Május 23-án (jövő pénteken) egy XI. kerületi helyszínen (nem ott, ahol tavaly)! Az új hely időjárásbiztos, de szabad tér is van, jó a közlekedés éjszaka is.
Bölcsészek, jogászok, TTK-sok, JuGyu-sok, orvosok, gyógyszerészek, vagy már SZTE-sek, bárki akinek van köze szegedhez! Kell egy estényi együttlét! :)
Bővebb információk: www.szovet.tomka.hu
Kezdés 20 órakor.
Fellépnek: Tirke Honolulu Timur Lenk
Idén a XI. kerületben, a Fehérvári úttól 50 méterre fekvő (Petzvál J. u. Kocsis u. sarok) ojjektumban és annak összes udvarán tartjuk a rendezvényt. (Ma estére Budapesti Nyugi Kertpresszó, egyébként Day-to-day étterem). A hely időjárásbiztos.
most, hogy vége a vizsgaidőszaknak, már keresem az időpontot, mikor mehetnénk le szegedre :) úúúgy meginnék már egy jó bocis turmixot.. meg hozzá elnyammognék egy zóna túrógombócot.. :))
mézest már várom, sokmindent kell bepótolnunk mellette :)))))
tiszaparti szeged gyönyörű, szombaton ismét meggyőződhettem róla. :) a dóm téren és a széchenyi téren ott a vásár, kürtőskalács-illat lengi be a várost, a kárász utca ragyog. a pancho helyén nyitott tequila is már rég bezárt, úgy látszik, a hely szelleme :o/ pedig emlékszel, milyen finom volt ott a francia pirítós? :)) búcsúbocit kellene tartani valamikor..
ok, tudom, hogy nem miattam, hanem.. csak el ne kiabáld.. :)
off
közben egy nagyon fontos kérdés is eszembe jutott: hogy lehet vki olyan balfék, hogy egy helyen tartja a fotókat meg a hozzájuk tartozó negatívokat? ;)) ezen majd változtatunk.. :)) remélem, a költözésnél előkerülnek a képek.. :)))