Keresés

Részletes keresés

tjutka Creative Commons License 2000.03.11 0 0 93
off
Kutya helyett csak kriksz-krakszok jöttek.
meghogy "error 500"
on
Előzmény: Gipsz_Jakab (91)
tjutka Creative Commons License 2000.03.10 0 0 92
Isten hozta itthon, Szegedi úr ! :)

Útjavításról : Hát arra éppenséggel ráfér a javítás.

(Mondjuk én jobban örülnék, ha nem civakodna az építokkel, hanem megrendeltetné a munkát, s a müszaki osztály dolgozói meg ellenöriznék az útépítöket, ezenközben o meg közben szép nyugodtan végezné a munkáját az irodájában, vagy egyebütt, ahogy ez máshol szokás, de lehet, hogy én vagyok telhetetlen. )

Előzmény: Gipsz_Jakab (91)
Gipsz_Jakab Creative Commons License 2000.03.10 0 0 91
tjutka

Aszegedi mááá itthon van, az Alsógöd és Göd-Újtelep közötti úton veszexik az útépítőkkel, mert azok csak simán foltozzák a gödröket, ahelyett, hogy újra aszfaltoznák az egész utat (végülis idelye, hogy megcsinálják, mert már a kamionok is kerülgetik a gödröket, ráadásul tegnap egy új Fordnak kiszakadt az egyik kereke), ráadásul már be is perelte az útkarbantartó kft!!! Szerinted megérdemel ezért 1 fél pirospontot???

A Göd Plazán gondolkodtam egy kicsit. Ha csak az üzletek helyére akarják építeni, akkor az elég picike lesz, ha meg a Kossuth emlékparkot is be akarja építeni, akkor meg abból elég nagy balhé lenne!!!

Mellesleg az egyik kutyának a papája tacsko, úgyhogy a tipped nem teljesen pontos!

Küldök az emil címedre képet!!!

Előzmény: tjutka (89)
tjutka Creative Commons License 2000.03.10 0 0 90
A testületet nem ártana megdolgozni, azt hiszem, meg utána nézni nehány építési jogszabálynak, meg megkeresni a szakhatóságot, aminek az elöírásai nem teljesíthetok, meg vigyázni kell, hogy nehogy ellenetek hangolják a messzebb lakókat. Figyelmeztetlek, hogy rohadt nagy, fárasztó és idegtépö meló és nem egyemberes.:(

Most milyen besorolása van a területnek ?

Előzmény: mika waltari (85)
tjutka Creative Commons License 2000.03.10 0 0 89
Kedves tolto,
Hát, ami azt illeti, igen. Történetesen a gyalázkodó cikk egyik aláírójának több vendéglátó és szolgáltató egysége is van a közelben, de ez bizonyára csak a véletlen müve. :)
(Az alsógödi vasútállomás melletti üzletsor az övé, többek között)

Természetesen szóltunk nekik, hogy cikkük több valótlan állítást tartalmaz, amelyek egy része ráadásul becsületsértö is. Azt válaszolta, hogy állításai Szegedi polgármester úr szóbeli közlésein alapulnak, amelyeket számon fog kérni töle, mert ö is érzi már, hogy olyasmihez adta a nevét, amihez nem kellett volna.

Szegedi úr ma érkezik haza Amerikából. Pár nap türelmi idöt adhatunk Fujer úrnak, és a Népszabadságnak is, hogy jóvátehessék mindazt, amit ellenünk elkövettek.

Előzmény: tolto (86)
tolto Creative Commons License 2000.03.09 0 0 86
Azt tudjatok, hogy nekik miert all erdekukben a Vizicsoda megepitese? Esetleg valami vendeglato/szolgaltato egyseguk van a kozelben?
Esetleg szolhatnatok nekik, hogy ugyan mutassak mar be a bizonyitekaikat.
Amugy ugy illett volna, hogy magahoz a levelhez csatoljak az (allitolagos) bizonyitekokat, bar valoszinu ezt azert nem tettek meg,mert nem rendelkeznek semmi ilyesmivel.
Tenyleg perre viszitek a dolgot?
Nem ertem a nepszabadsag, hogyan kozolhetett le egy ilyen cikket, en a helyetekben helyreigazitast kernek......
Előzmény: lujza (78)
mika waltari Creative Commons License 2000.03.09 0 0 85

Végre egy jó hír!

Gratulálni majd akkor fogok ha még félév múlva is állni fognak a fák...

Nálunk Dunaújvárosban is lesz valami közmeghallgatás meg egyebek, de itt nagyon ki akarják vágni a fákat mert kapnak értük 400 millát.

Egy jó tippet szívesen vennék, hogy sikerült megváltoztatni a döntést!

Előre is kösz!

Előzmény: tjutka (82)
tjutka Creative Commons License 2000.03.09 0 0 84
Tacsi ??

Egyébként derék polgármesterünk már hazafelé készül Amerikából. Remélem, hogy hoz magával egy új befektetot az olasz helyett és akkor kezdhetjük elolrol. :(

Előzmény: Gipsz_Jakab (83)
Gipsz_Jakab Creative Commons License 2000.03.09 0 0 83
tjutka

"Gipsz Jakab, ha jo a tippem, hogy ki vagy, bar a joakarat megvan bennuk vitathatatlanul, de sajna kicsik a kutyaid, szerintem."

Várom a tippet, hogy milyen fajtájú kutyáim vannak, meg milyen színüek. Aztán majd megmondom, hogy stimmel-e. Sőt ha lehet ide képet rakni, akkor küldök az egyikről egyet. (annyi segítséget kapsz, hogy két különböző fajtájú kutyáról van szó.)

Előzmény: tjutka (82)
tjutka Creative Commons License 2000.03.08 0 0 82
Ma az ijusagi es sportbizottsag ulesen Illyes Gizella alpolgarmester hivatalosan bejelentette, hogy az olasz visszalepett ettol a helyszintol!!
1:0 ide. :)

Mint tudjuk, a meccsnek meg nincs vege, ez csak reszeredmeny. Mi is van azokkal a Kossuth teri fakkal pl.?

(A telepulesfejlesztesi bizottsag ulesen az egyik bizottsagi tag kerdezte, hogy milyen fak ? Miert is vagjak ki, de nem kapott valaszt. Az itt nem szokas...:( )

Gipsz Jakab, ha jo a tippem, hogy ki vagy, bar a joakarat megvan bennuk vitathatatlanul, de sajna kicsik a kutyaid, szerintem. Szivesen kolcsonadok egy szep nagy, engedelmes kutyat, csak szolj. :)

Gipsz_Jakab Creative Commons License 2000.03.08 0 0 81
kö 2000-02-25 18:39:28 (58)
"Mikor lesznek legközelebb választások?"
A feleségem nagy forgalmú üzletben dolgozik, nagyon sok emberrel beszélt, mindegyik azt mondta, hogy ő nem szavazott a Szegedi-re, mégis ő lett a polgármester!!! Ennyit a választásokról!!!
dr p Lewis 2000-03-03 14:22:43 (71)
"Nemregiben tudtam meg Alsogodon a Kosut teren God Plazat akarnak epiteni.Ezzel a tervel az osszes fat ki akarjak vagni ami azon a kis teruleten elhelyeszkedik.Sajnos mar igy is nagyon be van epulve de ezt is ok dontik el."
A szegedit (dafke kis betűvel, mert ezt érdemli) ez se zavarja! Valamelyik nap ott fagyiztam és az eladó ott panaszkodott, hogy a másik üzletnek már jött a levél a polg. m. HIV-tól, hogy sürgősen tünjön el onnan a boltjával együtt, és már őket is "kostolgatják"!!!

Vizi vidámpark, ingatlanadó stb... valamelyik topikból vettem az ötletet: "Elbeszélgetnék vele 4 szemközt: csak ő, meg én ... meg a baseball ütőm, meg a láncfűrészem, meg a kutyáim!!"
Asszem ez eredményesebb lenne, mint az új választás!!!


tjutka Creative Commons License 2000.03.08 0 0 80
Affene. Ma meg mit látok ? Valaki csórja a faházakat. Már egyet el is vittek. Felhivom a polgármesteri hivatalt. Nem tudnak róla.

Felhivom a TESZ-t. Hát persze, hogy ök viszik. Nem, engedélyük nincs. Tudjak, hogy kellene engedély a bontáshoz. De nincs Másfél évvel ezelött volt már errol szó.
Ha nem tetszik, tegyünk panaszt. Tettem. Egyelöre csak a képviselönél. A jegyzö úr ugyanis még nincs bent, 1/2 óra múlva már nincs bent.

Fujer urat meg nem kellene beperelni ?
Ez az ügy most már kezd az idegeimre menni, de komolyan.

Alsógödi Creative Commons License 2000.03.08 0 0 79
Elovastam. A rohadt életbe!
Mit képzelnek ezek?! Ezek után akkora pert akasztok a nyakukba, hogy rámegy a gatyájuk is.
Lujza kösz. Privát levél ment.
lujza Creative Commons License 2000.03.08 0 0 78
Amit a mai Nepsz-ban talaltam, azon elkattantam.
Sajnos nem sikerul a politikai partokat tavoltartani az ugytol. Domi bacsi es Fujer Titi a helyi MSZP "neves" kepviseloi kitettek magukert. Az se zavarja oket, hogy meghazudtoljak Baja Ferencet. Szokasos modszerrel nem a temarol irnak, hanem gyanusitanak, feketitenek mocskolodnak. Azt hiszik, hogy mint a derek polgarmesterunk azt beszelhetnek a nyilvanossag elott amit akarnak? A polgarmesterunk csak "uzleti erdekbol" alllitotta az eloszerzodest. Domi bacsi es Fujer Titi alaposan tullott a celon. Ok mar ragalmaznak!
Minden dokumentum amire hivatkoznak eredetiben rendelkezesemre all! Van aki segitene sarokba szoritani ezeket a lihegoket?
tjutka Creative Commons License 2000.03.07 0 0 77
Szabad. Egy Rt, aki nincs benne a céginfóban és egy magánszemély, aki állitólag egy nagy, "johiru" bank igazgatóhelyettese. :)
Előzmény: tolto (76)
tolto Creative Commons License 2000.03.07 0 0 76
Ugy latszik eleg ertekes ez a terulet.
Szabad tudni ki akarta megveni? :)))))))))))))))
tjutka Creative Commons License 2000.03.06 0 0 75
Most jövök a településfejlesztési bizottság üléséről.
Személyeskedeésbe hajló viták, csúsztatások után 4 nem, 3 tartózkodás mellett úgy szavazott a bizottság, hogy, a jelenlegi ismeretei alapján nem javasolja a vizividámparkot erre a helyszínre.
:)))

Csak zárójelben említem meg, hogy a terület egy részét már meg meg akarta venni vki, a bizottság nemmel szavazott rá.

tjutka Creative Commons License 2000.03.05 0 0 74
Itt egy kapcsolódó topic, szerintem :

"Társadalmi ellenőrzést ??? - !!!"

tjutka Creative Commons License 2000.03.05 0 0 73
Köszönöm az együttérzö leveleket, mindannyiótoknak.

Kedves dr p Lewis,
"Egyre tobben jonnek ki pestrol es itt vesznek
-Nyaralot
-Hazat "
Hat igen. Ez tenyleg probléma : az újonnan ideköltözötteknek halvány lila fogalmuk sincs, hol épül a golfpálya, vagy a lakópark miatt mi pusztul(hat) el, azt se tudják, hol az a tábor, vagy mondjuk a Kossuth tér..

"mivel uj ado jelent meg az ingatlanado ami 90ft/m2
ezt mindenkepp el akarjak erni inkabb nekik fizessenek ne masnak. "

Nem hiszem, hogy erröl lenne szó. SZVSZ éppen elég ingatlan van Gödön, az a pár új ház nem sokat lendit a befizetendö adó mennyiségén.

"A Golfpalya ugye kozben azt nyilatkozta hogy ig az Ingatlanadot nem kell befizetni mivel eleg anyagi osszeg all majd rendelkezesre."

Derék polgármesterünk beismerte, hogy szerinte semmi kivetnivaló nincs abban, ha "üzletpolikai okból" "kissé elrugaszkodik" a valóságtól. :(

"Alsogodon a Kosut teren God Plazat akarnak epiteni.Ezzel a tervel az osszes fat ki akarjak vagni ami azon a kis teruleten elhelyeszkedik.Sajnos mar igy is nagyon be van epulve de ezt is ok dontik el."

Szólj, ha ebben az ügyben segithetünk valamit....


mika waltari Creative Commons License 2000.03.03 0 0 72

Szurkolok Nektek!!
Előzmény: tjutka (63)
Irmanéni Creative Commons License 2000.03.02 0 0 69
Kedves Tjutka!

Megvettem.
Vérlázítónak tartom, hogy egyes emberek azt hiszik, hogy mindent meg tehetnek.
A cikk egyébként jó. Remélem, hogy sikerrel jár az a kezdeményezés, hogy ez a szörnyűség
ne valósulhasson meg.
Kíváncsian várom a további fejleményeket.

Előzmény: lujza (66)
lujza Creative Commons License 2000.03.02 0 0 66
HVG mai szama. 111. oldal,
Gödi tüzfészek cimu cikk, az online-ban nem talaltam. (meg kell venni az ujsagot :))
Előzmény: tjutka (65)
tjutka Creative Commons License 2000.03.01 0 0 65
Köszönöm a jókivanságokat, Irmanéni,
Igyekszünk. Minden tölünk telhetöt megteszünk az ügy érdekében..
Előzmény: Irmanéni (64)
Irmanéni Creative Commons License 2000.02.29 0 0 64
Kedves tjutka

Remélem, hogy a leveledben írt fák még akkor is
a helyükön lesznek, amikor a "kedves" gödi
polgármester és éles elméjű vállalkozó társai
már régen nem.

Előzmény: tjutka (63)
tjutka Creative Commons License 2000.02.29 0 0 63
A fák még megvannak, korai még a részvét, nem adtuk fel. :)

Ahogy belemerültünk itt az önkormányzati dolgokba, hát, nem is tudom, hogy mondjam. Hihetetlen. Ezt a törvényhozók szúrták el. Alapjaiban. Nem lett volna szabad ekkora hatalmat adni ilyen hirtelen mindenféle kontroll nlkül.
Azt hiszem a mi önkormányzatunk muködése nem egyedi eset, sajnos.
Valóban szükség volna központi beavatkozásra.

Ez persze nem jelenti, hogy itt feladjuk, sot.
Ugy tunik, mintha az Achilles sarkukat megtalaltuk volna....

Vannak kedvezo jelek, de nem akarom elkiabálni.

Előzmény: mika waltari (62)
mika waltari Creative Commons License 2000.02.29 0 0 62

Először is részvétem a fák miatt.

Ideje volna már országos törvényt hozni és betartatni az ilyen és ehhez hasonló esetekről.

Tegnap volt az Illés a Törzsasztalban neki is feltehetted volna a kérdést, bár nekem se válaszolt.

Dunaújvárosban is van egy hasonló eset, itt a várost a Vasműtől elválasztó véderdőt (9ha)irtják ki ,hogy helyére egy Tescot építsenek, szintén gazdasági érveket hoztak...

Gödről én is olvastam, ritka(?) nagy barom a polgármesteretek, de a képviselők is mert valakinek meg is kellett ezt szavaznia.

Az ilyen "racionális" emberek általában csak egy évvel előbbre gondolnak meg a zsebükre.

Várom a további pompás elképzeléseket a Balaton kiszárításától meg a Duna befedéséről.

Elkeserítő ,hogy megfelelő mennyiségű pénzzel, meg vesztegetéssel bármit meg lehet csinálni.

Alsógödi Creative Commons License 2000.02.28 0 0 61
Kedves Ilus,
A polgármesterünk az év polgármestere cimre pályázott. Megspórolta az olyan hiábavaló kiadásokat mint ÁRT és RRT készitése minden apró cseprő ügyben. Ilyen marhaságra nem költ, a konkrét üzlet kapcsán majd foglakozik a hivatalos ügymenettel. Utólag.
Előzmény: ilus (52)
Alsógödi Creative Commons License 2000.02.28 0 0 60
"God erdekeit a vallalkozoval szemben, vagy a vallalkozo erdekeit Goddel szemben?"
Szerencsém volt látni a testületi ülés video felvételét, és elhülve hallottam, hogy a egész más hangzott el, mint amiről a lakossági fórumon beszélt derék polgármesterünk. Ez az ember minket teljesen hüjének néz. Ezért a kérdésedre a válasz számomra egyéertelmű.
lujza Creative Commons License 2000.02.27 0 0 59
Hat ez tenyleg nem semmi:
Hogy finoman fejezzem ki magam, a tisztelt polgarmester ur telekurtoli az irott es elektronikus sajtot egy sajat bevallasa szerint is valotlan tennyel : nevezetesen azzal, hogy mar eloszerzodest kotott a vallalkozoval. S mikor rakerdez az ujsagiro, mit valszol ?

"- A mondat üzletpolitikai okokból hangzott el, ugyanis Mogyoródon egy ugyanilyen vízi vidámpark építése van terítéken. Ha mégis lesz belőle valami, akkor nekem üzletileg elé kell menni."

???? Ideje lenne talan eldontenie, hogy kinek az erdekeit szeretne kepviselni, kivel szemben...

God erdekeit a vallalkozoval szemben, vagy a vallalkozo erdekeit Goddel szemben?

S akkor arrol nem is beszeltem, hogy hogy bizzon meg a valasztopolgar a kepviselojeben, ha az egyszer kepes barmikor a kepebe hazudni, ha azt "uzletpolitikai okbol" jonak latja es meg csak kivetnivalot sem talal benne ?

Előzmény: Alsógödi (58)
Alsógödi Creative Commons License 2000.02.26 0 0 58
Kedves kö,
tovabbi érdekes linkeket talalsz:
http://www.beco.hu/god/
oldalon. A Gödi Körkép február 23-i száma öt cikket tartalmaz a témáról.
Ismerd meg polgármestered:
Minden Körkép tartalmaz egy interjut a derék
polgármesterrel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!