A Frontlife társasjáték témához csak annyit írnék, hogy nekem is nagyon bejött ez a cucc. Nem véletlenül jók róla a vélemények: a Frontlife Állóháború tényleg rohadt jó társasjáték.
Karácsonyra szeretnék társasjátékot venni a családomnak. Elsősorban valamilyen stratégiai játékra gondoltam. (például: Honfoglaló). Vagy valami szabadulószobás játékon. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok olyan játékokat ajánlana amik élvezhetők? Valami olyat amit 14 éves korú gyerekek és felnőttek is egyaránt tudnak élvezni.
Üdv Mindenkinek! Kaptunk egy társasjátékot, Disney Pirates of Caribbean - Pirates III. Dino gyártmány. "Szabálykönyve" viszont nincs meg :( Hiába keresem neten, sehol nem találok róla semmit... Ha valakinek lenne róla valami infoja, akár egy idegen nyelvű játékleírása, megköszönném!
A Qwirkle -t szeretnénk online, pontosabban hálózaton keresztül játszani. Tehát nem a gép ellen, nem véletlenszerű ellenfél ellen, hanem két barátnak kell egymásra találnia 200 km-ről.
Kb. 10 év kihagyás után újra elkezdtem foglalkozni társasjátékokkal, családi körben már ki is próbáltunk hármat (Kocka Grande, Kollamokka és Érj vissza!), elég izgalmas és jól játszható játékoknak bizonyultak, egyszerűen megtanulható szabályokkal, ugyanakkor változatos játékmenettel, lehetőségekkel.
Ha valakinek tudomása lenne egy, a 80-as években forgalmazott "PIAC" nevű magyar társasjáték hiányosság/sérültség miatt már játékra nem alkalmas, kallódó példányáról, kérem szépen, jelezze azt nekem privátba. "Bontott alkatrészként" főképp az árukorongokból jó lenne pár nálam-hiányzóra akadni.
A 2012-13 körül megjelent (kismértékben itthon is forgalmazott) "The CAVE" - Barlang(expedició) játékra vadászok. Lengyel szerzőtől, több nyelven is kiadták.
(Európai hirdetésekben fel-felbukkan, de eddig még nem sikerült onnan megvennem.)
Nekem megvan a Végvári viadalok társasjáték, de a szabályköny az elveszett!
Mivel a neten lévő játékszabály használhatatlan, mert az teljesen újraírt játékot tartalmaz, valaki le tudná e jó minőségben nekem fotózni az eredeti szabályfüzet oldalait egyesével, és el tudná küldeni az email címemre?
Kaptunk egy Monopoly City társasjátékot ajándékba, de nincs meg hozzá a játékszabály. Ha megvan valakinek ez a társasjáték, be tudja nekem scannelni esetleg a szabályát és privibe elküldeni? Nagyon boldoggá tenné a kisfiamat és így engem is! :-)