Nyilván a világ eléggé felgyorsult, ha egy témában hetekig nincs update, a népek keresnek maguknak más témát/csatornát. Viszont annyi lomja van, hogy simán kijönne belőle minden második vasárnap egy szerelős poszt, és a maradék kettőre is betolhatnának valaki mást, hasonló témával. (A boldogszületésnapos litániákat meg hanyagolni lehetne, mert láthatóan rengeteg munka megy bele úgy, hogy senkit nem érdekel. Évautója-cikkek dettó.)
Szóval ezt szerintem lehetne okosabban is csinálni, és akkor nem lázadozna a fanclub.
"túlnőtt saját magán, és ahogy írtam pár hete, megváltozott: ahelyet, hogy arról mesélne, ami vele történik, inkább dolgokat csinál, hogy aztán elfogyasszák a tartalomra éhes, követelőző, "nektek semmi sem jó", károgó kommentelők."
Mondom, szerintem az is benne van ebben az egészben, hogy húzónév meg brand lett belőle (részben a Ponton miatt) és akkor kéthetente Csikós cikk a zone-on. Úgy nyilván kényszeredett lesz a dolog, hogy előre be van írva a naptárba. Saját autókról nem is tud ennyit írni, régen se írt a Belsőségre ilyen sűrűn. A Pontonról is az utazás alatt volt napi híradás, hogy éppen milyen szarul bírja az autó a lábon hazahozást, utána olykor több hónap alatt történt azzal az autóval annyi dolog, amiből már kijött egy nagyobb poszt. A többi autóját meg pláne csak néha-néha írta meg, ha csinált valami érdekeset. Szóval direkt kell csinálni egy kicsit a műsort.. Csak hát a Mini-szerelés meg nem túl erős a "csináljunk valamit csak azért, mert érdekes" mezőnyben, amikor Youtube-on pár kattintással odébb mondjuk TVR Chimaera turbósítást lehet nézni hasonló alapon.
Az NSU már nem pálya, nem lehet jól eladni, 6000 EUR egy szép és jó. Az övé egyik sem. Kéne venni egy nagy levegőt, szétszedni, újra kezdeni nulláról. Így már nem jön ki a matek. Öt éve írta, hogy már lassan készen áll a Dolomitok túrára, csak kicsit járatni kell.
Szinte sajnálom szegényt, hova csúszott le, vagy inkább hol rekedt meg. Az 30-es években gyártott NSU szerelős cikkjeit és videóit nagy ívben fogom elkerülni, és azt hiszem, sokan leszünk ezzel így.
Csipszer Máté viszont jókat és élvezeteseket szokott írni, remélem, a porckorongjai még helyrejönnek.
Ez nekem azért furcsa, mert amikor Tibit elveszítettük, Pista jó érzékkel vitte tovább a lépést.
Lehet mondani, hogy ő csak kocsmai nagydumás, meg hőbörög, meg stb, de ez nem igaz, a régi zone az teljesen az ő terelgetése alatt lett az ami.
Nyilván oda mindeki hozta amit tudott, kicsit katyvasz volt a tartalom, de legalább változatos.
Most meg ,hogy felvállaltan ez a "minden is belefér" lett a mottó, gyakorlatilag a semmi/megúszós tartalmak felé ment el az egész.
Mintha a kevés a lé, sok a meló megoldása az lenne ,hogy akkor ami bejön input, kiosztjuk fizetésbe, csinálunk valami megúszós utazgatást, szintén a cég kontóján, aztán akkor így nem sok a lé, de legalább a kocsmázásért meg utazgatásért vesszük fel a fizut.
nagyon szépen leírtad. a végével vitatkoznék egyedül - szerintem sosem volt többre hivatott, egyszerűen az idő ment el a tartalom mellett, amit gyárt.
egy mogorva, megcsömörlött, beképzelt pali lett, aki már rég nem izgatottan és ujjongva mesél, hanem meggyötörten, oda-odavakkantva kioktat, éreztetve, hogy itt már ő tesz szívességet. neki ez már teher. az olvasóknak elvárásai lettek!
régebben sokkal szerényebb volt. bár voltak benne ordas hazugságok már az elejétől kezdve, de a Ponton-sztori (ami onnantól kezdve meghatározta a karrierjét) tényleg egy őszinte, gép előtt ülő keresgélésből indult: kellett vmi régi Merci, pénze nem volt rá, de végül Svédország közepén talált egyet. az autó is izgalmas volt, de a kaland főleg. a kijutás, a hazajutás, a megszervezés, a kommunikációs nehézségek - Csikós egy érzést, egy sztorit árult, és aki fogyasztotta, ámult, hogy hűű, ilyen is van.
mára mit árul Csikós? önteltséget, beképzeltséget, kivagyiságot. jól írták előttem: rosszul öregszik az ember. lám, a pénz tényleg mennyire nem boldogít! megvan a nagy ház, a nagy garázs, a százmilliót alulról nyaldosó autópark. mi nincs? jókedv, öröm, izgatottság, ujjongás.
túlnőtt saját magán, és ahogy írtam pár hete, megváltozott: ahelyet, hogy arról mesélne, ami vele történik, inkább dolgokat csinál, hogy aztán elfogyasszák a tartalomra éhes, követelőző, "nektek semmi sem jó", károgó kommentelők.
rossz társaságban is van, az egész Zóna-brigád olyan, amilyen, de persze ő is tehet róla, hogy ez így alakult. amilyen véresen komolyan veszi pl. a bohóckodását az Év Autójás gittegyletben, az már tényleg el-elszomorítja az embert.
2025 nagyon nem 2005, na. Csikós mellett elment az idő. bár a könyveit veszk és a mini-szubkultúrájában, az egyházában nyilván népszerű, de szerintem ő sem így képzelte el az életét akkorra, amikor már ilyen drága és bizonyos szempontból izgalmas autóparkja lesz. hogy kényszeredetten már 20 éves Miniket kell vásárolnia, csak hogy legyen valami content, mert a saját vackainál minden megállt és befagyott...
Lehet hogy Vályi vezérhangya elcsalta a csapatba. Mégsem egyedül kell törpölnie a rádiómműsorában. De szerintem ez csapda lesz. A The Zone nagyon gyengén teljesit, amolyan vályipistás kocsmai társaság szinten próbálnak összeütni valamit. Kiváncsi vagyok '26-ban létezik-e még a The Zone...
Van ott annyi jógyerek, hogy dunát lehet vele rekeszteni, csakhát értelmezhető tartalom és így komoly bevétel nincs.
Pere Laci pl pontosan mit is csinál a csapatban? Más csatornán, ami azóta szinte a "dözón helyén" "kinőt a földből", meglovagolva az autós tartalom vákuumot(!!), igencsak aktív a srác, a "munkahelyén"(?) ellenben mit is látunk tőle?
Vezeti a lakóbuszt meg vicceseket mond a vókitókiba?
Göbi aki eleve egy Q vágányon lézeng, semmi nagy karakteres megjelenése nincs, egy N+2 figura szerepét tölti be, de "záradékba" "kellett mellé" a felesége is, arra már nehéz mit mondani...
Mindebből érthetően rohadt nehezen lesz nagy nézettség, komoly bevétel és zseton, amiből végülis a fizetéseket osztják.
Mindenféle jópofa standup figurák behozását is lehet erőltetni, hogy akkor, ha most nem nézik annyira a podcastet, és akkor toljuk meg, mert ahhoz "nem kell semmi", ott a setup, leülünk, pofázunk és megvan a nézettség.
De egyrészt ez nem így működik, ha máshova nem köthető öt ember ott okoskodik, kurvára senkit nem érdekel, ez csak a tejszinhab a tartalom tetején, magában kevesen eszik, pláne kilószámra.
Másrészt egy olyan közegben, ahol Besenyei Péter, Vári Gyulabá és más számtalan érdekes meghívott tette magasara a lécet, marad valami reggeli takshow szintű jópofáskodás, idővel onnan is kikopnak a népek a francba.
A Zone csapathoz csatlakozott Viktorin Tomi. Jó gyerek bár én nem értem a srácnak komoly fizetése volt a Láger Fmben ezt a Zone ki tudja neki termelni?
Csíkós évek óta panaszkodik a fizura. Mindegy. ő dolguk
Beszéltem emberekkel szakmából akik azt mondták hogy kerülik már a Csík társaságát. Repülőn nem ülnek mellé és stb.
Neki csak a saját világa létezik és mindenki mást elnyom, lenyom. A csikzone-ban tisztán látható ez. Csúnyán öregszik és egyre hűlyébb is már. A bajok meg csak jönnek a szar Alfa mellé nem kellett volna a Mini story szarság.
Tulajdonképpen Csík a saját talajvesztését és élethelyzet/karrier életközepi válságát zúdítja a közönségre, ami nem is egy homogén massza, és sokszor tényleg hisztérikus a videóban a hangnem, hogy ""majd veszek egy szart és azt tákolom"", ki kért ilyet?
Sokan egyenesen megmondták, én is, nem érdekelnek ezek az álcsíkzónok, ő lehet sokat tesz ezekbe, de nem nekem.
És most kiderült, rengetegen csak kitöltőnek "nézik", de igazából nemhogy tetszene nekik, de tartalomnak sem tekintik, akármennyit is dolgozik vele.
Várják az igazi csemegéket, két hetente, csakhát a csemege nem jön, mert a mini sem szerelődik, hanem olajos szemét képét látjuk az ebay-en..és ha egy ilyen mesezón van, akkor 2szer két hét egy hónap, majd meghallgatjuk mi nem történt egy hónap alatt.
És akkor a követő a rossz, akit ez nem köt le.
Mert 20éve szivesen lelkesedve olvasta a havi, kéthavi nagy szívásokat, olajos lomokkal, a belsőségen.
Akkor most mi a baj. Mondjuk eltelt 20év.
Mondjuk az a követő elkattint kettőt, és kiraknak bármely magyar amatőr szerelős csatornán milló ft alkatrészt a szeme előtt a pultra és ott szerelik össze. Meg még magyaráznak is.
Megváltozott az igényszint, ami nagy csoda volt 2005ben és nagy lelkesedés meg közösség, az mostara egy semmi.
Szép dolog ,hogy itt edukáljuk a népet, mindenféle "veteránnal", de ez ilyen mennyiségben fogyaszthatatlan.
Ha valami csoda ritkaság/érdekesség amit kitúr és akkor arról beszél, képekkel, kisvideókkal illusztrálva, az esetleg unaloműzőnek nézhető, de a nyers infó, hogy kikutattam és akkor nézd meg ahogy elmondom, ülve egy kanapén...nem, az ilyesmi meg is értem, hogy a mai világban senkit nem köt le.
Egyébként pedig nem csak Csikós, de az egész Zone mintha teljes talajvesztésben tévelyegne. Egyre gyorsabban kattingatok át a videón, már sokadjára, morogva..lesz még valami érdekes autós tartalom?
Legutóbb az volt a truváj, Göbi valami gaz-t vezetett, 10percet.
Az aljanincs 20éve álló lomokkal jobban veretnek egy másik csatornán...meg bementek egy térdig érő patakba is a gazzal. Hűhaaaaaa.
Nem a csirketelepen, vagy nagy offroad vlogokban, az utolsó falusi kisvloggernél van (volt) ilyen szoc. teherkocsis tartalom, unásig.
Ez lenne a naaaaaagy dö zóóóón..?
Ahol minimum szétszedett vadászgépeket, sugárhajtóműveket, atomreaktorokat, tudjisten miket, óceánjárókat, kibelezett mozdonyokat várnánk, ha már nem csak(!) "autós" tartalom.
De ez a... már bocs de ..megúszós szar?
Nem csoda, hogy lázad a tömeg, és most Csikós volt aki a felhergelt cunami útjába került, frontálba.
Hétvége volt, ráértek az emberek, leültek a nagy dözón elé, és kaptak valami halkszavú mérsékelten lelkes monológot "youngtimer" hótunalmas akármikről.
Nem csoda ,hogy kitört a kommentmezőben a parasztlázadás.
Ez a "szerelés" követelés egyébként egy áltéma, egy gázlángozás, egy tévút, minden részről, a követelése és az elutasítása is.
Mert Csikós sosem vitt igazi hardcore szerelős vlogot. Ha szerelés volt, az mindig vagy összefoglaló volt kisebb munkákról, vagy külső közreműködőkkel végzett reparációk.
A legnagyobb beavatkozások talán a Biankin készültek saját kezűleg, mármint sikeresnek mondható beavatkozások, blokk ki, blokk szét, stb.
Eleve a videó is furcsa, kiteszi fészre, követőknek, nyilvánhogy 0mp és körbemegy.
A sírás alapja, nincs tartalom.Nincs téma, nincs autó.
Ott egy gigaszívás, sok óra anyázva szerelés, erre éhes a nép, a beletörés, az ömlik a blokkon, a stb.
De ezt nem szabad mutatni, mert mi lesz ha meglátja az a képzelt gazdag gyűtőbácsi vevő aki majd megveszi a teherautó festékes "gyárinál jobb" veteránt 100milláért, és rögtön a felére alkudik, látva a balkáni szinvonalú "oldjuk meg" történeteket.
Na így tényleg nehéz tartalmat gyártani, ha nem a csempés műtőpatika máhelyben készül 100milláért a gány, hanem ott sütjük, vízpumpafogózzuk, de eladni meg annyiért szeretnénk, mintha.
Én különben tök megsajnáltam Csikóst, saját elveinek, kisszerű hozzáállásának, saját életének, pénzének, stb, a túlzott "belekeverése" után meg személyes lelki dráma van, hogy mit mernek a követők személyes dolgokba beleszólni....beleokoskodni...követelőzni..hátizé.
Más csatornán, más sokkal fiatalabb aktorok eldöntik, ma teslát vernek szét, audit flexelnek rommá, vagy atomokra bontanak és szénné tunningolnak illegálba(!) egy 0km-es soktízmilliós újkocsit.
Majd beülnek a nem is tudjuk mibe, hazamennek a családjukhoz, és nincsen dráma, nincsen cirkusz, nincsen semmi csikósizmus.
Az egyik ilyen srác pont Csík kollegája volt, talán kérdezze meg hogyan lehet ilyet.
Viheti Vályit is, ha rendeznek ott egy driftbajnokságot fakézzel és összetörnek mindent, arra lenne is néző, az iszogatásra, szép tájakra, gazra, meg síránkozásra kurvára nem lesz.
Az alfa hengerfeje (és nem szelepfedele) meg nyolc ezredet(?!?!?!??!) göbe. Kb "fél méteren", ~8ezred(???) hiba...kolosszális.. "tuti" az volt a baj...(vagysem).
Az meg mindig a pedáns százmillás fehérköpenyben restaurált veteránok receptje, hogy már miután(!) ömlik a minden is, rányomatékolunk gigacigányba, ahogy van a már lehúzott fejre, tömítésre, még közel 50%-ot, hogy "hátha eláll és akkor ..akkor...jólesz"....
És gondoljunk bele, egy csavar instant feladta, elcsattant, a romjait alig lehetett kiszedni. A többi vajon mennyire nyúlt le, mennyi választja el az elpattanástól? A blokknak csak a torka lesz véres, ha így összerakja, két vagy háromsarkos jellegű lesz az autó?
És ő ezzel "világjárni" akart..mint mindennel..mert ebbe majd "beleférnek a gyerekei"..akiknek kb saját családjuk lesz, mire ez elkészül....ha elkészül..és nem egy ponton2 lesz a vége..mert így esélyes..
Tényleg csak sajnálni lehet már, amit összeszerencsétlenkedik, azonfelül, hogy beleragadt ebbe az esőember szerepbe, nem is a szerelés kell már tőle a népnek, hanem pont ez, a drámák, a feszkó, a cirkusz, a csetlőbotló -de magát nagyon komolyan vevő- krumpliorrú bohóc szerepe.
Többre volt ő ennél hivatott, alaposan elcseszte, és már ránőtt a krumpliorr. Mikor elmeséli ,hogy mennyire hülye , mert elkavarta a leömlőt mert már szenilis, most erre mit lehet mondani. Nekem kínos, hogy ezt nézem..kb ennyit.
Nekem az tetszik, ahol azt magyarázza, hogy ő sosem tiltott ki senkit a Belsőségről, legfeljebb egy napra. Engem anno egy hétre tiltott ki, ráadásul valószínűleg véletlenül, mert teljesen ártalmatlan volt a hozzászólásom, csak mivel a teljes szálat törölte az összes hozzászólással, így vitte az enyémet is, és valószínűleg mindenki repült egy hétre, aki ott hozzászólt.
A tisztesség kedvéért meg kell jegyezni, hogy mikor ezt egyszer megemlítettem valahol, ommm elismerte, hogy ilyen előfordulhat, és mondta, hogy ő visszaengedett volna, ha írok neki.
Mondja ezt a sok új autó tesztet. Valahogy én már rá se kattintok. Hú, kijött a frissített Citroen C3 xxx az új motorral blablabla. Egyik nagyobb sz@r, mint a másik. De pl. a menük és navik magyarítása botrány a mai napig.
sajnos teljesen átragat rá az omm-féle "minél többet és hangosabban vekengek valamiről, annál inkább igazam van" stílus. Csikós általában rendkívül felületes, majd ás néhány mély kutat, féreglyukakat, amelyekben aztán elmerül és túlmeséli őket. rá kellene éreznie a különbségre az "én így éltem meg és elmesélem nektek" és az "elmesélem nektek, hogy volt" előadásmódok között...
Én a videót néztem meg, az autók ismertetése szerintem teljesen rendben van, érdekesen mesél róluk, viszont a kb. egyórás videó első 35 perce "történelem", az 1985-ös év történései az ő interpretációban, szerintem elég szelektív és időnként nem tényszerű és/vagy elfogult. Hivatkozik arra, hogy akiket nem érdekel a társadalmi környezet az autók megjelenésének évében, az bunkó. Szerintem az arányosság szellemében az autóismertető idejének (~26 perc) 10%-ánál nem kellene hosszabb legyen a társadalmi-gazdasági környezet. Pl. a különböző rpülőszerencsétlenségek és -eltérítések szerintem semmit nem adnak hozzá a tartalomhoz és történelmet/kultúrát Csikós Zsolt számomra nem tud hitelesen (elfogulatlanul, tényszerűen, strukturáltan) közvetíteni. Ha ebbe az irányba szeretne elmenni, érdemes lenne neki mondjuk Kun Miklós vagy Salát Gergely-előadásokat tanulmányozni.
K. unalmas egy cikk volt, igazuk van. Kommentelni meg nem szoktam. A nép meg kattint, ő meg kattintás után kapja a lóvét, mit panaszkodik. A youtube videóit meg nem nézem, de arra is kattint a nép, azután is kapja a lóvét, a kommenteket meg nem kell elolvasni. Vasárnap meg főleg nem.
"miért nincs már szerelős poszt, és ami van, az is miért egy szar, műanyag Mini"
Mondjuk ha nem autószerelő az ember, akkor nem is lehet annyit autót szerelni, hogy két hetente legyen mit írni. Pontonról is egy-két havonta volt poszt, de néha fél-egy év eltelt köztük
nézzétek meg ezt a videót. a facebookos követőinek töltötte fel, miután tegnap kitört a parasztlázadás az újabb, hót unalmas "bódog 40. szülinapot 198x-esek" poszt után, hogy miért nincs már szerelős poszt, és ami van, az is miért egy szar, műanyag Mini.
van benne minden, amitől Csikós a Csikós. feldúltan panaszkodik arról, hogy neki milyen nehéz, és hogy minden második vasárnapja gallyra megy az idióta kommentelők miatt. kioktat mindenkit, hogy amikor 1995-ben megvette valamelyik lepukkant Mercijét, az 22 éves volt, most a Mini is 22 éves, szóval mi a baj azzal, hogy most ilyeneket szerel. ha meg motort szerel, az a baj. a hüjje olvasó. nem értékeli, amit kap, hanem arra kíváncsi, amire!
aztán végigveszi, hogy mi van az autóparkjával. az Alfáról kiderül, hogy majdnem GTK-zta mekkmesterkedései közepette: a haverok ajánlására (természetesen nem ő a hibás!) 105 Nm-re húzta meg az amúgy 90 Nm-re írt tőcsavart, ami így végül beletört a motorba. közösen tudták csak kiszedni az egyik másik haverjával a beletört részt, iszonyatos munka árán (aminek, bevallottan, 95%-át a haver csinálta, Csikós gondolom közben tartotta a lámpát vagy nem tudom). aztán kiderül, hogy a szintén a "nem lehet kapni, sehol, de az egyik haveromnál épp volt, jó áron és elküldte" szelepfedél mégsem patika, hanem görbe. és itt felsorolja, hogy kiknél járt az autó és mantrázza, hogy nem, nem hibázott senki, ne zúduljon gyűlölet-cunami egyik haverjára sem, ez van.
... majd elmondja, hogy a Triumph meg gyakorlatilag egy rom, teljesen fel kell újítani a futóművét, de ezt egy olyan szerviz végzi, ahová nem mehet forgatni, nem kell nekik a hírverés :))) mostanra tehát olyan toxikussá válhatott a környezet Csikós körül, hogy egy profi szerviz már inkább a neve elhallgatását kéri azért cserébe, hogy helyrehozza Csikós kontárkodását az autóin. how the turns table...
De jelenleg Csikós az ebay- en használt kormos hengerfejeket nézeget amik szarok és ő is tudja hogy szarok.
Kicsit olyan ez, mint a nigériai herceg a feketére festett dollármillióival, amiket csak egy drága, speciális vegyszerrel lehet kitisztítani. Messziről ordít róla, hogy átverés, de mi van ha mégsem. És aki nem bír a kíváncsiságával, az rábaszik. Curiosity killed the cat.