Keresés

Részletes keresés

LtGlove Creative Commons License 2000.02.12 0 0 2
Szerintem eredetileg a cheatek arra voltak hivatottak, hogy a benfentesek meg tudják mutatni a játék olyan részeit is amiket amúgy nagyon hosszú játék után lehetett volna elérni. Teszem azt meg kell mutatni a 20 pályát, vagy megmutatni a főellenséget közelről. Késöbb a cheatek változtak és azért voltak, hogy ha már a megvette az illető a játékot, tudja végig is játszani, még ha kis segítséget is vesz igénybe. Vannnak olyan cheat-ek melyek poénos, extra dolgokat hoznak elő a játékbó vagy "credits"et.

De ha valaki mutiban csal a pusztuljon meg...
bdadam13 Creative Commons License 2000.02.08 0 0 1
Hello!

Egy jó tanács: próbáld meg rávenni a server gazdáját, hogy kapcsolja ki a cheat lehetőséget.

Amúgy én még netes vagy hálós játéknál sohasem csaltam, és nem is találkoztam csalókkal, bár igaz, hogy nem sokat játszom multit.
De az biztos tuti lehet ha legyőzöl valakit aki csal csalás nélükl.

Na most:
ByE

Előzmény: Soltaire (-)
Jazzos Creative Commons License 2000.02.08 0 0 0
idspispopd
:)
Soltaire Creative Commons License 2000.02.07 0 0 topiknyitó
Hali!

Lerágott csont? Lenyúzott bőr?
Csíteltél már?? Nem? Hazudsz!!!
Olyan még nem született, aki pályázhatna a grál lovagi címre!
Egyszóval elvadultak a dolgok! Szükség van erre? Hogy egyesek tönkretegyék mások játékját?
Immáron másodszor nyílt ki a bicska a zsebenben, mivel azt hittem, hogy fejlődik a netes játékerkölcs... Rájöttem, hogy a naivságom még mindig a régi! :(
Azt hittem, játszhatok egy jót....és mégsem. Mindenütt megtalálhatók a csíterek, akik tönkreteszik a közös játékot.
Csak egy két példa: Diabló...Unreal Tournament...stb

Kell ez nekünk? Mindenki a magasban lengeti a kezét: NEM!
Vagy mégis??????

Igazán meg lehetne vitatni a cheat-ok fajtáit, szükségességét... jelenlétét.
Szerintem mindenkinek volt pozitív/negatív élménye ezzel kapcsolatban.
Ha akarjátok közzétehetitek.

Byte

P.s.:
Csikorog a fogam, ha csítet tapasztalok...
:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!