Nekem Beekeeper nagy kedvenc, csordultig van erős számokkal. A Sin szintén. De az előzőalbum is ritka jó lett. Sőt talán az utóbbi sok év legjobb Tori albuma.
Igen, Posse is van benne egy jó adaggal, meg Scarlet is egy halovány, főleg a gitár téma. Attól tartok ez egy Beekeeper 2 lesz. Már az előzővel sem lehetett mit kezdeni, bár volt rajta egy pár jó dal, de a legjobb a Dixie fel sem került rá. :) Képzeld a Sin felértékelődött nálam, pedig anno a Posse után csalódás volt. A múltkor meg kapkodtam a fejem a jobbnál jobb dalok után.
Hervasztóan lagymatag szám. :( Jó indul, de a 2. verze borzadályos azzal a béna 60-as évek pop rockját idéző gitárzenével. Komolyan nem értem Tori-t, hogy mit akar egy ilyen semmilyen számmal, pláne mint beharangozó. Hagyhatná már ezt az unalmas rockos hangzást, és mehetne több elektronika. És a klasszikus zongora is hol van már?? Engem amúgy a Doll Posséra emlékeztet, az volt ilyen rockos.
Az meg szégyen, hogy a kb 1 évvel ezelőtt megjelent hátborzongató (és tök elektronikus!) száma nem kerül fel az új albumra...
Nektek hogy tetszik a Cloud Riders? Mint beharangozó elég lagymatag, nekem a The Beekeeper érát juttatja eszembe, amit annyira nem bírtam. Ugyanakkor elég jó hangulata van, noha 100% adult pop. Szóval nem tudom. :)
A "Strange Little Girl"-t (ezt amúgy a dedikáláshoz kiosztott papírra fel is írtam a nevem után, de Tori nem vette a lapot :( ), a "Can't Get You Out Of My Head"-et, és hogy majd egyszer valahol, valamikor egy Lady Gaga-dalt is coveráljon. :)
Bíztam benne, hogy a két koncert közül az egyiken elcsípem az "A Sorta Fairytale"-t, de ez az osztrák koncertek után csak 2-3 koncerttel jutott eszébe Tori-nak, de azóta aztán majdnem minden koncerten volt. :D
Az egyik Facebook-os csoportban áradoztak róla, hogy milyen rendes, meg minden. Hát nemtom. Elég mufurc-bufurc, de aztán lehet a szilárd külső lágy belsőt takar, csak meg kell nyitni. :)
Mi is a végén voltunk nagyon, és ha nincs Tori, az a biztonsági fap*csa kidobott volna. : ) Szerintem akik nektek a hangoskodók voltak, azok után jöttünk mi.
Figyeltem ismerős arcokat a tömegben, de nem láttam a m&g-nél. :( Sajnálom, hogy elkerültük egymást! :(
Mi az utolsó harmadban voltunk. Kb. 10 emberrel mögöttünk volt egy 5-6fős magyar lánycsapat, elég hangosak voltak, ők aztán a koncerten 3-4 sorral előttem ültek, de nem láttam köztük sem ismerős arcot.
A m&g-nél kicsit idegesített, hogy mire végre ránk került a sor, minket szinte már lökdöstek kifelé, mert hogy Tori-nak már rég soundcheck-olnia kellett volna 4 után... Tudva, hogy előttünk csupa olyan arc volt, akik már Bécs előtt többször beszéltek Tori-val, és még a bécsi koncert után is átlag további 5 koncerten ott voltak, de ők mégis perceket beszélhettek vele, elmondhatták újra az életüket, rám meg már csak egy How are you? jutott szinte... hát ehhhhh. :/
Azért a közös kép meglett (igaz a fotózó csaj lehagyta a fejünk tetejét), meg a dedika is, de a dalkérésem már nem sikerült.
Na sebaj, majd a köv. turnén, és akkor remélem összefutunk majd mi is! :)
Egész véletlenül belefutottunk a meet & greetbe, elcsíptünk pár közös fotót Torival, és ha már találkoztunk, kértem is tőle a Purple People-t. Leírta. Aztán elég jó volt második számként hallani a koncerten :-) A harmadikat, a Cloud On My Tongue-ot is mi kértük, de hát az egész set gyakorlatilag egy közös kívánságműsor volt. 10/10
Azóta sem láttam jobb setlistet, mint ami Bécsben volt. Mondjuk nekem CW annyira nem hiányzott: ) Viszont még mindig fel vagyok pörgetve, különösen, ha a délutáni meet&greet-re gondolok: )
Én meg szeretem ezt a lemezt, mert sokkal kevesebb a gyenge dal rajta, mint az utolsó 14 év lemezein bármikor. Egységes, nem olyan eklektikus, kulturált hangszerelésű: a lírai számok gyönyörűek. (A Forest of Glassnek a normál lemezen kéne lennie, itt jegyzem meg.) Az Oysters a 2000-es évek legszebb dala, de nem sokkal van lemaradva a Weatherman sem. Örülök, hogy Tori az ötéves idétlenkedés és töketlenkedés után így tért vissza.
A linzi kevésbé jött be, mintha Tori-nak nem igazán lett volna jó napja, de a Conchita Wurst feldolgozása mindent vitt, úgyhogy az az este is megérte. :)