16 0 0 16
Szerintem Demeter X. a leheto legrosszabb valasztas. Ujabb minusz a fiuknak.(bar mar annyi van nekik......)
dekóder Creative Commons License 2000.02.16 0 0 15
Kedves Gironde!

A titkosszolgálatokat az "hozza" a belpolitikába, aki feljelenti azt a tisztet, aki a munkáját végzi, csak azért, mert ez a munka a párttársai ellen irányul; aki pártbeli riválisaira vonatkozó információk kiadásra kéri a titkosszolgálat vezetőit, s nem az, aki ezt adott esetben szóvá teszi.

Előzmény: Gironde (14)
Gironde Creative Commons License 2000.02.16 0 0 14
Oppá! Ezer és még egy bocsánat! Elkövettem a lehető legkellemetlenebb hibát: összetévesztettelek Sumirral. Ő írta, hogy ismeri Demetert és éppen vele álltam diskurzusban. Még egyszer kérem a szíves elnézésed.
Namármost. Nem néztem vissza, hogy pontosan mit írtam, de remélem, nem azt, hogy alkalmatlan. Ilyen "clear-cut" ítéletre nem szívesen vállalkoznék. Csak arra, hogy tetszik - nem tetszik. Bízom benne - nem bízom benne.

Mindkét párban az utóbbi a helyzet, még ha Vancsik nevét kétségkívül nem mondta is. Nem is azt kifogásoltam, hogy megtámad egy Maszopos képviselőt (Vancsik sem tetszik, egy cseppet sem), hanem azért, mert a titkosszolgálatokat a belpolitikába behozta. Ennyi.

Előzmény: dekóder (13)
dekóder Creative Commons License 2000.02.16 0 0 13
Kedves Gironde!

Valamit félreértettél, a kérdésemben nem volt állítás, vagyis az, hogy ismerném Demetert. Csupán azért tettem fel a kérdést, mert egy - amúgy teljesen hétköznapi - parlamenti szócsatából azt a következtetést vontad le, hogy Demeter alkalmatlan. Mivel eddigi tapasztalataim alapján azt gondoltam, véleményed tényeken nyugszik, azt hittem, tudsz az illetőről valamit az általad írtakon túl is. (Megjegyzem, abban a felszólalásában Demeter ki sem ejtette a Vancsik nevet.)
De ha él benned a vágy, hogy közelebbről megismerd D.E. parlamenti munkásságát, javaslom, nézz utána az olajgate-ügynek.

Előzmény: Gironde (12)
Gironde Creative Commons License 2000.02.15 0 0 12
Nos, nem ismerem személyesen. De ez nem is kötelező, ha egy állampolgár egy miniszterről állást foglal.

Mindent, amit tudok róla és mindent, ami a véleményemben befolyásol, egy kicsit korábban leírtam. Nincs több. Nem is igazán emlékszem arra, hogy mindkét frakcióvezetői posztján hogyan szerepelt, egy eléggé szürke emberre emlékszem vissza. Elhiszem, hogy becsületes, amint személyes ismeretséged alapján írod, de a becsületesség szükséges, ám nem elégséges feltétel ahhoz, hogy titokügyi miniszter legyen.

Amúgy nekem nagyon nem tetszett a Vancsik-ellenes kirohanása. Nem azért, mert nem tudom Vancsikról elhinni, hogy igaz a történet, hanem azért, mert az ilyesmit nem illik felhozni a parlamentben. Vancsiknak ugyanis kevesebbet ártott, mint a titkosszolgálatok iránti bizalomnak. Ha igaz az, hogy ezután felhívták a párt elnökét és figyelmeztették arra, hogy Vancsik mit kért, ez szerintem elegendő figyelmeztetés lett volna arra, hogy többé ilyesmikkel képviselők ne is próbálkozzanak. Ez "polgári" megoldás lett volna.

De hónapokkal később egy válaszban felhozni a parlamentben: nagyon-nagyon nem tetszett.

Ennyi.

Előzmény: dekóder (11)
dekóder Creative Commons License 2000.02.15 0 0 11
Kedves Gironde!

Te mit tudsz Demeterről?

Előzmény: Gironde (10)
Gironde Creative Commons License 2000.02.15 0 0 10
Ühüm. Illetve azt akarom mondani, hogy bár nem értek veled egyet, de legalább te érdemi állításokat teszel és ezt nagyre becsülöm.

Gironde

Előzmény: Sumir (9)
Sumir Creative Commons License 2000.02.15 0 0 9
Kedves Gironde! Annyit: Demeter Ervint még MDF-es koromból személyesen ismerem, a morális tisztaságához kétségem nem fér. Az MDF olyan irányt vett /keblünkre Szabó Iván!/, amit ő nem tud és nem akar követni. Ivánék most ismét megpróbálkoznak az MDF szadeszosításával s úgy tünik erre van fogadókészség az MDF-en belül, Dávid Ibolya ebből a szempontból nagy csalódás nekem. Sok MDF-tagot ismerek, akik szintén teljesen ki vannak akadva, hogy a volt Palotás-párttal és Ivánnal a Fidesz ellen szervezkednek.
Előzmény: Gironde (8)
Gironde Creative Commons License 2000.02.15 0 0 8
Igazán leköteleztél, kedves Sumir! Semmi egyebet nem mondasz?
Előzmény: Sumir (7)
Sumir Creative Commons License 2000.02.15 0 0 7
Kedves Gironde! Engedélyezem. :)
Előzmény: Gironde (6)
Gironde Creative Commons License 2000.02.15 0 0 6
Sumir: Nyugi! csak semmi indulat! Sem sikkasztás, sem gondolatban elkövetetett antiszemitázás, sem pedig liliomtiprás.

Csak egy - szerintem - értelmetlen indulatkeltő felszólalás, amikor Vancsikot megtámadta a parlamentben, ami nem önmagában baj, csak nem tudta bizonyítani, amit mondott, és ismét a titkosszolgálatok ügyét pártharcokra használta fel. Ezt nem tartom helyesnek.

Nekem special az sem tetszik - de ez valóban szubjektív -, ha valaki egy párt önkormányzati frakciójában frakcióvezető, ezt követően a parlamenti frakció vezetője, tehát végig a párt egyik legfontosabb tisztséget betöltő személye, ezt követően még ugyanennek a pártnak a tagjaként kap egy rendkívül fontos kormányzati megbízatást, majd a legeslegelső pillanatban, amikor a saját érdeke ezt kívánja, akkor kiugrik ebből a pártól és még bele is tapos egyet, akkor ...

Nézd, bennem ez kételeyek ébreszt az illető személy állhatatosságát, komolyságát, megbízhatóságát illetően. Szó sincs tehát sikkasztásról, gondolatban elkövetetett antiszemitázásról, liliomtiprásról.

By the way: Szabad bírálni Demetert?

Előzmény: Sumir (5)
Sumir Creative Commons License 2000.02.15 0 0 5
Gironde! Várom a Demeter-topicot! Tudod: sikkasztás, gondolatban elkövetetett antiszemitázás, liliomtiprás stb. Melyikkel kezditek?
Előzmény: Gironde (-)
Gironde Creative Commons License 2000.02.15 0 0 4
Nem. Abszolúte nem mindegy, hogy ki az a személy, aki a Magyar Köztársaságban a titkosszolgálatokat felügyeli. Már hogyan is lenne mindegy?
Előzmény: pindiy (2)
MrWallace Creative Commons License 2000.02.15 0 0 3
Csak kilépett az MDF-ből, a Fideszbe nem lépett be (MÉG).
A Kövérnél csak jobb lehet!
pindiy Creative Commons License 2000.02.14 0 0 2
Nem mindegy.
Előzmény: Gironde (-)
szobatudos Creative Commons License 2000.02.14 0 0 1
Miert, miert, szerintem mar elore le volt jatszva, hogy o lesz az utod, kellett talalni valakit, aki Kover helyett lesz miniszter. Szerintem egyszeruen ezert lepett at a Fideszbe Demeter. Nem volt az olyan reg...
Előzmény: Gironde (-)
Medieval Creative Commons License 2000.02.14 0 0 0
Nulla-nulla?
Egy-nulla?
Nulla-egy?
Egy-egy?
Gyerünk totózni?
Gironde Creative Commons License 2000.02.14 0 0 topiknyitó
Orbán Viktor miniszterelnök pártja hétvégi szegedi frakcióülésén felkérte Demeter Ervint, hogy Kövér László távozását követően töltse be a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszteri posztot - tudta meg kormányzati forrásból a Távirati Iroda hétfőn. A jelenlegi nemzetbiztonsági politikai államtitkár Demeter helyére Simicskó István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a parlament honvédelmi bizottságának alelnöke kerül. Demeter Ervin egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a hírt. A Fidesz január végén megtartott soron kívüli kongresszusán a párt elnökévé választott Kövér április 30-ig látja el titkosszolgálati miniszteri feladatait, a kormányfő kérésére a miniszterváltásra május elsején kerül sor.
[MTI]

Vajon mivel sikerült magát bejátszania? Elég volt átülnie a Fideszhez? Vagy szükséges volt még az az otromba parlamenti megszólalása is Vancsik ellen?

Miért nem Simicskó? Túl mérsékelt? Nem eléggé gyűlölködő?

Miért? Miért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!