Keresés

Részletes keresés

GOLAZ111 Creative Commons License 2018.08.09 0 0 170

<a href="http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=125IMG_20180805_183103.jpg" target="_blank"><img src="http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/09/125IMG_20180805_183103.jpg" alt="Korlátlan képfeltöltés ingyen - www.kepfeltoltes.eu"></a>

GOLAZ111 Creative Commons License 2018.08.09 0 0 169
GOLAZ111 Creative Commons License 2018.08.09 0 0 168
GOLAZ111 Creative Commons License 2018.08.09 0 0 167
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.05 0 0 166
Hát igen! De mondjuk a "Szandra a bársonykezű kézilány, Méri kéri hogy simagatsd meg a pillám" sorokhoz azért kellet, hogy legyen fantáziája a szövegírónak. Én például ha akarnék, se tudnék ennyi sületlenséget összehordani.
Előzmény: Ugyanmár (136)
Ordas Creative Commons License 2003.04.07 0 0 165
Legalább felhoztad atopicot :)
Előzmény: Alec20 (164)
Alec20 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 164
Hali!

Ritkán fórumozok (mostanra összesen kb. harmadszor asszem...), de ez a topik ez ez ezzjóó ez! Ez amolyan morfondírozzunk azon, amin úgyse lehet változtatni :D... bocsánat, de erre már csak ezt tudom mondani... bevallom az őszintét, hogy zenész vagyok, és nem POPzenét csinálok. Namost emiatt valószínűleg ott kaphatom be a f@szt ahol akarom és ahogyan jól esik, mert úgysem terjeszthetem a saját zenémet, mert nincs benne elég lóvé. Legalábbis, nem elég "trendi". Valójában már rengetegszer végigzongoráztam a kérdést, hogy "vajh mi az a legjobb módszer, aminek a segítségével érvényesülni lehetne a hazai POPelnyomás mellett", de mindig arra a következtetésre jutok, hogy sehogy. Itt nem az a katasztrófa, hogy ugyanúgy, mint a vállalkozóknak, üzletembereknek, és minden "ilyesmiknek" muszály azt csinálni amire úgymond kereslet van..... Az ízlések ugyanis különböznek.... és abban az egyben is biztos vagyok, hogy amit én csinálok, arra lenne is kereslet (trip-hop, alternative, ambient, acid), mégis hiába... De azt az egyet képtelen vagyok elfogadni, hogy a hazai hallgatók többsége csak a "lagzilajcsi és a színpad tehetetlenségi nyomatékára" és a nyálas magyarPOPra izgul...

Namost ezt is minek írtam le? Mi fog ettől változni?

sebaj...

Ordas Creative Commons License 2000.04.07 0 0 163
SZVSZ az a gaz, hogy minden csapat a penz korul forgolodik. Nem szivbol jon, hanem egy fobrom (pl. Kozso) kreal egy masik ugyanolyan "bandat" es minel elobb ki akar sajtolni belole mindent. Olyan, mint nyaron a Balaton part, mindenki az egesz eves bevetelet 3 honap alatt akarja megkeresni.
Előzmény: watermelone (161)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.04.06 0 0 162
Üdv watermelone!

Nem tartozom szorosan a szakmához, mármint nem ez egyelőre a főfoglalkozásom, de mit lehet tudni? Azt írod, hogy vannak playbackről zenélők, akik pedig tényleg tudnak zenélni. Tudom én azt. Erre talán jó példa a VIP, de más hangszeres zenekarok is lépnek fel íly módon. Néha el-elmegyek diszkókba is, és elszomorít a tátogás. Mondom, nem kell nekem élő hangszer, csak az éneklést oldják meg valahogy. A Z+ csatornáról(merthogy gondolom erre a TV-re céloztál) nekem is meg van a véleményem, de szerintem ezt már leírtam valahol, talán a topic eleje táján ,ha jól emlékszem. Azzal is tisztában vagyok, hogy a haknizók nem keresik hülyére magukat, azonban élek a gyanúperrel, hogy a menedzserek igen. Az egyik Kozsó-csapat tagja nagyon közeli ismerősöm, már legalább 16 éve, ő érdekes tényekkel tudott szolgálni. És ezt ő mondta, nem én találom ki. A lényeg, hogy Kozsó hülyének nézi őket, a fellépésekből anyagilag nem sok hasznot húznak, szóval nem egyenrangú partnerek a produkcióban. Nem a dance műfaj ellen áskálódok én, arra szükség is van valamilyen szinten, de ami sok, az sok... Ezt egyre többen veszik észre. Én egyébként a hangszeres műfajt képviselem(igaz, jelenleg nem játszom sehol, csak dalokat írok), és lehet, hogy egy kicsit a szomorúság is szól belőlem. Senkinek nem nézem le a munkáját, de csak akkor, ha azzal tényleg sokat szenvedett és gürcölt és nem mesterkélt a produkció. Persze tudom ,a pénz beszél és a kutya ugat. Nem a zsinóron rángatott előadók a felelősek elsősorban ezért, hanem a menedzsereik. Egyébként nem értem min vitázunk, szinte teljesen megegyező véleményen vagyunk, bár lehet, hogy rosszul látom. Várom a válaszodat, majd valószínű hogy csak holnap reagálok rá(mármint pénteken). ÜDV és örülök, hogy kultúráltan tudunk beszélni(vagy írni, ahogy tetszik).

Előzmény: watermelone (161)
watermelone Creative Commons License 2000.04.06 0 0 161
Kedves Ugyanmár!Örülök hogy reagáltál az irásomra,legalább kivesézhetjük a témát...A "műveletlenségedről"csak azért mertem nyilatkozni,mert az itt megjelent irásaid nem árulkodtak többről,mint egy félművelt elégedetlen ember szidalmairól.Tévedtem.Ha elfogadsz egy tanácsot,legközelebb is ilyen kulturált stilusban kritizálj bárkit,mint ahogy nekem irtál!A hazai pop élet nehézségeiről,és a méltánytalanul rivaldafénybe került"divatos zenészek"-ről sokat tudnék neked irni...Történetesen a szakmában dolgozom,és ugy gondolom több belelátásom van a pop-mocsok életébe,mint neked.Bár lehet,hogy ismét tévedek,és te is szakmabeli vagy,de akkor vakon járkálsz.A magyar pop élet bizony nagy szarban van,hogy nőies legyek,de nem gondolom,hogy ez lenne a megoldás,hogy itt ezen az oldalon mindenkit kifikázunk,és már mi sem tudjuk,hogy mi a jo és mi nem.Ez az oldal a FIKA oldal,és akkor mindegy ki jelenik meg,mindegy mivel:SZAR.Néhány szakmabeli titok:egy uj zenekar,kb.3millio forintba kerül.Ezt vagy a zenekar,vagy a kiadó fizeti,ez a köztük lévő szerződés tárgya.Ha már kész a zene,kész az image,a ruha,a kocsi amivel mennek,a szervező iroda aki eladja őket a discokba,és minden összeállt,mehet az önálló élet.Először is,mivel hazánkban csa EGY zenei tv működik,mindenkit fényesre kell nyalni,hogy egyáltalán játszák.Az tökéletesen mindegy hogy jo-e az a klipp vagy sem,a lényeg,hogy valakinek a valakije legyél!Ugyanez igaz bármire a szakmán belül...Maffiának is nevezhetnénk azokat a csoportosulásokat,akik a kezükben tartják ennek az országnak a pop életét.A tagjai pedig azok,akiket legtöbbször látsz az imént emlitett csatornán.Bejutni pedig,szinte lehetetlen!Ja!Még egy titok!A kozso a számai 40,azaz negyven százalékát irja,a többit kiadja egy bizonyos embernek,hogy alkosson ő.Na mindegy!Ezt a hosszu választ csak azért irtam,hogy mielött fikázunk valakit,sejtsük a jószándékot a munkája mögött,és ne higgyük,hogy feltétlenül betegre keresi magát a haknizással.Ja!És meglepődnél,mennyi zeneileg művelt teljes plaiback zenekartag létezik...De mint tudjuk,az élő zenélésből sem lehet ma meggazdagodni!Örömmel,és kiváncsian várom válaszod!
Előzmény: Ugyanmár (160)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.04.06 0 0 160
Akkor büntess meg kedves watermelone, de ne csak engem, hanem a mai,divatos "zenészeket" is, akik szintén büntetlenül űzik áldásos tevékenységüket. Meglepődnél az "alacsony" zenei végzettségemen, meg a "félműveltségemen" is, de nem akarok nagyzolni. Azt írod, hogy csináljak egy jó zenekart. Nagyon örülök, hogy ezt írtad:ZENEKAR. Ezen van a lényeg. Én nem a hangszeres, élő zenészeket bántom, hanem a rendszeresen playback-fellépéseket prezentáló "táncsoportokat". Akik állandóan azon sírnak, hogy nincs lehetőségük élőben fellépni. Rendben, ezt el is hiszem, nehéz összehozni. DE! Miért nem lehet azt megoldani, hogy viszek magammal egy, csak a zenei alapokat tartalmazó CD-t és arra ÉLŐBEN ráénekelek. Ez tényleg akkora gond? A másik probléma:miért kell naponta újabb és újabb fiú -,lány- meg egyéb csapatokat létrehozni. Aztán meg persze azt nyilatkozzák, hogy ez a "szívünkből jövő zene, ezek a mi gondolataink", a paraván mögött meg közben ott a menedzser(pl. Kozsó), aki kemény nyakasokat oszt ki egy-egy rossz válasz esetén. Egyébként kíváncsi lennék a te véleményedre is. Megjegyzem, hogy a topicba írókkal nem szokásom személyeskedni, így bármit is írsz vissza(remélem válaszolsz)ne számíts arra, hogy sárdobáló jelleggel fogok reagálni rá. Egyébként neked is meglehet a véleményed még akár rólam is, de ha nem tudod ki vagyok, akkor azért a "félművelt", meg egyéb pejoratív kifejezéseket hanyagold. Én sem szánok neked hasonló dolgokat, hisz' nem ismerlek. Remélem nem durvulunk el!
ÜDV!
Előzmény: watermelone (159)
watermelone Creative Commons License 2000.04.06 0 0 159
Szomoruan látom,hogy ezek az oldalak egy "ugyanmár" nevű,félművelt alak levelezési oldalai,az ő szubjektiv világának bemutatása,és büntetlen mocskolódásának szinhelye.Nem tudom,hogy mit képzel magáról ez az alak,de van egy jó ötletem:ha olyan nagyon ért a popzenéhez,vajon miért nem menti meg ezt az országot,és alakit egy olyan jo zenekart,amilyet csak ő tud???Szerintem csak olyan embernek van jogosultsága kritizálni aki már letett valamit az asztalra...Ez az alak mit tett le a nagy arcán kivül????Ugy gondolom,ebben az országban teljesen felesleges ilyen fórumokat nyitni,mert csak mocskolódásra használják.Kár érte!
ZedIzDead Creative Commons License 2000.03.27 0 0 158
Hajjaj, félreértettél, a "mindenki" alatt a topikcímben említett fikázandókat értettem. Lásd az elején tett hozzászólásomat. De tulajdonképpen mindegy.

[ZedIzDead]

Előzmény: Ordas (153)
Ordas Creative Commons License 2000.03.24 0 0 157
ja! HTN. Iszonyu. Egyszeruen NEM TUDNAK ENEKELNI. hamis. Ilyen nincs. Felfoghatatlan, hogy lehet lemezuk.
Előzmény: Ugyanmár (156)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.03.24 0 0 156
Valóban kinn vagyunk. Ennek örömére cikizzük őket tovább! Hallottátok a HTN nevű formáció új számát? De ez még semmi. Ha frenetikus, sokatmondó és igen frappáns szöveget akartok hallani, hallgassátok meg a B.Boys legfrissebb slágerét. Egy kis részlet annak, aki nem ismerte volna eddig, hogy ő is tudjon menni hányni:

"Édes csókok, kell egy főszerep
Furcsa pózok, jó ma veled
Szexi bókok, érzem hogy szeretsz
Itt valami lesz, yes,yes"

Boaaaa...

Szívesen elbeszélgetnék ezekkel a lányos fiúkkal. Lenne mit mondanom nekik.

Előzmény: Ordas (155)
Ordas Creative Commons License 2000.03.24 0 0 155
Ahogy latom ma kint vagyunk az index fooldalan.
Ordas Creative Commons License 2000.03.03 0 0 154
Mellesleg ezt a zeneleshez a vizsgat kell letenni dolog szerintem vitara erdemes.

Mas. Ujabb kerdes. Zambo Jimmy, Lakodalom Lajos mitol nepszeruek? Ok is eleg langyos kommersz dolgot nyomnak, illetve Lajcsi egy idegen kulturat akar rank eroltetni a Daridoval. Egy az egyben a nemet RTL-en lathato kulonbozo Festek koppintasa. S izzad, mint a barom.

Előzmény: ZedIzDead (150)
Ordas Creative Commons License 2000.03.03 0 0 153
Tudtommal csak pt/t kuldtem el, de o egyertelmuen csak provokalni jott. Mellesleg sok topicba tesz igy, soXor mar le volt tiltva.
Előzmény: ZedIzDead (150)
Ordas Creative Commons License 2000.03.03 0 0 152
Sajna errol lemaradtam :(
De kepzelem miket hoztak ki. Lasd pikasszobrencs
Előzmény: Ugyanmár (151)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.03.02 0 0 151
Halihó!

Ma este mindenkinek irány a TV, Z+ csatorna, este 7, Fülöp Izé c. műsora. Téma: szükséges e zenei tudás ahhoz, hogy valaki a popszakmában tevékenykedjen
(nem ez a pontos cím, de ez a lényeg)? Barátaim! Ez a nekünk való műsor! Sajnos nem tudom kik lesznek a vendégek ,remélem lesznek köztük butaarcú dance-előadók is. Majd ők megmagyarázzák az igazságukat.

ZedIzDead Creative Commons License 2000.02.29 0 0 150
Nem kárörvendés, de épp erről beszéltem az elején...miután mindenkit elküldtetek mindenhova, nemigen lehet újat mondani...

[ZedIzDead]

Előzmény: Ordas (148)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.02.29 0 0 149
Ugyan már!
Előzmény: Ordas (148)
Ordas Creative Commons License 2000.02.29 0 0 148
Maris topichalal? :(
Ordas Creative Commons License 2000.02.26 0 0 147
Ezt nem is vontam ketsegbe. Csak en az emlitettekert kulonosen rajongok. Az meg kulon jo, hogy a mumia Michael jackson rekordjat megdontotte.
Előzmény: Ugyanmár (146)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.02.26 0 0 146
Azért Santana is tud valamit. Végre észrevették már az illetékesek.
Előzmény: Ordas (145)
Ordas Creative Commons License 2000.02.26 0 0 145
Grammy dijnak 2 jo kategoriaja van. Iden a nyertesei.
Hard rock: Metallica
Metal: Black Sabbath
Előzmény: SOWHAT (144)
SOWHAT Creative Commons License 2000.02.25 0 0 144
A Grammy is egy kalap szar a zeneipar kiosztogatja maganak és a legnagyobb kurváinak a kis szanalmas diacskait és nagy felhajtást csinal ua. mint az oscar.Ez a magyar kivitelü arany zsiraf pedig egyenesen gyomoforgato kepzejetek kozso zsirafot kap. Mit er az a kurva zsiraf ? FUCK arany zsiraf Fuck Grammy Fuck oscar Fuck awards fuck this world fuck everything don't belong don't exist ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na jo kicsit rosszul sikerult az este :)
legyen mar vasarnaaaaaaaap
Libertine Creative Commons License 2000.02.25 0 0 143
3 millio 456 ezer 767 ember :((( (a többiek a Dáridót nézték)

a libertine

Előzmény: Andi Karnis (142)
Andi Karnis Creative Commons License 2000.02.25 0 0 142
Most ert veget a kostolo. Lattam benne patakiattist! Es enekelte a livilavidat. (volt am asterix is, a delvideki mulatoszene kiralya)
Hu de szornyu volt!

Ki latta?

Moozees Creative Commons License 2000.02.25 0 0 141
Egyáltalán mi szüksége van a világnak az ilyen 5-ös nyálcsomagokra?
Szerintem semmi.
Elrontják az egész zene fogalmat.
A túl sok zselé lefogja azt a meglévő 3 IQ-jukat is. (nem kis teljesitmény!)
Mindegy, a tüc-tüc hála égnek letünőben van, a legjobb példa rá a Grammy dijkiosztás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!