Keresés

Részletes keresés

pipike Creative Commons License 2000.02.16 0 0 12
Szia Gyík!
Küldtem neked emilt, ha nem érkezett meg, akkor jelezd. Csütörtök-péntek szabin vagyok, nem tudom elolvasni csak hétfőn, mert én a munkahelyemen internetezek csak.
Előzmény: Gyik (10)
Gyik Creative Commons License 2000.02.11 0 0 10
Pipike

OFF
[ Ha télleg nyitott vagy mindenre, akkor ideiglenesen visszavonom, amit a váltogatot pasikról mondtam, és beszéljük meg ezt a dolgot néccemköszt 1 kis pezsgő, gyertya meg lágy zene mellett. Esetleg megvizsgálhatom az említett ruhaneműt is, hogy csakugyan jól áll-e. ;-)))
Meg kipróbálunk pár jó ötletet. :)))) ]
ON

Demo
Nagyon örülök, hogy tetszett. :)

Előzmény: pipike (9)
pipike Creative Commons License 2000.02.10 0 0 9
Nyitott vagyok mindenre. Tehát mi az amit nekem el kellene olvasnom, hogy jó 5leteket szerezzek.
Avass be légyszives.
Előzmény: DemoEye (8)


DemoEye Creative Commons License 2000.02.10 0 0 8
Gyik, nagyon tetszett a hozaszolasod:).
Annyit tennek hozza, hogy olvastam 3 kotetes konyvet, talan erdemes lenne pipikenek is elolvasni. cim: Mars es Venusz
Van belole 3 fajta, erdemes mindegyiket megnezni. Ami bennuk van
az nem minden, de vannak jo 5letek.
DE
Gyik Creative Commons License 2000.02.09 0 0 7
Kiran, honnan a francból tudtad, hogy miről van szó?

Pipike, én ezt az elején tökre nem értettem, jó, hogy megmagyaráztad.

Egyetértek kirannal: a helyzet, ahogy felvetetted a kérdést elég reménytelen.
A fehérneműs-gyertyás vonal nagyon jó, szexológusok ilyeneket szoktak javallani, meg a szex terén cseles újításokat, amik az örömötöket fokozzák, és változatosságot visznek a dologba.
Továbbá nagyon jót tenne a ügynek, ha a párod is hasonlóan gondolná a dolgot, és ő is megpróbálna valamit visszahozni a régi tűzből. Mert nagyonis kettőn áll a vásár. De jó ha beletörődsz, hogy ugyanolyan sose lesz, mint az elején volt. Az újdonság varázsát meg a lobogó szerelmet elég nehéz pótolni, meg ha az embert közben azóta a munkája is jobban leterheli, és fáradtan jár haza, akkor az csak tovább ront a helyzeten.
A meghittség és összeszokottság nagy kincs is ugyanakkor. Esetleg nézz bele az ESZO-s topicba. És persze az is megfontolandó, hogy valamennyire saját vágyainkat is irányítani tudjuk. Igyekezni kell nem kifele kacsingatni a házasságból, mert akkor különös erővel jelentkezik az általad vázolt probléma. Ha eltökélten egymásban keresitek az örömötöket, akkor az egy olyan dolog, amit egyesek nagy kincsnek tartanak(, mások meg nagy hülyeségnek). Végül is azt hiszem ott a dolog kulcsa, hogy azelőtt kell elkezdeni orvosolni a bajt, mielőtt még teljesen megunjátok egymást. De ha úgy állsz neki, hogy olykor-olykor azért jó egy kicsit megszellőztetned magadat a házasságon kívül is, akkor mindig találhatsz magadnak olyat, aki pillanatnyilag érdekesebb, izgalmasabb és az újdonság erejével hat.
(Fene tudja, erre meg mondhatod, hogy ha meg sosem történik ilyesmi, akkor teljesen beszürkül az élet, és a fáradt lelkedre nehezedő monotónia elviselhetelen erővel présel egyre lejjebb az unalmas egyhangúság lehangoló mocsarába. Ennek a kérdésnek a boncolgatásával már megtelt egy pár topic.) Ezzel szemben a párod meg csak fáradtan jön haza, és mindig ugyanabba a székbe ül, miután ugyanazzal a mozdulattal vette le a kabátját.
Próbáld meg nagyon szeretni őt, pipike, ha hosszútávon meg akarod bocsátani neki, hogy nem olyan izgalmas, mint a váltogatott pasik.
És vigyázzál magadra. Testileg-lekileg. Az utcán a húszéves csajok nem öregszenek. Ők húsz év mulva is ott lesznek az utcán, húszévesen, csak nem ez a csótánytaposó lesz rajtuk (márakin, persze, ez nem akart általánosítás lenni). Próbáld meg tartani magadat, amennyire lehetséges. És ugyanez szellemileg is. Ez talán a legnehezebb; meló, gyerekek, lakás minden a válladon, tudom. Járjatok el mozi-szinház-koncer-buli-barátok-mittudoménhova. Olvassátok ki ugyanazokat a könyveket. Legyen közös téma, legyen közös az életetek, mint amikor még csak együtt jártatok. Ha már nem olyan iszonyú hévvel lobog az a tűz, legalább érdekesek maradjatok egymásnak, hogy ne legyen az a dög unalom, ahogy mondod. És Te legyél az odaadó, szerelmes, érzéki, aranyos, kedves, szexis, készséges, figyelmes, stb nő a férjednek, hogy ő se kifelé kukucskáljon. Ha meg amúgyse azzal van baj, hanem eccerűen fáradt, és eltompult, akkor ébreszd föl Csipkejózsika álmából.
És, hát....
én nem tudom, hogy mennyi ideje éltek együtt, de szóval el kell fogadni a realitásokat.

Vagy felrugod az egészet, és iszonyú árat fizetsz érte, hogy legjobb esetben egy másik kapcsolatban pár évvel később kerülj ugyanebbe a helyzetbe. De ha valami, akkor ez télleg tök kilátástalan.

Előzmény: Törölt nick (6)
pipike Creative Commons License 2000.02.09 0 0 5
Természetesen bennem sem ég már az a tűz, de én próbálok tenni valamit, hogy életet vigyek az unalmas hétköznapokba.
Előzmény: elise (4)
elise Creative Commons License 2000.02.09 0 0 4
Szerintem ez mindkét oldalról kérdéses. benned ugyanaz a régi tűz ég? Akkor áruld el, te hogyan csinálod? Ugyanis szerintem amit az elején írtál, az a nőkre ugyanúgy igaz.
Előzmény: pipike (3)
pipike Creative Commons License 2000.02.09 0 0 3
Szió Kirán
Nem voltam egyértelmű. Azt kellene elérni, hogy a férjeknek több év után is ugyan olyan legyen az érdeklődése a neje felé, mint amikor még az elején jártak és azt kellene kivédeni, hogy ne legyen szabadon választott. Bár az ember gyarló és néha másfelé is tekinget. Ezt nem is tartom bajnak, sőt szerintem természetes csak a másik meg ne tudja, de jó lenne ha otthon is a régi odaadó, szerelmes, érzéki, aranyos, kedves, szexis, készséges, figyelmes, stb stb férj legyen.
Sajnos az évek múlásával elmúlik az érdeklődés a másik iránt, lanyhul minden, már ismerik egymást kívül, belül, néha dög unalom. Én próbálom néha a hétköznapokat is érdekesebbé tenni (egy-egy új fehérnemű, gyertyás vacsora) szóval bedobok mindent, de nem mindig vevő rá a férjem. Érzem, hogy szeret, aggódik értem és a gyerekekért, de az a régi tűz az már nincs meg. Erre kellene valami "orvosság".
Előzmény: Törölt nick (0)
hatika Creative Commons License 2000.02.09 0 0 2
A kötelező ne legyen kötelező, hanem legyen szabad azt is választani. (nem t'om, érted-e)
Legfeljebb, ha Te nem választod (a kötelezőt), akkor a partnered keres egy szabadon választottat. :)
Hű, de bonyolúlt voltam!
Előzmény: pipike (-)
elise Creative Commons License 2000.02.09 0 0 1
Igen, az tényleg jó lenne, ha valakinek sikerült az megosztaná velünk, hogyan is kell ELÉRNI!
pipike Creative Commons License 2000.02.09 0 0 topiknyitó
Hogyan lehet kivédeni, hogy a házasságban egy idő után a kötelező is olyan jól működjön, mint a szabadon választott, de legalábbis közelítsen hozzá, úgy gyakoriságban, mint minőségben is?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!